- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Megkeresem azt a küldit és felveszem.
De a sejtésem így előre az, hogy mivel te TAn kívül mást nem mész ezért nem tudod mi a szitu versenyen. GRIP versenyhez billentyűzettel hülyeség a vagy range, magad alatt ásod a gödrödet. Csúszik az első kerék, alulkormányozott lesz az autó, időt veszítesz. Tanzawán driftre se kevés 235ös range, amint mondtam úgy érzem hogy ez csak CTFben és Livenporton kevés.Volt az EliGun, olasz játékosok által készített verseny. Machate, nem tudom mond e valamit...Callifornia Raceway pályák között megtalálod, elég egyszerű és rövid, nevét a formája után kapta. Oda 180as ranget állítotam be mert azt éreztem jónak, aki nyerte azt a pályát 135-150el ment. És nem pakoltuk a seggét, mert az időveszteség azon a pályán.
Megyek egyet majd Highway Driften, szerintem ebben vannak a legélesebb kanyarok, amiket ha csúszva veszel be nagyon élvezetesek - melyik drift nem?! , de nem driftelve 235ös ranggel.
Ajjajj, újabb 3 megás folt - eddig jó .. letölti de a start szürke marad, már nézem egy ideje..
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest