Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
ABnormal #2939 üzenetére
Ha top10 körüli időt akarsz, akkor quadroval viszonylag könnyen meg lehet tenni mudon.
Pl. Short and Simple pályán csak 6-7 század hiányzik nekem az első helyhez, ami roppant idegesítő, de jobbat egyszerűen nem tudok a quadroval menni... (a csúcstartó egy Harpoon)u.i: Lehet este nekiesek pár mud pályának a quadrommal
-
Shad0w
senior tag
válasz
ABnormal #2856 üzenetére
Azabaj, hogy a numerikus billen van a sebváltó (gyárilag ittvanak a közvetlen sebességfokozatok), és ha odaállítom az irányítást (gáz, fék,...) akkor közbe váltogatja a sebességet is. Azért csak a numerikus a jó, mert ott ugyanúgy állnak a gombok mint a nyilaknál, és erről nemmondok le.
-
Shad0w
senior tag
válasz
ABnormal #2420 üzenetére
Akár most?
Ha nem nyerek, akkor úgyis arra fogom fogni, hogy a vidkarim garanciában van és csak egy Ati 9200-as van helyette amivel olyan 20-23 fps-el megycsak. Nameg ugye nincs rajta DVI és a 800x600-as felbontást széthúzza a wide monitoromon.
Amúgy mióta osztogatják a kvadrókat, azóta sok ellen játszottam és mindíg csak a szitkozódás ment, hogy mennyire rossz is az, de lehethogycsak a sofőrrel volt a baj...
Ja és nincs backpack ofcoz.
-
csige791
tag
válasz
ABnormal #2182 üzenetére
OK akkor legyen explorer 19:50 kor megcsinalom a szobát ugyanazokkal a kondiciokkal amit lejebb irtam.
Más:
Bazze lebeszéltem egy harpoon-os csavoval hoy jöjjön challangeleni ( a csáko 2:05 öt ment b-roadon) mondom szarrá alázom kawawal. (elötte quadroval mentem uh. nem tudta mit tud a kawam)
erre bele is egyezett hogy 50 ap-ben fogadunk, csakhogy ez nem ugy megy hanem 6-an kell lenni és a gép ossza el a zsét. pedig bealáztam volna mint a szart
-
Dr. Romano
veterán
válasz
ABnormal #2134 üzenetére
Lehet hogy hülyeség, de a hibaüzit elnézve én megpróbálnám még felrakni a legújabb java környezetet.
-
-
mazda626
addikt
-
mazda626
addikt
válasz
ABnormal #2019 üzenetére
Jaja, leesett, előbb priviztem vele a játékban.
Egész jól megértettük egymást. Holnap nekiesek a Quadrónak, balancra elszórtam 25k-t, nagyjából a beállítás is megvan.
Hogy használod? Szép idő! A legjobbom 2:09 de törtem a billt alatta.
Normális balanceval lentebb is mehetek. Nem tudom normálisan belőni. Ha a hátulja ok, akkor az eleje mackós, ha szépen kanyarodik, akkor meg kicsit élesebb kormánymozdulatra repül a segge, 4x4 volta miatt meg szinte képtelenség megfogni.
-
Speed®
titán
válasz
ABnormal #1961 üzenetére
Sajnos igazán különböző autók nem lesznek..szegényes a stylist része
Kanyarodás nekem egész jó, 4es szinten már csak javulhat.
Grip+aero balance az első-hátsó kerékre, 4WD rear és acceleration A+.
Ehhez még hozzájön a +10%os tapadás backpackben és máris jobb.
Amit nagyon szeretek vele, az a Tokyo X-treme Drift pálya. -
Sh4rKy
senior tag
válasz
ABnormal #1877 üzenetére
punto-val mégjobb lenne akkor =D
1-es 60
2-es 100
3-as 130 fölött volt, de hogy pontosan mennyi az passz
vége meg valahol 160-170 között van (óraszerint 170)deamúgy én benne vagyok a pro VS-ben de ha már butítunk akkor legalább majd backpack-et lehessen használni... a wizz is és a stallion is sokkal jobb egy kis backpackel
és ha lehet akkor csak 8 körül/után mer nemsokára megyek el
-
Dr. Romano
veterán
válasz
ABnormal #1732 üzenetére
qdak írta az előbb hogy nála ezt írta ki:
"The password should contain at least 1 uppercase character."
Akkor most ő kezdi el terjeszteni a városi legendát?
Mindenesetre bedobtam a szöveget egy webfordítóba és ez lett az eredmény.Lehet még anno mikor mi regisztráltunk nekünk nem kellett (mondjuk nekem alapból van benne nagybetű mivel egy név a passom), ez is valami új biztonsági cumó lehet...
-
-
Rageous
csendes tag
válasz
ABnormal #1282 üzenetére
Lehet hogy kisbetüvel írták, vagy nem is volt látható : Game Közbem BÁRMIKOR megnyomható a Prtint Screen, és a játék egy PT logóavl ellátott képet készít a ProjectTorque\screenshots\ mappába nem kell digifényképező, meg fraps és el van döntve a hitelessége az időnek
Csak le kell fotózni ha valaki rekordot fut, és felrakni ide :d
Na minden jót.
-
Dirtyz
őstag
válasz
ABnormal #1038 üzenetére
Hopsz, lehet, hogy hatalmas félreértés van itten kéremszépen. Valamelyik este játszottunk 4x4-et, azt hittem arról beszélünk
Létezik, hogy gyengülnek a kocsik? Sokkal szarabb időket autózom, mint eddig, ahhol régebben 4.-ben simán elfordultam, ott most vissza kell tolnom 3.-ba, vagy 4-ben de folyamatosan csúsztatott kuplungal, hogy megmaradjon a fordulat...
-
Dr. Romano
veterán
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
ABnormal #1003 üzenetére
Gondolom a karbon bodykit-eket, meg handling cuccokat kell bele venni dögivel
Csak hát arra a jóisten összes pénze se elég
Na akkor szorgalmasan nyerem a TA-kat és majd visszavágok jól
Remélem megéri, mert más alternatívám perpill nincs. Harpoon az álmom, de az alapjáraton egy valag lóvé, tuningolásba pedig bele sem gondolok.
-
-
Speed®
titán
válasz
ABnormal #815 üzenetére
Igen, közben már látom, hogy E-III a minimum. Viszont nem hinném hogy odáig lesz türelmem
Vezető pozícióból 2x egymás után kirakott, aztán a következő rajtba belefagyott a játék, csak forgott a kamera a versenyzők körül és nem indult a verseny. Ez így súlyosan bétás még..
-
törölt tag
válasz
ABnormal #762 üzenetére
Nekem semmi ilyen nem volt még, egyszer sem lépett ki, sem nem állt le
Olyan volt még hogy verseny közben "villog" a pályán az ellenfél, gondolom a netről nem jön egyenletesen az adat. Elveszti a kapcsolatot, az engine kiszámolja az ellenfélnek az irányt előre, hatalmasat borul, én meg örülök hogy na ez megfeküdt előttem, vezetek
Abban a pillanatban visszarakja elém a manust, mintha nem bukott volna fel, gondolom visszaállt a netje, és az aktuális pozícióját frissítette be
Nemtudom jól modtam-e el amire gondolok...
-
Sam8888
tag
válasz
ABnormal #705 üzenetére
Muhaha! Te automata váltóval mész?
Manuallal sokkal jobb minden autós játék... Egyébkéntmeg sztem vmi item volt a backpackjában
Annak, aki notuning eventen akar indulni jótanács:
Nemkell egyenként leszedni minden tuningot, hanem a kép jobboldalán van 2x3-as kapcsoló... Az egyik a teljesítmény, a másik a kinézet, mindegyikra lehet beállítani mást, így nemkell állandóan tuningolgatni a gépet ideoda, hanem csak átkattintod aztán mehet a menet -
csige791
tag
válasz
ABnormal #705 üzenetére
Letudná ezt valaki forditani magyarra ?
When 31/12/2007....3PM PST...........6PM EST.........11PM GMT
............1/1/2008........9AM AEST........10AM AEDTRULES...This event is for Starter cars Lion, Corus, Kawana & Wizz only!!
no upgrades allowed
no consumable Items allowed
paint jobs, vinyls, wings & other non performance items are ok
only one chance per person, anyone competing in 2 or more heats in the one round will be awarded their lowest result
please to aviod auto starts don't ready up untill asked by the host who will be maximumHax or myself we need to check all cars and backpacks.Where...... all over Project Torque
Each round will start approximatly 30 mins after completion of previous round
Round 1 Eliminator (amateur vs) (3 laps Circuit > Boomerang)
top 56 race times move to round 2All entrants recieve X2-XP party popper
Qualifiers recieve X2-XP party popper + 10 % Grip + entry into next round
Qualifiers names will be posted here straight after scoring is completed at the end of the round
Round 2 Eliminator (CTF > Tokyo > 3 minutes)
top 28 move to round 3All entrants recieve X2-XP party popper
Qualifiers names will be posted here straight after scoring is completed at the end of the round
Round 3 Eliminator(TA 5-laps)
top 14 move to round 4All entrants recieve X2-XP party popper
Round 4 Quarter Final (explorer - circuit)
top 10 move to round 5All entrants recieve X2-XP party popper
Round 5 Semi Finals (Pro Vs. 3-laps Track To Be Advised)
top 2 move to round 6All entrants recieve X2-XP party popper
Qualifiers recieve X2-XP party popper + 10 % Grip + 1X Challange Ticket + entry into next round
Round 6 Grand Final (Challenge track/laps To Be Advised)
1st - winners choice of either a Stallion GT or a Harpoon GT
+ 10 % Grip + 15% gas treatment + IV Nitro + Quick Repair + Replay Medium + Name Changer + Smart Spin + No Rollover + 10% Braking help2nd 10 % Grip + 15% gas treatment + IV Nitro + Quick Repair + Replay Medium + Name Changer + Smart Spin + No Rollover + 10% Braking help
_________________Letudná ezt valaki forditani magyarra ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest