- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
tomkatomi
üzenetére
igen a Chevyk, meg a Hondák, itt Nevada ill. Savage és Akira néven futnak, az S2000 szerű autó pedig Yamata Millennium, ja és Civic az nincsen R-ben (a Lexon Blaze valami hasonlóság)
OFF:
én regeltem tegnap, mert tetszenek az első benyomások, de még nem küldtek kódot, linket. A heat mellett biztosan kipróbálom majd, ennyit símán megérhet
ONHeatben minden autó plusz fejlesztést kapott, az eddigi 4-es fejl. csomagokhoz jön még az 5., igaz jó drága, de legalább gyorsabbak az autók is így, szóval RP-re fel
Amúgy a kp-s cuccok elég olcsók, sokkal olcsóbbak pl a toyoták, bmw-k, miata, wrc-k, nissanok, mazdák, rp, xp csajok, szorzók féláron, vagy még alatta, ez jó, viszont a motor, ecu, kasztni meg duplája, triplája, mint R-ben. Maggie az nincsen, meg race bonus se, de pirospontként van no trunk item, igaz csak kölcsönözhetően, örökbe nincs, az árkád megkapta a szimes fékezési tulajdonságokat, már nem lehet fék nélkül bevágódni a kanyarba, meg nincs battle és rtf mód, és a kereset sem sokkal több R-hez képest, csak ha magas osztályú autóval hajtasz, amúgy ugyanaz a 2 játék... kb ennyi, nekem tetszik, csak sok az orosz, egyelőre
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Tanuljunk angolul!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Proxmox VE
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 5070 12Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy a kp-s cuccok elég olcsók, sokkal olcsóbbak pl a toyoták, bmw-k, miata, wrc-k, nissanok, mazdák, rp, xp csajok, szorzók féláron, vagy még alatta, ez jó, viszont a motor, ecu, kasztni meg duplája, triplája, mint R-ben. Maggie az nincsen, meg race bonus se, de pirospontként van no trunk item, igaz csak kölcsönözhetően, örökbe nincs, az árkád megkapta a szimes fékezési tulajdonságokat, már nem lehet fék nélkül bevágódni a kanyarba, meg nincs battle és rtf mód, és a kereset sem sokkal több R-hez képest, csak ha magas osztályú autóval hajtasz, amúgy ugyanaz a 2 játék... kb ennyi, nekem tetszik, csak sok az orosz, egyelőre