- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Megkeresem azt a küldit és felveszem.
De a sejtésem így előre az, hogy mivel te TAn kívül mást nem mész ezért nem tudod mi a szitu versenyen. GRIP versenyhez billentyűzettel hülyeség a vagy range, magad alatt ásod a gödrödet. Csúszik az első kerék, alulkormányozott lesz az autó, időt veszítesz. Tanzawán driftre se kevés 235ös range, amint mondtam úgy érzem hogy ez csak CTFben és Livenporton kevés.Volt az EliGun, olasz játékosok által készített verseny. Machate, nem tudom mond e valamit...Callifornia Raceway pályák között megtalálod, elég egyszerű és rövid, nevét a formája után kapta. Oda 180as ranget állítotam be mert azt éreztem jónak, aki nyerte azt a pályát 135-150el ment. És nem pakoltuk a seggét, mert az időveszteség azon a pályán.
Megyek egyet majd Highway Driften, szerintem ebben vannak a legélesebb kanyarok, amiket ha csúszva veszel be nagyon élvezetesek - melyik drift nem?!
, de nem driftelve 235ös ranggel.
Ajjajj, újabb 3 megás folt
- eddig jó
.. letölti de a start szürke marad, már nézem egy ideje..
-
PaJa1
őstag
Igen én ma most már pontosan ebbe a kategóriába esek
Utaztam 200 valahány km-t és elintéztem a dolgomat, most ráérek az esti partiig
Csak érdeklődtem, hogy van e valaki aki hasonló mederben jár és volna kedve gurulni 1 kicsit.
De látom neked is van szabadidőd ha ide nem csak figyelsz de írsz is -
PaJa1
őstag
600 RP nagyon optimista becslés 1 percre vetítve. régen 390 volt a faja, most 510at tudok, de szokni kell, nehezebb belőni az időt amennyit kell csúszni. Régen volt mihez viszonyítanom és nagyon jól ment. Most nincs mihez kötni...
FOS LETT AZ ÚJ Perfect Drift, vagy ha már ilyen akkor jó lenne a régi szintjén egy újat behozni; nice - perfect - king(vagy valami)
Van pár pálya aminek 56 és 67% a difficulty bonusza, ott érdemes próbálkozni minél több résztvevővel, ahányan mögötted végeznek annyiszor +10% a rank bonushoz!
Egy futam alatt végtelen sok XP,RPt lehet szerezni. Példa erre a majd másfél millás délutáni fizettség is, nem tudta kiírni a teljes összeget mert lejárt az időMost wanganon 8ezret lehet kapni, elég 1ember ellen menni ehhez, de ehhez kell picsa.
-
PaJa1
őstag
-
-
csaba0223
senior tag
-
SSP33DY
aktív tag
Nem, miért is?
Mint írtam "addig.." Megmutattad, hihető pillanatnyi képet csináltál fraps-el.. DE nem válaszoltál teljesen... de maradjon ígyÉs nem megint és is volt igazad.. ez nem igazság kérdése hhmm? ez tény.. Másban miben is kamuztál??, ha már lebuktatod magad
Nade hagyjuk.. Ne légy komolytalan! Hiszen felnőtt vagy már.. vagy mit is montál magadról?! -
ABnormal
őstag
-
SSP33DY
aktív tag
Dokar tesó!
1., csak a véleményemnek adtam hangot, nem a lelkedbe tapostam.
2.,A GRID-ről én is leírtam a véleményem, szerintem is ISTEN, de nem a PT
3. "Egyik" körpályán sem látom a neved az első 5-ben.. 10-ben...
4. Gyerek korom óta motorozok. Remélem egyszer az autóddal nyomsz egy kövér gázt mellettemKAMUZOL itt is!
5. Ha 1280x1024-ben minden opciót maxra állítva 80-90 FPS.. Aha hihető, Videókártyád, monitorod? addig KAMU
Jó kézifékezéseket a TA-ban, mert ott van...
ÉS mondtam már?
SENKI NEM KÍVÁNCSI AZ ARCOD MÉRETÉRE.. Itt barátok, és versenytársak vannak.. meg TE.. Vezetni nem tudok, meg tulajdonképpen zavar a kormányom, meg a pedálok.. de a körpálya.. az isteenn.. hahahahaha -
Mariann294
őstag
Azért mert 1-2 motorost ismersz ne könyveld el őket.(apám is az
Suzuki GS f500 rulz!
)
Mondjuk a choppereseket nem birom.Fülsükeitő hangjuk van..meg hogy ülnek rajta mint aki be*artÉs igen télleg gáz ha megijesztik az embert...anyum is kapott belőle párszor de szerencsére baj még nem történt.
-
Mariann294
őstag
Jaj ne csináljátok már ez csak egy játék!És a játékban nem a fizika,meg a külső a lényeg hanem az élmény.
Persze az első 2 sem mellékes..
Én is bill-el tolom,volt kormányom(gagyibb fajta)egy idejig jó volt de sokkal drágább kellene hog élvezetes legyen,az meg nem kell.Én bill-el is beleélem magam a játékba.
a nagyon realisztikus irányítást akarok, akkor pedig az a legegyszerűbb, hogy ha beülök az autómba és megyek az utamra
Ez igy van.Hidd el ha nekem is lenne kocsim az tuti hogy jóval kevesebbet jáccanék és vezetnék a végtelenségbe és tovább!!Ez mibe is volt?
Nem jut az eszembe csak úgy jött.
-
Creative997
őstag
Nos akkor az a véleményem h attól h nem tudod beállítani a kormányt (én sajna billel tolom) az nem a Sim Vs hibája, tehát attól még nem szar! Innen fúj a szél
Magam részéről lezárom a témát én is.
Egyébként én is szívesen vezetnék valóságban kocsit ha lenne, ritkán jutok volán mögé, ha anyagilag is bírnám inkább kocsikáznék mint játszanék mert imádok vezetni, de tom ez egyéni szocproblem
A felsoroltakból F1, Rally ami igazán megfog, a roncsderbi sem rossz, csak nem vok benne oly tapasztalat (mint néző) -
Creative997
őstag
Akkor te is nézz vissza azokhoz a hsz-ekhez amikor elkezdődött ez az egész TA-Sim vita, hogy írták, írtuk h az assistok kikapcsolása után sem váltotta meg a világot a Grid. Én spec 1x végigtoltam, mert minden autós singleplayert végigtolok (majdnem
), de számomra monotonná vált, nem jöttek új pályák, a drift az piszok könnyű volt, 1-2 nehéz verseny volt csak. A féktávok is ""nagyon"" realisztikusak voltak. A botokról meg had ne beszéljek, szánalmasak. Egyedül a roncsderbi és a LeMans tetszett. És gyönyörű a grafikája is, jók az effektek.
A PT Sim Vs félúton az arcade és szimulátor között úgy vélem, de nem gyengén jó próbálkozás a faxa irányításhoz. Lehet h elfogult vagy és elmondod a véleményedet, de azért mégis, aki játszik a játékkal, több mint a fele Sim Vs rajongó. Miért? Mert rengeteg pálya van, amik változatosak és az, h rendkívüli koncentráció és technikai tudás kell, jó vonalvezetés, -hibamentes körök, mert ha hibázol akkor imádkozhatsz h a másik is hibázzon h legyen esélyed még a győzelemre- stb nem említem, mert nagyrészt minden autós játéknak ez a lényege. Próbáltál te már egy vad hátsókerekes autóval menni? Ne hidd h könnyű kordában tartani nagy sebesség mellett. Balancok terén valamilyen alap szinten be is tudod állítani a kocsidat.
TA számomra csak RP gyűjtésre volt való, de amikor társaság volt egy kicsit jó is volt menni, kb 2 futamig. Nem értem mit szeretnek az amerikaiak ebben, csak jár a fejük mint a teniszben, csak nem oda-vissza. A nagy balesetek miatt? Számomra száraz, semmi érdekes nincs benne, csak mész, draftolsz, néha tankolsz és fél órán-órán keresztül..
De hát kinek-hogy. -
PaJa1
őstag
Hangyányit hosszúcska lett
Elég rég óta nem gyűjtöttem komolyan RPt, Ma még csak fél miska jött össze, remélem a most folyó futamból 7 számjegyű összeg fog cseppenni.
Mitől komolytalan a sim vs? Mitől überjó és gecónehéz a TA?
Mitől komolytalan a pályaverseny? Mitől überjó és gecónehéz a körverseny?Tehát szerinted a Forma1, WTC, GP ...stb komolytalan? Csak a a Nascar és az Indy létezik?
TAban 2 kanyarral birkózol meg egy hosszú nyújtottal (azt hiszem sim VSben ennek a team drift nevű pálya felel meg - csak, hogy érezd a különbséget), húha... a sok kis pöcörőt nem említeném mert te velük nem játszol, kivágjátok őket.
Én Sim Driftben nem tűröm meg a kezdőket, akkor ha nem hajlandóak/nyitottak a fejlődésre. PL bejön quaddal vagy akármi más driftre nem jó autóval és nem hajlandó gyakorolni rendes orrmotor-hátsókerék kombinációval akkor azt kiteszem. Nem vagyok rájuk kiváncsi.
Ha netán vennéd a fáradtságot és összedobnál pár versenyképes autót vagy szobát, ahol olyanok ellen mész mint te, igen is vért fogsz izzadni, hogy első legyél. Ezek a komoly fej-fej melletti küzdelmek is olyanok mint TAban, csak sokkal NEHEZEBB úgy is tartani. De az élmény az monton TA feletti, ezt garantálom. Itt is csak akkor vannak jó versenyek ha jók ellen mész.
Ligán indultál már?A sok poénról és szórakozásról ami egy egy legalább fél órás -nem TA- futamon van, arról ne is beszéljünk. Ha nem lettem volna lusta arra hogy kidőljek a székből akkor már rég a földön, vagy a pincében fetrengtem volna a röhögéstől
Nagyából ennyi a TA és a nem TA között a különbség, szerintem
-
SSP33DY
aktív tag
Lassan jobbak a hoozá és beszólásaid, mint KisA-nak..
Dokar Te looser NOOB! Csak a körpályát ismered, meg a majdnem 10 körönkénti tankolási időt! [B]Ennyit tudsz, meg a nevedet!
A TA a gyerekeknek, és az igazi balekoknak lett kitalálva!A SIM VS meg a nagyoknak, meg azoknak, akik tudnak jobbra is kormányozni!
Fejezd már be ezt az "én vagyok a Magyar verhetetlen TA király"-ságot![/B]És NE fikázd a sim vs-t, mert ugyan úgy visszakapod! Mint pl. most.. és ezt nem csak tőlem kapod
Ja amúgy béke, és szeretlek Téged is! -
PaJa1
őstag
Gyöngy,
Nem tudom, hogy benne van e már a pálya, a LevelR nincs fent kb 3 hónapja, akkor még nem volt bent. Így a szintet se tudom hozzá.
Nekünk ami van teszten onnan nem sok infót tudok mondani a szintekről, mert csak úgy oda lettek dobálva, hogy legyen valami
Igen tervezik a pályát PTre isKülönben nem lenne fent róla video a forumon (én is benne vagyok
repesztek a szokásos harci díszben)... és nem is beszélnének róla.
Mariann, szabad kérdezni, nem erről volt szó. Megkérdezted azt amire a kövező sorban PIROSSAL külön ki van emelve a válasz a kérdésedre.
-
-
PaJa1
őstag
A képeken mi a szép?
Az autók kidolgozottsága a PTben is jó. Én minimumon játszok és így is szép. Nem az effektek teszik "széppé" azzal hogy nem látok semmit tőlük. Mellesleg a grafikáért fizeti kell ebben a játékban? Ingyen játszol vele, azzal, hogy veszel APt nem a grafika lesz jobb. Bár micsoda ötlet... 5000APért elérhető egy grafikus javításMelyik játéknak változott lényegesen a grafikája egy patchel? Én talán csak az EVEről tudok.
Orca, Belépsz AEGre, STORE, Purchase history, Aeria Point purchase history. Hónapokra bontva látod, hogy mikor mire mennyit kaptál. A Game item purchase history-nál meg látod, hogy mire költöttél.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok.
Kérdezhetek? Itt mindenki piás?Ezek az emberek tiszta alkoholisták.Játszottam egy srácal és neki pár haverjával és állandóan a kocsmába jártak
ááááá nem lesz ez így jó
Jó értelembe nézzétek.Ne irjatok, olyat, hogy húúúú háááááá izéééé vagy hozzéééé vagy.
Üdv: Kisa -
PaJa1
őstag
Az aeriás forumba már írtam, hogy ezzel kapcsolatban mit gondolok. Már minden szarért jelentenek, és ezáltal minden kis szarra figyelni kellene, ami a lényegesebb bunkókról veszi el az időt.
Én is rengetegszer káromkodtam már, általában nem játékosra, hanem úgy bele a világba mert rohadtul nem stimmel valami. De amikor kiakadok egy játékosra akkor annak oka van. És ilyenkor persze azt jelentenék aki valójában az áldozat! A sok nyominak a tudtára kéne juttatni, hogy ne rögtön jelentsenek, hanem intézzék el játékon belül normálisan higgadtan.Engem is hívtak 3Gbe, előtte a DRUban is voltam, de most már marad a HUN. A 3Gs tagokat szinte mind ismerem
És RC nem race
-
[pH]Lacika
tag
Miért tartod égőnek a [pH] jelölést? Ezt a dolgot még valamikor ha jól sejtem Tebee találta ki, aztán csatlakoztunk hozzá. Szerintem meg eddig a pH névvel eddig csak jó, valamirevaló játékosok voltak megjelölve, ha valaki lát egy ilyen nevet tudja, hogy csak fer és jó játékossal játszik. Szerintem mi pH-sok, már kivívtuk magunknak az elismerést.
|3G| miért gagyi? Szintén magas szinvonalú játékosokból áll. (Creative, Mianiak, MoRpin, Dark Riot, stb.)
[HUN] pedig erre hagy ne írjak semmit............................ne tagadd meg a nemzetiséged!
-
MaciG
addikt
"szinte csak ott mentünk. Valamelyik versenyen iszonyat jót draftoltunk. lehetett balancolni is" - nah igen ez volt régen
Sajnos most sokkal több a kilökős, sportszerűtlen, bunkó, feltartós, nehéz felfogású gyökér az egész játékban. -és ez van ma.
Szóval egy kis korrekció után, TA-ban sokkal jobb volt a játékélmény régen.
Régen amúgy én is nagyon sokat TA-ztam, volt egy időszak mikor csak ott mentem, csak aztán a sok senkiházi bitang egy életre elvette a kedvem a TA-tól...
-
MaciG
addikt
Én soha nem mondtam hogy PT nagy szimulátor, de GRID az meg arcade és nagyon. Kikapcsoltam minden segítséget és még úgy is easy volt. Pl. mi az ,hogy odalépek a gázra és 3-4sec elteltével 300-nál járok... Jah meg a satufék, mikor belelépek semmi csúszás, a verda meg beleáll a betonba így pik-pak. Szóval egy nagy arcade az egész és a PT még mindig reálisabb.
( A régi Toca játékok, elődök, sokkal jobbak voltak irányítás terén.
)
-
Isten88
senior tag
Szóval neked tökéletes egered van és nem csinált még olyat, hogy nem mozdítod meg és mégis megmozdul a kijelzőn az egérmutató. Akkor gratulálok, nem szóltam.
Amúgy próbáld ki gyakorló módban, hogy mész egy kocsival és megmozdítod az egeret és rájössz, hogy miért írtam, amit írtam. -
Karibaba
aktív tag
Ha rp gyűjtésről van szó, TA az tuti kilőve! 2 hete bevásároltam kocsikkal elköltöttem az összes rp-m, most kicsit belehúztam és ennyi rp-m lett TA- ba kellene ehhez fél év kb
A gépem 1 éve vettem : Q6600 -os prockó ,gigabyte lap x38-as chip készlettel 2x1 giga corsair dominator ati 2900xt videókari ezt most kicseréltem 1 ati x4870-es re stb..
Nekem megfelel ,nem panaszkodom. 3-4 óra játék után újra indítás kell nekem is különben a 3d menü (szoba) belassul. -
PaJa1
őstag
Az egy szív imitáció, 90 fokkal elforgatva
Ha a többiek is ugyan olyan jók mint te, az autók is hasonlóak akkor a simVS is olyan mint a TA csak sokkal nehezebb pályán
Most 3 új autó jött, mindegyik kiváló a kategóriájában, mindegyik RPs!
És ha pénzkeresés a cél akkor TA kizárva, sim VSben sokkal több lét lehet szerezni mint TAban. Van már Panamád, azzal szerezhetsz 3 ezret kb 12 perc versennyel, TAban ehhez 30 kört kell menned.
-
PaJa1
őstag
Nos, a dammit-es beszólásod miatt csak figyelmeztetést kaptál. Ami szerintem így is erős...
De úgy látom, hogy a 3 napos banod nincs sehol. mert 3 napon belül jelentették ezt a beszólástAz APs dolgokhoz semmi közöm sincs, maximum az olyanoknak tudok utána kérdezni GMnél ami PTt érinti. Úgyhogy ne csodálkozzatok ha nem tudok válaszolni az APs problémákra.
NAGYON KÖZÉRDEKŰ
Ha vettél APt akkor kaptál érte Reward Point-ot, ez nem a PTs RP. Ezt 90 nap után APra lehet váltani!
Sipirc bejelntkezni az AERIA-s felhasználódba. Zúduljatok a STORE gombra, majd a PURCHASE HISTORY-t kutassátok fel és semmisítsétek meg egy kattintással. Aztán ott a 3. opcióba ((iii)Reward Points History) kell bemasírozni és ott van a...... Csúf, gonosz HókuszpókCrea, az a 900k nem is sok ahhoz képest, hogy a 40es szint 1,6 millió XPt ölel fel
-
MaciG
addikt
Hagyd őket békén, okos enged... CSak simán dobd ki a szobából ha bejön ,de attól hogy leoltotd őket még nem lesz jobb max még jobban ki akar majd babrálni veled.
(#13590) Ricco_hun: Kivételesen most teljes mértékben egyet kell hogy értsek. Az aeria xarik az egésszre, össze vissza beszélnek, (hasonlít a Feri féle bandára
). Nem tartják be amit megígértek. Pl. hol van az a kanyargós TA map amire még nyáron (vagy szeptember elején) mondták hogy 2-3 hét és jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest