Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
szerintetek mi lehet a gond? adott egy fullhd samsung tv, hdmivel összekötve a ps3-mal. nincs is gond vele, nagyon szuper meg minden, viszont ma észrevettem, hogy az XMB menü 1920x1080-as felbontású, viszont játékoknál 1280x720-as. GTA4-nél is ezt csinálja, pedig a tokjára rá van írva, hogy támogatja az 1080p-s felbontást, van valami ötlet?
-
chubii
senior tag
válasz
Ghost79
üzenetére
Szia!
Nekem vagy egy Sony bluetooth headsetem és a PS3 képtelen felismerni. Nem tudom sehogyan sem összepárosítani. Nem tudom mi a gond. Akkor még megérteném,hogy ha pl. Nokia lenne, de még márkára is ugyanaz.....
Ha van elég pénzed,akkor vedd meg a PS3-hoz való BT headset-et. Azzal biztosan működik.... -
Sonja
nagyúr
Hogy lehet a játékok menűn belül almenűket létrehozni saját névvel?
Most láttam ezt a videót és ez nagyon jó! 
-
Ghost79
tag
Ha már itt járok felteszek egy kérdést hátha ért valaki hozzá.Egy sima alap bluetooth headset ami nem drága és minden telóhoz jó,támogat minden bt szabványt 2.1-ig az jó lehet a ps3hoz is?Mert ha igen akkor veszek egyet.

-
BaliJack
aktív tag
válasz
Latitude
üzenetére
Mivel részben szoftveres, ezért kell lennie vmi hardveresnek is
.
És pl. Szasanyi kollégának 60GB-os gépe van, és még egyetlen frissítésnél nem írta, hogy megszűnt volna a PS2-es játékok lejátszásának lehetősége.Szerk.:
Sonja: kösz, szerintem sokaknak fontos ez már
.
Ha megvan, akkor tapasztalatot is írhatnál, hogy milyen volt a vásárlás menete
. -
Latitude
aktív tag
válasz
BaliJack
üzenetére
Wikin ezt találtam (az 1. hsz alapján, amit persze legelőszőr is, és azóta többször is végig olvastam):
60 GB
CECHCxx
PAL[81] 802.11b/g Wi-Fi
Flash memory card readers
4 USB portsPartially software-based PS2 emulation[103]
SACD playback
Sixaxis controller
(MGS4 bundles sold with DualShock 3 controller)Ez nem azt jelenti, hogy szoftveres emuláció történik. A CECHAxx (ami tudtommal japánban volt kapható) tudja a hardveres emulációt a wiki alapján. Csak emiatt kérdeztem a dolgot. De ha a firmwire frissítés nem befojásolja a PS2 kompatibilitást, akkor nekem mindegy, hogy hogyan oldják meg a PS2 lejátszást.
Köszönet a válaszokért.
Üdv.
-
Sonja
nagyúr
-
Edgeri
senior tag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Otthon digitális kábeltv-nk van (UPC), ehhez jár az UPC videótár szolgáltatása. Kiválasztod a filmet a digitális műsorújságból és (gondolom) streamelve megnézed, a szolgáltatás árát meg hozzácsapják a havi számlaegyenlegedhez. Jó ötletnek tartom, viszont szerintem lehetne olcsóbb is (vonzóbb árak kellenének), illetve elég régi filmek vannak a tárban. Így még mindig egyszerűbb beütni, hogy thepiratebay.org....
Kíváncsi lennék egy kimutatásra, hogy valójában hányan használják ezt a szolgáltatást. -
BaliJack
aktív tag
válasz
Latitude
üzenetére
Nem, a 60GB-os hardveresen tudja a PS2-es játékok lejátszását (lsd. 1. hsz.).
Így a firmware frissítésekor nem veszti el ezen tulajdonságát
.ViVaz U5i...:
"és ha letöltöm annak van vmi díja netre nézve?"Ezt fejtsed ki bővebben, mert nem értem
.Egyébként a demókat ingyen letöltheted (Free), a teljes játékokat pedig meg kell venni. Bankkártyát már egyik Store-on sem fogadnak el (sem US, UK meg eddig sem), Blue American Express hitelkártya működik UK Store-on.
Ha bemész egy konzolboltba, akkor tudsz venni PSN Card-ot 20GBP (~7000 HUF), vagy 50GBP (~15500 HUF) értékkel. Ezt az összeget az account-odhoz feltöltöd, és ebből tudsz vásárolni. -
Latitude
aktív tag
Sziasztok!
Lenne nekem is egy kérdésem. Jelenleg van egy 60 Gb-os FAT Ps3-am, ami lejátsza a PS2-es lemezeket is (valószínüleg szofteveresen tudja mind ezt). A kérdésem az lenne, ha firmware-t frissítek akkor elveszítheti a gép ezt a tulajdonságát? Ha igen, akkor érdemes firmware-t frissíteni ilyen esetben?
Köszönet a válaszokért.
Üdv.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Criton
üzenetére
Szia!
Egyrészt az ár és játékkínálat másrészt ps3-ra nincs warez xbox-ra pedig van, tehát neked mi a fontos

PS3-ból már csak a slim-et gyártják a fat kifutott gép, elvétve itt-ott még beragadhatott készleten 1-2db de azt akkor arany áron mérik, illetve használtan is lehet találni.
-
ViVaz U5i...
csendes tag
Nincsen valakinek eladó,vagy cserélhetö ps3 játéka ?(Red dead r.,Infamous,Prototype,GTA Liberty city story) És még nem tud valaki egy jó szervízt pesten ahol megcsinálnák a controllereimet ?

-
ViVaz U5i...
csendes tag
sziasztok! Kérdés: A PLaystation store ban h lehet játékot letölteni,és ha letöltöm annak van vmi díja netre nézve? Bocs a hülye kérdésért de eddig nem probáltam még netezni rajta!

-
Criton
veterán
Sziasztok,
most szeretnék a napokban konzolt venni, csak sajnos nem tudom melyiket.
Legtöbb helyen a Sony PS3 slim játékkonzolt(120GB HDD, WI-FI, Bluetooth) találom, a simát nem, van valami változás?Sajnos nem tudom eldönteni melyik konzol legyen, PS3 Slim vagy egy Xbox360.
Melyiket javasoljátok?Előre is köszi a választ

-
heihachi
addikt
válasz
Piotrus
üzenetére
Ugye ebben a játékban a kamera kezelése olyan, mintha valaki kézi kamerával venné. Fent megy a felvétel idejét jelző számláló is. Érdekes effektek vannak rá kitalálva, pl néha becsíkozódik, elmennek a színek, stb. Amikor pl. a demó vége felé szétlövöd a tartályokat és van egy "hatalmas" robbanás, akkor még a hang is belassul, recseg, a kép kockás lesz, és rossz minőségű. Csak egy tipp, nem lehet, hogy ezeket véled hibának?
-
Piotrus
tag
Más játéknál egyenlőre ilyet nem tapasztaltam. Remélem nincs gáz valamelyik cuccommal...
-
Sonja
nagyúr
Én vasárnap próbáltam ki, de semmi ilyet nem tapasztaltam.
Az már más kérdés, hogy a játék szvsz(!) egy fos.

-
Piotrus
tag
Sziasztok!
Tegnap letöltöttem a Kane & Lynch 2 demót, de gyakran pixelesedik (főleg az akciódús jeleneteknél) és enyhe lila foltok jelentkeznek néhol, a lámpák fényei is rosszul néznek ki. Valaki tapasztalt hasonlókat ezzel?
-
ViVaz U5i...
csendes tag
Köszi!! Sokat Segítettél Igy legalább nem kell kimentenem mindent pendriv ra

-
chubii
senior tag
válasz
ViVaz U5i...
üzenetére
Szia!
Nem törlődik semmi sem frissítésnél. A zenék, demók, filmek,képek ...stb. ugyanott lesz és ugyanúgy,mint előtte. Nyugodtan frissíthetsz
A frissítést letöltheted közvetlenül a PlayStationra a System update- Via Internet menüponttal.
Még úgy is tudod frissíteni,hogy a Sony.com-ról letöltöd a legfrissebb firmware-t és a PenDrive-on a X:\PS3\UPDATE mappába rakod ( 1. hsz). Ilyenkor a System update menüpont alatt a másodikat kell választani.Szerk. Megelőztek

-
DM-Fan
nagyúr
válasz
ViVaz U5i...
üzenetére
Nem, minden megmarad a firmware-frissítés után is, így a zenéid, videóid, képeid, játéktelepítéseid és játékmentéseid is, de még az üzenetek és a böngésződ history-ja is.
A frissítést itt találod:
Mindent az itt leírt módon csinálj, de egyébként lényegesen egyszerűbb, ha magával a PS3-mal csináltatod a frissítést, így ő maga tölti le és telepíti föl magának egy füst alatt.
-
ViVaz U5i...
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem most szeretném frissiteni a PS3 amat És Kiváncsi lennék h frissitésnél törlödnek a képeim, zenéim stb??
Ha valaki tud segíteni azt kérem,irjon S.O.S be kéne, És még havalaki tud egy olyan oldalt ahonnan frissitést tudok letölteni? Azt megköszönném elöre is köszi! Robi -
k.
őstag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Köszönöm, megnéztem a Toshiba-kat, kiestek, nincs bennük DVB-T vevő. Sajna nekem olyan kell-most is csak 3 csatornát tudok fogni, részben ez is a csere oka, hogy akkor már jobb minőségben tudnám ezeket meg még egy pár adót nézni(nomeg a BD ugye).
A kinézett Sony modell:22EX302
A Samsung pedig:UE22C4000
Egyébként én is a Sonyra hajlok-azt is kedvelem jobban- de annyira tolják mostanába a LEDes tvket, hogy gondoltam nézek egy olyat is. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Nekem speciel elég sok gyári DVD-m van és most már szép lassan a BD-k is kezdenek szaporodni, de ennek ellenére mondom azt, hogy szeretném már megérni a full digitális korszakot. Jelenleg pont az a bajom, hogy egyre nagyobb gondot jelent a lemezek elhelyezése, takarításkor való portalanítása, kategorizálása, sorba rendezése, stb. Ezen felül jópárszor előfordult már velem az évek során, hogy vihettem vissza a lemezt, mert repedt, sérült, karcos volt, vagy a digipack-kal, díszdobozzal, fémdobozzal volt zűr, sérült volt. Gondolj bele, mi szenvedés ez pl. egy költözéskor.
Persze, teljesen más érzés a kezedben tartani egy igényes kiadványt, lehet hajtogatni, lapozgatni a kiskönyvet, nézegetni a fémdobozt, pl. nekem ez is szempont volt.
Ugyanakkor ott van a digitális út: van egy PSN-hez hasonló profilod (nem értem miért lenne ezzel gond, a PSN-account-tommal sem volt soha semmi, meg semmilyen másik acc-ommal sem) - lesz egy folyószámlád, aminek terhére nézheted a filmeket. Lehetne választani, hogy csak megnézni szeretnéd, vagy letölteni is - rányomsz a play gombra és youtube-módra nézheted az 1080p anyagot a plazmádon minden további nélkül. Bármikor elérhetsz bármilyen filmet, csak bejelentkezel, keresel az online katalógusban, ingyen megnézheted a trailert, screenshot-okat, kiválasztod, fizetsz és már mehet is a móka, live stream-ben nézheted, nem kell megvárni a letöltést sem, a mai sávszélekkel simán tudsz BD-t nézni real-time. Nem kell lemezt rendelni, várni amíg megérkezik, bosszankodni ha hibás, elhelyezni aztán kerülgetni. A bérlés pedig sokkal olcsóbb lenne, mintha megvennéd a BD-t.
Szerintem egyértelműen ez a jövő, rendkívül kényelmes, kulturált megoldás. Persze mindig lesznek gyűjtők, pl. itthon, Magyarországon kifejezetten népbetegség a birtoklási vágy és a gyűjtőszellem, ezért fizikai adathordozókra sokáig lesz igény, de szerintem szép lassan ugyanúgy csak a gyűjtőknek fog megmaradni, ahogy a bakelit (mostanában divatosan: vinyl) is. A zeneiparban már kezdenek rájönni erre: mindenki jobban jár - a kiadó is, mert nincs előállítási költsége az adathordozónak; a művész is, mert szélesebb körben, gyorsan tudja promótálni a terméket, amiből adott esetben egy-két számot beetetésként ingyen is tud adni; a vevő is, mert rendkívül gyorsan és kényelmesen hozzáfér a hibamentes anyaghoz. Egyedül a lemezgyárak járnak rosszul, de azok meg átállnak nyers CD/DVD gyártásra, mert ugye arra is szükség lesz, ha valaki mégis úgy dönt, hogy fizikai adathordozón szeretné tudni az általa megvásárolt terméket.
Hogy ne csak off legyen: vásároltam már pár játékot a PSN Store-ból és teljesen korrektül működik a dolog. Fizetsz, letöltöd, rögtön települ és játszod. Ha úgy tartja kedved, letörlöd. Ha úgy hozza a sors, hogy el kell adni a gépet, de később veszel egy másikat, akkor sincs gond, mert bármikor újra letöltheted, nem kell még egyszer kifizetni, az acc-od megmarad és minden ilyen jellegű infót tárol. Nincs ezzel semmi baj, teljesen korrekt az acc-kezelés a PSN-en.
-
DM-Fan
nagyúr
Igen, valóban plazmában vagyok otthon. Az én tetszésemet abszolút nem nyerték meg a LED-háttérvilágítású LCD-k, bajom van a színhűségükkel és alapvetően a képminőségükkel, ezen túl az áruk sem valami baráti a hagyományos LCD-kéhez képest, a plazmákéhoz meg pláne. Az ilyen olcsó LED-es TV-ket felejtsd el, a profibb tesztek sem méltatják őket túlzottan! Én ilyen anyagi kerettel határozottan rábeszélnélek a régebbi technológiára, ha már mindenképpen LCD. Sajnos ilyen kis méretben nem kapsz plazmát, pedig 42" körüli korrekt HD-Ready plazmát már 120-130 eFt körül is kapnál és rendesen odakenné képminőségben és minden más tekintetben a 100 eFt körüli LCD-t. Viszont konkrét típusokat nem írtál, de így látatlanban is a nem-LED-es Sony-t mondanám, bár engem a "csodaszép Bravia színek" sosem tudtak meggyőzni, a hisztogramokon nem szerepelnek olyan jól, de ettől függetlenül jobbnak gondolnám, mint az olcsóbb LED-es Samsung-ot. Ajánlom figyelmedbe a Toshiba LCD-ket, bár az zsebbenyúlósabb téma, viszont szerintem a Sony-t is simán veri.
-
Djuree
félisten
válasz
DM-Fan
üzenetére
lemez mindig is lesz (ill. valamilyen adathordozó)
majd ha jön egy vírus vagy hacker és buksz mindent, akkor majd visszasírnád még az adathordozókat
én buktam már steam meg bnet acc-ot, de visszaszerváltam mind2t szerencsére, de nem volt egyszerű. csak a macera van ezekkel a digitális szarságokkal. bezzeg régen a gyönyörű nagydobozos játékok de jók is voltak
nem beszélve arról hogy a digitálisan vásárolt játékok sem olcsóbbak, max 1-2%-al, ennél 10x olcsóbbnak kéne lenniük, egy 20% árengedmény már jó lehetne 
-
Edgeri
senior tag
Én középiskolás koromban annak örültem, hogy nem bad sectoros az Eurofighter 10 rar-os floppyjából valamelyik

Amúgy a BD lesz még olcsóbb is nálunk, csak nálunk még újdonságnak számít, de pl. Angliában már egy alap dolog (olcsóbb is a lemez ott, mint nálunk és nem csak a bérkülönbségek alapján). Már most látni a netes DVD fórumokon, hogy hányan próbálnak megszabadulni (igen nagy veszteséggel) a féltett DVD gyűjteményeiktől, mert váltanak át BD-re. 2-3 év és közel olyan alap dolog lesz a BD, mint a DVD...
-
k.
őstag
válasz
DM-Fan
üzenetére
"Teljesen más élmény egy ekkora képernyőn játszani, mint egy 22"-os LCD-n és akkor már kihasználnád a PS3 azon adottságát, hogy HD-filmeket nézhetnél rajta"
Nekem pont az a gond, hogy max egy 22 colos tv-t(nem nem monitort) tudnék a szombámba berakni. Namost gondolkodtam Sony-n és egy Samsungon is. A samsung LED-es. Szerinted-bár tudom te plazma szakértővagy- érdemes-e a ledeset venni vagy maradjak-e a bevált technikánál és a simát vegyem?
A sony 95k a Samsung 88. Tudom hogy a samsung olcsobb, de a Sonyt valahogy jobban csipem. -
csdm
senior tag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Az valóban megérte annyiért.

Csak itt más a felállás, én középiskolába járok, örülök, hogy egy konzolravalót össze tudtam szedni, a szüleim pedig nem keresnek annyit hogy rögtön egy plazmát vegyenek. Tudom most már a lélektani 100 Ft alatt is találni "überbrutál" LCD tv-t de.. hát szóval az se kevés pénz
Erről ennyit 
-
DM-Fan
nagyúr
Pont ma jártam egy multinál, jópár BD-t láttam már 2.990 Ft-ért is, de 4.990 Ft-ért még több van, azok közt már minőségi filmek is vannak. Múltkor a Rettenthetetlen dupla BD-t rendeltem meg Xpress-ről 4.900 Ft-ért. Pár éve a DVD-k ára is így mozgott, most meg az új DVD-megjelenések sem kerülnek többe 3 eFt-nál, duplalemezes, digipack-os kiadásban.
Meglátásom szerint is eljárt az idő a lemezes adathordozók felett, én is az internetről letölthető, bérelhető formátumokban látom a jövőt, de Magyarországon közel sem ez az oka a BD el nem terjedésének, hanem a kiadók eszetlen árképzése, illetve az átlagbérek beállási szintje.
Már nem egy lemezt rendeltem Angliából, legutóbb Edgeri kollégával rendeltük a Terminator 2 Skynet Edition-t, amiért kőkemény 9 fontot (brutális 2.700 Ft-ot) fizettünk, mindezért újonnan, fóliázott BD-t kaptunk egy legendás (szerintem a valaha készült legjobb) akciófilm korábban soha nem látott 160 perces verziójával. Pedig ott egy "kicsit" többet keres egy átlagember. Ennyit arról, hogy nem indult be a BD.
Mit érsz itthon a BD-vel? Ezt nem értem. Pl. azt, amit mi sokan: nézed a penge képet egy 42-50"-os plazmán és leteszed a hajad a látványtól. Egy korrekt plazmát már 2 PS3 árából megkapsz. Többeknek javasoltam már, hogy előbb vegyenek egy normális megjelenítőt és csak utána jöjjön a konzol. Persze nem akarlak lebeszélni, de ezt érdemes megfontolni. Teljesen más élmény egy ekkora képernyőn játszani, mint egy 22"-os LCD-n és akkor már kihasználnád a PS3 azon adottságát, hogy HD-filmeket nézhetnél rajta (még ha nem is BD-t, de mkv-kat), hamár a játékokat nem tudja 720p-nél nagyobb felbontásban nyomni.
-
-
k.
őstag
A blu-ray max nálunk nem megy. Külföldön azért rendesen beindult. Nem sokan vannak itthon akiknek van-nekem mondjuk van, 30db film, de ez messze nem átlagos- de külföldön simán csomó embernek. Ha belegondolsz több fizu olcsobb BD akkor azért elég sok ember ráharap. Nyomatják egyébként(pár márka: Lg, Samsung,Denon,Panasonic stb..) csakhát ide nem sok minden ér el.
-
Mazsika
őstag
Nincs még használható megoldás a ps3 törésére! Ha box slimet veszel az pontosan ugyanannyiba kerül mint egy 120-as ps3, sőt... A blu-ray dolgot meg nem tudom hogy honnan veszed hogy a sony nyomatja? Mikor minden filmet kiadnák már blu-ray-n is!
Persze ezekkel a dolgokkal nem lebeszélni akarlak a box-ról, csak azt akarom, hogy tisztán lásd a dolgokat! 
-
csdm
senior tag
válasz
Mazsika
üzenetére
Direkt nem flashelt gépet tervezek, az új slim nem flashelhető és ha jól tudom ps3at törtek már fel. Az elötted szolók véleménye alapján a PS3 inkább multifunkciós szerepet tölt be ellenben az xboxal, de nekem nincs erre szükségem,föleg ennyi plusz pénzért. Jó dolog a PS3 de még mindig túl drágának tartom. A blu-ray dolgot meg a sonyn Kívül nem sokan nyomatják.
-
Mazsika
őstag
jah értem, na itt is ugyanígy működik a dolog! sőt lehet ugyanazt azt eszközt lehet használni ilyen célra!
ha megengeded hogy beleszóljak én is a dilemmádba, szerintem a box mellett egyedül a warez szól. annak idején én is sokat gondolkoztam, de minden más a ps3 mellett szólt! bár most már elfogult vagyok ebben a témában!
-
csdm
senior tag
Lejárt a szerk. idő.
Ha nem fogom tudni megszokni a joy-t van lehetőség valahogyan bill-t és egeret csatalkoztatni Ps-hez? xboxnál ez megoldható. -
csdm
senior tag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Gondolkodtam, hogyan is írjam végül maradt a Blue verzió, mostmár legalább megtanultam egy életre

Elég lassan terjed, és szerintem akkora sikere sosem lesz mint pl a DVD-nek. Mostanában a HTPC-k a menők, amit meg is tudok érteni, kényelmesebb mint a lemezek. Ha egyszer lesz Full HD tv-m , akkor fogok majd Full HD-s filmeket nézni, és akkor inkább egy Gépet költöztetek, vagy egy media centert a nappaliba
Ezt a megoldást én életszerűbbnek találom, mint a Blu-Ray-t( már ami a filmeket illeti)Én szerény véleményem szerint pár éven belül, már végleg el fognak tűnni, a boltban vásárolható filmek. Sokkal kényelmesebb az internetről ( házi szerverről) streamelni, vagy épp neten (pénzért) letölteni.
Mint anno 2000 évek elején az iTunes(és az illegális letöltési lehetőségek) megjelenésével jelentősen lecsökkent a CD-k forgalma is, én ezt jósolom a lemezeknek is. Ha már itt tartunk, akkor a Steam, és a hozzá hasonló rendszerek is tök jól működnek, néha olyan akciókkal rukkolnak elő, hogy a boltok, meg a vásárlók csak lesnek. és a legfontosabb nem kell kimozdulni értük, és bárhol bármikor elérhető a fiókodból. Én azt a rendszert is nagyon szeretem.@jookomak
Gran Turismo 5-t meglesem nem tűnik rossznak.
Red Dead Redemption véletlenül nincs xbox-ra?
Nagyon bejön ez is. -
jookomak
őstag
Autós játékokat pedig dobd a kukába, jön a Gran Turismo 5, csak ps3-ra. Esélyes, hogy a generáció legjobb autós játéka lesz.
És pár játék még, hogy milyen is a felhozatal, amiért megéri ps-t venni:
God of war 3: [link]
Uncharted 1-2: [link]
Little Big Planet: [link]
Red Dead Redemption: [link]
ez csak pár gyöngyszem, bővebb lista itt: [link] -
DM-Fan
nagyúr
Minden PS3-ban van vinyó, a legtöbb játék keveset telepít HDD-re, így többnyire lemezről futnak, ami elég idegesítő, mivel pont az optika a leggyengébb pontja a gépnek, ez megy hamar legkorábban. Sajnos nem lehet választani sem, hogy installáljon HDD-re, kevés az olyan játék, ami megteszi, de amelyik igen, az akár több GB-ot is felpakolhat (pl. Bioshock kapásból föltesz vagy 5 GB-ot, de pl. az NFS Shift is fölrak közel 2 GB-ot).
Blu-ray (nem Blue-Ray!) filmjeid idővel úgyis lesznek, egyre olcsóbbak.
A kontrollert szokni kell, FPS-re külön érdemes gyúrni (85%-ban én is FPS-t tolok a PS3-on), teljesen más, mint egérrel és billentyűvel játszani. Van, aki rá sem érez és soha nem fog neki úgy menni, én hál' istennek pár óra alatt teljesen megszoktam, 3 éve játszom, szórom is a head-shot-okat a COD multikban.
Mafia 2 lassan itt van: 2010. augusztus 27-én vehetjük kézbe, én is várom, mint a messiást.
-
csdm
senior tag
válasz
jookomak
üzenetére
Köszönöm a kielégítő válaszodat

Monitoromon van DVI viszont nem tudom támogatja-e hdcptAz asztalomra tenném a jövendőbeli konzolomat, rögtön a monitor mellé. Emiatt az esztétikum kevésbé, de a zajszint annál is inkább fontos szerepet játszik. A FATok hangosabbak mint a "slim"ek? Mindegyik PS3-hoz adtak vinyót? Simán lemezről játszani nem lehet?
Blue-Ray filmjeim nincsenek, se íróm, sőt még olvasóm sincs. Szóval a videólejátszás nem nagyon érdekel.
Főképp FPS játékok, ezért aggódom is, hiszen amikor néha játszok boltokban vagy ismerősnél, mindig sokkal bénább vagyok, mint gépen. Ez nem hiába van, 4 évig Pc-n játszottam. Úgy tudom, az xbox kontrollere valamivel jobb, azt könnyebb megszokni.
Az autós játékok, Shift, GRID, F1 2010 és Forza 3 jön be (utóbbi kettő videók alapján)
GTA 4 miatt kezdtem el fejleszteni a gépemet, de azt már meguntam, viszont a Mafia 2-t én már 9 éve várom, pedig akkor még csak néztem ahogy bátyám játszik a mafia 1-el

GOW , Starcraft, WoW egyáltalán nem jön be. Age of Empires az klafa, de az elfutkos a gépemet még egy 5 évig biztosan

Ezek jönnek be, talán egy kis guitar hero még.
Szerk.:
Úgy értettem, hogy 2006 környékén, amikor kijött kevés 8 magos PC volt
Tisztában vagyok vele, hogy PC-n szebb, viszont milyen áron... Emiatt váltanék konzolra, nincs pénzem évente frissíteni a hardvereket, azokat is használtokra, mert azok még olcsóbbak. -
DM-Fan
nagyúr
"Tudom hogy hardveresen rendesen odabasz a PC-nek és az xboxnak is."
Ezt azért így nem lehet kijelenteni. Sok cím pl. Xbox-on jobban néz ki, ezen túlmenően a BD-meghajtót leszámítva egy mai középszintű PC simán állva hagyja a PS3-at: nagyobb felbontásban szebb grafikára képes, mint a PS3.
"Új PS3-ra helyből nincs elég pénzem, viszont a nekem a FAT is bejön. A régebbi FAT-ok nem melegednek, és válnak használhatatlanná mint az xboxoknál a régi alaplaposok?"
Ezt sem lehet így kijelenteni. A régebbi és az új PS3-aknál is előfordulhat YLoD hiba, vagyis amikor a processzorláb elválik a nyáklaptól a hibás forrasztások miatt. Amúgy a FAT-ek közül inkább a 2. és 3. generációs, tehát a vége felé készült modellekre jellemző, hogy kevésbé melegszenek, mivel ott már kisebb csíkszélességű CPU-t és GPU-t használtak. A legelső FAT-ek még eléggé melegedtek és többet is fogyasztottak, zajosabbak is picit. A Slim-ek csíkszélessége (pláne a legújabbé) még kisebb, még kevésbé melegszik, igaz, a hűtése is kisebb, mint a FAT-eké volt, így picit zajosabbak is, mint a FAT-ek.
"A konzolos játékoknál valahol érezhető, hogy a PS3 sokkal folyamatosabb képet tud adni( ha egyáltalán több fps-t ér el a játékoknál mint a microsofos társa? Az például nem érné meg nekem, hogy az xbxo 60 fps-sel futattja a játékot, a Ps3 meg 120fps-sel mert az úgyse szúrom ki a szememmel"
Nincsenek ilyen különbségek a két konzol között, sőt, inkább olyanra tudnék több példát hozni, amikor Xbox-on néz ki jobban valami (de ez a különbség sem igazán számottevő). A multiplatform címeknél egyértelműen megfigyelhető, hogy grafikában, sebességben és felbontásban egyértelműen a PC a nyerő, aztán kb. egy szinten mozog a két konzol. Szignifikáns különbség nincs.
Ami a PS3 mellett szólhat: BD-meghajtó (ezáltal Blu-ray-ek lejátszása), alapból meglévő WiFi (ez már az új Xbox-ban is benne van), szabadon cserélhető vinyó, rávehető az mkv-k lejátszására is, használható médiaközpontként, böngészője van (igaz, elég rossz és instabil), csendesebb működés, talán megbízhatóbb és tartósabb hardver.
Itt nincs olyan, hogy Live, PSN-nek (PlayStation Network) hívják és ingyenes, bár most létrejött egy fizetős része is, de ettől függetlenül demókat/trailer-eket/témákat/háttereket tudsz ingyen letölteni, a multi játék ingyenes, ezen túlmenően tudsz rajta vásárolni teljes játékokat és kiegészítőket, PS1-re készült klasszikusokat, mini-game-ket, stb.
A használt lemezekkel nincs gond a BD-k kevésbé karcolódnak, mint a DVD-k és ha karcosak is, akkor sincs nagy baj, ezen meghajtó hibajavítása a DVD-énél jobb. Nemigen tudnak becsapni semmivel, a használt játéknak mennie kell minden körülmények között, maximum ha volt egyszer használatos kód (pl. limitált szériás játékokhoz kiegészítés letöltéséhez felhasználható kód), akkor azt már nem tudod használni, de ettől a játék még teljesértékű.
szerk.: jookomak kolléga megelőzött.

-
jookomak
őstag
Menjünk szépen sorba:
Nem b@sz oda a pc-nek, más rendszer, jobban optimalizálnak rá, viszont a legnagyobb előnye, hogy vannak exkluzív játékok, amik szenzációsak, mind játékélmény, mind hangulat és kinézet szempontjából. Valamint az, hogy nem kell drivert, directx-et, telepíteni, két gombnyomással lefrissíti magát. Nem akadnak a játékok (1-2 elcseszettet kivéve), nincsenek cheater-ek A játékok többsége egyébként 1280*720-as felbontáson megy. Nincsenek grafikai beállítások, mindenkinél ugyanúgy futnak.
A monitorod akkor bírja, ha van rajta DVI (vagy HDMI) bemenet, ami támogatja a hdcp szabványt. Fat-ek se melegednek túl, itt csak a szokásos használt műszaki cikk rizikó van benne.Nincs jobb grafikája azoknak a játékoknak, amik mindkét konzolra megjelennek. Nagyjából hasonló. Van ami egyiken, van ami másikon szebb. Fps érték meg mindenhol 30 szokott lenni, az exkluzívok mennek 60 fps-el.
"Live"--ami itt playstation network, az ingyenes. Tudsz multizni, demókat, trailereket tölteni. Profilok vannak ugyanúgy.
Használt játék nem gond, csak a karc, de elég strapabíróak a lemezek, nehezen karcolódnak. Akkor van bibi, ha van a játékhoz némi extra tartalom egy külön kóddal, mint pl. a gyűjtői verziókban +3 pálya. Ha azt az előző tulaj felhasználja, akkor csak az alapjátékkal tudsz játszani.(hű de hosszú hsz, és még a videolejátszásról szót sem ejtettünk...)
Tényleg, milyen játékokat szeretsz?
-
csdm
senior tag
Hali!
Lenne pár kérdésem, mert PC-ről konzolra szeretnék váltani. Bár eddig az Xbox 360 a nyerő, de a PS 3 ról sokat nem tudok.
Tudom hogy hardveresen rendesen odabasz a PC-nek és az xboxnak is.
Nincs túl nagy monitorom, HD tv-m sincs, így 1440x900 felbontáson használnám a konzolt.
Új PS3-ra helyből nincs elég pénzem, viszont a nekem a FAT is bejön. A régebbi FAT-ok nem melegednek, és válnak használhatatlanná mint az xboxoknál a régi alaplaposok?Az hogy kb 2-szer jobb hardvere van, az a Pc-s körökben igencsak számít a játékoknál ( Nem mindegy, hogy 2 magos a gép vagy éppen 4.. )
A konzolos játékoknál valahol érezhető, hogy a PS3 sokkal folyamatosabb képet tud adni( ha egyáltalán több fps-t ér el a játékoknál mint a microsofos társa? Az például nem érné meg nekem, hogy az xbxo 60 fps-sel futattja a játékot, a Ps3 meg 120fps-sel mert az úgyse szúrom ki a szememmelőő.. a live az ingyenes, ezt tudom.
Itt is profilokat kell létrehozni?
Használt játékok vásárlásánál csak arra kell odafigyelni, hogy a lemez ne legyen karcos? Be tudnak valamivel csapni engem, hogy ne tudjak játszani használt játékkal?
Ennyi lenne, biztos fog még eszembejutni valami
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
chubii
üzenetére
Nekem egy Cisco Systems alapú Linksys WRT54G kétantennás router-em van, tökéletesen kiszolgálja WiFi-n keresztül mind a PS3-at, mind az okostelefonomat, illetve eddig bármelyik laptop-ot, ami megfordult nálam. Simán megy vele az 1080p anyag átjátszása is a PS3-ra real-time, nem kell fölmásolni semmit, PC-ről tudom nézni a HD-anyagokat a plazmán. Korrekt router, gyári firmware-rel is tökéletes.
-
chubii
senior tag
Sziasztok !
Ki milyen wifi routert használ a PlayStation-hoz ??? -
-
Mazsika
őstag
Néha napján szóba került az állvány a slim ps3-akhoz. Nemrégiben rendeltem egyet, ami mára meg is jött. Bár előtte is stabil volt a gép szerintem, de mivel csak 1-2 dollár volt, annyit mindenképp megér, és jól is néz ki! Készítettem egy videót, remélem ezzel jól tudom szemléltetni a stabilitási különbségeket! És itt van pár kép is a kinézetről felszerelt állapotban! Szerintem mindenképp megérte az árát, mert valamennyivel tényleg stabilabb, bár nem szoktam rugdosni az asztalt, de most már nyugodtan fogom ha mégis rám jönne a rugdoshatnék!

-
chubii
senior tag
Megint egy frissítés, aminek semmi haszna nincs....[link]
Mellesleg nem úgy volt,hogy nyáron új XMB menüt fog tartalmazni az egyik frissítés ?? -
jookomak
őstag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Hátttőőő azért ezt így nem mondanám. Sajnos ugye pont a macera az mkv-vel, feliratokkal, az ami kicsit gázos. Azonkívül azért mégiscsak zajosabb, és többet fogyaszt filmlejátszásnál, mint mondjuk egy médiabox (asus oplay, wd live stb.) Asztali br lejátszó is van már olyan asszem, ami mindent visz, usb-ről is, és olyan 30k körül van.
Ha játék is, és film is számít, akkor nem kérdés, hogy mit kell venni. Ps3-at! -
jookomak
őstag
válasz
rayoliviero
üzenetére
1. hsz megvolt? minden kérdésre van benne válasz.
Divx (xvid) működik, ellenben nem kezel külső feliratot. Bluray minden féle fajta formában okés vele. mkv-t nem visz, amit így vagy átkonvertálsz mkv2vob progival, vagy egy másik programmal streameled pc-ről (ps3 media server). usb-s vinyóról, pendriveról is viszi, de csak fat 32-es fájlrendszerről.
szóval ha egy 7 gigás mkv-t akarsz nézni, akkor azt átalakítod és feldarabolod max 4 gigás darabokra az mkv2vob-bal, rátolod vinyóra, és a ps3 vinni fogja. az átalakítástól nem kell megijedni, kb 3 percet vesz igénybe. -
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
Egy haverom most akar venni PS3-at. És azt szeretné tudni, hogy lejátszik-e minden filmet?
Divx, mkv, blue ray stb.
Usb-s 2.5"-os winchesterről is visz-e minden formátumot? -
r3dsnake
nagyúr
én most rendeltem egy 3 hónapos 120gb-os slimet, viszont ellentétben a legtöbbel, erre 2 év gari van, és 3 hónapos a cucc, szóval van még 21 hónap+HDMI+2 Dualshock 3 és GTA4. sztem 70-ért (értékbiztosított prémium postával együtt!!) lazán megérte. ma érkezik
-
z0d1AK
nagyúr
Üdvözlet!
Olyan kérdésem volna, hogy mennyit ér jelenleg egy októberi PS3 silm, két eredeti joy-al,120Gb hdd-vel, és a következő játékokkal: avatar, aliens vs predator, devil my cry4, naruto? -
jookomak
őstag
válasz
BLiNk3r
üzenetére
Ha itthon vetted, akkor 2-es régió kód-eu. Amennyiben USA-ból való, akkor 1-es kód, mint a dvd-nél. Japán is 2-es, az nem gáz. Játékok totál mindegy, nincs ntsc-pal, mint régebben. Arra kell figyelni, ha eu-s játékot veszel pl. angliából, vagy akár itthon is, akkor csak eu-s store-ról tudsz hozzá extra tartalmat venni (pl. DLC). Us-nél ugyanígy. Amúgy ha olcsón akarsz játékot venni, egyszerűbb angliából venni, mint usa-ból. Amazon pl. nem is szállít ide ps3 játékot.
-
BLiNk3r
senior tag
Elég új vagyok PS3 témában, most épp a játékvásárlás foglalkoztat.
A nagy keresgélésben láttam, hogy vannak NTSC-s meg PAL-os megoldások is, ennek mennyi jelentősége van? Ha jól tudom a régiókód PS3-nál már nem jelent gondot, de nem tudom, hogy ez az NTSC/PAL dolog mennyire.Tehát a nagy kérdés az lenne, hogy mennyire kell odafigyelni, ha pl. az ebay-ről vagy külföldről nézegetek játékokat.
A PS3 egyébként egy fullHD-s TV-re van kötve.
-
Ghost79
tag
válasz
David93Pecs
üzenetére
Viszi bizony még a fullhd-t is,én is azzal streamelem pc-nek az mkv fájlokat és tökéletesen dolgozik együtt a ps3-al

-
Ghost79
tag
válasz
A mi Bandink
üzenetére
Az valami szoftverhiba lesz remélhetőleg.
-
r3dsnake
nagyúr
sztem félreértettetek. arra vagyok kíváncsi, hogy a PS3 vinyójára lehet-e másolni hálozaton? a live streamet vágom pc-ről, de az más tészta
-
kelzsoca
félisten
válasz
David93Pecs
üzenetére
Igen, ha a géped (és kapcsolatod) elég erős real-time nézheted a pc-ről az mkv formátumú filmet is, vagy azt pár pillanat alatt átalakíthatod olyan formátummá, egy program segítségével amit átmásolás után a PS3 is gond nélkül lejátszik (1. hsz-ben megtalálható minden)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa EVO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Fűnyíró topik
- Játékfejlesztés
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most láttam 

.

pedig mennyit szarakodtam mindig. még sokszor számtech óra után is maradtam mert még nem volt kész a tömörítés