Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
az a gond, h ezekbol a linkelt adapterekbol ezer fele van, jobb, rosszabb

de azt mindenkeppen nezd meg a tv menujeben, h a hdmi black level jol van e beallitva... talan tudsz korrigalni a sotetsegen vele, de lehet a hdmi adaptered mar "annyira" elrontotta a kepet h ez sem segitha van a tevenek komponens bemenete ( piros kek zold RCA ), azzal is erdemes probalkozni, plane ha OPL-ben adott jatekot tudod 480p vagy 720p kimenetre kenyszeriteni vagy van par jatek ami eleve tud progressziv kimenetet a menujeben (outrun, virtual fighter 4, driver 4, stb), ha lemezezel, akkor ez a jarhato ut.
(ha nem progressziv, azaz interlace jelet kuldesz a tevedre, az altalaban lassan es benan vegzi el a felkepek teljes keppe alakitasat, de persze tv es egyenfuggo, h ez mennyire lesz zavaro)
-
vargalex
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Komponens bemenet nincs?
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
a laptopod 31khz rgb jelet kuld, a ps2 pedig ha jol ertelek a sarga/feher/piros kabellel egy konverteren kuld kompozit jelet
persze h jo a laptop, a ps2 pedig nem, ez igy oke. ha gyenge a crt, es azon is a sargafeherpiros kabelt hasznalod, persze h azon is gyenge a kep. crt/re scart RGB kabelt erdemes hasznalni, lapostevere pedig komponens kabelt es azt alakitani hdmi atalakitoval, ha lehet progressziv jelet, esetleg jobb/dragabb scalerrel (ossc, gbsc, retrotink)
onmagaban NEM sotet a ps2 kepe, de a beallitasok, komponensek elronthatjak !
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
pontosan hogyan van kotve a ps2 ? ilyen kinai hdmi konverterrel ?
alapvetoen nem a ps2 kepe a sotet, hanem ezek az adapterek..... dzsunkak.
milyen teved van?
ami meg fontos, h sok adapter az analog komponenst fullRGB-re konvertalja, amit a teveden lehet h kezzel be kell allitani ! ez a hdmi black level, sajna sokszor low/normal/high van irvan, nem a limited/fullrgb, ami hivatalosan a neve
plusz ha OPL-el nyomod, erdemes megprobalni 480p-re eroltetni a kepet, hatha birja adott jatek... mert akar a konverter, akar a teved, moslek rosszul deinterlacel es lagot is okoz!a ps2 crtn sokkal jobban nez ki
hacsak nem csucs scalerrel, csucs oleden nyomod.... es nem zavar az alacsony felbontas.... mert akkor jobb a modern setup, alairom 
-
Vladi
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Lehet crt-re vannak tervezve.
A játékban magánan nem tudod ezt állítani? -
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
azert ps3on beloni a ps2 emut eleg sok szivas, bar ugye gtakbol van eleve ps2 classics kiadas, azt akar gyari ps3ra is megveheted usa storebol, olcson! kiveve vcs ....
nfs ug es mafia az mondjuk nincs
ps2n milyen a mafia1?? -
Vladi
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ühüm... mostmég. Mindig így kezdődik.
Azzal a kártyával már nagyon jól lehet felskálázni. Nagyon népszerű játékokhoz meg vannak skin pakkok vagy mi. Az egész játékot felújítják.
Akkor kezdj egy henes konzollal, azokat már nagyon nagyon olcsón lehet szerezni, 20 k vagy az alatt.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
ps emulátorok nagyon sokat fejlődtek az elmúlt 1-2 évben, szinte hónaponként jön egy nagyobb megújulás. A kártyákat nem nagyon ismerem, nekem az asztaliban 4670 van, az nem bírta csak alapon.
Esetleg még olyat nézhetsz, hogy mi is az a játék ami érdekel. Nagyon sok ps2 játékot kiadtak ps3-ra is kicsit feljavítva.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nem okoskodok, de nem tudom egy "reverse kompatibilis" PS3 miben nyújt többet, mint pl. egy CFW-s "non reverse compatible"?
Én még nem találtam olyan számomra fontos/elfogadható minőségű PSX/PS2 játékot, ami ne indult volna el.
Sőt, szerintem jóval kevesebb szopás van bármi elindításával ebben a környezetben.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Egy kicsit lesz jobb. Annyi, hogy egy visszafelé kompatibilis gép nagyon drága és nagyon régi, tehát x időn belül elpusztul.
Egy nem kompatibilis gépen is ha heneled akkor megoldható, csak komplikáltabb odáig jutni.
Ha ps2 játék a cél akkor más opcióid vannak. Upscaler pl az eredeti konzolhoz. Vagy emuláció. ahhoz azért már combosabb pc kell. A legjobb képminőséget így kapod. Egy 10 éves gép például emulálja neked futtatja gond nélkül, de ha feljebb tekered a grafikát akkor a gpu lehet, hogy beadja a kulcsot.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Mivel PS2-n általában gagyi HDMI konverterek a mindennaposak, egy mai modern TV-n a PS3 alap HDMI kimenetével jobb a kép.
PS3-on futtatás közben a PS gombot megnyomva, van pár emulátor beállítási lehetőség.
Szerintem jobban futnak, maga a környezet is barátságosabb.
pl. a MemCard kezelés is kényelmesebb.
Fenti megállapítások szerintem a PSX játékokra is igazak. -
A`rpi
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
-
A`rpi
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
"Az előre: Alternatívban esetleg hol találhatok?
Nagyon de nagyon szeretném...
"VirágbóT' környékén találod, de ez abszolút kimeríti a fórum irányelveit, (● Tilos a warez! (CFW, rendszertörés, másolt tartalmak.)) így itt ebben segítséget nem tudunk nyújtani, esetleg privátban, de például én ebben a témában abszolút nem vagyok jártas.
-
A`rpi
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
"Sziasztok!
Két apró kérdésem volna.
1. Ahogy látom a Store-ból kikerült a GTA Vice City Stories. Ezt hogy tudnám beszerezni? Nagyon de nagyon szeretném.
"A Store kínálatából kiderült, így alternatív módon kell utána járni.
"2. Ha nem akarom mókolni, hackelni a PS3-am akkor nem lehetséges az hogy a játékokat a HDD-re tegye és úgy tudjak játszani?
"Abban az esetben fut a játék a HDD-ről ha a PlayStation Store-ból vásárolsz, egyéb esetben lemezes játékoknál csak egy bizonyos rész kerül fel a PS háttér tárolójára.
-
seniman
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ha jól tudom 2TB a limit,de ott is inkább a 9,5mm-es maximum vastagság a fő limitáló tényező.Nekem a fat-ban 750-es,a slimben 1TB-os van,de ezek olyan rendszeren működnek,amiről itt nem beszélhetek.

-
seniman
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Fat-on is csak A-E szériáig volt a backward.A store-ban esetleg a classics kategóriában érdemes körülnézni.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
A menü és az átvezetők lehet Full HD-ben mennek de a játék 720p-nél többet biztos nem tud.
-
jookomak
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Elsírná magát a ps, ha 1080p-be kéne tolnia a GTA 5-öt.
A jel, hogy mi megy a tv felé, az más tészta. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Jó, de érted, ami 25-30k, az olyan is.
Inkább gyűtsd még egy kicsit hozzá és TV. Hosszútávon jobban jársz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Akkor monitor helyett inkább egy olcsó TV-t vegyél.
-
t256
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Igen az RCA Scart és Scart RGB kábel ugyanaz mindhárom Playstation-höz. Ha CRT tévéd van, akkor jó megoldás. Ha LCD vagy plazma, akkor jobb a HDMI kábel.
-
dilipok
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
szerintem nem. Szerintem a monitor/ps probalgatta a kepbeallitasokat es valami olyat probalt, ami nem volt jo (kozel sem biztos, csak szerintem
) -
aizen92
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Tapasztalat: 16:9-es legyen a monitor, mert 16:10-et nem támogatja és levágja a jobb szélét.
Nekem Hdmi-dvi átalakítóval megy, csak a hangforrást vagy optikai kábelről vagy AV-ról kell megoldani. -
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ez alapján a géped már nem PS2 kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A játékban magánan nem tudod ezt állítani?
"
A jel, hogy mi megy a tv felé, az más tészta.
)