- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
fausto
addikt
Én ezzel nem feltétlen értek egyet, a GZ gyökeresen eltér a korábbi részektől és még rövid is, az egy tipikusan olyan mellékszál, amit szerintem a rajongók tudnak díjazni, de nem ajánlanám, hogy bárki azzal kezdje az ismerkedést. Ha esetleg tényleg bejön neki a GZ, csalódhat abban, hogy a HD collection-ben más a gameplay, az irányítás, stb...
-
fausto
addikt
Az Ubi elég két arcú cég, ha már az AC széria szóba került, szerintem a második résznél nagyon gáz dolog volt, hogy DLC gyanánt a játékból kivágtak 2 szekvenciát, amit aztán külön árultak.
Aztán a Brotherhood megjelenésekor nagyon szimpatikus volt a játékhoz való hozzáállásuk, gondolok itt arra, hogy több kisebb-nagyobb DLC és update jött ingyenesen, a fizetős kiegészítő (DaVinci's Disappearance) pedig egy elég barátian árazott és tartalmas kiegészítő volt.
Aztán egyrészt gyártja futószalagon a sikeres játékok folytatásait, ugyanakkor olyan gyöngyszemeket is kiad, mint a Child of Light vagy a Valiant Hearts. -
A`rpi
addikt
Ne tapasztald meg "törvények a csalóknak kedveznek" dolgot.
Még annyit a dologról barátom elment feljelentést tett, és rendőrségen mondták hogy van az embernek több "ügye", a számláját mégsem fagyasztották be, és nem néztek rá a körmére...
Arról nem írt senki, de legfőképpen én biztos nem, hogy a rendőrségnek a hirdetéseket kellene nézegetni, én arról írtam ha már megvan a "baj", akkor a rendőrségnek lépnie kellene ha én bizonyítani tudom hogy meglettem károsítva.
Ehelyett az megy, hogy felveszik a jegyzőkönyvet, aztán a bíróságon majd lesz valamit,(több év múlva) ha eljut addig az ügy, ha az illetőnek ez az első esete akkor csak egy ejnyebejnyét kap...
-
-
Bogyi007
veterán
Van némi súlytöbbletem és ez egy fitness és cardioprogi. Éppen elkezdtem ki is próbálni. Jó kis zsírégető anyag lesz ez.
A`rpi: Nem keresném most ki a korábbi linkeléseimet, így csak röviden: anno volt tescoban Woonderbookos Move pack nagyon röhejes árban azt megvettem, majd vettem hozzá navi kontit és még egy move kontit is és akkoriban a tescoban olcsón voltak Move gamák is. Meg aprópénzért angliából is hozattam marha sok moveos játékot....
-
törölt tag
Eddig csak Trevorral repültem. Szóval a többiekkel ennél is rosszabb? Repülni még hagyján, de leszállni alig tudtam a kijelölt helyre.
(#60443) Francis89: Nekem tetszenek a főszereplők. Egyedül talán Trevor nem annyira. Szerintem nem tudták eldönteni mit akarnak vele és nem lett se ez a Riggs féle őrült, se a teljesen beszámíthatatlan őrült. Így meg olyan fura.
Még a lövöldözés lett egy kicsit nehezítve ami nem igazán jön be. Alig merek mozdulni mert ha kijövök a fedezékből egyből szétszednek. Max Payne 3 is ilyen volt, attól is már God of War rohamaim voltak néha. Nem tudom mire volt ez jó.
-
Bogyi007
veterán
Socom nem érdekel a másik meg....
Nekem is volt szemüveg a játékhoz.
-
Buster17
addikt
De ha sata portba van dugva akkor miért nem? Gép honnan tudja hogy most vinyó van benne vagy kábel amin a végén vinyó van?
Nem az usb-t akarom a gépbe dugni hanem a stát. USB-re való igaz, hogy nem lehet telepíteni, de én a sata rész akarom rádugni.
[oWn]f4te
Az miért warez ha külső vinyót akarok a gépbe rakni? -
HuMarc
veterán
Konkrétan a Win Lemezkezelő nem képes ennél nagyobbra formázni, de ez nem azt jelenti, hogy trükközni kell, hanem hogy a Microsoft ezzel térítené a népet át az NTFS-re. Külsős programmal FAT32-es partíciót pár terabájtos méretig (ha jól tudom, 2, 4, de lehet, hogy 8 is van?) lehet létrehozni, és azt látja a Win is, a PS3 is.
Az viszont igaz, hogy FAT32-re formázott partíció max. 4 GB-s fájlt tud kezelni. Illetve ez nem igaz, pontosan 4 GiB(≠GB)-1 B.
crue: És a Windows Lemezkezelő az az atyaúristen, vagy mi?
Miért kéne mindenképpen azt használni?
-
KisTücsök
addikt
Nekem olyan is rémlik, hogy tudják, hogy van még ebben potenciál, keresik a módját, hogy kulturáltan megtudják valósítani. És szerintem is. Last of Us 2-t nem akarok, de jöhetne még 1-2-3 hosszabb, rövidebb cucc. De akár teljes értékű játék is, valami szolid kis alcímmel.
-
Elims
veterán
Találni azért néhol újonan gyári garanciával,jó áron.Keresgélni kell.
Viszont FpsTunker írása él nekem a legjobban miszerint csak a plazma.De most nem akarok 200+e-t tv-re költeni. :-(( Ez meg megvan 100-ból.Echterion: Szerintem kérdezz rá az ezzel foglalkozó topikban én is ott kérdeztem meg.
Ott biztos értenek hozzá,nem érhet meglepetés. ;-)Hardver Arc: Tökéletes. :-)
-
peetyy
őstag
Szia crue!
Nincs késés a kezedben lévő puska és a képernyőn látható célkereszt mozgása között?
És mennyire pontos?
Én is filózom sharpshooteren, sajnos nekem nem jön be a ballal mászkálok, jobbal nézelődök analóg kiosztás.
Nekem pont fordítva áll a kezemre, nem is értem, az előző részekben és más fps-ekben miért lehet ezt állítani, ebben pedig nem(vagy itt csak én nem találom).
-
Brian_GT
őstag
Nekem az a bajom, hogy egyrészt igen, okésak meg aranyosak ezek a régi retrósabb játékok, de most már hónapok óta az megy hogy 2. vagy 3. címnek bedobnak egy ilyet és aaaaa mindenki ámuljon és bámuljon micsoda ingyen game....nem értem ez mi mostanság..másrészt meg nos igen, fps-t ps-en max a destinyért fogok játszani konzolon... amiért megnézném az a grafikája fullon, mivel olyan pc-m nincs amin fullon toljak egy Crysis 3-at...de ps3 meg nem az ultra pc szintet üti már sajna. Így gyakorlatilag nekem is kuka mindkettő.
Gyakorlatilag azért van ps plusom lassan fél éve, hogy a régebbi címekkel tudjak játszani....ami az elmúlt fél évben jött azért nem kéne plus az tuti.
-
-
Brian_GT
őstag
Jó kis hely, én csak készülök tőlük rendelni...csak nem értek valamit...megnézem a nemzetköz magyar fuvart...és van ugye nemzetközi ami ingyenes...nemzetközi követéses ami fizetős írja is az árát..és mellette van még másik 2 ahol csak a napot írja ki...most az ingyenes vagy hogy kell ezt a 4 félét nézni?? Köszi!!!
-
törölt tag
Ha az alja szabadon van az sokat számít. Volt hogy nagyjából ugyanott tartottam a gépet és ugyanazt játszottam (The Last of Us), de egyszer egy dobozra tettem, egyszer pedig a nyitott fiókra (tehát a gép hátsó lábai a polcon, az elülsők a fiók peremén voltak így szellőzhetett alul). Előbbi esetben sokkal forróbb volt a gép.
-
szasanyi
félisten
Mint mondtam: itt NEM a CFW volta lényeg, és a fő törekvés! Csak egy setleges alternatívaként kérdeztem rá és mivel időközben kiderült, hogy ha akarnám sem menne így aztán végképp irreleváns. A lényeget pedig már leírtam, nem ismétlem önmagam.
Tegla80: te milyen PS4-ről beszélsz?
-
törölt tag
Nekem is tetszik nagyon a hangulat, de a nehézség szerintem nem lett eltalálva. Sokszor vagy 20-adjára sem sikerült egy-egy rész mert voltak benn 10000000-an nekem meg csak egy oszlop jutott fedezéknek. Persze jobbról-balról rám rohantak azt se tudtam merre forduljak. Aztán ha mégis jól jöttem ki belőle dobtak pár gránátot. Akkor persze muszáj volt kijönni ami instant halál volt.
Abbahagyva is hasonló helyen van, mikor az irodában van valami lövöldözés. Jövök ki a főnöktől erre vagy hárman egyből elkezdenek sorozni. -
nuke7
veterán
&(#52429) ndave92
hallottam már róla, de a trailer alapján gáz...
(i am alive-ot hagytam abba ami hasonló; mert nevetséges volt, hogy mindenki azonnal meg akart ölni akivel találkoztam... )
igaz, hogy a last of us -ról több jó infó van ... - keresek is egy gameplay trailer-t.
én annyit mondtam, hogy a trailer alapján tűnik gáznak, de majd kipróbálom.
végülis csak az exklúzívok miatt vettem ps3-at -
Tigi
őstag
Én az előbb bekapcsoltam a gépet, gyorsan beraktam tölteni a két új játékot, de pár perc múlva mikor visszamentem a Store-ba akkor már nem volt a PS+-ba a két új játék.
Web-en hol nézitek meg, mert nekem csak az US web-es felület jön be, a többire mindig kapcsolódási hibát dob.
-
törölt tag
Hasonlóra gondoltam. Sajna a kontrollerem csatija nagyon érzékeny a mozgásokra és ez azon túl hogy eldobja ha PC-n használom, könnyen kékhalálhoz is vezethet. Win8-nál meg valamiért problémás a bluetooth adapter alvó módból való ébresztés után
Magyarországi üzletekben is van szerinted? Nézelődtem már itt-ott de nem nagyon ástam bele magam.
-
james001
veterán
SPOILER
A vicces könyvön én is nevettem egy jót,meg a fényképes részen is. Plusz sztem a Jak X easter egg is aranyos volt"That game is stupid"
Amúgy az Uncharted easter egg-et megtaláltad? Kettő is van. Nem olyan jó mint a Jak-es de meglepődtem mikor megláttam őket. (mondjuk a fősztoriban is volt ilyen easter egg) -
james001
veterán
Mondjuk én nem rég fejeztem a fősztorit,sőt azóta már végigvittem a hétvégén new game plus-on is,szóval nem volt "újdonság" hogy ilyen szép
De amúgy igen ez a dlc is marha jó eddig,a téglás játék is jó ötlet volt,meg az összes interaktív dolog is zseniális. Most nem bőgök hanem nevetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest