Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vazallus
tag
A szervíz menüt hogy a büdös fenébe lehet előhozni?
-
MAXIMIZE
tag
válasz
nokia párti
üzenetére
köszönöm a választ, akkor elég szembetűnő a különbség és ahogy MrPG8 is írta az a baj, hogy nem látja a ps, engem egyébként nem érdekelne ha gagyi, mert csak 4. joynak kéne ha haverok jönnek, tehát nem lenne rongyosra használva. Tényleg valakinek nincs egy felesleges sima nem rezgős sixaxisa?
-
MrPG8
aktív tag
válasz
nokia párti
üzenetére
Gondolom gagyi... A legnagyobb hátránya, hogy nem ismeri fel a PS3.

-
-
MAXIMIZE
tag
Azt honnan tudom megállapítani, ha nincs kéznél ps3, hogy egy sixaxis urángyártott kínai szar (ami ha jól tudom a 3.0-s firmware óta nem is használható) vagy rendes Sony?
-
DiVaD
senior tag
AXisBOLD: Warhawk/Socom volt emlékeim szerint.

alien_: Sok sikert hozzá.

-
AXisBOLD
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
visszavonva!
csak az MW2 éjjellátó furcsa hogy magában is megvehető. már hallottam olyanról hogy a repülőszimulátoros játékból(nem jut eszembe a neve) kivették a bluetooth headsetet, és a lemezt meg a headsetet is külön árulták, ezzel nagyobbat szakítottak. de ez lehete össze se függ az éjjellátós dologgal, meg lehet hogy külön is lehet kapni(
), ezért sztornó! -
benecz
tag
válasz
alien_
üzenetére
Egy kicsit beleszólva a ps3 vs xbox 360 vitába.Nekem volt 4 xboxom,egyik sem volt tökéletes.Hónapokig árultam 6k ért egy eredeti joy-t,a kutyának nem kellett.Ahogy a használt eredeti játékaim 2-3 k ért mentek el......Szerintem ps3-hoz jobban mennek az eredeti cuccok.
A grafika meg nagyjából ugyan olyan.Az biztos,hogy eddig nem bántam meg,hogy megvettem a ps3-am..(kopp-kopp-kopp) -
alien_
őstag
Küldhetném közvetlenül is, de azért Zalaegerszegről mennek a cuccok, mert csak így lehet megoldani az postai utánvételt.
DiVaD: Köszi, jó ötlet! Valamiért úgy emlékeztem, hogy egy vegyes konzol rovatba raktam.. Ez megmagyarázza a viszonylag kevés PS3 rendelést az X360 -hoz képest

-
nokia párti
őstag
válasz
Gebriel
üzenetére
"Viszont elszomorít, hogy a PS3 semmivel sem megbízható mint a Xbox "
Na azért én ezzel vitatkoznék.
Gondolom megbízhatóbbat akartál írni.Csak elgépelted.
PS fan vagyok, de azért azt nem mondanám, hogy a ps3 földbedöngölné a boxot grafika terén.
Véleményem szerint valaminél a ps3 a jobb valaminél a box.
Például:
Box: NFS Shift-ben a jobb.
Ps3: Tekken 6-nál a jobb.
Bár itt is olyan minimális különbségek vannak...
-
alien_
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Postai utánvétellel Zalaegerszegről megy a csomag, így a postaköltség a csomag értékének függvényében 1 000 - 1 300Ft körül változik. A végösszeg így is jelentősen a bolti ár alatt marad, pl. az aláírásomban szereplő Batman 8 690Ft -re jön ki, ami szerintem messze a legjobb ajánlat. Egerszegen átvéve természetesen nincs pk.
+Egyéb alternatívák is vannak. -
Gebriel
veterán
Boxnak a LIVE-szolgáltatása magas veri a Store-t már mint azt a Store-t amivel én kb 1éve találkoztam.
Bartátokkal való kommunikáció 100x kényelmesebb az MS-nél. Headset használata is sokat könnyít.
Viszont vagy az én szememmel van valami baj vagy
a Samu LCD tv-m nem jó,
de a PS3 grafika terén verhetetlen részemről, boxon olyan dolgokkal láttam, hogy csak pislogni tudtam.
Játékok többsége "gyorsan dobjunk össze egyet" szintet üti a 360-n.
Viszont elszomorít, hogy a PS3 semmivel sem megbízható mint a Xbox
Linux nem érdekkel, külső kicsit zavar a slimnél...viszont a PS kontrollerét mind végig vissza sírtam míg nyúztam a 360-t
Megvárom a karácsonyi lázt majd a januári áresőnél beszerválok egyet, hogy melyiket azt még nem tudom. GT5 elégé húzz.
Na meg, hogy neked melyik lesz akkor
-
alien_
őstag
válasz
nokia párti
üzenetére
Több, az tény, de ha az eredeti játékkal játszó X360 -asok arányát vetjük össze a PS3 tulajokéval, akkor máris máshogy néz ki a dolog*. Mainstream címek nagyrészt ugyanúgy jönnek mindkét konzolra, szóval ez sem magyarázza meg a jelenséget.
*Persze, erről nincs statisztika, de szerintem mindndenkinek van róla némi elképzelése, hogy a magyar tulajok körében mi a helyzet..
-
alien_
őstag
Azon gondolkoztam, vajon miért van az, hogy sokkal több X360 játékot adok el, mint PS3 -masat?
Elvileg ennek fordítva kéne lennie. Szerintetek mi az ok? Van valami csúcsszuper-olcsó PS3 játékbolt, ahova mindenki jár, vagy itt egyszerűen nem vagyok benne a köztudatban, mint játékbeszerzési forrás..? -
szasanyi
félisten
válasz
dhcodoki
üzenetére
Nem. A Shaun White Snowboarding az ami hasonló.
-
dhcodoki
senior tag
PS3-ra létezik az SSX játék???
Anno mikor volt PS2-öm a GT után ez volt a második kedvenc. Nagyon jó fizikai tulajdonságokkal rendelkezett, és hangulatos volt. 
-
babli
tag
Szasztok!
Tudtok olyan oldalakat, ahonnan zsír témákat lehet leszedni Ps3-hoz???
Láttam Little Big Planet-es mozgó témát is jutyúbon.Csak statikus háttér létezik ingyé', mert speciel ez az LBP-s fizetős volt?!
Köszi előre is...
Jó hétvégét mindenkinek!
-
blazsey2
senior tag
-
Edgeri
senior tag
Frenky87, DM-FAN: köszi!
-
Frenky87
aktív tag
válasz
Edgeri
üzenetére
Kabellel osszekotve a ket eszkoz [routeren keresztul mondjuk, de lehet akar direkt kapcsolat is],
PS3 Media Server
Transcoding Settings ful-> Skip transcode for following extensions [coma separated]:
beirod a kiterjeszteset.
Aztan PS3, megkeresed a file-t, es copy.
Igy lehetseges 4GB-nal nagyobb video/hang fileokat is [30GB-ig teszteltem] atmasolni a gepre.szerk: [egyebkent wlanon is ossze lehet kotni, csak akkor ertelem szeruen joval lassabb lesz a masolas]
-
Edgeri
senior tag
Van valakinek valami módszere\tippe arra, hogy a 4GB-nál nagyobb video fájlokat hogyan lehetne lejátszani PS3-on?
A lejátszandó videó formátuma mkv-ból mpeg-be kódolt film (az mpeg-be be van égetve a felirat), 12 GB méretű
-
BaliJack
aktív tag
válasz
benecz
üzenetére
Szerintem a megfelelő könyvtárba kell beletenni.
Egy ilyen is mehetne az első hozzászólásba
.Könyvtárszerkezet pendrive-ra vagy vinyóra:
X:\PS3\THEMES - a témáknak
X:\PS3\PHOTO - a fotóknak
X:\PS3\MUSIC - a zenéknek
X:\PS3\VIDEO - a videóknak
X:\PS3\UPDATE - a frissítéseknek
X:\PS3\OTHEROS - ide kell tenni az 'otheros.bld' fájlt Linux operációs rendszer installálásához (csak FAT-gépeknél)
Szerk.: játék mentésekre egyelőre nem találtam könyvtárútvonalat.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
benecz
üzenetére
A másodikra a válasz: nem. Nem az "aranyozás" számít, hanem a kábel karakterisztikája. Category 2-es legyen és semmi más nem számít. Ez nem analóg jelátvitel. Itt vagy átmegy a jel (sok 0 és 1), vagy nem. Nem tud rossz minőségben átmenni. Ha nem jól megy át, akkor szétesik a kép, nincs megjeleníthető adat, nem színhelyes a kép, de rosszabb minőségű nem lesz.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
bordi10
üzenetére
Hogyhogy nem tudsz? Ugyebár netes felületen rendelsz. Ha bizonyos mennyiséget vásároltál már bizonyos időintervallumon belül, akkor nagyobb rangot kapsz (pl. törzsvásárló -> V.I.P. -> örökös tag stb.), amely rangok bizonyos %-nyi kedvezményt jelentenek a vételárból, illetve hosszabb ideig (akár 60 napig is) félretesznek neked általad megrendelt terméket, illetve egyszerre akár 20 terméket is félre tudsz tetetni. Ez nagyon jól jön, mert pl. ha az ember anyagi helyzete úgy alakul, akkor van arra is lehetőség, hogy csak 2 hónap múlva veszi át a filmeket, összevárja a megrendelt termékeket (nem kell egyesével rohangálni a filmekért) és akkor állíttatja össze a csomagot, illetve ha valami mégsem kell (mert mondjuk meglett máshonnan olcsóbban), akkor bármikor törölheti a megrendelt tételek közül. Olvasd el, ott van az oldalon a Gyakran ismételt kérdések szekcióban (piros gomb az oldal bal sávjában a kereső ablak alatt).
-
benecz
tag
Lenne 2 kérdésem:
-van egy Kingston 8-gb-os pendriveom rámásoltam pár avit,betettem a gépbe,és semmit nem lát.Mitől lehet ez?
-a HDMI kábelom egy olcsó hama gyártmányú,és érdekelne,hogy ha aranyozott minőségi kábelre lecserélném látható lenne e a külömbség. -
orkester
őstag
Egy barátom venne hitelre/részletre egy gépet(remélem, hogy ps3 igyekszem rábeszélni
). Nem ismertek egy olyan boltot, ahol lehet így vásárolni és elfogadható áron van ps3? Kerestem, de a konzol boltokra nem jellemző a részletfizetés. -
Gebriel
veterán
Topic lakók közül kinek van PS3 slime?

-
jookomak
őstag
Hol lehet olcsón Transformers 2 blurájt kapni? (olcsó=kevesebb, mint 6800 pénz, álá xpress) vett valaki esetleg mostanában? gondoltam ha már az első rész megvan, akkor ezt is beszerzem a lemezemgyűjteményem 3. darabjaként.
-
-
benecz
tag
Kösz a segítséget,sikerült megcsinálnom végre valahára.
Már tudok leszedni demókat meg ilyesmi.
1000 köszönet és hála!!! -
válasz
benecz
üzenetére
Na itt valami nem stmmt! A te e-mail-ed miért kérne kódot? Neked az új regisztráció kell, és - ha jól veszem ki a szavaidból - akkor már regisztráltként próbálsz belépni!
A menüben menj a "Sign Upfor Playstation Network" menüpontra -> Create a new account -> continue
- Lakhely (esetedben UK kell)
- Nyelv (English)
- Születési időMajd a licensz feltételek, itt Accept
Sign-in ID: az e-mail címed
Password: ezzel a jelszóval tudsz majd belépni (bármit megadhatsz neki)
Password (Re-enter): meg kell ismételni a jeszótSave password (elmentse-e a gép, és akkor nem kell mindig beírnod
Security question (biztonsági kérdés): ezzel tudsz jelszót reset-elni, ha elfelejted
Answer: az előzőre a válasz-> Continue
Online ID: Ez lesz a PSN neved
-
benecz
tag
Nos kellene egy kis segítség.
Szeretném regelni a netre a ps-em.Kiválasztom az UK-t,beírom a dátumot,és lépek tovább.A generátoros oldalon is beállítom,rámegyek a generálásra,és kidobja az adatokat.Az itt kiadott e-mail cimet és kódot pontosan beírom,lépnék tovább,de nem engedi,valami e-mail adress hibát ír ki.Próbáltam az én freemailos e-mail címét és kódját beírni,de nem lett jó.Tehát mondhatom,hogy a 2. lépésnél elakadtam....
Ha valaki lépésről lépésre le tudná írni azt nagyon megköszönném.u.i.: az 1 Hsz-t elolvastam,és így sem megy.....
-
Arcus77
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna esetleg segíteni nekem abban, hogy le tudjam tölteni a God Of War III. demóját Store-ról?
Előre is köszi -
benecz
tag
Nos tegnap elhoztam a 250-es slimet,eddig lekopogom minden rendben van vele.Egyedül játékokat nem találok jó áron.Mert a gran turismo nem tetszik annyira...
Valami olcsó cod-ot keresek de nincs....
Amúgy a memória állapotot hol tudom megnézni?
Veszek majd egy wifi routert,érdekelne,hogy hogy kell majd a netet beállítani hozzá?Még netet sehogy sem dugtam rá. -
szasanyi
félisten
válasz
jookomak
üzenetére
Épp ezt magyaráztam a minap, mert nekem is ez a véleményem... sőt, 69.990 HUF-ért van/volt PS3 Slim! A másik meg az, hogy egy jó LCD esetleg Plazma mindenképp kell, mert anélkül éppen azt nem látni, amivel ez több, jobb és szebb mint az előző generációs konzolok.
DE egy dolog tény: mindenki a saját pénztárcájából gazdálkodik (na jó, ez nem így van, az állam és a kereskedők a miénkből
), és ha nincs annyi, akkor nincs annyi. Ekkor két lehetőség van (három, de az már valszeg bűncselekmény
), és egyénfüggő ki melyiket választja. 
Egy megjegyzés: LG HDReady LCD tévét (2 éves múlt) cseréltem le nemrég egy Samsung B650 tévére. A PS3 képminősége olyan változáson ment keresztül, mintha videókártyát cseréltem volna benne. Pontosabban az semmit sem változott, csak az újabb megjelenítő olyan színeket, képélességet és részleteket mutat, hogy az előző LCD tévéhez képest is csodaszép. Érdekes, hogy ezmég úgy is igaz, hogy a FullHD felbontás ki sincs használva, mert ugya minden játék (kivéve e a Lair) 720p felbontásban megy.
Nehogy azt gondoljátok, hogy csak emiatt cseréltem tévét. A "kisfiamnak" is kellett egy, mert hárman háromfélét akartunk nézni, ami már sok(k) volt, így ő megkapta tévéséhez a régebbi LG-t. Így megoldódott a probléma, most már csak egyet akarunk... amit az asszony.
-
jookomak
őstag
válasz
Fernando7
üzenetére
Mostanság szerintem nem éri meg drága használtat venni 50 körül, mikor 73-ért mennek az új slimek. Igaz, hogy kell még egy kontroller, az olyan 10k, de ráér, fifa 10 helyett meg tökéletes alternatíva a 09, mondjuk használtan, 3k-ért. Ha már meglesz a gép, úgyse bírod ki, hogy ne vegyél még mellé más játékokat is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sima tv-re rá lehet kötni persze, adnak hozzá kábelt is a csomagban, de hdtv-n az igazi. -
Fernando7
csendes tag
Neked is köszönöm DM-Fan

-
Fernando7
csendes tag
Köszi DiVaD ! Természetesen nem gond hogy elmondtad a véleményedet,sőt minél többen szólnak hozzá annál jobb mert talán könnyebb lesz dönteni.Csak azért írtam hogy elsősorban DM-Fan mert ő nagyon sokat szól dolgokhoz és ahogy láttam elég hozzáértően.Még egyszer köszönöm a véleményedet.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
bobojszan
üzenetére
Mennie kell annak 1080p-ben is, ha TV-d tudja fogadni. A kábel nem hinném, hogy probléma lenne, ha Category 2-es a HDMI kábel, akkor gond nélkül mennie kell. Ha nem ismered a kábel adatait (nincs rányomva, hogy Category 2), akkor vegyél olyat, 2 eFt-ért már van Hama, tökéletes, nem kell aranyozottnak lennie, digitális átvitelnél parasztvakítás.
-
DiVaD
senior tag
válasz
Fernando7
üzenetére
Igaz nem DM-Fan vagyok, de leírom az én véleményem:
Hihetetlen, de az első hozzászólás tartalmazza a kérdéseid felét.
Warez: nincs, még egy ideig tuti nem lesz.
A gépek közötti eltérés csak a bennük lévő vinyóban mutatkozik meg. Tehát olyan nincs, hogy pl. a Fifa10hez elég a 40GB-os verzió, de a Fifa11-hez már a 80GB-os verzió kellene.
Használt dolog: valaki fikázza, félig-meddig jogosan. Én is használtat vettem, igaz a gyerek csak a ridge racer-t nyomta rajta néha és még volt rá bolti gari is. Annyi, ha nincs della újra, mindenképpen garisat vegyél (és ha csak 10k a különbség, akkor inkább kérjél kölcsön alkudjál, stb..10k különbség miatt nem éri meg használtat venni). Amúgy még Én is CRT TV-vel tolom, jobb, mint a semmi. De tény, hogy HDTV-vel jobb az élmény.
-
Fernando7
csendes tag
Kihagytam azt hogy szimpla mezei TV-n nyomhatom-e mert csak olyanom van. THX
-
Fernando7
csendes tag
Sziasztok ! Elsősorban DM-Fan-hoz fordulok a kérdéseimmel,mert olvasgatva sok hozzászólásodat eléggé dörzsölt vagy a PS 3 témában,de persze mindenki véleményét szívesen veszem aki érdemben tud tanácsot adni.Arról lenne szó hogy szeretnék PS 3-at vásárolni , de nem tudom hogy is kezdjek hozzá.Nekem csak arra lenne szükségem hogy tudjam rajta játszani a FIFA 10-et + Gran Turismo , GT... stb. Van PS 2 -esem , de úgy hallottam hogy a FIFA 10 már ki se jött rá vagy ha igen akkor valami nagyon lebutított verzió.Szóval a kérdéseimet ott kezdeném hogy érdemes-e használtat venni és mekkora teljesítményűre lenne szükségem ami ezekre a játékokra jó.Nem akarok rajta filmet nézni se összekötni szgéppel csak mindössze néha játszani egy-két jó bajnokságot a barátaimmal vagy egyedül.A másik kérdésem pedig az lenne hogy lehet-e chipelteni és ha igen akkor mennyi egy üres Blue-ray , milyen író kell hozzá stb.Elnézést a Láma kérdésekért de tök új vagyok PS 3 témában.Válaszaitokat előre is köszönöm és tényleg bocs ha balfácánságokat kérdeztem.

-
bobojszan
tag
Nah rájöttem.
Levettem 1080i re a kimenetet és így már jó.
Viszont akkor nem tudja az 1080p-t?
Pedig FullHD a TV is.
Lehet a kébel szar?
Egy 990ft-os HDMi kábel, lehet nem tudja a 1080p-t?
Valaki? -
ako127
csendes tag
#11086-ra valaki?

A UK játékok DLC szempontjából különböznek a többi EU-stól (elsősorban az itthoniaktól)?
Tehát az itthon megvásárolt játékhoz UK storeból le lehet tölteni DLC-ket UK PSN carddal?Kösz!
-
-
bobojszan
tag
Sziasztok.
Tud segíteni valaki abban, hogy mi lehet a baj?
Most érkezett egy PS3om Slim az LG 42LF2510es tvmhez.
HDMi-n van összekötve a tvvel és az a probléma, hogy a gép menüje iszonyatosan zajos.
Ilyen fehér pöttyös az egész.
Ha beállítom a Settingsben hogy HDMi legyen a videó kimenet amikor megkérdezi, hogy hagyja-e a beállítást akkor fasza a kép, de amikor visszavált megint zajos.
Ha BR lemezt rakok be akkor fasza a kép, csak kint a menüben szar.
Mi lehet a probléma? -
DM-Fan
nagyúr
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Használd a keresőt, olvasd el az 1. HSZ-t, már többször leírtuk a választ ezekre.
A PS3-nál a játék dönti el, hogy mennyi kerül install-ban a HDD-re, neked nincs lehetőséged felmásolni. Egyes játékok 4-5 GB-ot is felmásolnak, de nem ez a jellemző, általában csak max. 10-50 MB között mozog az install és a lemezről megy minden.
A Slim hűtésével tudomásom szerint semmi gond nincs, mindössze arról van szó, hogy volt 1-2 korai példány, ahol nem volt tökéletes a pasztázása a bordáknak és emiatt elindult egy őrülethullám bizonyos fórumokon, hogy a Slim hűtése úgy szar, ahogy van. Milliós nagyságrendben fogyott a Slim az utóbbi 3 hónapban és sehol nem lehet tömeges elhalálozásokról olvasni, szóval szerintem ezen kár aggódni.
A COD5-höz a MAP-Pack-ek természetesen nem ingyenesek, talán 6-7 font között mozog az áruk darabonként (asszem mindháromé ugyanannyi) UK Store-on, de az összegre nem esküszöm meg.
-
Mr.Grincs
veterán
Ezekre valaki?
Hogy működik a PS3 nál a játékok hddre másolása? Úgy mint az xbox 360nnál, hogy bent kell lennie a lemeznek amint fölmsáolta és nem pörgeti játék közben.
Egy játék mennyit foglal?
Találtam egy helyet ahol még lehet kapni PS3 fat verziót inkább azt venném a slim helyett, mert úgytudom annak is fika lett a hűtése, mint az xbox 360é.
Volt boxom több mint egy évig nagyon szerettem, nagyon meg voltam vele elégedve, szeretnék venni megint boxot, de nem zárkózom el most a PS3 vételtől sem, mert felmerült mint lehetőség.Pl van a COD 5 játék ami az egyik kedvencem. PS3on a MAP packok ingyen letölthetők?

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Túra és kirándulás topic
- Arc Raiders
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Úgy kicsit húzósabb lenne

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)