- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59281 üzenetére
Biztos valami hekkelt géped van, vagy lemezlassító van beszerelve
Belenéztél, mikor megvetted?
Ne ijesztegess, mert nem merem végigvinni -
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #59273 üzenetére
Szabadságolni fogom magam
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59277 üzenetére
Miért? A hangoskodó meghajtó teljesen normális a lemezről futó játékoknál, márpedig a PS-en más nincs
Rólatok szól? És melyikőtök a lány meg az entitás?
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #59277 üzenetére
Vagy duplareg... :-P B-)
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59271 üzenetére
Van, de a játéktól függ, hogy ki mit csinál (ha hosszú ideig csak az egyik karakter van használatban, akkor át lehet adni a lehetőséget a másiknak addig a háromszöggel). Szóval az egyik játékos Jodie, a másik Aiden. Aztán majd meglátjuk, hogy ez mennyire dobja fel a játékot
Mintha olvasnátok egymás gondolataiban... Pont ilyenről van szó a Beyond-ban. Véletlen? Nem hinném
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #59273 üzenetére
Nagyon egyre jár az agyatok ma
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59269 üzenetére
Bizony. De végig kell vinnem, aztán majd kiderül, hogy második nekifutásra is ilyen marad-e, vagy a Last of Us után ez is felrak mindent. Hmm... másodszorra szerintem kétjátékos módban lesz.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #59263 üzenetére
Tettem smiley-t (legalábbis akartam a mobilról) - remélem látszódik is. Nehogy komolyan vedd...
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #59243 üzenetére
Igaz digitálisban de Team Ico van és lemezes Beyond is.
Ilyenkor utálsz? ;-)Este ha hazaérek lehet játszom is vele.
Más: Megérkezett az Assasin's Creed pakkom (II, Brotherhood és Revelations) a Revelations dobozon az van írva hogy tartalmazza az AC első részt is.
Ez hogy lesz? Kellett volna egy kódnak lennie a dobozban (használt a játék) vagy a lemezen lesz rajta? -
Shadowfax
addikt
válasz
Sirandrish #59256 üzenetére
A magyarázat szerintem kézenfekvő: a Super Slim ajtaja egy vékony műanyag, jobban átszűrődik rajta a zaj, mint a Slim-nél, ahol a gép beszippantja a lemezt, s vastagabb a gép fala.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #59254 üzenetére
Annyira azért nem jó akció ez hogy kétszer is kirakjátok
-
crue
őstag
válasz
Sirandrish #59248 üzenetére
Mégis hogy gondoltad volna rávarázsolni a magyarítás fájljait a PS3-ra?
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #59222 üzenetére
Igen,de csak annál az 1 játéknál.
Estére ha nem is,de hétvégén tesztelem tovább a gépet... -
törölt tag
válasz
Sirandrish #59229 üzenetére
Úgy tudom PC-n sem lesz mod támogatás GTAV-ben.
(#59247) karak_22: Na ja, PC-n semminek sincs akadálya
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59243 üzenetére
Látod látod, nekünk meg a Team Ico nincs meg.
Majd elcseréled rá
-
szőröscica
addikt
válasz
Sirandrish #59227 üzenetére
Ezért is érdemes nyelveket tanulni.
-
Tegla80
addikt
válasz
Sirandrish #59233 üzenetére
Dehogy is........,hazudnek ha azt irnam,h hangtalan.
Viszont az igaz,h kevesbe hangosan rangatja az olvasot a slim,mint a sslim.
De nalam ez amugy is mellekes,mert digit parti vok ,igy csak a ventinek van hangja a gepben. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #59236 üzenetére
Nincs kicsit túlspilázva ez a dolog? A CoD-dal és a RDR-rel is milliók játszottak, játszanak a mai napig, aztán nem hallani, hogy mindenkinek tönkrement volna a gépe.
-
Goldwin
aktív tag
válasz
Sirandrish #59218 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59229 üzenetére
Várjuk ki a végét, lehet, hogy egy PC-n sem mozdul majd meg, és akkor nem leszel egyedül
Azért is verj agyon egyet, mert PS3-ra nem jön az FPS nézet.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59227 üzenetére
Az. Ezért is PC-re vettem meg a Skyrimet, mert az a millió mod hozzá sajnos nincs konzolon.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59225 üzenetére
Az OFW nem enged belenyúlni semmilyen szinten a játékokba (a Skyrim-hez sincsenek ezért modok), a CFW pedig igen. Igaz, ott csak a netről bannolnak.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59223 üzenetére
Simán előfordulhat, de szokás szerint CFW kell hozzá.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #59220 üzenetére
RDR-nél játék közben pörgött a lemez,meg kattogott,átvezető videóknál néma volt!!
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #59218 üzenetére
Remélem a GTA5 nem ilyen lesz,mert akkor fejjel megyek a falnak!
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #59216 üzenetére
Na az király.
A fejet nem gyilkolja?? -
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #59172 üzenetére
Jaja közben megtaláltam én is köszi.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59185 üzenetére
"Does not ship to Hungary" - na szép, és ha megvettem volna?
Jó lenne végleg eloszlatni a ködöt, de nem hinném, hogy magyarázkodnának a továbbiakban.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59183 üzenetére
Az, amivel állítólag az oroszok ingyen metróznak?
A félrenyomtatott fejű Barbie figura még többet ért, de nem emlékszem pontosan.
Amúgy a Konzolok Szervizénél nem lehet tudni, hogy miért vitték el az árut az ellenőrök, ha amúgy minden okés a céggel?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59181 üzenetére
Persze, lehet sikered az ebay-en is, ahogy a mellékelt ábra mutatja
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59178 üzenetére
Hogy őszinte legyek, én sem ülnék sokat egy ilyen játékon vagy gépen. Persze nem az extrém ritka dolgokra gondolok, hanem azokra, amik régen voltak boltban, ma már nem, és nekem bontatlan. Ilyen hirdetések sűrűn felbukkannak itt-ott, nem csak ebay-en. Szóval nem kell, hogy csak 10 darab készüljön valamiből, hogy relatíve sokat érjen. Lehet, hogy egy bontatlan Starwing-ért nem adnának sokat az európai ebay-en, de egy megfelelő amcsi fórumon lehet, hogy az eltérő cím miatt valaki megveszi (máshol Starfox volt a neve).
Nem tudom, mikor keresgéltem neten, sokkal magasabb áron ment a Wii-s, persze a bontatlanra gondolok. Aztán a franc tudja, nem vagyok szakértő -
törölt tag
válasz
Sirandrish #59170 üzenetére
Hogyne. Elég egy kiadatlan játék eredeti példányával rendelkezni, vagy egy régebbi, amúgy nagyon népszerű játékkal ami bontatlan (hogy megint a Zeldát mondjam, a TP Wii-s kiadása, ami PAL-os, és bontatlan is, az akár 25-30000 forintba is kerülhet, vagy még több). Fejlesztői gépek (devkitek), első kiadások, régi képes dobozos játék (pl. cenzúra előtt), vannak a kegyetlenül drága kazetták NES-re (pl. a Nintendo World Championships szürke, és a még ritkább arany színű változata, vagy a Caltron 6 in 1, ami borzalmas játékokat tartalmazott, és amire ha a gyárban ráragasztották a Myriad címkét, a korábbi készítőét, akkor tízszeres értékű). Van a régi Atari Swordquest, a harmadik játék baromi ritka, a nyeremények helyzetéről meg legendák keringenek a neten
). Hú, rengeteg ilyen dolog van. Fórumokon meg lehet, hogy valaki éppen gyűjt valami ilyesmit, ebay-en meg elkallódnak.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #59170 üzenetére
Vannak video játékokból is extrán ritka darabok. PS fronton leginkább a régi Final Fantasy,Resident Evil meg hasonlók ritkák. Nintendo téren meg pl. a régi Zeldákból is vannak ritka darabok.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59167 üzenetére
Mert az ilyent nem az ebay-en kell árulni
Persze előfordulhat, hogy lesz rá vevő, de az ilyesmire külön kis rajongói oldalak vannak (mint a különleges autóknál). Felőlem beszerezheted mind a kilencet, de az első az enyém
HellGábor: Nincs mit, a nyáron nekem is volt DNS problémám a gépen, ez megoldotta arra a pár napra.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59163 üzenetére
Várom szeretettel a csomagot
Amúgy egy elkaszált játék, tele volt bugokkal, aztán az EA a vége felé eltörölte az egész projektet, de közben már ki volt adva a demó (amit aztán leszedtek a PSN-ről), meg talán 9 dobozos példány készült. A sok gyűjtőnek meg a poszter is hatalmas értéket jelent.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59157 üzenetére
Ha esetleg rálépsz valahol az utcán egy NBA Elite 11-re, akkor szólj, kérlek
Igazából csak egy poszter róla 75000 forint. Volt belőle demó is, amelyik gépre az telepítve van, most biztos nagyon sokat ér.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #59157 üzenetére
Nem ritka csak pénz kérdése
Haverom nem rég vett egy PS2-es változatot belőle,de valami gyűjtői kiadást ráadásul,árat nem kérdeztem de biztos nem volt olcsó.
A The Last Guardian nem tudom mikor készül el amúgy,de mondjuk az már nem PS3-ra jön hanem PS4-re. Na abban bízok hogy visszahozza a SotC hangulatot. De már több éve semmi nincs róla,csak mindig mondják hogy "készül" -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #59155 üzenetére
A Shadow of the Colossus nagyon király az biztos. Manapság már nem nagyon látni ilyesmi játékot
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #59150 üzenetére
Na erről megfeledkeztem,mindkét játékot imádtam annó még PS2-n.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59152 üzenetére
Jaa, értem
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #59148 üzenetére
Köszi,én is remélem.
Már csak egy GTA5-öt kell szereznem!!
Na meg majd egy Last Of Us-t,de az ráér. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #59144 üzenetére
Tartozékok: Dualshock3-as kontroller,move mozgásérzéskelő+kamera,kontroller töltő,alap kábelek+HDMI kábel.
játékok: Book of spells könyvel,Uncharted3,Infamous2,Red dead redemption GOTY,+ PS Store áruházból várásolt dead space 3500GB-os a gép.
Tegla80 : Nekem is ez az olcsósítás a gondom vele,de remélem a belseje a régi!
-
n.andras74
aktív tag
válasz
Sirandrish #59131 üzenetére
Ez hol van?
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #59119 üzenetére
Érdekesség, hogy nem biztos, hogy ugyan azzal a gamer-rel találkoztál újra, miután elvesztettétek egymást
A játék végén kiírja azoknak a PSN nevét, akikkel együtt játszottál.
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #59117 üzenetére
Az egy másik játékos volt, nem mindig hoz össze más player-rel a sors és van hogy találkoztok, de külön folytatjátok az utazásotokat. Ha játszol vele és fehér ruhás emberkével találkozol, akkor érdemes vele menni, biztos ismeri a rejtett helyeket
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #59112 üzenetére
Egyre jobban érdekel ez a "játék"
Szeretem az olyan játékokat amik hatnak az érzelmekre amikbe bele tudom élni magam.Ezért ütött számomra a Heavy Rain a Beyond és - bár a sztorit ismerve nem volt meglepő - Xboxon a Gears of War sorozatban Corporal Dominic " Dom " Santiago története (az övé azért mert az ő karaktere volt a kedvencem - mindig őt irányítottam multiban vagy cooperatív módban)
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #59110 üzenetére
Spoiler:
Kicsit irigyellek, de jó lenne újra először játszani a Journey-t
Ahogy először megtanulsz járni, repülni, aztán jön az említett örömteli száguldás lefelé, ahogy egy kisgyerek is vigyorogva rohan, miután már biztos a lépéseiben, minden örömteli, meleg, színes. Majd hirtelen lecsap a sötétség és megjelennek a téged bántani képes hatalmas ellenfelek, egyre hidegebb lesz, egyedül lassú vagy, a társaddal együtt viszont erősebbek vagytok, melegítitek egymást a zord világban. Végül pedig biztosra vett vég után, ahogy a két karakter megy a fény felé az egyre szűkűlő hasadékban, összefolynak eggyé a fényben és a kettőjükből újraszületik egy vándor, aki előtt újra ott az egész élet, az utazás a vég felé.
-
fausto
addikt
válasz
Na, valami ilyesmi reakcióra számítottam
Nekem a kedvenc részem, amikor a toronyba kellett fel lebegni!
Amúgy kaptál társat magad mellé? -
Bogyi007
veterán
válasz
Benne volt ez a játék valamikor nekünk a Ps Plusban?
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #59069 üzenetére
Akkor Neked is:
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #59054 üzenetére
?...
Erahurka: nekem megy a Store pc-n és Ps3-on is....
Mondjuk UK-s vagyok.(most szedtem le a free Hitman Trilogy-t) -
válasz
Sirandrish #59058 üzenetére
Jaja, pedig ugy azert mar eleg barati lenne az ara.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #59041 üzenetére
20. anniversary és ps3,de gusztustalan módon levették róla azt a 10%-os kedvezményt.
Tiszta vicc.. -
válasz
Sirandrish #59043 üzenetére
Nem tudom, ennyi erovel UK-ba se kellene, hogy legyen, valszeg kb ugyanannyira nem erdeklik oket a magyarok, mint az amerikaiakat.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #59038 üzenetére
"Amúgy fura mert a Ni No kuni nincs is a listán.."
Nem számít,Itt itt van. :-)
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #59029 üzenetére
Te még nem játszottad végig egyben a Journey-t? Azt hittem, ez alap
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #59027 üzenetére
Én csak a Journey endingjére gondolok és kiráz a hideg, nagyon nagy élmény volt első alkalommal
Nem győzöm hangsúlyozni, majd szánj rá 2-3 órát és egyben játszd végig, szerintem sokat rontana az élményen, ha megszakítod.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #59024 üzenetére
Egy szirmot kell irányítanod a kontroller girojával... sebességet az x-el tudod növelni vagy csökkenteni és az a lényege, hogy végigmenj a pályán....minden pályán egyedi fény és hanghatások kíséretében kell menni és iszonyatason jó. Aki vérbeli cod meg ilyen beállítottságú az ki se próbálja, de aki kicsit is tud érzelmi szinten gondolkodni az nagyon jól fogja érezni magát vele.
Nekem pack-ban volt, mert usa-ból rendeltem a Longest Journey packot, amiben ez is benne volt. Nagyon megérte.
Ez egy tipikus olyan játék amit nem tudsz elmesélni, át kell élni. -
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #59024 üzenetére
Próbáld ki, ha a demo tetszett, a teljes játék is fog. Egyébként a Journey-nek is van demo-ja, de azt csak akkor ajánlom, ha nagyon nem tudsz dönteni, az úgy üt igazán, hogy ha egyedül leülsz a sötét szobába és egyhuzamban végigtolod.
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #59021 üzenetére
Van demo-ja, próbáld ki! Ugyan az a csapat készítette, akik a Journey-t is csinálták, szintén nehezen kategorizálható. Szirmot kell röptetni, gondolom most nem lettél jobban informált.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #59019 üzenetére
Majd írok neki levelet
Amúgy most nézem, 12 font, szóval nem olcsó egyelőre, de szerintem lesz ez hamarosan majd akcióban. Viszont ha már beléptem a Store-ba, vettem egy Flower-t
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #59016 üzenetére
Szerintem megvan már Steam-en, vagy a Longest Journey?
Amúgy ennyit találtam most hirtelen: "These classics have been re mastered and assembled for both existing fans as well as newcomers to the unlimited pleasure of adventure gaming." Szóval ez alapján lehet hogy valami feltúrbózott kiadás.
-
finecsa
tag
válasz
Sirandrish #59005 üzenetére
Úgy értem olyan link, ahonnan egyenesen a PS-re tudok játékot venni, vagy a Sony-nak nincs ilyen boltja?
-
finecsa
tag
válasz
Sirandrish #58998 üzenetére
Neten tudok venni játékot, adnál egy linket ahol szét tudok nézni?
Grafikában, irányíthatóságban egy szinten van a ps3 és xbox 360?
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #58982 üzenetére
PC-re is megvan, ha elindul a laptomomon, akkor tolhatjuk együtt.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #58980 üzenetére
Van benne online, sőt, a PS3-as verzióva lehet csatalkozni a Steam-hez is és lehet olyannal együtt játszani, akinek PC-n van meg a játék.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58977 üzenetére
Nekem is az első konzolos FPS-em háborús volt, a MoH: Airborne. Az első pályán állandóan meghaltam, mondjuk az még baromi sötét is volt, de jó pár próbálkozás után belejöttem a fedezékrendszerbe is, aztán meg sem álltam a végéig.
Vicces volt kormánnyal, bár nem túl hatékony
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #58977 üzenetére
A Portal pont jó ilyesmire, hisz nem lőnek le, ha lassan célzol, van bőven idő megszokni az irányítást, mire jönnek a gyorsaságot és pontosságot igénylő pályák, már menni fog.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58975 üzenetére
Hát akkor csak türelmesen gyakorolj
De szerintem nem kell sokat, nem nehéz ez. Ha a 8 éveseknek megy a CoD-ban, akkor mindenkinek kell mennie
Amúgy én meg Xboxos kontrollerként telepítettem fel régebben a kormányt a gépen, és úgy autókáztam. Meg néha azzal játszottam FPS-t
(2 váltókar előre-hátra, gáz felnéz, fék lenéz, kormány jobbra-balra nézés, gombok lő, használ, egyebek).
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58967 üzenetére
Korábban említetted, hogy egyáltalán nem megy a célzás, ezért van az assist
Azzal rá lehet érezni a dolgokra, mennyire kell rángatni a kart, ilyesmi, aztán ki lehet kapcsolni. Én legalábbis így csináltam, és már PC-n is simán megy kontrollerrel a játék segítség nélkül
A 2/30-as K/D úgyis meglesz, mert vannak akik 0-24 játszanak
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #58971 üzenetére
Van, de a történet nem a képernyőn születik meg, hanem benned, játék közben
Nincs benne semmi beszéd, ha erre gondolsz. A társakkal is csak fény és hangjelekkel lehet minimális szinten komminkálni.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #58968 üzenetére
Hát, ez nehéz kérdés, a Journey leginkább egy csoda
Viszont nem egy klasszikus értelemben vett játék, inkább a Gone Home féle kategória. Egy érzelmi utazás, bő 2 órában.
Én havonta egyszer végigtolom, ha rossz a kedvem, azért, ha jó a kedvem, akkor meg azért -
törölt tag
válasz
Sirandrish #58957 üzenetére
Pedig meg kell tanulni egyszer
Nem nehéz, a konzolos játékokban van jó kis aim assist, az ellenfelek körül pl. lelassul a célkereszt, vagy picit rájuk tapad nézés közben, rosszabb esetben odaugrik, szóval van segítség. Szerezd be a CoD Ghosts-ot, már azt hiszem írtam, hogy abban milyen vicces a rásegítés
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58955 üzenetére
Elküldtem, 20 munkanapon belül megérkezik. De az is lehet, hogy nem, hiszen kint esős idő van. Azt ne kérdezd, hogy mi köze van a virtuális cukorhoz az esőnek.
Javaslom a nehéz szintet a játékban, úgy az igazi gyakorolni a kontrollerrel való célzást
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58953 üzenetére
Virtuális kockacukrom van csak, az jó lesz?
A Crysis 3-ból egy videót láttam csak, az is multis volt, olyan, hogy voltak a láthatatlan vadászok íjjal, meg a látható emberkék gépfegyverrel, és vadászni kellett meg túlélni, az nem tűnt rossz dolognak.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58948 üzenetére
Na jó, nyertél
A Sleeping Dogs-ban a bunyó rész tetszik nagyon, a Castlevania meg akkor is Castlevania, ha nincs sok köze az eredetihez
birno: Fogalmam sincs, nem szoktam ezt figyelni (meg aztán a Store-ban sem viszik túlzásba az infókat a játékoknál, van hogy csak a szokásos jogi blabla van csak ott, meg hogy mi kinek a védjegye... tanulhatnának másoktól a Sonyék). Ha van demó, akkor abban benne lesz a magyar nyelv is. De elvileg az Assassin's Creed III, Dead Space, Books of Spells, Assassin’s Creed IV Black Flag, Watch Dogs és Need for Speed Undercover tudnak magyarul (nem 100%, egyik sincs meg).
Esetleg az segíthet ha rákeresel a játékra egy boltban, és megnézed a borítót. Ha ott a magyar nyelv, akkor van esély rá, hogy digitális letöltéssel is meglesz. -
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #58948 üzenetére
Echocrome nagyon jó, a Flow nem rossz (Journey és Flowe készítőitől), a Pixeljunk nem nagy szám, a Machinarium meg point'n'click, és szerintem nem rossz. Malachi korábbi arcképe [link] onnan van.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58942 üzenetére
Na jó, de nekem nincs Plusom
Csak az számít, ami ténylegesen a tiéd, nem bérled (csak hogy ne legyen annyi játékod
).
birno: Szerintem az magyar lesz, legalábbis a FIFA demója is tud magyarul.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #58940 üzenetére
Nem a vita (érted egy Ps topicban írom hogy Vita
) végett írom, de részemről, nem mondhatnám hogy piázok vagy cigizek, nem járok el bulizni ellenben sokat dolgozok.
Ez az egyetlen költségesebb hobbim van, ezért úgy vagyok vele, ha már játszok akkor annak maradjon is meg valami kézzelfogható nyoma. ergo amit megveszek konzolt vagy hozzá játékokat azokat meg is tartom lehetőség szerint.
Még ha közülük van amit ritkán veszek elő, akkor is jó érzés tudni és látni azt, hogy azért a lemezért anno keményen megdolgoztam és azt saját magamnak tudhatom. Ha meg úgy adódik, hogy multizunk egy társasággal, akkor meg jó hogy van egy alap amit ki tudok választani a közös játékra. Mostanság innen a PH-ról találtam egy lelkes csapatra akik BF Bad Company 1-2 multit tolnak és jó hogy tudok velük a játékok birtokában csatlakozni hozzájuk.Az más tészta, hogy anno egy Amiga 1200-as masinám volt, azt eladtam annak az árából vettem egy Psx-et amihez megvétele idejében annyi pénzt tettem hozzá amibe egy DvD lejátszó került és így egy Xbox 1-et (még a régi gépet) tudtam vásárolni. Ebből lett később a most is meglevő PsP fat gépem.
Az első X360 gépemet meg a térdműtétem utáni táppénzemből vettem meg majd azt elcseréltem egy Ps3 40 gigás kiadásra amit visszacseréltem 1 évre rá megint boxra ami után megint egy évvev jött a Slim 320-as Ps3 amit idén a villám kinyírt de a biztosító által jött helyette a SS masina.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58940 üzenetére
Javítottam 10-re, mert elfelejtettem a Demon's Souls-t, mert az nem a polcon van
Mondtam, én megértelek, ha nem használom átmenetileg a PS-t akkor nekem is az forog a fejemben, hogy sok pénz üldögél a TV mellett, de aztán jó lehuppanni és betölteni egy régi játékot. Kézikonzolt mondjuk nem vennék, mert marha drágák.
Ha mázlim van, akkor a hiányzó 2 Ratchet részt be is tudom hamarosan szerezni én is. Elvileg a 3 részt jó 30-35 óra alatt végig is lehet rendesen vinni
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58938 üzenetére
...hogy aztán eladd a 3DS-t
Pedig a Zelda komolyabb exkluzív, mint egy LBP, szerintem
Nekem a GT6 elég fura volt a Forza 4 után, a grafika, meg főleg a bádogtetős hangok miatt ütközéskor (meg hogy split screen-en csak árkád mód van), de annyira nem rossz az
Na meg majd ha beszerzed a Ratchet-etAzt is tartsd meg! Olyan, mint mikor az emberek megtartják a Crash-t vagy Spyro-t, Jak & Daxtert, ilyesmit. Jó kis platformerek ezek.
Én ha minden jól megy, pénteken vadászok magamnak játékot, ha sikerül olcsón, akkor lehet, hogy többet is. Meglátjuk, mi sül ki belőle, most 10 van. Még a Dragon Age 2-vel barátkozunk, de őt sem adom el
2000 forint volt, hosszú RPG, gondoltam megveszem, de a barátkozáson még nem jutottunk túl. Azóta óvatosabb vagyok.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58931 üzenetére
Persze, megértem
Én megnézegetem neten a játékokat, aztán ha látszik rajta, hogy nagyon fog tetszeni, akkor megveszem, és meg is tartom. Ráadásul ha lelövik a PSN-t (mert le fogják, csak nem 3 éven belül), akkor is ott lesznek a játékok. Most kifejezetten amúgy az exkluzívokra gondolok, amiket PC-n bűvészkedve sem lehet játszani. Ezért van amúgy kevés játékom
Jó is a Zelda... igaz az egyetlen "újabb" rész, amivel rendesen játszottam, az a Twilight Princess, de nem saját gépen sajnos. A következő masinám egy régi Wii lesz a GC-s Twilight Princess miatt (Link nem jobbkezes, nem kell a Wii-s), meg egy Wii U, ami akkorra filléres móka lesz
fausto: Hát egyrészt nem olyan drága az a keret, másrészt PC-s megoldással ingyen lehet szerelni bele vinyót (valamivel kitámasztod)
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #58931 üzenetére
Nálam szóba sem jöhet hogy egy megvett játékot kiadjak a kezem közül. Láttad te is a vitrinemet.
Na ahhoz jön most a héten megint pár játék: konkrétan az alábbiak:
Assassin's Creed II - £2.99
Assassin's Creed: Brotherhood - £2.99
Assassin's Creed Revelations (ebben az első rész is benne lesz) - £1.99A másfél fontos postaköltséget meg feleztem ifjabb sógival mivel ő meg Boxra vett játékokat.
-
n.andras74
aktív tag
válasz
Sirandrish #58933 üzenetére
Huu ez nekem most Kinai volt:-D
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58920 üzenetére
Ja, de én úgy veszek játékot, hogy azt meg is tartom, mert annyira tetszik
De ránézek kicsit jobban a Bayonettára is
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58916 üzenetére
Azt is nézegettem használtan, ugye ilyen "hát ez érdekes egy játék" kategóriában van?
A második részről láttam videót, ott rókafülekkel meg farokkal (gondolom Starfox) kellett valami egészen ocsmány szörnyet kinyírni, a végén meg érdekes mozdulatokkal kivégezte.
Meg ezt a hangos csippanást ki- és bekapcsoláskor nem lehet kilőni, ugye? Mármint a gépen.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58914 üzenetére
Ha megvetted őket, elmegyek segíteni polcozni, aztán testvériesen osztozunk a játékokon, mit szólsz?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58911 üzenetére
Hogyne, itt a kandalló fölött elfér, csak le kell akasztanom a 78"-os tévémet a falról hozzá.
Amúgy ha azt a 900-1000 játékot (valami ilyesmi a kiadott játékok száma) 50ft/db áron megkapom, akkor vigyorogva csinálok polcokat egy csak erre a célra kialakított szobába
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58909 üzenetére
Azt elhiszem
Én ugyanezt kérném, csak dobozos játékokkal
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58907 üzenetére
Hmm... 50 forintos CoD: AW, még meg is venném! De egye fene, még százért is
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #58888 üzenetére
Igen, volt mindkettő.
Kevepapa: jól tudod, a navit kiválthatja a DS3 -
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #58886 üzenetére
Mivel a heti akciókban előszeretettel dobálnak olyan címeket, amik korábban már voltak a Plus-ban, jó esély van arra, hogy ezt a két játékot is látod majd leárazva
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #58884 üzenetére
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #58882 üzenetére
Ez most olyan lesz, hogy karácsonyig 2 naponta más játékot áraznak le. Közben meg biztos lesz valami nagyobb karácsonyi akció is.
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #58879 üzenetére
Az EU-s PS Blog-on szokták kitenni az akciókat, ezt érdemes olvasgatni. Ezt is hirdették ITT.
Érdemes nézni a US PS Blog-ot is, más akciók vannak (általában jobban) és ugye PS3-on nem nagyon varázslat más régióból vásárolni. -
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #58874 üzenetére
Ha rámész a játék adatlapjára, írják az eredeti árat, meg azt is, hogy meddig tart az ajánlat.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58874 üzenetére
Nem baj, majd rálicitálok
Amúgy eddig a legolcsóbb (és legjobb) vételem a Demon's Souls volt 1400 forintért, meg is lepődtem rajta, mert a nagyobb akciók is 3000 fölött szoktak lenni. Bár a nyáron volt talán az RDR 2500 forint körül, meg a GTA IV is hasonló áron.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58865 üzenetére
Azannyáját! Rögtön meg is veszem azt az F1-et!
birno: Szoktak lenni nagyobb akciók, de nem Steam-es szintűek, hiszen itt a játékok alapból drágábbak is. Tehát az ilyen 1-2 eurós árak helyett 5-10 eurósok lesznek legfeljebb.
-
válasz
Sirandrish #58865 üzenetére
Ez ugye most csak poen akart lenni?
Store-ban nem szoktak olyan akciok lenni mint Steamen? 50-70% is akar s nem noname gamekbol. -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #58856 üzenetére
Hm, nem nagyon rémlik egy ilyen része se, szóval ha van is, kevés. Kivégzéseknél előfordulhat párszor, hogy nem nyomkodni kell, mint egy hülye, hanem tekerni. Szerintem ne hagyd abba, eléggé játszatja magát, szintén végig 100%-on pörög az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest