Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
Cső, jó, hogy megkaptad a pontjaimat, neked szívesen adom
tényleg változhat rossz irányba a billes kormányzás practice-hez képest catchuppal? hmmm akkor aggresszívebbre kell vennem, kevesenn helpet adok neki, 50% volt, de lejövök 25%-ra talán nem tolja el az orrát annyira catchuppal... Kormánnyal nem változott számottevően egyébként... A 10 kör nekem csak szélárnyékkal megy, vagy egyedül mentem 6-ban háromnegyed gázzal, akkor értem oda 10 kör után a boxba, de nem vagyok nagy TA experienced, szóval lehet nálam jobban is csinálni 
Ma este 8 : buggy route 1 -2 rally cross event... árkád (mi más...
)
gyertek sokan
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tényleg változhat rossz irányba a billes kormányzás practice-hez képest catchuppal? hmmm akkor aggresszívebbre kell vennem, kevesenn helpet adok neki, 50% volt, de lejövök 25%-ra talán nem tolja el az orrát annyira catchuppal... Kormánnyal nem változott számottevően egyébként... A 10 kör nekem csak szélárnyékkal megy, vagy egyedül mentem 6-ban háromnegyed gázzal, akkor értem oda 10 kör után a boxba, de nem vagyok nagy TA experienced, szóval lehet nálam jobban is csinálni 
)