- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85
üzenetére
nyenyenyenye

Igaz, a Kings bevágta a hisztit félidőben és kiléptek az egészből miután látták hogy küzdeniük kell még a 3. helyért is, de akkor is: szép volt Attka.
Csak 8 ponttal lemaradva a 2. csapattól úgy, hogy én 2 versenyről hiányoztam - akkor Attka kaparta a pontokat egyedül. Mivel nem volt tartalékosunk aki beugrott volna.
Amíg az első két csapat (az külön téma hogy az élen végzett banda az kettő csapat menő-manóiból állt össze - a szabályokat kicsit rugalmasan értelmezve
) , szóval az első két csapat, az éppen sorra kerülő pályát legjobban ismerő tartalékosát küldte mindig versenyre.No, hajrá magyarok! Ha ez a legutóbbi patch még nem törte le a lelkesedést, akkor legyetek ott mindenhol! Olvasgassátok a német fórumot (ha az angol jobban megy, google translator németről-angolra egész értelmes szóhalmazt ad ki), és jelentkezzetek minden nagy versenyre! Más dimenzió, mint a kis item huszárokkal küzdeni szobáról szobára.
apropó, Leila patch+lelkesedés:
Ma találtam: nézzedoda ahogy NakedSnake (CTF-ből talán ismeritek) néhány másodpercben jobban kifejezi hogy érzik magukat a régi játékosok Leila után - mint ahogy én tudnám, tucatnyi baszott hosszú poszttal: [kittkatt]
Új hozzászólás Aktív témák

- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) , szóval az első két csapat, az éppen sorra kerülő pályát legjobban ismerő tartalékosát küldte mindig versenyre.