- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
Végéhez ért a Thunder Liga T1 bajnokság Nagyon jól szerepeltünk a HOT csapatából, még győznünk is sikerült a zárófutamon BiggerThanYours alias Bekő Tóni jóvoltából! Így 3. helyen végzett a csapat, egyedüli magyar alakulatként a nemzetközi (német) mezőnyben! Megmutattuk a külföldieknek, hogy mi az a magyar virtus!
Pedig nehézségek voltak bőven, nálam kormánygondok miatt úszott el a végső elszámolás 2. helye, plusz tetézte a bajokat az eddig nem tapasztalt "GRIPBUG"... Erről egyelőre annyit tudok mondani, hogy a záró futamon Livenportban Gekko és én is több mint 1 (!) másodperccel tudtunk csak lassabban menni, mint a legjobb kör, pedig csak 10 sec hosszú pályáról beszélünk... Az egész versenyen szenvedtünk, a kanyarokban, ahol mindenki padlógázzal elfordult, nekünk még fékezéssel is igen nehezen fordult be a gép, pedig máskor item nélkül könnyebben ment, most meg nem tudtam kiautózni az eszközök nyújtotta különbséget, akármit próbáltam, folyamatosan támadtak, lassú voltam, nem értettem, aztán a verseny végén kiderült, hogy ez is egy (újfata) bug... Hát ennek nem nagyon örülök, remélem csak ez egyszer kellett tapasztalnom, mert kiábrandító dolog... Ha ez sokszor előfordul, akkor irány rF!!! De addig is megpróbálom a nemzetközi mezőnyben kis Hazánkat eredményesen képviselni
Üdv !
Kicsit hosszú lettem, bocs
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig nehézségek voltak bőven, nálam kormánygondok miatt úszott el a végső elszámolás 2. helye, plusz tetézte a bajokat az eddig nem tapasztalt "GRIPBUG"... Erről egyelőre annyit tudok mondani, hogy a záró futamon Livenportban Gekko és én is több mint 1 (!) másodperccel tudtunk csak lassabban menni, mint a legjobb kör, pedig csak 10 sec hosszú pályáról beszélünk... Az egész versenyen szenvedtünk, a kanyarokban, ahol mindenki padlógázzal elfordult, nekünk még fékezéssel is igen nehezen fordult be a gép, pedig máskor item nélkül könnyebben ment, most meg nem tudtam kiautózni az eszközök nyújtotta különbséget, akármit próbáltam, folyamatosan támadtak, lassú voltam, nem értettem, aztán a verseny végén kiderült, hogy ez is egy (újfata) bug... Hát ennek nem nagyon örülök, remélem csak ez egyszer kellett tapasztalnom, mert kiábrandító dolog... Ha ez sokszor előfordul, akkor irány rF!!! De addig is megpróbálom a nemzetközi mezőnyben kis Hazánkat eredményesen képviselni
Üdv !