- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Megint banoltak? vagy csak a szájuk járt, hogy banoltatnak?
Ilyenkor érdemes neked is replayt menteni, ha esélyes hogy jelentenek akkor tudsz mivel ellenérvelni.A TA qrvajó ha normálisakkal versenyzel. Ez igaz sim vs-re meg a többi játékmódra is, de TAban látszik a legjobba na különbség.
Frissítettem az EUro ligák tabelláját. Start nov 8-án nálunk du 5kor subtropolison.
-
erdol
senior tag
Én ezért hagytam abba a TA-t már fél éve pedig addig szinte mást nem is játszottam.1600-os rating-ot értem el szóval nem voltam ügyetlen, szerettem.De nem is hiányzik elegem volt a sok idiótából.Szerintem Paja nem fog tudni csodát művelni,ez van vagy elfogadjuk vagy nem játszunk TA--t.
-
csaba0223
senior tag
-
Creative997
őstag
Kwizibo főleg sim vs-ben gammol és van vele egy kis problémánk, korábbi hsz-ekből kiderül, irreálisan gyors. Az a nem engedtem el az a cél előtt kb 20 métert jelent, hogy beálltam elé, de tök mindegy mert így is őt írta előrébb a végelszámolásnál. Egyébként meg az lenne a minimum h maga elé enged ha már voltam olyan rendes hogy 2x is megvártam 200 lábnyi hátrányból...
-
csaba0223
senior tag
Írj nekik egy levelet hogy szánod bánod a dolgot! Maguktól nem fogják vissza adni az accod! Csak ha írsz választ!
Úgy látom arra is figyelni kell hogy ne böfögj hangosanMert bannolnak!
Nem tom mi van a PT-vel 3-napja szarakodik! Ha vége a versenynek van mikor végig megy a kocsi 1 egész kőrt mire bejön az elszámolás! -
PaJa1
őstag
Igen, kicsuktak egy időre.
Mikor írtam a banolásról, figyelmeztetésről a trágár beszéd miatt is, tőled jött a motiváció hogy ezt írjam, mert láttam, hogy jelentettek. Ma néztem a ban listát és rajta vagy.
[L:http:\\project-torque.thepatriots.net]ide[/L] kerülnek az ars jelentések -
PaJa1
őstag
A helpek a billentyűsöknek vannak.
A response time a kanyarodás, kormányforgás gyorsaságát állítja. 0 a nagypapa tempó, 10 a szinte azonnali. Régen ez fordítva volt.Nálam 0 help, 10es response van. Ha kormányom lenne szerintem akkor ez a precíz beállítás. Gamepaddal és billel simán eljátszok ezzel a beállítással.
Akciosak kb még 1 napig a Camaro, Hummer, RX7 FC3 összes tuningjai! Délután szükségem lenne fánkra, 2 hónapja koplalok
-
MaciG
addikt
"ezért jó a TA, mert ott a képesség számít, nem pedig a dollár"
Nah ez az ami nem igaz, TA-ban a mázli számít, ha mákod van nem löknek ki,kb ennyi az ottani szint...
Gamepadnál pöcögtetni? Ezt nem értem. Ha a nyilakkal mész akkor olyan mint. bill csak jobb a fogása.
ha pedig az analóg karokkal akkor olyan mint a kormány, kicsit tolod ,kicsit fordul. Nálam legalább is így van.
-
MaciG
addikt
Mert dög nehéz
Quadronak az a titka, hogy ha már elkezdtél kanyarodni akkor NEM szabad fékezni, mert akkor csúszok, kanyar előtt lassítasz aztán kanyar és kövér gáz és nagyon kezes lesz.
Biztos az a baja, hogy kevés benne az elektronika és így a fékezésnél blokkolja a kerekeket és ezért csúszik.
-
Creative997
őstag
sztem f+ az jó, mivel wanganra kell meg class1 ez megfelelő. Ettől ugye a leszorítóerő az elejére megy és jobban csúszik a fara a kocsinak. Össz leszorítás nincsen, de hátsókerekesnél talán úgy lehet stabillá tenni, de azért tudj kanyarodni is h grip r+ és aero f+. Egyébként a lionom az csak stock, de touring ligában mentem vele, tehát valamennyire ismerem. Ergó wanganon se mentem, tehát elhiszem ha t kell acc-ra
-
MaciG
addikt
Ha még nem sokat mentél sim_vs-be, akkor szerintem NE pananmával kezdj. Nem azért ,mert nem jó, mert tényleg jó, vagyis mégse ,mert vette jobb, és mivel 2db class6-os verda van ezé panama a legxarabb ott, de most ne ezen filozófáljunk.
. A panama és a vette drága, ha megveszed (nem tuningolod fel) és mész class6-ba versenyezni, akkor nagyon el fognak verni ami hosszútávon unalmas is lehet.
Inkább vegyél egy class4-es stalliont ami nagyon jó, vagy egy destroyert (az is aláz ám class4-be és még off-rodra is jó
) és menj olyan szobákba ahol tudsz a saját kategóriádban nyomulni.
És késöbb, ha megtetszik sim- vs akkor majd beruházol valami vadállat verdára is.
Intimnek nem sok értelme van, mivel kevesen mennek vele így nem nagyon látni intimes szobákat.
(én is megvettem ,de össz-vissz 1 versenyt mentem eddig vele.
)
(#12521) SP!T : Én régen sokat TA-ztam ,de aztán meguntam, hogy a sok köcsög mindig kilök és mikor nem is vagyok hibás akkor is én kapok büntit, nah meg a speedbug...
Szóval elegem lett és ráhagytam azt a modot. -
Creative997
őstag
Én pannyt jobban szeretem mudra, mert gyorsabban megyek vele a kanyarban bp-vel, jobban ismerem így nem csúszkálok vele, viszont instabil, ha kanyarban rámész egy puklira felborul, vigyázni kell vele, viszont jobb a gyorsulása mint a vettének, ami a teknikás mudon előny. A vette meg stabil és szintén jól kanyarodik, csak még nem tudom annyira megfogni a seggét mint a pannynak.
Alsóbb kategóriában az evo és wrx az nagyon állat, iszonyat jól lehet menni velük és jó beállításokkal a forte is hasonló. Meg a bugyi is jó, habár nem próbáltam még, de sokan elképesztő időket tudnak vele. RX-7et se próbáltam.Tegnap este a végére elfáradtam, de azért mindegyik pályán ott vagyok a top3-ban mudon. Ma megpróbálok javítani még rajta.
-
csaba0223
senior tag
Ha slowbug-od van inditsd ujra a játékot! Nálam kb óránként van vmi szarság a játékkal! Vagy slowbug vagy kirak vagy lefagy!
Valami nagy gáz lehet az aeriánál mert nagyon rámentek a pénzre! Minden nap van vmi hogy vegyél ezt meg vegyél azt! A végén még fizetős lesz a játék!
Tegnap nyomtuk Dark Riot-al és ő szolt hogy slowbug-om van és inditsam ujra a játékot! Ezt meg is tettem, de semmi változás nem volt! Ő is csodálkozott! -
Isten88
senior tag
Intimidator nem jó, mióta megvan, mentem vele vagy 3szor...4 hónap alatt az szerintem kevés...PRO verseny még akad, Intimidatort nem is láttam, hogy lenne, akármikor belépek TA-ba. Csináltam régen szobát és 20 perc alatt összehoztam még 2 embert, hogy legyen benne verseny rész is...szal ne vegyél Intimidatort.
-
Creative997
őstag
Csak AP-ért lehet küldözgetni, RP-ért nem, legalábbis nekem nem sikerült
-
Isten88
senior tag
Hollári hollári hollári hó, PT hírdetést olvasni jaj de jó!
09/16/08 New Content is approaching! Cellebrating with a 10% Rush ho...
That's right all were pleased to announce that some exciting new content is finally upon us! Some of the new content will include...New off road and Thunder Alley tracks, chance to win special bonus prizes in explorer mode when you pick up ? icons, new drift cars,drift only cars and skins,parts etc. This is just a small taste of what is on its way! We will keep you all informed as we draw closer to releasing the update! Stay tuned all and enjoy the Rush hour week long bonus!
-
[HUN]Dani
őstag
Hát szerintem senki nem TA-ik már rajtad kívül...
Hát nekem meg a ligán volt szép kis slowbugom... 7 körös volt a verseny és már csak 2,5 kör volt hátra és akkor hopp egy szép nagy bug.. Vissza is estem a 8. helyre, pedig a 4. voltam
Amíg nem volt bug addig a kawáwal mentem 1.34.9**-t és 1.35.***-t ahogy megjött a bug már csak 1.37.***-t és 1.38.***-t mentem pedig ugyanúgy mentem mint a bug előtt... -
Creative997
őstag
Én is elkezdtem a grid-et és az irányításon kívül nagyon bejött a játék! A 24 órás (vagyis perces) Le Mans az tényleg nagyon király, főleg h közben lemegy a Nap (és alig látok
).
Nem tudom mit kezdjek ezzel a PT-vel, sokszor védtem a játékot h mit miért csináltak, csinálnak, de már nekem is kezd nagyon elegem lenni belőle. Pedig mennyire vártam h nyár után játszhassak, de minek? Most 3 napot játszom mert kibontottam a csajokat aztán csak ligára fogok gyakorolni és részemről szüneteltetem. Meg várom az off-road modot, HA VALAHA IS KIJÖN!!! Néha azt veszem észre h belépek és nem játszom hanem beszélgetek a magyar és külföldi ismerősökkel (addig megjön a speedbug is...
Sry a hosszú hsz-ért de tegnap rendesen elborult az agyam és azt is elfelejtettem h hulla fáradt vagyokNekem is lennének ötleteim h mit hogyan lehetne csinálni, de tök mindegy ha nem hallgatják meg az embereket.......
-
dokar
addikt
Állat ez a Speedbug!
Mögöttem jöttek 2-e egymást előzgetve TA-ban, aztán szakadtak le rólam, miközben én egyedül voltam. Mellesleg 3 óra elteltével is csináltam egy tesztet. Még gyorsabbak lettek a köridők. Már az első körben jobb kört futottam, mint a 2 órá utáni teszt utolsó (ötödik) körében. Na erre varrjatok gombot.
-
Creative997
őstag
igen csinál ilyet, nem szabad túl nagy köröket menni. Na ha egyszer találkozunk megmutatom. Mi a nicked?
Csaba: semmi gond, már kezdtem begolyózni, de az esti vette bajnokságig még kellene 160k rp (vette lvl5 cuccok), amit 100nál meg kell szakítanom, mert szintet fogok lépni.
Ha valaki ráér benézhetne... vagy berakhatna nekem egy accot -
Ricco_hun
senior tag
A fánkolás: simVS módban a képen láthatónál jóval nagyobb átmérőjű köröket csinálsz, végig driftelve-ellenkormányozva.
Arról a "listáról", amit te annyira akarsz, meg csak annyit, hogy minden cuccnál oda van írva, hogy az most hány darabra vonatkozik. Akkor meg elég naiv vagy, ha azt hiszed, hogy pár ezer RP-ért megveszel egy cuccot (pl egy 15% gas) és az örökké fog tartani. Persze szép is volna. Na mind1, ha rákattintasz a különböző cuccokra kiírja, hogy hány darabot akarsz venni. Nem kell ide semmilyen lista.
-
MaciG
addikt
Sajnos ez tényleg így van.
Egy mai példa rá. Flemegyek 10 óra körül játszani egy jót a lvl5-ös vettével
, bemegyek egy szobába ahol yUPPatriots a host (gondol a őt nem kell bemutatnom, több mint 7000 lejátszott meccs után tud valamit). Versenyzek 3 menetet és elég szoros küzdelem alakult ki az egész mezőnyben, mind a 3 verseny alatt (egyikbe sikerült nyernem is
). Majd rájöttem, hogy én még álmos vagyok és leléptem. Most felmentem, a szoba még mindig ott volt és kenték neki. Bementem és a meccsek úgy nézett ki, hogy yUPPatriots ment mindig elől, aztán szünet, majd jött a mezőny. És ez így ment 4-5 versenyen keresztül. Most ez mi ha nem speedbug? De még nagyon sok példát lehetne felmutatni ami ezt igazolja.
Következtetés:
A speedbug már lassan 1 éve sújtja a PT játékosait. Miért is?
1. Xarnak az egészre.
2. Nem tudják kijavítani. (ez elég vicces azért...)
3. Nem is akarják kijavítani, kirakták fórumra, hogy ezért van, mert így talán több játékos lesz online, hogy várja hogy leteljen a 2 óra és így elmondhatják, hogy mennyi "aktív" játékos van.
4. Ez egy bónusz ha sokat játszol...De nem baj, vasárnap a vettés ligára nekünk is megjő a bug ha nem jövünk le a touring liga után onlinerol
-
Creative997
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest