- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
te PaJa1!
nagyon nagy bajok vannak. léteznek a PT-ben olyan emberek, akik csak a reportokra hajtana. kiprovokálják, hogy a másik elszólja magát és senkit sem kímélnek. legutóbbi áldozat már egy GS: [link]. de a legszörnyűbb az, hogy vannak olyan emberek (nem GS, nem is GM), hogy bármit csinálnak, sosem kapnak semmit. pl van ez +KOG+ Dark_Angel. már rengetegen jelentették a kicsinyes húzásai miatt, de mindig megúszta. tegnap jelentettem őt kétszer is. az elsőnél egyszerűen nem foglalkoznak a témával, mivel szerintük az "idiot" teljesen jó. érdekes én meg anno a "dammit"-omért bant kaptam. ezt meg nézd meg: [link] nekem a TA-s cimbik mondták, hogy ezek +KOG+ klánosok sosem kapnak büntit, ne is erőlködjek. hogyan lehetséges? tönkreteszik mások játékát a vezetési stílusukkal és azzal, hogy előszeretettel bannoltatnak másokat.
Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic V2 - origami
- Azonnali játékos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- Samsung Galaxy A52s 128gb - Szép állapot, tőltő + fólia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 - Új, csomagolás bontott, garanciális, akár beszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest