- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #70367 üzenetére
Erre megint csak azt tudom mondani hogy kinek a pap,kinek a paplan.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #70364 üzenetére
Tudom,de úgy értem hogy én azzal nem tudnék játszani.
Nagyon szokni kéne. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #70360 üzenetére
Igen ezt már elég sokan mondták,de én nem tudtam megszokni a fordított joyt......
GC joy???Na az még kínai nekem.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #70348 üzenetére
Remélem igazad lesz,és megáll a project kevesebbe is....
Nem pont ilyen halakra gondoltam...Más:
Ma be kapcsoltam a gépet,és nem hajlandó elindulni.
Pontosabban a kezdőképernyő bejön,utána kiírja ezt:
Restoring...
Do not turn off the system
Marad a százalék nullán,és nem történik semmi.Valami meg makkant benne?
Vagy csak érzi,hogy jövő héten megy a levesbe?
(mondjuk tegnap a fiamnál lefagyott a GTA5,és kénytelen voltam kihúzni a gépet,mivel semmire nem reagált)
Ha valakinek volna tapasztalata ezzel kapcsolatban,szívesen fogadnám az ötleteit. -
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #70318 üzenetére
Természetesen nem az üres akvárium 600K...az egyéb felszerelésekkel és kiegészítőkkel együtt értetem. (szűrők,levegőztető,állvány,berendezési tárgyak,etető,világítás,HALAK,stb)...Ha elfogadsz egy ötletet,nekem kvarchomok volt benne(úgy 30 kg) plusz fehér és fekete zúzott kő(elszeparálva,hogy ne keveredjen a homokkal),és egy nagyobb "szikla" is volt a közepén....rohadt jól nézett ki!
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #70340 üzenetére
Nemnem látom.
Kicsit csak ba..za a szemem,de ilyen is kell néha. -
törölt tag
válasz
Sirandrish #70340 üzenetére
Nem Vita, hanem PS3 topik
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #70337 üzenetére
Tyűha mi van itt kéremszépen,csak pislogok itt csipás szemmel.
erahurka : Tavaly nekem is volt egy "gamer PC-m" 140-150K-t fektettem bele,de távolról sem volt gamer,de az égvilágon minden játék elindult rajta Full HD-ben,magas felbontáson,de zavart hogy 1-1 játékot 30-40-50 percig is kellett b.sztatni hogy normálisan működjön.
Meg volt aminél a kontrollerr kompatibilitással küzködtem,pedig a legjobb Logitechem volt........Most van egy régi 2 magos gépem 4GB memóriával,alap HDMI-s VGA-val,amit már csak filmezésre használok,netezni is telefonról szoktam.
Ezt a gépet 20K-ba hirdettem meg hogy eladom,és a kutya nem érdeklődött utána.Na jó részemről ennyi,tényleg nem akarok jobban belemenni ebbe,pedig tudnék mit írni,mint ahogy szerintem mindenki.
Röviden : Konzolpárti vagyok,voltam,leszek,és mindenki más azt csinál amit akar.
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #70330 üzenetére
Van benne valami viszont ezek leginkább memóriát igényelnek, motor relatív kész, remélhetőleg ha pár hét választ el a megjelenéstől.
Szóval, ha belefér, beleteszik, ha nem akkor kimarad, vagy átdolgozzák.
Jelen kori probléma ez, régen nem voltak ilyen gondok érdekes módon, PS1-2 idejében nem engedhették meg maguknak a félkész játékokat.
Szóval, én egy percig sem védem a fejlesztőket, mondva csinált problémák sem érdekelnek, az hogy megjelenés előtt fejletlenség van számomra nonszensz.
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #70322 üzenetére
Én nem így képzelem el, "real time"-ban tudniuk kell a fejlesztőknek mennyi ráhagyás van, vagy épp nincs.
Ennek megfelelően kellene alakítani a játékot.
Nem a semmiből jön szerintem hogy "hopp kellene még processzoridő, vagy több memória.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #70322 üzenetére
Na a végén csak lesz vita,de nem velem,ilyenekbe nem avatkozok bele.
-
kevepapa
aktív tag
válasz
Sirandrish #70302 üzenetére
Egy jobb vga kártya szerintem is minimum 70-100 között van, ami akár két három évig jó lesz. Ráadásul Pc-n sosem szerettem minimumbeallitason játszani, bosszantott h nem láthatom mit tud az adott játék. Ráadásul a konzolbol tényleg mindig mindent kisajtolnak, elkepeszto h pl a last of us vagy gta V mit tud egy tíz éves vason (ok, tudom h a framerate és a felbontás az ára). Szóval szerintem egy használt next gen konzol jövőre 60-80k közötti áron jobb befektetés ha játszani akar az ember.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #70313 üzenetére
Nekem is volt akváriumom...(tehát nem vagyok buzi...
)
Egy kis 200 lityós annó még a panelba...majdnem a szobám felét kitette...Most én is terveztem/tervezek egyet majd,a nappali-konyha közé,de az sajnos nem kettő,hanem legalább 6 ps4 árába kerülne...A fal és az oszlop közé kerülne,kvázi mint egy térelválasztó...egy méter magas,1.5m széles és 45 cm mély lenne...Csak az akksi két kiló,plusz a többi sallang,állvány,stb. Gondolom ezt nem kell ecsetelnem Neked...
Szép lenne,meg jó....csak a 6 kiló hiányzik hozzá... -
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #70277 üzenetére
+ azért rendelik elő, mert mint úgy mindig jár valami plusszal az előrendelés...nekem az SW-hez pl lesz ingyen és bérmentve hozzáférésem a DLC-hez hetekkel előbb, mint másnak...sőt lehet az másnak fizetős is lesz. ( PC)
Ghostpetya: Ez azért nagyon nem így van. Hallgasd meg egy podkedd adását ahol a külföldi cd projekt-nél dolgozik egy magyar fejlesztő srác... húúú területi grafikus talán a titulusa. Nah a lényeg, ő is megmondta még az utolsó pillanatokban is kellett változtatni dolgokon, mert rájöttek az úgy nem lesz okés...nem fogják elbírni a gépek... össze fog akadni dolgokkal stb...és mondta, hogy volt ezekért a dolgokért heteket nyomták éjjel is a melót...volt olyan mesélte 1 hétig bent laktak a cégnél, csak hogy orvosolják a dolgokat!!! Szóval ne a sátánt keressük már egyből!!! Azt meg fogadjuk már el, hogy a ps3-xbox360 a múlt... és van egy jelen generáció!! + minél több gyártó akar előző generációra is koncentrálni, annál jobban szívjuk meg, mert erőforrásokat kell átmozgatni még plusszban arra is...ergó nem mindenki gőzerőn dolgozik a mostani generáción...bakik vannak stb aztán jön a user, hogy ...de f**om ez mekkora szar...g**g fejlesztők
!! Hát nem kell mikrora meg kenyérpiritóra is kérni őket fejlesszék le!!!!
-
A`rpi
addikt
válasz
Bennem is ez fogalmazódott meg.
Bár az árcédula amire én gondoltam, az 100 000 forinthoz közelített volna.Amiből meg egy PS is kijönne.
Konzolos, géming az én olvasatomban mindig is kompromisszumos volt.
Multiplatform címek "közepes" 2-3 éves 150 ezres gépen elmennek.
Ehhez közelít PS ereje szerintem minden generációra rá lehet ezt húzni kis túlzással.
Csak ugye PC-n megy a mókolás, míg PS sokkal sokkal kompaktabb, és az exkluzív tartalmakról még nem is beszéltük...PS1 korszakban nem tudtam megfizetni mert még gyerek voltam.
PS2-őm talán lehetett volna, de akkoriban a PC jobban érdekelt, mondhatom úgy is az jelentett számomra mindent. Ezek mellett nem is hajlottam rá mert a JOY nem igazán állt kézre. Mire elérhető volt számomra a PS3 addigra PC-n "kiéltem" magam, és PC gémingből is kiábrándultam. (Nagyon maximalista vagyok, és ezt anyagilag nem is igazán tudtam, meg nem is akartam finanszírozni.)Most is kezdek kiábrándulni de most már ámblokk az egyrészt géming iparból.
Részben ez annak tudható be, hogy különleges vagyok mint a tejbe tök.
De valahogy nem érzékelem az innovációt, úgy érzem játékok 99 százalékában ugyan azt kapom, játékmenet minimálisan, grafika ímmel-ámmal fejlődik. Érződik mindent csak szépen lassan csepegtetnek, profitéhség dominál csupán.
Ettől függetlenül van igényem a játékokra, de érzem valami nincs rendben. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #70310 üzenetére
Jó is az ha megvan.
Én se sűrün használom,de ha kedvem támad hozzá bekapcsolom és játszok. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #70308 üzenetére
Amúgy meg van még a PS3-ad vagy sikerült eladnod/elcserélned? -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #70306 üzenetére
Távol áll tőlem a vita!
-
perge666
veterán
válasz
De legalább konzolon nem kell fejlesztgetni.
-
atka76
tag
válasz
Sirandrish #70292 üzenetére
Jelen pillanatban is laptopról vagyok itt,és ez is vezeték nélkül megy fel!Ezen kívül még egy okos teló,és egy tablett is!
Ezért nem értem az egészet,mert eddig mindig így kapcsolódott fel,most egy ideje nem megy és nem történt semmi!
Elküldtem szervízbe,kitakarították,ránéztek a net beállításra és semmit nem találtak!
De most sem megy fel a netre!
Szét vág az ideg! -
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #70291 üzenetére
Ezt akartam mondani, lehet rosszul fogalmaztam. De ha nem vennék meg (én most amúgy nem CoD -ról beszélek hanem úgy a játékokról, főleg a szénné DLC -zett játékokról általában), akkor a kiadók se tudnák ezt csinálni. Nem azzal van baj hogy egy jó játék milliószám kel el, hanem az, hogy vannak akik nem tudják (tisztelet a kívételnek, egy Season Pass igenis jó vétel például!) felmérni hogy a plusz tartalom megérie az árát, sajnos sok kiskölöknek megveszik az amúgy árát meg nem éri tartalmakat, és emiatt tudják a kiadók megcsinálni azt amit.
Nem lázadok, nem akarok én a Sony -n így bosszút állni, "kicsi" vagyok egyedül ahhoz. Csak szimplán nem fair az új konzol ára, online játék feltételei, játékok ára, stb. Amikor lejár ténylegesen a PS3 ideje, elfogadom. De a hardver még bír egy két dolgot, és ezért vagyok dühös.
-
atka76
tag
válasz
Sirandrish #70280 üzenetére
Szia!
Hát ezen már túl vagyok,újraindítottam és elkezdtem elölről újból és semmi!
De még próbálgatom!
Az az érdekes,hogy tegnap volt szervízben és ott minden rendben volt!Kihívtam a szolgáltatót és nálam is minden ok!
Na ezt fejtse meg valaki!
Van még ötleted?
Köszönöm!
Üdv -
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #70286 üzenetére
+Tegla80
Mert hogy ha az emberek kicsit észbekapnának, és pl. nem vennének meg minden szart, akkor a kiadók, fejlesztők is rájönnének hogy nem vagyunk mi hülyék. És akkor nem lenne ez, hogy hülyét csinálnak a játékosokból. Itt nem az a probléma hogy a CoD -ok rekordokat döntögetnek, ez olyan mint a való életben a foci: népjáték, mindenki szereti. (Valaki nem, de most ez mindegy.) Eddig így nem is volt baj a CoD -okkal sem, most kezdődik el a probléma, amikor már ilyen húzásokat vetnek be. Mi lesz akkor később, nem csak az Activision házatáján, hanem bárhol?!
Én meg csak azért sem veszek PS4 -et, persze akinek van vagy megteheti, annak könnyen jár a szája. (Ezt most nem rád, vagy itt a fórumon bárkire, hanem általánosságban, a világra értve.) Az is egy nagy lehúzás. Online multi pénzért?! Elment az eszük? És akkor még mindig 115-120K körül van a PS4, mert most húúú a 1TB -s változat lenyomott egy 10K -t kb. az 500GB -s változatból, akkor vegyek még PSPlus -t, meg még a játékot újonnan (mondjuk jelen esetben BO3 -at) majdnem 20K -ért. Persze. Majd ha olcsóbb lesz, és annyiba kerülnek a dolgok mint a PS3 -on voltak (vagy hát még vannak). És ingyen multi. Nem beszélve arról hogy cseszhetem a PS3 -as játékaimat is, mert a PS4 nem képes "fizikailag" futtatni őket, csak ilyen felhős baromság van, és még azért is fizessek, hát dugják fel maguknak. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #70284 üzenetére
Na hát ez a baj a mai világban. PS1 - PS2 -es időkben nem volt ilyen. Akkor még játékot csinálni művészet volt, ma már üzlet, és a pénzről szól főleg. A DLC -k, és a lehúzások korát éljük. És a legnagyobb probléma ebben az, hogy össze vissza hazudoznak. Legyenek egyenesek, és gerincesek már az elején, és mondják meg: "Emberek, nekünk nem éri meg üzleti szempontból hogy nektek kedvezzünk egy normális last - gen porttal, ezért vagy elfogadjátok a szart tőlünk, vagy semmit." Ja, hogy ezt nem merik mondani?!
Persze, mert akkor sokan elfordulnának tőlük és csökkenne a bevétel.
Mert a hócipőm tele azzal hogy amikor még előrendelem a játékot, minden szipi szupi, hónapokkal később meg "ja mégse". Jelentsék be azon nyomban amikor megjelenik egy játék, hogy mi lesz, és kész. Mi van ha esetleg egyes korlátozásokkal nem szembesülök, mert pl. nem értem rá olvasni, nem volt lehetőségem olvasni, elutaztam, stb.? Amikor meg megjön a játék, és elindítom a gépben, majd pislogok hogy ja, nem erről volt szó az elején.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #70280 üzenetére
De ne haragudjál azért, de amit művel az Activison a last gen verziókkal az több mint pofátlanság. Hétről hétre jönnek az újabb és újabb korlátozások bejelentésével, pedig már régóta nagyon jól tudják hogy mit akarnak csinálni a játékkal, nem a fejlesztés közben találják ki, hisz ahogy már hangoztattam, itt nem arról van szó hogy a hardver nem bírná gyengébb minőségben a játékot, pusztán üzleti okokból és a current gen -re terelésről van szó. Akik előrendelték, meg most cseszhetik, minden héten kapunk valami negatív hírt, jövő héten már azt jelentik be hogy csak tokot kapunk, játékot nem? A boltok meg vagy nem is tudnak a korlátozásokról, vagy időben nem értesülnek róla, ugyanis mindenhol az szerepel kb. hogy megkapjuk, mi, előrendelők az ingyen mapet, holott a mostani launch trailer -ben az szerepel, hogy nagy frászt kapunk mi ingyen mapet, azt sem fogunk kapni. Az ember meg most nagy siettségben írjon mailt, telefonáljon vagy valami, ha esetleg ilyen korlátoztások mellett nem kell a játék - közben meg a kapuban a megjelenés. Nálam az Acti idén elnyerte a "leggerinctelenebb húzás" címet idén.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Sirandrish #70277 üzenetére
Egy CODot előrendelni több mint balgaság. Már csak azért is mert nem fogy el. Tehát azért ebből gyártanak annyit hogy bármikor leemelhess egyet bármelyik bolt polcáról.
Nem egészen, mert az előrendelők (a Day One Edition-nel) kapnak egy free map-et, amit sokszor csak utólag, külön pénzért vehetnének meg.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #70273 üzenetére
Nem az a baj hogy csak multiplayer lesz és csak 30 FPS, hanem hogy a bejelentéskor erről nem volt szó. Ha elejétől kezdve azt mondják, hogy az előző generáció "csonkolt" játékot kap, mindenki elfogadja. Itt arról van szó, hogy tudatosan félrevezették a vásárlókat, akik meg előrendelték, futhatnak a pénzük után a boltoknál.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ÉN nem lihegem túl, csak sajnálom azokat akik még nem váltanak, mert mondjuk nincs rá pénzük, de játszanának a teljes értékű játékkal.
-
perge666
veterán
válasz
Ott a pont.
-
gears27
aktív tag
válasz
Sirandrish #70229 üzenetére
Jó akkor lehet én értettem félre, bár kinek a pap... Akkor váltsunk, mi is ez a hőfigyelő bigyula?
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #70219 üzenetére
Kicsit zavaró,mert erre fájt a fogam régóta,és most meg hiába meg van,minden hibátlan és mégsem megy csak úgy egyik napról a másikra.
Lehet a mentéssel van valami,bár attól el kéne neki indulni.
Ahogy berakom a lemezt,egyből beolvassa,a lemeznél ki is írja a játék címét,de ahogy indítaná,kiírja a tv hogy nincs jel.... -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #70216 üzenetére
Véletlenül nem a szoftverfrissítés kavart be valamit???
Másra nem tudok gondolni. -
func93
senior tag
válasz
Sirandrish #70195 üzenetére
Űha.. az nem kellemes, akkor rád a pihenés vár.
-
Quent1n
senior tag
válasz
Sirandrish #69700 üzenetére
Sziasztok!
Adott egy PS3 slim olvasófej cserére szorul. Melyik szervizt tudnátok ajánlani BP-n? Szeretném ha még pár évig kiszolgálna szóval kitakaríttatnám + pasztázás. Nincs agyonhasználva tényleg heti 1-2 alkalom de nem szeretném eladni meg cserélni.
Illetve, gondolkoztam, hogy a vinyot cserélném valami újabbra mondjuk WD RED vagy ilyesmi ami időtállóbb esetleg. Hogy lehet a meglévőről full mentést csinálni és átrakni egy másikra? Simán mentek rákötöm PC-re és átmásolom?
-
kevepapa
aktív tag
válasz
Sirandrish #70106 üzenetére
Senki sem savazta a játékot emiatt. Pusztán elhangzott egy olyan kérdés, hogy vajon merre tovább, hogyan lehetne még fejlődni? Erre mondtam, hogy számomra pl. az interaktív tereptárgyak sokkal valósághűbbé tesznek egy játékot. Vonatkoztassunk el a TLoU-tol, ez számomra majdnem bármire igaz, ha már felhoztad a fifat, nem lenne rossz ha a mellébikázott laszti felborítaná a kapu mellett kuporgó fotóst...
-
perge666
veterán
válasz
Én nem savazom,csak szerintem az is feldobta volna mégjobban.
Nekem az elvárásom volt nagy a játékkal szemben ennyi hype után ennyi. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #70091 üzenetére
Tudom. :-))
Krystal: Köszi! :-)
Imilenni: Én hvégen kipròbàlom,hogy milyen a ps4 joy 3-assal.Bàr nekem a ps3 joy kényelmesebb picitt.Az analògok mindenképp.
Erahurka: O.K. Màr azt hittem,hogy vmi kivételes head-set-em van. :-)
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Neked tényleg ennyi jött át?
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #70081 üzenetére
"Lehetett volna jobb is?"
Talán,de ps3-ra szerintem nagyon összerakott játék!!
Ne legyünk annyira maximalisták.kézszárító meg húzdmega---minek?Ha azok meglennének akkor meg már kocsi kellene bele 8légzsákkal meg 1000w zenével.
Kevepapa,ne érts félre,nem sértésnek szántam csak legyen szerintem egy vmilyen határ amire azt mondjuk,"Ez tényleg jó lett!". :-)
És ez nem csak neked szól. A való életben is legyen ilyen "határ".Persze leírni könnyű..meghúzni viszont senki nem tudja. -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #70079 üzenetére
Helyes!
-
func93
senior tag
válasz
Sirandrish #70026 üzenetére
Jo kérdés majd megnézem. Ha nem is legolcsóbb de legalább biztos helyről van.
-
raziel01
veterán
válasz
Sirandrish #70013 üzenetére
Aki minimálbérből él azt totál nem érdekli hogy mennyi használtan. Felesleges utánajárás, utalgatás, stb.... Macera meg pénz.
Mikor fiatal voltam éveket könyörögtem mire vettek szüleim egy PC-t. Bőven jó volt egy 12 éves gyereknek, hogy kapta a másolt játékokat szinte ingyen.Most eredeti PS3-al meg Xbox 360-al játszok, sok használt játékot vettem meg cserélgettem (200 darab fölött).
Sok sok alkudozás, utánajárás volt mire 1-1 játékot sikerült megvenni. Egy anyukának akinek fogalma nincs az egészről biztos nem ez való.Majd ha a gyerek felnő és úgy gondolja hogy megteheti akkor vehet eredeti játékokat.
Nyilván aki olyan családban nőtt fel ahol a szülők fejenként diplomás bért kaptak az nem értheti ezt.
-
hevizms
addikt
válasz
Sirandrish #70013 üzenetére
Értem és igazad is van.
Viszont nézegettem a használt játékokat és bizony a jobbakat 3000 körül kinálják plusz még postaklt.
Neten eddig sem játszott,nem az a beállitottságú a srác,ezután sem akar(legalábbis most ez a felállás,ami persze sosem tudhatjuk mikor változik,de majd akkor gondolkodunk rajta). -
Tegla80
addikt
válasz
Sirandrish #70010 üzenetére
Plusz azt is tedd hozza,h az okos geppel online jatszani sem eletbiztositas....nekem van kozelebbi tudomasom bannolt geprol cfw miatt,szoval ez is benne van.
Valszeg a kolykok is a multira buknanak,mert gondolom a gep is azert kell,mert a haverjai pl toljak a GTA5-ot ....nem biztos persze,de valoszinu mert kolykokhevizms
Kerdezz ra,h online akarnak e jatszani,mert ha igen akkor csak eredeti ofw-s gepet szabad venni!!!(meg sztem amugy is)
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #70007 üzenetére
.....és tényleg.
Fene se figyelte. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #69983 üzenetére
Én is másra gondoltam............
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #69981 üzenetére
Sikerült neki találni.
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #69801 üzenetére
Ez igaz szerintem úgy általában véve minden szériára, különösen azokra miknek a motorja hasonló, vagy teljesen ugyan az.
Ebben az esetben a motorra húznak egy "skin-t" kitalálják a történetet, színészek felmondják a szöveget, és kész is kis túlzással. (Mert ha szigorún nézzük nagy innováció ezekben az FPS játékokban nincsen.)
Amit én elvárnék a mostani játékoktól, rombolható környezet, sztory módot közösen barátokkal végig lehessen vinni, de ha éppen nincsen partner egyedül is lehessen boldogulni. Kicsit okosabb mesterséges intelligencia, ez sem sokat változott, mondjuk az sem jó ha túl okos, de valahogy az AI eléggé egysikú akármilyen játékot nézek...
A multival meg még ennyi munka se nagyon van, pár "új" fegyver, küldetésből átemelt minimálisan átalakított pályákkal...
-
válasz
Sirandrish #69796 üzenetére
Az már egyéni preferencia, hogy kinek mennyiért éri meg. Az eddigi CoD-ok közül csak a United Offensive-vel játszottam multiban, illetve a Ghostba öltem pár órát (de szerintem 15-20-nál nem többet). Ha tehát 35$-ért jönne a BO3, akkor beneveznék rá, mivel nem túl magas ár egy népszerű online lövöldéért. A 20$-árt azért tartom kevésnek, mert azért a single része a játéknak nem ér 40$-t, így bármennyire is fájó és unfair annak a kivágása, azért nem annyira nagy érvágás, hogy harmadolja az árat. Az előbbieket persze üzleti, nem pedig személyes érdekek alapján írtam!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #69789 üzenetére
Nem igazán:
"To make up for the dropped features, Call of Duty: Black Ops 3 will cost $10 less ($49.99) on last-gen and also include a download code for the original Black Ops"
#69791) A`rpi
Hja hát ebből lesz anyázás tuti.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
Sirandrish #69739 üzenetére
Érdemes volt, mert a ventin elég sok por volt
Az ps3 alja hihetetlenül fel tud melegedni arra kellene még egy megoldás.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #69741 üzenetére
Nekem 2 hét leállás volt,meg a múlthéten is csak fél napokat dolgoztunk,de játszani nem volt idő. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #69739 üzenetére
Háááát igen.......de jó lenne már egy kis kikapcsolódás.
Egy egész napot el tudnék viselni a fotelba PS-ek előtt.
Lehet vasárnap csinálok egy ilyen napot,de még messze van. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #69726 üzenetére
Azért én annyit nem költök most ilyenekre,ígyis már majd 1 milla elment felújításra,meg még 5-600K-ba benne lesz!
De 1-2-3 havonta 4-5K játékra azért még belefér,jövőre meg már jöhetnek a nagyobb,új címek is szépen sorban.Goldwin : Az a gond hogy időm se sok van most hogy elmenjek,munka után,mindig megyek a házhoz......
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #69729 üzenetére
Egyébként anno akvarisztikában én is utaztam. Szivárványos guppijaim voltak meg vitorlás halam, de a legmókásabb az a tisztogató halam volt.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #69726 üzenetére
Hogy te mindig kitalálsz valami extra dolgot. ;-)
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #69724 üzenetére
Azért 1-1 játékkal meglepem magam,2 hete vettem Driveclubot,múlthéten majdnem vettett Szintén PS4-re AC BlacFlaget de az eladó felszívódott,most meg nagyon gondolkozok az MGS1-en.
De ha veszek most valamit,lehet utána karácsonyig hanyagolom a vásárlást. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #69717 üzenetére
A házfelújítás most elveszi minden időmet,meg a pénzt is nyeli rendesen,ezért jobb is hogy nem nézem az akciókat,mert csak a szivem fájna értük.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #69711 üzenetére
Nah igen
Nekem az azért maradt ki, mert már megvolt korábbról Humble Bundle alatt
Erahurka: Én speciel nem, mert azt semmiképp sem veszem meg, ami nem érdekel. Nyilván nekem is csomó játékom van, amit még nem játszottam egyáltalán amióta beszereztem ilyen akciókban...de aztán 1x mindig jön rá inger nah ugorjunk neki... és milyen jó akkor ott van a semmiből. + mindig jól jön ha Co-opra kerül sor és kiderül nekem jééé az megvan
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #69713 üzenetére
Nekem ígyis van néhány játékom az unalmas téli estékre.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #69703 üzenetére
Az egész digitális ellenes lázt kezdi lassan legyőzni az ész érvek hada, mert hiába vagyok én is hatalmas dobozos mániás minden...vagy voltam
... el kell ismernem, hogy mikor van egy steam-es vagy origin Humble Bundle akció, akkor olyan pénzekért szerzek be játékokat, ami dobozosan 1 kerülne annyiba, vagy többe...itt meg 1 áráért sokszor 5-6. Szóval egy olyan jó másfél éve vagy kicsit régebb óta, racionálisan megnézem mi merre, hogy éri meg és bizony már 90%-ban a digitális akciós vételek vannak nekem is túlsúlyban, mert negyed áron veszem meg, mint a dobozosat. Nyilván ami olyan exkluzív annál én is hajtok a dobozosra, de az általában elő is van rendelve, szóval auto dobozosan lesz meg. Ezt most nyilván pc-re reagáltam, mert te is ezt hoztad fel, de egyre inkább alakulgat ps-nél is ez.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #69700 üzenetére
Igen mondasz valamit,néhány hónapja énis bevásároltam,de ez nálam nagyon ritka.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #69698 üzenetére
Szerintem már legalább 20X leírtam ide is,hogy jobbszeretem a lemezes változatokat.
Mondjuk a Storeba elég jó akciók szoktak lenni..... -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #69692 üzenetére
Ez roppant szomorú,sebaj majd idővel beszerzem őket mástól.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #69689 üzenetére
Bizony-bizony.
Nincs még valami ínyencséged számomra?
Mafia2,Hitman Absolution,Driver San Francisco,Afrika......... -
Májkülnájt
tag
válasz
Sirandrish #69558 üzenetére
A 12giga mire elég kb? Ha elkezdenék a gta v-tel játszani, akkor fel fér mellé még vmi?
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #69520 üzenetére
GT6 nem is nagy helyigényéről hírhedt.
-
Dinasti
senior tag
válasz
Sirandrish #69484 üzenetére
Tényleg
Köszi!
-
MrRL19
senior tag
válasz
Sirandrish #69462 üzenetére
az lesz sslim inkább ,ha össze jön az üzlet a mai nap folyamán
-
MrRL19
senior tag
válasz
Sirandrish #69460 üzenetére
inkább sslim lesz ebből úgy érzem ezt a 35k kihagyom sok nekem az a 4-5év
-
MrRL19
senior tag
válasz
Sirandrish #69458 üzenetére
4-5 éves a gép ... és az egyik kontrollerrel van csak ez a analogos baj ... de az a 4-5év elég sok
-
MrRL19
senior tag
válasz
Sirandrish #69456 üzenetére
persze mind2 személyes lenne ...
s120gb az egyik kontroller analog nem jó ...
-
MrRL19
senior tag
válasz
Sirandrish #69454 üzenetére
Értem köszi a gyors válaszokat
még erősen gondolkodom 2 konzol között (sslim12gb vs slim120gb)
egyébként mikre figyeljek oda ?!
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #69425 üzenetére
Én a 3-at tuti megveszem,ennyiért ingyen van.
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #69417 üzenetére
Hanyag hirdetővel én nem foglalkozom.
Ha újonc de garanciális gépet hirdet mindennel, és még a boltba is el tudtok menni együtt, a garanciát ellenőrizni, akkor sok gond nem lehet.
Ám ha használt gépet veszünk korrektül meghirdetve de garancia nélkül, ugyan úgy megvan az esély a meghibásodásra...
-
MrRL19
senior tag
válasz
Sirandrish #69411 üzenetére
Rendben .
-
Speedhs
őstag
válasz
Sirandrish #69411 üzenetére
És ne akárkitől.
-
VooĐoo
tag
válasz
Sirandrish #69408 üzenetére
Demo-t próbáltam, de olyan homályos volt a kép 1080p monitoron, hogy megfájdult a fejem negyed óra alatt... pedig érdeklene.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #69406 üzenetére
Nem volt kelendő pénteken, most hátha egy hét alatt sikerül eladni a készletet nekik?
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #69384 üzenetére
Ezek le vannak árazva? Nem látszik rajtuk.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #69348 üzenetére
Reménykedem. :-)
Ha neked lenne véletlenül sutyiba',Írj!! ;-)Ha nem rakom be a kosàrba az éppen aktuàlis plus jàtékot következő hònapban elvesztem ugye?
Remélem,mert az a sound shapes vmi borzalmasan néz ki.Több jàték volt màr amit nem akart kosàrba tenni,ezt mindenképp. -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #69284 üzenetére
Jaaaa de ha megnézed én nem a Rayman-es hsz-re írtam a "Miért,ilyen hosszú" kérdést hanem az Escape Dead Island-re. Hú nagyon félreértettük itt a dolgokat
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #69253 üzenetére
Miért,ilyen hosszú?
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #69233 üzenetére
Passz.Pedig ott lenne a lényeg.
Ott nem is néztem. -
törölt tag
válasz
Sirandrish #69233 üzenetére
Rendelj 26 Escape Dead Island-et, aztán ha lejár az akció add el őket bontatlanul 3000-ért
-
muveszur
addikt
válasz
Sirandrish #69140 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Akkor nem éri meg bűvészkedni vele. Én se akartam sokkal többet adni érte, mint 5k, de akkor inkább felejtős.
A`rpi:
25 ezer még tűrhető ár, lehet ezt kellene bejátszani.... Van itt itthon egy talán 160 GB-s HDD, az mehetne bele
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #69137 üzenetére
Előbb-utóbb az is meglesz.
-
Julot
aktív tag
válasz
Sirandrish #69042 üzenetére
Köszönöm neked is a választ!
Annyi baj legyen! Lemezes játékokról van szó. Gondolom az feltűnt, hogy nem vagyok hardcore gamer
, nekem csak egy kis Gran Turismo 5-6-ozásra kell a gépezet, a lányaimnak meg valami kisgyermek játékokra. Egyik esetben sem fog menni a gép órákat... Bár...
-
Csaki97
csendes tag
válasz
Sirandrish #69017 üzenetére
Köszi szépen!Neked is Tegla80!
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #69002 üzenetére
Az a tőr eredeti fém,bár azt nem tudom éles-e. Meg hát az a könyv is brutál nagy és csak 200 készült belőle. Egyik régi ismerősömnek volt egy,ő 500K-ért vette,de azóta állítólag már eladta,már nem tartom vele a kapcsolatot úgyhogy nem tudom mennyiért.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #68993 üzenetére
Promósra gondolsz? Azokat mondjuk kéne majd,de az első részből az ebay-en egy olyan változat 18-20 körül mozog... Egyébként az első részből lesz a legnehezebb összeszedni mindent... Meg a Golden Abyss-ból,abból még a normál első kiadás is ritka már.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #68991 üzenetére
Persze meg platinumba meg amerikai greatest hits-ben is
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #68918 üzenetére
Szuper
Nekem csak a digitális verzió van meg az XMB háttereként.
Elims: Pedig arra nem írták, hogy drágulna. Amúgy csak a felhős mentések miatt van Plusod?
Apropó mentések. Egyedül a Beyond és a Demon's Souls nem engedi pendrájvra másolni a mentéseket. Egyik sem izgat túlzottan
A DS nagyon jó kis játék, de ez a "meghalsz és kezded elölről a pályát" dolog nagyon bosszantó. A Ni no Kuni is gyönyörű meg minden, de az a harcrendszer annyira nem jön be, hogy az egyik bosst meg sem bírom ölni, aztán jól elakadt az egész...
Petreszku: Nekem is megvan a Grid 2, de szerintem az NFS jobban csal
Ott az arany időt csak úgy tudod elérni, ha minden egyes útlevágást hibátlanul kihasználsz (drift+nitró), igazából hibázni nem nagyon lehet. Kis gyakorlással azért meg lehet oldani.
ldave: Azért PC-be rakva érdemes lenne átnézetni a vinyót, mert hátha volt valami hardveres oka is a dolognak, ami később újból előjöhet.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #68916 üzenetére
Ja, hát az is jó játék, régen nekem is megvolt
Szép a grafikája.
15 kiló a szűrő? -
törölt tag
válasz
Sirandrish #68914 üzenetére
Nem baj. Nem kezdtél neki az Okaminak végül?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #68912 üzenetére
T9? Az okostelefonok taníthatók és frissül is a szótáruk
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #68897 üzenetére
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #68897 üzenetére
Szerintem ilyen
szar"változó minőségű" felhozatal mellett abszolút volt létjogosultsága a negyedéves előfizunak. Bár azt hiszem most fizettem elő utoljára, májusban befizettem 3 hónapra, most járt le. Ez is csak azért volt, mert kellett az online mentéseim. -
törölt tag
válasz
Sirandrish #68863 üzenetére
Nekem nem volt ennyire emlékezetesen nehéz amikor haverokkal játszottuk. Egyedül viszont borzasztó. Ráadásul a végén van hogy ha meghalsz kezdhesd elölről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest