Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmmf
csendes tag
Üdv!
Tudna valaki abban segíteni, vajon miért laggol néha a PS3-ról lejátszott játék (hang+kép), illetve a DVD film egy plazma TV-n (játé
k mód)? -
djg
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Kétségtelen, hogy a gari miatt jobb az újabb, csak kérdés, hogy kinek mennyit ér. Ez a mérleg már csak egyéni preferencia szerint kinek erre, kinek arra dől.
Valójában a kérdés az volt, hogy játék szempontjából van-e különbség a régi és az új, slim közt. Akkor, ha jól tudom nincs.
Még kifejtek pár borsót és dűlőre jutok, köszönöm a válaszaid!
-
kelzsoca
félisten
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Gratula, akkor jöhet a követező
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
22 végigjátszás volt?
-
djg
aktív tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Megérte a pénzét?
-
ScouserHUN
tag
Állé Heavy Rain kivégezve 100% minden trophy első platinám amióta megvan a PS3 (1 hónapja vettem) Hétévégre meg jöjjön a Red Dead Redemption, remélem péntekem meg tudom venni.
-
kelzsoca
félisten
És miért kell 250Gb-os modellt nézni, van belőle 120-as változat is, játék nélkül.
A játékokat több helyről be lehet szerezni, használt, 1x végigjátszott makulátlan állapotú játékokat (sőt magánszemélyektől akár fóliásan is) már a bolti ár alatt jóval megkapod, esetleg külföldről rendelve még olcsóbban is.
Úgy számolok, ha tönkre is menne benne valami 3 hónap után, akkor is néztem szerviz árakat, 10-20k körül vannak bele az alkatrészek. Ha tönkre is megy, még mindig csak ott vagyok, mint egy új slimmel
Ha már így számolsz, nem lenne egyszerűbb egyből egy új, 1 év garanciás gépet venni, amit te üzemelsz be először?
És akkor nem attól kell rettegni mikor megy tönkre a használt gép.Azért csak nem mennek ezek olyan könnyen tönkre, mégiscsak japán.

-
djg
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Köszi!
Konkretizálom akkor a dolgot.
Eddig 80 körül nézegettem 250-es slimet olyan játékkal, ami tetszene is (uncharted 2, HR, GoW3). Ezek körülbelül ilyen áron (vagy picivel felette) megkaphatók.50e-ért láttam azonban egy régi fajtát, 80 gigás és még van rá 3 hónap gari. Konkrétan egy webshop árulja, nem magánszemély.
A winyó szerintem elég lenne, ha mégsem, külsővel megtoldható. Fogyasztása több, de nem menne éjjel-nappal, sőt!
Így 20e-rel olcsóbb, ha nem a dobozos, játékkal szerelt slimmel vetjük össze.
Úgy számolok, ha tönkre is menne benne valami 3 hónap után, akkor is néztem szerviz árakat, 10-20k körül vannak bele az alkatrészek. Ha tönkre is megy, még mindig csak ott vagyok, mint egy új slimmel, de ha nem, akkor beljebb. Azért csak nem mennek ezek olyan könnyen tönkre, mégiscsak japán.
Milyen a ps3-mak meghibásodási aránya általában? -
kelzsoca
félisten
Üdv!
A fat gépeket már nem gyártják, és gyakorlatilag a külsőn kívül semmi nem szól egy ilyen gép mellett már, de hidd el a slim sem csúnya.
Szerviz van, de a gépet neked kell el és visszaszállítani a szervizbe.
Érdemes tehát még régi fajtát venni? Mire kell odafigyelni vásárláskor?
A használt gép mindig zsákbamacska.
-
kisJack
aktív tag
válasz
papsZa
üzenetére
Nem nyomtam még a GoW 3-at, de az első két rész sem csak arról szólt, ez csak az egyik oldala. Elég sokat kell agyalni, ha nem vagy jártas efféle stílusban biztosan nem érsz a végére egyhamar.
Dragon Age, Fallout 3 megvolt, de egyik sem PS3-on. Nekem személy szerint a DAO nem igazán jött be.
-
blazsey2
senior tag
válasz
papsZa
üzenetére
FF 13 csak akkor ajánlom ha sok szabadidőd és türelmed van mert elég hosszú és vége elég idegölő.40-50 óra elég hogy a játékot végigvigyed de hogy a Chocobóra szert tegyél kell vagy 70-80 óra a monster hunter vadászat utolsó A kategóriás ellenfeleiből háromhoz még mindig kevés vagyok pedig már 96 óránál járok.Amúgy nálam 9 pontos játék.Dragon Age nagyságrendekkel szebb pc-n mint PS3-on úgyhogy én is azon vettem meg.Sajnos elég rosszul sikerült port.
-
papsZa
tag
Sziasztok,
Legyurtem a Heavy raint mar nem tudom hanyfele befejezessel. Nagyon jo, tartalmas, igazi elmeny volt.

Tudtok valami tartalmasat ajanlani meg erre a konzolra? Uncharted 1-2, Heavy rain, MGS4, GT5 prologue, Batman, Assasins creed 2 megvoltak.
Tudja valaki, hogy a Fallout 3 vagy a Dragon Age hogy sikerult ps3-ra? Esetleg egy FF 13? Gondoltam a GOW3-ra is, de az olyan "eszetlen" csalapaljunk azt forocsog a ver jellegunek tunik...
-
nike_
addikt
Na sziasztok, bocsi hogy eltűntem egy kis időre, csak mostanában nem nagyon vettem új játékot a PS-re

De majd most talán

-
bwoay
nagyúr
-
djg
aktív tag
Sziasztok!
Nincs még PS3 gépem, de már egy ideje tervezek egyet. Teljesen idegenek tőlem a konzolok.
Nézegettem korábban ps3 slimet, olyat kerestem, amihez valami jó kis játék van, pl. heavy rain.
Most viszont eltöprengtem azon, hogy lehet használtam kapni még a régi verziót, mondjuk egy 80 gigásat. Fontos lenne az ár, mivel a játékok sem olcsók hozzá.
Az lenne a kérdésem, hogy azon túl, hogy a régi nagyobb, jobban melegszik és kicsit többet fogyaszt van még valami hátránya a slimmel szemben? (Kép alapján még szebb is a régi)
Elsődlegesen játékra kéne, talán néha filmnézésre, másra nem.Amit néztem használtam, arra már csak 3 hónap gari van. Ha utána elromlik van rendes szervizhálózat, meg tudják csinálni?
Érdemes tehát még régi fajtát venni? Mire kell odafigyelni vásárláskor?
Előre is köszi a segítséget!
-
-
Egy gyors körkérdés: Nálatok rendben megy a PSN elérés? (Store/Home) Itt szakadozik, de a hálózattal nem látok problémát...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Nem marketingduma! Hangsúlyozom, nem a készülék élettartamáról beszélünk, hanem a gázelegyéről, nagy kettő! Ha rákeresel a neten, fellelheted a hivatalos mérési adatokat, kutatási eredményeket is, a Pana már 2008 óta ezt írja minden TV-jére. Azt meg el kell felejteni, hogy 10-15 évig használsz egy TV-t, ez a CRT-korszakban még működött, az LCD/plazma technológiánál nem fog. De amúgy sem cél ma már, hogy eddig kitartson egy TV, mert olyan gyors a fejlődés, hogy a 3D után jönni fog az OLED, aztán a 4k, aztán meg ki tudja még mi, úgyhogy az fix, hogy 10 év múlva már az LCD is le lesz húzva a retyón, pláne, hogy már most megindult a LED-es LCD-háttérvilágítás, amit majd az OLED szépen levált és ott sem lesz háttérvilágítás, ahogy a plazmánál sosem volt. Szerintem ma a reális időtáv egy TV életében 5 év, nem több, annyit meg bőven elmegy a legtöbbje, a minőségibb akár többet is.
Na, de tényleg ne off-oljunk tovább, akinek ilyen ingerenciája van, azt várom a plazma-topicban!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Mazsika
üzenetére
Az egyik legalapabb HD-Ready Samsung plazma. Semmi extra, egynek elmegy, de akkor már inkább Panasonic 42C10, egyrészt, mert olcsóbb is, másrészt meg mert a Panasonic jobb ghosting terén és a fekete is mélyebb. De ha komolyan érdekel a téma, akkor gyere át a plazma topicba, ne itt off-oljunk!
-
Djuree
félisten
válasz
DM-Fan
üzenetére
akkor pláne nemigaz a 100.000 óra. mondom 3 év után már láthatóan csökkent, igaz ez egy kezdetleges modell, a mostaniak biztos jobban bírják, de a 100k óra az mindenképp túlzás. az több mint 11 év folyamatosan, nagyon soknak hangzik, de legyen így, annál jobb lenne, csak aki ismeri a technológiát (én tanultam ilyenekről suliban) az tudja hogy ez is inkább parasztvakítás, marketingduma. mondom ezt annak ellenére, hogy én is plazmát tervezek venni, mivel nem használom sokat, napi 4-5 óra (az is csak játék leginkább, ami szutyok adások vannak tv-t már rég nem nézek), bírjon ki 10-12 évet, utána már úgyis fillérekért tudok nagyobb tudású tv-t venni

-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Ezt pont cáfolnám, mert nekem pont 3 éves a jelenlegi plazmám és gyakorlatilag semmit nem fakult ez idő alatt, pedig már vagy 6.000 órát tettem bele. Kalibrátorral is simán kimérhető.
Tényleg látszik, hogy soha nem olvastatok a témában: a 100.000 órát nem úgy kell érteni, hogy ennyi idő után pukkan el a TV-d, ez nyilván hülyeség. Ez a technológiára vonatkozó mérőszám, ami igen pontos méréseken, laboratóriumi teszteken alapul és azt mutatja meg, hogy mennyi idő után változik annyit a plazmába töltött foszfor és gázelegy karakterisztikája, ami a fényerő felére esését okozza.
gangter:
"Egyik családtagom, vett hitelre drága plazma TV-t, és bekapcsolta, valami horror ronda és fakó volt a képe.
És micsoda véletlen pont fél éves a TV, talán kicsivel több is. DE drága volt.
"Ekkora baromságot meg még nem is hallottam, pedig elég sok plazma és LCD is megfordult már a kezeim közt. Ott valakit vagy nagyon átcsaptak a palánkon, vagy azt se tudja, hogy mit hogyan kötött rá, nem állított be semmit. Írjál már egy típust, milyen TV volt az, miről hajtotta, milyen anyaggal? Mert ez így önmagában semmit nem mond.
Szerintem szakmai körökben ne nagyon hangoztasd ezt a véleményed, mert erősen kiröhögnek. -
Mazsika
őstag
ilyen samsung plazmája nincs valakinek? vagy nincsen valakinek tapasztalata erről? DM-fan ehhez mit szólsz?
-
gangter
csendes tag
válasz
Djuree
üzenetére
Jó oké, de nem értem minek kell annyira istenesíteni?

Kiderült az igazság, persze akkor jön, melyik plazmád ment tönkre fél év alatt!
Egyik családtagom, vett hitelre drága plazma TV-t, és bekapcsolta, valami horror ronda és fakó volt a képe.
És micsoda véletlen pont fél éves a TV, talán kicsivel több is. DE drága volt. 
Szerintem ne vegyél azt, de ha van pénzed akkor isten áldja!

-
Djuree
félisten
válasz
gangter
üzenetére
100.000 óra azért nem lenne rossz, bőven elég lenne. de ez csak kamu, azt írnak amit akarnak. nem hiszem hogy eddig sokan álltak volna a tv mellett 100.000 óráig és utána pukkant volna el
az a szám a hülyéknek van, akik mindent elhisznek...jó kis marketing szöveg, ahogy az élettartam gari is...azért jó az a plazma, legközelebb én is azt veszek majd, a mostaniak talán már jól bírják majd...
-
Djuree
félisten
válasz
DM-Fan
üzenetére
3 év alatt láhatóan csökken a fényereje, kifakul...saját tapasztalat...az hogy mit írnak az egy dolog. a takarékos izzókra is 50.000 órát írnak, ahhoz képest fél év alatt meghalt...pedig nem volt sűrűn használva....ahogy a tv sem...ezért olcsóbb arányosan a plazma az lcd-hez képest...habár az újak már gondolom többet bírnak...de ha én tv-t veszek drága pénzért nem 5 évre veszem hanem 20-ra, és a plazma nagyon nem ez...az veszi akinek van pénze 5 évente tv-t cserélni...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
gangter
üzenetére
Ember! Hol olvastál ilyet, hogy fél év után csökken a felére a fényereje? 100.000 óráról beszélünk! Ki tudod számolni az mennyi? Az 4.166 nap, ha folyamatosan megy, vagyis 11 évig kellene folyamatosan mennie a fényerő felére csökkenéséhez. Egy átlag ember napi 4-5 órát néz TV-t, vagyis 20.000 nap használat után csökken a felére a fényerő. Az alsóhangon 54 év. Matekból erős vagy-e?
Szép a feketéje az LCD-dnek. Hmmm. Ez objektív mérőszám. Mégis hány candela? 0,15? 0,20? A szép az nem mérőszám. Nem csökken a fényerő? Akkor az valami csoda LCD lehet, mert mindnek csökken. Szerintem fejezzük be, mert láthatóan semmit nem konyítasz a témához.
-
gangter
csendes tag
válasz
Djuree
üzenetére
Akkor is a plazma egy nagy zsákbamacska.
Fél év után félére csökken a fényereje?

Micsoda? tessék?
Lcd monitorom van már fél éve, és nem pixelhibás, és szerintem a feke is szép, még még a fényereje sem csökken. Jééééé ilyen, hogy lehet? és plazma amit az agyalok hoztak, hanem az ördögi lcd, ami a pokol mélyéből van.
Na erre varjál gombot.

-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Onnan tudom, hogy konkrét statisztikákat tudnék neked rittyenteni az elmúlt 5 évből a TV-k árképzésével kapcsolatban. Ha Te idén karácsonykor 46"-os fullHD plazmát veszel 100 eFt-ból újonnan, akkor erősen gyanús, hogy üres dobozt sóznak rád.

Használt plazmát soha ne vegyél, pláne akkor ne, ha saját célra veszed! Az, hogy mivel "bizniszelsz" az hidegen hagy.
-
Djuree
félisten
válasz
gangter
üzenetére
nem csak a feketéje szebb

amúgymeg vannak előnyei is meg hátrányai is, van amiben az lcd jobb, van amiben a plazma. élettartamban mindenképp az lcd....ezért olcsóbb a plazma ha a képarányt nézzük...
DM-Fan: pixelhiba az lcd-nél is ritka. a kb. 30-40 monitorból amiket bizniszeltem, meg ugyanennyi tv-ből, kb. 2-3-nál volt pixelhiba

ilyen hülyeséget meg ne írjál hogy soha nem megy ennyi meg annyi alá az ára. tudhatnád hogy a tv ipar is nagyon gyorsan fejlődik, egyre gyorsabban, nagyon gyorsan esnek az árak. ezekkel az árrésekkel keresek én 100k-kat

használtan nagyon is jókat ki lehet fogni, csak tudni kell mit kell megnézni. van amit megvettem 100k-ért, és 2 nap múlva 150-ért már vitték is tovább...és használt volt...

-
DM-Fan
nagyúr
válasz
gangter
üzenetére
Nem vagyok marketinges, egyik márkához sem kötődök, a Samsung plazmái is jobbak, mint az átlag LCD. Nemcsak a színei szebbek a plazmának, hanem a panel is homogénebb, nincs felhősödés, nincs körbevilágítás, mint az LCD-nél. A válaszidő a plazmánál tökéletes, az LCD-nél nem az, a plazmánál nincs input lag, mélyebb a feketéje, nagyobb a natív kontrasztja, ráadásul ma már fogyasztásban is kedvezőbb, mint az LCD, aminek a fogyasztása statikus, míg a plazmáé dinamikus. Kicsit lehet jobban benne vagyok a témában, 5 éve írok TV-kről. Használok LCD-t is, plazmát is, miért írnék valótlant. A Panasonic idéntől már ráadásul a Pioneer KURO plazmáinak panelstruktúráját használja a felsőbb kategóriás modelljeiben, márpedig a KURO a világ legjobb TV-je. A Panasonic-nál jelenleg nincs jobb plazmagyártó.
"Úgyan már, drága, törékeny, és hibás technológia.
"Ezt leginkább az LCD-re lehet rámondani, igen. Nézd már meg, hogy mennyibe kerül egy 50"-os LCD, aztán gondold végig ezt a dolgot. A pixelhibákról ne is beszéljek, ami a plazmánál viszont olyan ritka, mint a fehér holló, legutóbb egy 40" Sony Bravia LCD-n viszont ötöt számoltam meg.
A Panasonic valószínű azért adja 5 év garanciával most az összes plazmáját, mert annyira megbízhatatlan a technológia. 100.000 órát garantál a gyártó a panelra, ennyi idő alatt csökken a fényereje a felére, ezt bármelyik LCD is megirigyelhetné. -
gangter
csendes tag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Figyu... Te valami márketinges vagy aki folyton pont a Panasonik plazmákat isteniti!?
Mindenki azt vesz amit akar, ne akard ráerőltettni!
Plazmának szebb a színei? ÉS?
Fekete talán szebb, de ki bálmul napi 24 óraban fekete színt a tv-jén?
Úgyan már, drága, törékeny, és hibás technológia.

-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Mazsika
üzenetére
Kicsit nagyok az igényeid a pénztárcádhoz képest. Egyébként sem értem, hogy 40"-ban mi értelme a fullHD-nek, a 42"-os fullHD plazmát vásárlóknak is mindig az szoktam mondani, hogy ugyanabból a pénzből vegyenek inkább 50" HD-Ready-t és sokkal jobban járnak. Ahhoz, hogy 40"-nál lásd a különbséget a fullHD és HD-Ready között konkrétan 1,5 méteren belülről kellene nézni, az meg azért elég merész. 120 eFt-ból tényleg csak egy 37" HD-Ready jön ki, ilyen méretben nem is gyártanak fullHD plazmát, mert fölösleges. Az első olyan méret plazmánál, ahol van fullHD, az a 42", de egy tavalyi 42"-os, belépőszintű fullHD Panasonic plazma ára is 160 eFt, az idei legolcsóbb modellé 190 eFt. Ugyanakkor 200 eFt-ból megkapsz egy tavalyi 50"-os HD-Ready modellt és sokkal inkább észreveszed a 20 cm pluszt a képátlóban, mint hogy fullHD vagy HD-Ready. Ha konzolhoz kell elsődlegesen, akkor meg totálisan fölösleges is a fullHD, mert egyik jelenlegi konzollal sem tudod kihasználni, ellenben a HD-Ready-n is gyönyörű a 720p-s vagy akár az 1080p-s mkv is, pláne 50"-ban.
Ennyi pénzből vagy maradsz a 37" HD-Ready plazmánál (esetleg kicsit hozzátéve egy belépőszintű 42"-os HD-Ready-nél - pl. a tavalyi Panasonic 42C10Y - ez kb. 125 eFt), vagy veszel egy jó 32"-os LCD-t, bár én inkább az előbbit javasolnám, minőségben jobban jársz.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Látszik, hogy nagyon nem vagy benne a TV-témában. Egy valamirevaló 3D plazma ára 500 eFt-nál indul, a jobbféle (mondjuk a Panasonic 50VT20) ára meg a 700 eFt-ot veri. Ezek sehol nem nyomják lefelé a hagyományos plazmák árát, tekintve, hogy minden gyártónak kb. egy darab 3D-típusa van a tíz hagyományos típus mellett, ez az egy modell pedig erősen a high-end szekció és nem az átlag vásárlót célozzák meg vele. Ez jövőre sem lesz még feltétlenül másképp.
Az említett 46G10 ára soha nem lesz 100 eFt körüli, ez a 200 eFt is egy utolsó utáni leárazás eredménye és kb. az utolsó pár darabra vonatkozott az E-Digital-nál, ki is futtatták a terméket, ami egyébként is tavalyi modell volt. Aki ennyiért hozzájutott, az nagyon jól járt, mert másfélszer ennyibe került eredetileg is ez a TV, még egy bő fél évvel ezelőtt is.
Egy kiváló minőségű G-szériás, 50"-os Panasonic plazma ára nemigen fog 300 eFt alá esni soha, a 46"-osé esetleg, majd jövő ilyenkor, amikor a G20 fog éppen kifutni.
Amúgy 100 eFt-ból soha nem tudtál minőségi plazmát venni és soha nem is fogsz tudni, jelenleg egy 37"-os, belépő szintű HD-Ready plazma is 130 eFt körüli összeg, pedig az még nem egy nagy durranás - mondjuk az is lazán kenterbe veri a legtöbb LCD-t, az biztos.
Ettől függetlenül nagyon korrekt ára van a plazmáknak, sokkal jobban megéri ár/érték arányban, mint egy LCD, tekintve, hogy méretben is sokkal nagyobbat kapsz plazmából kevesebb összegből és a képtulajdonságai is jobbak.
Használtan meg csak az vegyen plazmát, aki szeret kicseszni magával, nagyon nem ajánlom! Aki igazán jó plazmát akar venni normális méretben, annak a 200 eFt-ot minimum rá kell szánni, de ha 50" és fullHD a cél normális minőségben, akkor jó lesz az 300 eFt-nak is. Ennyiből viszont kijöhet akár egy csúcsmodell is HD-lejátszási képességgel rendelkező USB-csatlakozóval, az összes létező tunerrel, 5 év garanciával.
-
Djuree
félisten
válasz
kelzsoca
üzenetére
hát most hogy jönnek a 3d led tv-k, ezeknek esni fog az áruk, sok gyártó karácsony körül tervezi kiadni a 3d led tv-jét, ilyenkor a régebbi modellek árai lemennek erősen. rengeteget üzletelek, ilyenkor szoktam nagyot szakítani, jó időszak

használtan is sok lesz, mindenki cserélni fogja a 3d led tv-kre ezeket a plazmákat, persze csak aki tehetősebb. lesznek jó vételek hidd el nekem
legalábbis sztem, aztán lehet tévedek, én is szoktam néha

-
k.
őstag
válasz
blazsey2
üzenetére
Én rendeltem már a zavviról. OTt jelzik amin van. De igen a 98%-ukon-a mostani megjelenéseken- nincs magyar felirat. Jópár régebbin-kb 30db- viszont van, hiszen akkor még 1 lemezt csináltak pl angol hanggal és harminc felirattal és az ment mindenhova, ma pedig felosztják.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Igen, csakhogy most akciós volt az E-Digital-nál és mindössze 200 eFt-ot kértek érte. Márpedig annyiért igen jó üzlet volt. Mondhatni ajándék, tekintve, hogy a 2009-es év egyik legjobb plazmája és a 46" már méretben is kezd korrekt lenni, hisz 117 cm képátlóban. Tudtommal BaliJack ebben az akcióban vette és igen jól járt vele. Tegnap forgalmazták ott utoljára a készüléket.
-
tb.smile
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok a PS3 fronton így előre is elnézést ha számotokra egyértelműt kérdezek.
Nem tudom volt e már erről szó (valószínüleg igen, de nem olvastam végig több mint 15ezer hsz-t)
A gondom az lenne ,hogy naívan beregeltem a gépet és csináltam egy acc-ot , temészetesen a normál címemre, így most csak sejthetem miket tölthetnék le.
A kérdésem az lenne ,hogy miként tudom törölni a már meglévő acc-ot és hogyan tudnám megoldani ,hogy számomra is elérhetőek legyenek az online tartalmak?
Illetve a merevlemez tényleg nem képes az elmetéseken kívűl más fájlokat is tárolni a játékból mint például a PC? Ez csak az olvasófej miatt lenne érdekes.Előre is köszi a választ!Üdvözlettel : tb.smile
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
A DVD-k már itthon is nagyon olcsóak, azokat nem kell külföldről rendelni. Lassan utánad dobják a minőségi digipack kiadványokat is, kvázi ingyen, csak jó helyen kell vásárolni. Az xpress-en érdemes nézelődni, mert olyan akciók vannak igen gyakran, hogy leteszed a hajad. Nem egyszer vettem már fémdobozos kiadvány 1.500 Ft-ért, illetve díszdobozokat 2-3 eFt-ért, évek óta törzsvásárló vagyok. Legutóbb pár David Attenborough díszdobozt vettem meg akcióban, pl. a Planet Earth 7 DVD-t tartalmazó digipack is csak 5 eFt volt, csodálatos kiadvány, igazi érték, szinte ingyen, azóta visszaemelték 10 eFt-ra. De például a multiknál is bele lehet futni igen durva leárazásokba. Nincs már ára a DVD-nek. Sajnos a minőség is silányodik, egyre több kiadó vonul ki, illetve egyre több mindent adnak ki butított kiadásban, viszont akad jópár üde színfolt a kiadványok között.
-
HaroWerks
senior tag
SZ: szinkron
F: felirat21 - Las Vegas ostroma / SZ+F
A hatodik napon / SZ+F
A hazafi / F
A lankadatlan - A Dewey Cox-sztori / SZ+F
A nap könnyei / F
A pofonok földje / F
A sólyom végveszélyben / F
A tenger vadjai / F
Across the Universe - Csak szerelem kell / F
Árnyék nélkül - Rendezői változat / F
Azonosság / F
Brian élete / SZ+F
Casino Royale (1 lemezes változat) / SZ+F
Célkeresztben / F
Cloverfield / F
Egy becsületbeli ügy / SZ+F
Én kicsi szörnyem - A mélység legendája / SZ+F
Final Fantasy - A harc szelleme / F
Harmadik típusú találkozások / F
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága / F
Iron Man - A Vasember / F
Jeanne DArc - Az orleans-i szűz / SZ+F
Jég és föld között / F
Jerry Maguire - A nagy hátraarc / SZ+F
Kaptár 3. - Teljes pusztulás / SZ+F
Közelebb / F
Lopakodó / F
Majdnem híres / F
Men in Black - Sötét zsaruk / SZ+F
Nyolc tanú / SZ+F
Ördögűzés Emily Rose üdvéért / F
Pókember 3 / SZ + F
Superbad - avagy miért ciki a szex? / SZ+F
Taplógáz: Ricky Bobby legendája / F
Távkapcs / F
Transformers / F
X-Men 2 / SZ+F
X-Men 3 / SZ+F -
blazsey2
senior tag
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne hogy aki rendelt már Angliából BD filmet vajon megtalálható rajta a Magyar felirat vagy ne is reménykedjek benne.Ha van valakinek ezzel tapasztalata megoszthatná velem.Mert most remek áron tudnék rendelni csak nem merek.
-
ramy69
csendes tag
Próbáltam semmi!
Rákatt az Add file-ra,és akkor alulra kiteszi a File name ablakba,és azt írja,a sor végén(pár másodperc mulva) h No valid video track found!
bruhuhuu

-
ramy69
csendes tag
Sziasztok!
Próbálnám használni ezt a MKV2vob progit,de nem értem!
Ball felül van 2 ablak (souche fajl-browse) Gondolom ez a kiválasztás,h mit akarok átkomvertálni!
Alatta
Destination Directori browse) ezt meg gondolom,h hova kell átrakni közben!Jobb oldalt (add fajl) Ez a indítása nem??
Szóval ha kiválasztom a honnan hová-t akkor alulra kiteszi a fájl nevét(file name) ablakba!
De hiába nyomkodom a Add filet semmi nem történik!
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Demons Souls-al kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Leginkább, h honnan szerezhető be. haver talált egyet itthon újonnan, de az elméletileg kínai kiadás és nem tudni, h videók angolul vagy kínaiul vannak-e (mert, h állítólag a szöveg az angol). Vagy, h hol lenne még érdemes körül nézni? Külföldi webshopok is beleférnek. Play asiat néztem, de azt nem postázzák az EU-ba.

-
Ghard
őstag
Sziasztok.
Valaki találkozott már ps3on grafikai hibával? Eddig még én sem,viszont nemrég szereztem be a gt5 prologuet ebben eddig 1x találkoztam ilyesmivel illetve 2x a lost planet2 multi demojában.
Mivel nem fényképeztem le csak példának linkelem ezt a képet,valahogy igy nézett ki.
http://img156.imageshack.us/img156/1931/sporeerrorlt7.png
Utoljára a régi 7900gt videokártyámnál volt ilyen,mikor elfelejtettem bekötni rajta a ventit és megfőtt szegény.
Ezért aggódom kicsit.
A konzol ablak mellett van,és a melegedéssel valahogy nem függ össze a dolog,mert bekapcsoltam és rögtön 5 perc után láttam ezt a hibát,utána még 10 órán keresztűl játszottam és nem fordult elő újra. -
->Raizen<-
veterán
Ps3 media serverrel megosztottam egy mappát amibe az avatar nak a sampléje van benne 1080p dts hangsávos mkv formátum. Namármost átkódoltam sikeresen mpegbe és le is játsza a ps3 a samplét hibátlan a kép de kásás a hang! Hdmivel van összekötve a ps3 a samsung 2494hs monitorral és a beépített hangszórókat használom vele. Mit kellene tenni hogy jó legyen a hang is?
-
ramy69
csendes tag
Nagyon köszönöm!
Sokat segítettél nekem,s most már világos a dolog!!

-
kelzsoca
félisten
válasz
ramy69
üzenetére
Mkv formátumot nem tud kezelni, és nyilván a Sony nem is szeretné ezt a lehetőséget megadni a konzolnak, hiszen az mkv az nem más mint a blu-ray anyag másolása

Az mkv2vob programmal kellene átkonvertálni a filmet amit szeretnél lejátszani, itt végülis annyi történik hogy a konténerformátumot változtatja meg a program, minőségromlás nem lesz, és a PS3 gond nélkül le tudja játszani az adott fájlt.
Természetesen ezt az átkonvertált fájlt darabolhatod több részre.A media server program hátránya hogy a PC-nek/notebooknak mennie kell párhuzamosan a konzollal, illetve wifi vagy lan kapcsolaton keresztül össze kell kapcsolni a két gépet, mondjuk egy routeren keresztül.
-
ramy69
csendes tag
Olvasgattam!
Pici zavar az éterben! tehát ha Média szerveren (amit letöltök) keresztül játszom le az általam akart Fájl-t(bulray) akkor azt a Szerver progi átkomvertálja..magyarán akkor az már nem is Bluray,vagy..??
Külső Adathordozó: ha megosztom (darabolom) szintén az imént említett fájlt,tehát a 14giga mondjuk 4 darabban lenne,s a FAT 32 akkor már lekezeli! De a PS3 le is tudja azt játszani,igy darabolva egyenes ágon,komvertálás nélkül a Külső hordozórol? -
ramy69
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Helló!
Értem nagy vonalakban a dolgot!
Jól értelmezem(nem jól légyszi kijavítani!) tehát,ha jól akkor a felvetésem megoldható! Egyrészt a Média Szerveren(első szólásban letölthető) amit említettél,ily megosztás formában.Én Gépemre sajna rá sem fér egy Bluray film sem,mert régi Notebook. Mársrészt pedig a külső adathordózón is ,csak a FAT 32 miatt darabolni kell a letöltött(Amit szeretnék Bluray ) Fájl-t! A Lényeg,h le tudjam játszani! Nekem mint kezdőnek sok az infó egyben,na meg Informatikus sem vagyok vagy mi.

-
kelzsoca
félisten
válasz
ramy69
üzenetére
Üdv!
Kezdésnek ajánlom az 1. hsz elolvasását

A PS3 a másolt blu-ray tartalmat érthető okok miatt nem kezeli le.
Ha van otthon PC akkor media serveren keresztül minden megoldható, egyébként külső adathordozó esetén darabolni kell a fájlt (miután azt átkonvertáltad 1. hsz-ben szintén le van írva mivel-hogyan) -
ramy69
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok még a PS3 kapcsolatos dolgokban! De rögtön rongálnálak benneteket egy csuda kérdéssel. Szeretnék letöltött Fájlt lejátszani rajta (Bluray-t) Külső adathordozórol szeretném ezt tenni. A gondom az,h egy ilyen film,Kb 10 xxGiga,és a Ps3 csak ezt a FAT32 kezeli,látja,de ez meg csak 4 Gigát kezel.Hogyan tudnám én ezt megoldani ,h fel tudjam rakni az adathordózóra,és még látsa is a dolgot? Egyébként azt is kérdezném,h ily formátumban lekezeli,lejátca,az ily típusú Fájl-t,vagy csak irott lemezről lehet megoldani ezt?
Köszönet!!

-
MrTwister
őstag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Oksa akkor megnyugodtam
GT5 Prologue, NFS Shift, Uncharted 1-2, 1942 Joint Strike egyelőre.Mazsika: Köszönöm neked is.
Álmatlan éjszakáktól kíméltetek meg!

-
jookomak
őstag
Úgy döntöttem, mikor kijött az FF 13, hogy megvárom, míg olcsóbb lesz. Hát eljött a pillanat, hogy leakciózzák a game.co.uk-n. Remélem 6,5 k-t megér a játék. Aki hasonlóképp gondolkodott, itt a lehetőség.
-
ScouserHUN
tag
válasz
MrTwister
üzenetére
Semmi baja, nekem is csak 1 hónapos a gépem és azóta csinálja, hogy megvettem. Bekapcsolás után, amikor felveszi az üzemi hőmérsékletet az első 15-20 percben(persze nem folyamatosan) és kikapcsolás után olyan 1-2 percben.
Ugyanolyan hangja van mint a képcsöves TV-knek amikor este kikapcsolta az ember és már félálomba volt, amikor a kattanásra ébredt!
Milyen játékaid vannak különben?
-
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem! Slim 120GB-os PS3-am van és néha hatalmasakat kattan, ezt úgy kell érteni mint amikor a bútor vagy az asztal reccsen egy nagyot. Ja és persze csak bekapcsolt állapotban csinálja mielőtt azt mondanátok, hogy a műanyag tágul vagy ilyesmi:-) Általában bekapcsolás után pár perccel csinálja vagy ha játszok/játszottam valami játékkal én ezek alapján a blueray olvasójára gyanakszom! Szerintetek az csinálja? Ez így normális? Néha a frászt kapom tőle akkorát kattan! Ja és egyszer volt olyan (tényleg csak egyszer), hogy elment a kép vagy 1-2 másodpercre játék közben(1942 Joint Strikezés) aztán visszajött! Öcsém szerint -neki még a régi FAT gépe(80GB) van-már neki is csinált ilyesmit. Kiváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, hogy ez így normális vagy valami gáz lesz/van a PS3-mammal. Köszi a megnyugtató vagy nyugtalanító válaszokat:-) Ja és a PS3-am kb 2 hetes szal még szinte új.Update1:
Most is hallottam, hogy lepörög valami motor a PS3-ban aztán utána 2 másodperccel 3 nagy reccs ami kb 1,5 másodpecig tart összesen. Ja és jó hangos. Néztem lemezt szerencsére nem karcolja. Mi a túró ez?! Féltem a vadi új PS-em nem akarok a szervízre várni hónapokat:-(Update2:Most installálom a Gran turismo prologuet érdeks módon annak most 95%-nál jár abszolut nem volt hangja mármint kattogás. Ki érti ezt ?

-
ScouserHUN
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Nekem 720p-s és 1080p-s filmek is simán mennek a kis szar AMD X2 4800+-os provimmal mkv formátumban PS+ media serverrel. A probléma csak ott van, amikor feliratot akarok, na azzal már nem bír real time a gépem és akadozik. Ezért most lecserélem a videokártyámat és átdrótozom és onnantól kezdve tökéletes lesz minden

-
kelzsoca
félisten
válasz
BaliJack
üzenetére
Sorry, a gép nem támogatja a formátumot, media serverrel valóban lejátszható az mkv-s fájl, bár azt megnézem hogy egy régi gépen real-time kódolja és wifin keresztül hogyan fog menni, mert szerintem diavetítés lesz a vége.
Nálam sem megy 54mb-es wifis routeren keresztül a real-time lejátszás, mert szaggat a kép, fogom átkonvertálom fél pillanat alatt az mkv2vob programmal, és így nézem az adott tartalmat.
-
Att1la.
őstag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne adott egy LG full hd monitor, egy PC és egy PS3-om ezzel [link] megtudom oldani hogy mindkettő rá legyen kötve (természetesen mindig csak az egyik lenne bekapcsolva)
-
BaliJack
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
mkv-t nem, azt át kell konvertálni
Már megbocsáss, de a PS3 Media Server lényege, hogy az mkv fájlokat mindenféle előzetes konvertálgatás nélkül le lehessen játszani, ugyanis a program ezt teszi meg valós időben. Ezért jelenik meg a #TRANSCODED# mappa alatt a lejátszható "fájl".
És a legfrissebb fejlesztés az, hogy DVD iso-t is képes konvertálni, itt olvasható. -
kelzsoca
félisten
válasz
wrathchild
üzenetére
Az a lényeg hogy bekapcsolod a media servert a ps3 hálózati kapcsolatoknál (enable)
- Wifi-n keresztül összelövöd a routerrel (net)
- Elindítod a programot a pc-n, majd megosztásnál: all drivers
- Ha minden jó már látod is a partíciókat a PS3-ban, és kedvedre böngészel.
- Iso-t nem, avi-t lejátszik, mkv-t nem, azt át kell konvertálni
- A programban tulajdonképpen semmit nem kell állítgatni -
Djuree
félisten
válasz
wrathchild
üzenetére
15 megás netnek elégnek kell lennie

-
wrathchild
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Van.
Csak a Media Server, mint program egy kicsit bonyolult nekem a félszáz beállítási lehetőséggel.
Én úgy képzeltem, hogy elindítom a MS progit, előkeresem a vinyóról a HD Rip-et (mkv), enter, átsétálok és nézem Anry Potyié-t a plazmán kiváló minőségben.
De, ha ehhez kevés a netem (15 UPC), vagy gyenge a gép és vezetékkel kéne, akkor inkább felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
k mód)?
Írj privit ha kell.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az a szám a hülyéknek van, akik mindent elhisznek...jó kis marketing szöveg, ahogy az élettartam gari is...