- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #21034 üzenetére
De ha ott van az a gomb, akkor miért nem lehet használni? Csak pár milliméterrel kell arrébb kattintani.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #21031 üzenetére
No offense, de a válasz gomb még téged sem avatott be a rejtelmeibe.
-
Ricco_hun
senior tag
Nem történt semmi változás. A játék hangulatát megölte az aeria. Simvs-ben néha elkóricálunk oszt annyi. Egyesek már letörölték a játékot, míg mások árulják/elcserélnék az account-ukat. Az meg, hogy töltés közben is lehet bp-et pakolni csak újabb indulatokat szül az amúgy is kevés játékos között. Jah és arcade-ban valamiért 4-szer annyian vannak.
Talán a sok,reklám által bepalizott újonc, akik még nem jöttek rá, hogy mi is a szomorú helyzet a gammával. Vagy csak így jó nekik, mert nem tudják, hogy előtte milyen volt. Nekem személy szerint a kombózás hiányzik...de nagyon. Nem csak az rp szerzés miatt. A kombózásnak volt egy fílingje, ott lehetett a legtöbbet ismerkedni, dumálni, hülyülni az emberekkel. Most csak belépsz simvs-be, se köszönés, se semmi, egyből rányom a startra, majd a végén mehetnek a bp noob-ozások meg a hasonlók, mert nem lehet szabályozni a bp használatot. A TA-ról nem tudok nyilatkozni. Ott is sok lehet a gyökér, de szerintem a Te privát, pro társaságod még megvan, szóval számodra nem sokat változott a gém.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
csabeszka12 #20966 üzenetére
Ha megkérhetlek legközelebb privátban viccelődj. -
Ricco_hun
senior tag
Most jövök gammábúl. Egyik englandos verseny után (aszem) cruiserx_cz által le lettem bp noob-ozva, kinevette, hogy én 41-es vagyok (ő lvl37) jah meg rammer vagyok. Meg írta, hogy ha ilyen noob vagyok, inkább menjek vissza az NFS-ekhez. Ezeket privátban is nyomatékosította, beragadt caps lock-al és sok-sok nevető smiley-val. Mindezt azért, mert az egyik kanyart elrontottam (én vezettem ő második), feljött rám, de zártam az ívet, erre meg kilök, úgyhogy ő tovább tudott menni én meg megpörögtem. Visszacsúsztam 3 helyet. A 4 kör alatt visszaküzdöttem magam a 2. helyre, úgy hogy folyamatosan közeledtem hozzá. Ha nem 4 körös a verseny, hanem mondjuk 6, tuti megelőzőm. Erre a verseny végén rámzúdítja ezt. BackPack noob azért vagyok, mert be merészeltem tenni egy 10%-os sportgyertyát vagy mi a szöszt, mivel láttam, hogy a többiek fullra vannak tömve bp-el (tapadás, motor, fék bp-ek), köztük ennek a pofázó jómadárnak is volt bp-je. Gondolom, hogy a lvl41-emet azért nevette ki, mert azt hiszi, hogy aki lvl40+-os az már űberpro, kívülről ismer minden pályát, féktávot, autót és csakis az első hely fölényes győzelemmel a kielégítő számára. Hát közlöm nem. Én explorer-en tápoltam fel magam lvl41-re csakhogy a későbbiekben ne ütközzek szintkorlátba, na meg az rp farmolás velejárója volt. Egyáltalán nem tükrözi vezetői (vezetői? billentyűpötyögtetési) tudásomat.
Nah, miután jól kiörömködte magát rajtam ez a fasz, kilépett. Utána kétszer nyertem ugyanazon a pályán. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
fair play #20938 üzenetére
Kösz, hogy ezt beírtad. Így legalább nem magamat hibáztatom, hanem bizonyos, hogy a PT a ludas. (bugos volt; bugos; bugos lesz?! - hát minden bizonnyal
)
Erdol: de ez olyan bug, hogy javítás után is megmarad. Amit te mondasz, annak javítás után meg kéne szűnnie. Na meg eddig csak olyan volt a bug, hogy egy minimális megtörés után is teljesen megváltozott, mintha nehezebb lenne a kocsi. De ami új volt számomra, hogy a verseny elején, az első kanyarban éreztem meg, hogy nagyon könnyű a kocsi, ideges a kormányzása (mintha kétszer jobban kifordítaná az első kerekeket) és ha hintázásba kezd, lehetetlen megfogni.
-
Ricco_hun
senior tag
ÁÁÁ, megint felbaszott a PT. Ma (meg úgy az egész héten hébe-hóba) játszogattam egy kicsit, mentem néhány futamot. Ha simvs-ben nem volt éppen szoba, akkor mentem dragba vagy driftbe (ebben egyet mentem, nagyon szánalmas lett), lényegtelen. Maradjunk annyiban, hogy nálam elég sűrűn változnak az egyes kocsik paraméterei. Az egész PT-s múltamban végigkísért az, hogyha a panama akárcsak egy kicsit is megtörik (legalábbis erre fogtam rá, de lehet random is vagy talán a gép/net hibája nem tom
) kb. kétszer olyan nehéz lesz. És utána az is marad, hiába javítok. Tehát olyan lesz a kormányzása, mint pl. a Quadro-nak (balance-ok nélkül). Oké, beletörődtem, néha jó volt néha nem. Most néhány nappal ezelőtt fedeztem fel, hogy a Cobra az egyik futamon úgy elkönnyült, hogy csak na. Versenyeztem előtte vele jópárat, semmi gond nem volt. Aztán egyszer csak az egyik verseny első kanyarjához érve azt tapasztaltam, hogy nagyon érzékeny (ideges) lett a kormányzása. Könnyen fordította az orrát (vagyis nagyon gyorsan) és ettől olyan hintázásba kezdett, hogy garantált volt a bepördülés. A tipikus "lehetetlen megfogni" eset állt fennt ma is a Panamával. Előtte csak a szokásos kicsivel nehezebb bug jött elő, most meg ezen a spght3 futamon olyan ideges lett a kormányzása (és/vagy könnyű lett), hogy már az első kanyarban meglepetés ért. Utána a pályán alig tudtam maradni, mert ha egyszer elkezdett hintázni a hátulja, azt már az isten se fogta meg. Egyszerűen nem értem. Egyik teóriám szerint az tehetett be, hogy éppen driftből jöttem és valahogy megmaradhatott a drift fizika. Bár az ominózus panamás eset után direkt mentem még egy futamot spiedo-val, de ugyanúgy megmaradt ez a dolog. Ki is léptem, a kocsi nem kanyarodott, de legalább megfoghatatlanul hintázásba kezdett a segge minden kis kormányzásra (mintha a steering response 5 millió lenne). A teóriámat erősíti az is, hogy néha dragozás után megmarad a manual váltó, én meg simvs-ben csak bambán várom, hogy mikor kapcsol már kettesbe és kell egy kis idő mire leesik, hogy beragadt a manual váltó a drag miatt. Szóval futam vége, options és vissza automatára. De lehet, hogy az én hibám, hogy ilyen mértékben változik az autók fizikája nálam. Lehet, hogy a netem szar és a laggból adódik ez vagy a gép nem bírja a sok palyert és akkor abból adódik. A lényeg az, hogy nem én felejtek el vezetni egyik pillanatról a másikra, hanem a kocsik fizikái változnak kényükre, kedvükre. Mert ha éppen semmilyen bug nem kísért olyan jó érzés az élen autókázni vagy küzdeni a 2.-3- helyért, egymást oda-vissza előzgetve, de a mai nap folyamán az ilyen ritkaság számba ment.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #20875 üzenetére
Itt nem csak a wallrider-kedésről van szó. Ez az egész kialakult helyzet már-már szappanoperába illő.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bazzzs #20870 üzenetére
Én már a játékba is félek belépni (
), nehogy bannoljanak. Már minden szarért csíter vagy. Legközelebb tilos lesz kormányozni a játékban, akit ezen kapnak bannolják még a szomszédját is. Szánalom lett ez a játék. Na, hát bannoljanak mindenkit, hajrá!! Csak elfogy végül az a 200-300 player. Régebben még csak a kis hülye, érzékenylelkivilágú pöcsök jelentgettek mindenkit, most meg már azért is kiraknak ha rp-t/xp-t mersz gyűjteni. Ha nem lett volna explorer vagy fánk, most sokan hanyasok lennénk? Én kb 27-28. Mit gondolnak, hogy majd az NFS-ekhez szokott véristvánok több éven keresztül, napi 12 órában ott fognak szenvedni simvs-ben, hogy megvehessék az áhított Morello-t, miközben rendre utolsónak érnek be a célba? Rossz feltevés, ugyanis 2-3 ilyen verseny után úgy otthagyják a PT-t, hogy csak na. De AG-re már beregelt, szóval nyugi, megvan a fivehundred million members.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #20844 üzenetére
Részletek?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #20779 üzenetére
UnConnecteD, veled (is) elérte a célját az aeria. Minek tegyük be a Morello tuningot (vagy maga a kocsi sincs bennt? sosem néztem) a shop-ba, amikor úgyis megveszik horror áron a web item mall-ban.
Undorító politika. Minden csak az aeriáért és a bevételéért van, a játékosért semmi. Akkor mégis miért vannak még mindig pt-ben játékosok? Ezért nem változtat az aeria. Szerintem akkor kénytelenek lennének elgondolkodni, hogyha 10-15 ember lézengene a szervereken tartós ideig.
Én vagy 1 hete be sem léptem, mióta a Cobrát kifulloztam. A Cobra jövetele előtt meg vagy 3-4 hétig nem léptem be. Funolásra jó lenne néha menni néhány karikát, de olyan mértékben csökken a rating-em, hogy inkább nem. Még azt is próbáltam, hogy kombózok a sok extra magnet-es között, ugye utolsó hely, a masser király biztos, hogy többet rp-t kapott a végére, plusz még nekem járt -24 rating. -
Ricco_hun
senior tag
Amikor legutóbb a boltban voltak a Morello tuningok, akkor a max tuninghoz lvl41 kellett. Tudom, mert csak ezért tápoltam fel magam 41-re, de én azt várom, hogy rp-vel is meg lehessen venni rá a lvl4-es tuningokat. Szép álom, egyelőre még sehogy sincs engedélyezve. Nem unják még aeriáék ezt a szarakodást? Ha jön egy új kocsi, az jöjjön normálisan (egyből bekerül a boltba, rp-s a tuningja) vagy sehogy.
-
Ricco_hun
senior tag
Na mondom én, hogy a leendő játékos nagy része feladja az update-nél, de csak akkor ha előtte a regisztrációnál helyesen meg tudta adni a jelszót
.
Erre az lenne a megoldás, ha minél sűrűbben adnának ki új letölthető kliensverziót. Most a Fionával is jöhetett volna egy új letölthető telepítőcsomag, de nem. Csak maguk alatt vágják a fát, mert ezzel is játékosokat vesztenek. Én csak azt nem értem, hogy erre maguktól miért nem jönnek rá. Vagy nagy ívben kakkantanak az egész játékra vagy szimplán hülyék dolgoznak az aeriánál (bár lehet, hogy ez inkább az invictus hatásköre lenne, hogy új telepítőcsomagot készítsenek).
Meg ez a dolog is, hogy minden szarral összeakad az update. Jó, hogy nem magával a windows-zal akad össze, mert akkor nem tudom, hogyan játszanánk. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #20688 üzenetére
Gondolom azért nem használt valódi kocsit a pólóhoz, hogy nehogy kizárják ezt a képét is a licenszek miatt.
-
Ricco_hun
senior tag
Egy kis szösszenet: ahhoz, hogy fánkolni tudjak simvs-ben, fel kellett vinnem a second accountom-at level10-re. Mivel semmilyen kulcs nem állt rendelkezésemre amivel a mission-okat csinálhattam volna, ezért egy út maradt a fejlődésre: arcade race. Azon az acc-on csak egy alig tuningolt lion volt (2 ecu), mégis olyan jó érzés volt alázni az only class1 szobákban
. Az egyenesben persze elhúztak tőlem, mert nekik már félig, háromnegyedig tuningolt class1-es kocsijuk volt, de vagy a kanyart nem jól vették vagy nem tudták a féktávokat vagy csak szimplán crash-eltek. Szóval újra a kezdeteknél éreztem magam pár órára, amíg lvl6-ról felvittem lvl10-re (ugyanis versenyenként ilyen 100-400 rp-t kaptam helyezéstől/pályahossztól függően). A Lion is kapott több tuningot meg szép optikai tuningot fekete színben, az új fekete felnivel.
-
Ricco_hun
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #20662 üzenetére
Mariann emlékeztem erre a hsz-edre, de én konkrétabb adatokra gondoltam, nem csak arra, hogy "kihalt....és tényleg kihalt".
Darahian: azért 2 perc alatt 3000-3500 RP még mindig jobb, mint akár a legjobban adó simvs pálya vagy a fánk. Lehet benézek expóba és leszarom, hogy a többiek mit csinálnak. Ha meg nagyon felidegesítenek beteszem én is az extra magnetet
.
-
Ricco_hun
senior tag
Na, ma reggel fánkoltam egyet. Fél óra után valami 8400 RP-t írt ki, persze én nem tudok minden 2. másodpercben pd-t csinálni, mint mondjuk PaJa. Kb úgy 5-6 másodpercenként jöttek a pd-k. A végén valami 12.200 RP-t kaptam. Pföö. Hát szerintem nem éri meg, főleg ha hozzávesszük azt is, hogy qrva unalmas, jojózik a szemed, plusz bármikor jöhet egy ctd vagy loginra kibaxás vagy egy áramszünet.
Más: Explorerben meg sem próbálnak kombózni az emberek? Értem én, hogy nagyon visszavettek mindent, de akkor sem éri meg jobban kombózni, mint masserkedni extra magnettel? Mi folyik abban a módban most??
-
-
Ricco_hun
senior tag
Éppen elkezdtünk egy 6 körös Spaghetti 1-et Kobrákkal erre megjelenik a Server Shutdown.
A 4. kör közepénél off. A picsáért nem lehet 10 perccel előtte szólni. Akkor ugye el sem kezdtük volna a versenyt. Ha meg verseny közben ér minket a 10 perces visszaszámlálás, akkor meg van időnk befejezni.
Szerk.: Ndruu jól mondja. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #20636 üzenetére
Aha, akkor én azért nem vettem észre, mert csak class3-ban a civic-et meg a cobra-t csekkoltam le. Mondom semmi változás, akkor mégis milyen styling-ok jöttek. Ezekszerint class1-2-ben észrevehetőbbek az újdonságok. Ha lennének megint ilyen kis 100-200 ap-s eventek én is beújítanék egy 2000GT-t, me' teccik.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #20605 üzenetére
Hát igen, sosem voltam rest létrehozni pár új e-mail címet a szent cél érdekében.
De mostanában semmi ilyen nincs lehetőség nincs. Pedig nem jönnének rosszul az ilyen piti eventek 100-200AP-ért. -
Ricco_hun
senior tag
Bazzzs: teljesen egyetértek. Ha visszanéznénk a topikban kb 6-7 hónappal ezelőtt született egy szinte ugyanilyen hozzászólásom, mint most a tiéd. Te is jól megfogalmaztad és Dokar is: "A PT-t úgy jellemezném, hogy egy lehetőségekkel teli játék, amit a lehető legrosszabbul használnak ki a tulajdonosok."
Pár apró dologgal vonzóbbá lehetne tenni a játékot. De valahogy az aeriánál kevés az összesített IQ. Most tekintsünk el az olyan dolgoktól, mint fizika meg grafikai motor, amiket előlről kéne kezdeni. Mondhatni ezeket leszarom. De tényleg apróságok, amiket egy formában lévő PT-programozónak szerintem nem nagy idő megcsinálni. Például itt van ez is, hogy több hétig tartott átírni a mazdát cl6-ról cl2-re. Ebben mégis mi olyan bonyolult, hogy amint észreveszik a hibát, ne lehessen orvosolni egy pár kb-os gyorsfolttal? Vagy ezek nem tesztelnek vagy mi? Vagy nem lépnek be a saját játékukba? Érthetetlen. Vagy ott van az a javaslatom, amit már egy éve mondogatok: miért nem lehet egy rohadt színpalettát beletenni a játékba? Nem nagy dolog, mégis mennyit dobna a játék hangulatán. De jöhetne sokkal több matrica is. Ezt elhiszem, hogy időigényesebb munka, de kényelmes tempóban akár hetente jöhetne egy új matrica egy véletlenszerűen kiválasztott kocsihoz. Karosszéria elemek, oké elég bonyolult, mert minden kocsihoz egyedileg kell tervezni, de akkor is egy-egy nagy peccs-be beleférne minden kocsihoz vagy 2-3 spoiler. De a felni az szerintem nem lenne nagy dolog, lévén az átmérőjét nem lehet változtatni (apropó miért is nem? mondjuk 13"-tól 20"-ig, az offroad kocsikra meg 24-26"-ig). A nagy peccsenként szállingózó 1 kocsit már meg sem merem említeni, mint ahogy Bazzzs is írta, kb 2 hét alatt le lehet modellezni egy új autót. Akkor vagy nem dolgozik rendesen az Invictus vagy az Aeria tudatosan nem engedi kibontakozni a játékot. (ha meg nem tudatosan, akkor egyszerűen hülyék dolgoznak ott) -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #20595 üzenetére
"Ha ennyire szidod a játékot nem értem mért költöttél rá egy fityinget is.. "
Egy árva centet nem költöttem soha a játékra és nem is költenék. Ezért van MaciG rámszállva, hogy akkor milyen jogon merem én szidni a játékot. Hát mondjuk az igényesség vagy a józan ész jogán. Vagy azon, hogy ingyenesnek van beharangozva a játék. Mindenhol megy 100-as betűmérettel, hogy FREE, majd a játékban (amikor már beregeltél, hogy legyen 199 million members
) úgyis kiderül, hogy AP így, AP úgy. Vagy ami ingyenes (de hát nem az!!
), akkor az már következmények nélkül lehet szar? Legalább annyi következmény legyen, hogy itt fórumon szapulom a játékot/kiadót/fejlesztőt
. Csak gondolom fura, hogy egy "ingyenélő" (ez a lenéző kifejezés is csak mostanság jött szóba, régen nem volt ilyen) szapulja a játékot. Gondolom nagyon sok AP-t vásárló játékos ugyanúgy elégedetlen...csak nem írják le. (lásd: Dokar említette, hogy az egyik csapattársa jogi útra terelné a dolgokat)
-
Ricco_hun
senior tag
Vettem. De azt még talán sikerült egy 50% rebate sale-ben venni. Első AP-s kocsimat, az RX-7-et, még anno 100% (
) rebate sale-ben vettem. Most hol vannak az ilyen akciók? Sehol!
Azóta már vagy 3-szor csavart önmagán az aeria a rossz irányba (Vegyél AP-t, költsél AP-t, vegyél mindent AP-ból, vedd meg még a szaros replay mediumot is AP-ból
).
-
Ricco_hun
senior tag
Engem főleg az zavar, hogy nagyon irreális lett a sebességérzet. Így most nagyon kell kapkodni, hogy az ember végigmenjen egy gyors pályán. Tegnap az S2000-el mentem B-Road-on. Hát olyan a sebességérzet, mintha a Morello-val mentem volna, kevesebb idő jut lereagálni mindent. Há mondom mi ez, hirtelen 500 lóerős lett a Honda? Lenézek a kilométerórára és 150-160-nal megyek, pedig olyan volt, mintha legalább 240-nel mennék. Ez azért bosszantó dolog, mert most újra kell tanulni, hogy érzés alapján melyik kanyaron mennyivel lehet átmenni. Mert ugye én tegnap azt hittem, hogy 200-zal közelítek a kanyar felé (pedig lehetett vagy 120), ezért nagyon lefékeztem és éreztem, hogy gyorsabban is be lehetett volna venni azt a kanyart.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
jacksonfive #20571 üzenetére
Most mi lesz?!
Még jó, hogy a billentyűzeten a betűk fölött is ott vannak a számok. Ja és mégegyszer: -
Ricco_hun
senior tag
Látom neked sincs jobb dolgod, mint velem kötekedni. Hogy vagyok lvl41? A sok kombózás. Mondom még a karácsonyi pályán tápoltam fel magam lvl40-ig. Aztán sokáig annyi is voltam. Majd kaptuk a bulákat már nem emlékszem melyik eventen és vagy 1,5-2 hónapja el is használtam az egyik hétvégén az xp-s csajt szintén kombózásra, így vagyok most lvl41.
-
Ricco_hun
senior tag
Dehogy játszok vele. Hetente egyszer belépek, hogy van-e valami, majd megyek pár kört, elvernek és el is megy a kedvem jóidőre tőle. Utóljára december környékén játszottam vele normálisan. Azóta csak ilyen fél órákra lépek be, hogy vessek egy pillantást a változásokra. Pedig a karácsonyi pályának milyen fílingje volt.
-
Ricco_hun
senior tag
Jajj, most azon vagytok fennakadva, hogy 150rp-t írtam. Lényegtelen mennyit mondok, az a lényeg, hogy szart sem lehet keresni simvs módban. És igen, 150 rp-t kaptam egy versenyért, tiszta low skill vagyok meg mittoménmi, mert a stock kocsimmal kiálltam csupa fullos ellen. Miért ti csak akkor mentek be egy versenyre, ha előtte le van zsírozva az 1. hely?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #20545 üzenetére
És utána azt a 300k-t hogyan pótolom? 2000 versennyel egy pályán? Mert kb 150rp-t kapok egy verseny után.
Amúgy annyira segít a tuning, hogy dobtam rá 1-es 2-es body-t és meg sem tudtam közelíteni a stock időmet a reptéren.
Ja egyébként az előbb fagytam ki: a ProjectTorque.bin hibát észlelt....anyád.
A chat is bugos. -
Ricco_hun
senior tag
Jó ez Cobra. Tetszik. No tuning (sajnálom az rp-t, most, hogy elbaszták a sexplorert), no balance, élvezetes vezetni. A reptéren most aláztam a class4-eseket. Én nyertem, enyém lett a blt és erre megjelenik egy world record felirat
. Persze nem lehetett record meg az rp-t sem adta hozzá.
Ja, egyébként, ha egyszer elvették a jónéptől a kombózást (), akkor nem kéne más területeken kárpótolni az embereket. Úgyis arra mennek rá, hogy minél többen legyenek simvs-ben, akkor meg tessék megcsinálni, hogy többet adjanak a pályák, mert ugye azok még mindig csak alamizsnát adnak nem rp-t meg xp-t.
-
Ricco_hun
senior tag
A drag meg a challenge az nem halt ki, azok be sem indultak soha. Bár asszem itt a ph-sok között volt valaki, aki direkt drag-ra edzett a phoenix-ével.
Most így belegondolva pedig én is szívesen mennék gyorsulni, de ha egyszer nem lép be senki abba a játékmódba (jó, max van egy jelszavas szoba oszt annyi). -
Ricco_hun
senior tag
Hát kb az egyetlen élvezetes/normális fejlődési módot ölték meg. Milyeneket lehetett funolni expós farmolások alatt. Megnézném, hogy te milyen happy vagy mondjuk 8 óra fánk után. De ezt már megszoktam tőled, hogy a nyilvánvalóan szart is véded a PT-ben.
Ezzel elérik, hogy egy újabb játékmód fog kihalni a challange és a drag után. Gondolom azt akarták, hogy többen menjenek VS-ben, de könyörgöm eddig is úgy volt, hogy kb. annyian voltak expóban, mint vs-ben! Hát most drasztikusan eltolódik a mérleg nyelve. Na de nem úgy, ahogy az aeria várja, hogy kétszer annyian lesznek majd vs-ben, hanem eltűnnek a kombósok (90%-uk) és kihal az explorer, de ettől kurvára nem fognak többen játszani a mocskos bugos fosukkal. (ha megint valaki azzal jön, hogy ez egy ingyenes [ja persze, lásd web item mall, mystery box] játék, ezért minden megengedett a kiadó részéről, azt egy virtuális gyomorütésben részesítem) -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Domonkos #20367 üzenetére
A "nincs szerverválasztás" az azt jelenti, hogy mindenki egy szeróra megy (jobbik eset) vagy azt, hogy random szórja szét az emberkéket a szerók között. Ez utóbbi nagyon gáz, hiszen, ha egy szerón van az összes játékos még akkor is elég kevesen vannak a pt-sek.
Cobra nincs: hát persze, miért is lenne. -
Ricco_hun
senior tag
Na, ha hazaérek (5-kor
) én is elindítom az ápdétet. Akkor ugye ez most a Fiona lesz. Mert sok hasznos apró újdonságról olvastam az aeria fórumán. Remélem a Cobra mindenféle mókolás (mystery box és egyéb állatságok) nélkül jön.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #20279 üzenetére
"De már eleget vitatkoztunk ezeken, a lényeg h mégis játszunk a játékkal
Egy nagy rossz húzást látok és az a Crew rendszer."
Erre csak ennyit:Ja, hát igen, én szeretem katasztrófálisan beállítani a helyzeteket, hogy legyen ereje a mondanivalómnak.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #20277 üzenetére
Gondolom válasz akart lenni.
Még szép, hogy a magam szemszögéből nézek mindent. Miért ki szemszögéből nézzem? Az aeria sem szeretetszolgálat ..... és én se. (és hogy szép keretes szerkezetű legyen eme hsz-em) Persze, hogy magamból indulok ki, másnak nem látok bele a fejébe.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bandi18 #20271 üzenetére
Nyugodj meg, onnan folytatja, ahol abbahagyta. Mindig amikor elindítod a Project Torque-t, a launcher előtte lecsekkolja a fájlokat és ha hiányzik valami, akkor azt leszedi. Az update folyamatkijelzésében értelmet ne keress, csak úgy tűnik, mintha előlről kezdené. Azon se lepődj meg, hogyha befejezi az update-et, lehet hogy van még frissítés, szóval "kezdi előlről".
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bandi18 #20269 üzenetére
Hát akkor csinálj helyet a C-n. A windows sem szereti ha tele van a c meghajtó, nagyon belassul olyankor.
PaJa: Csodálod, hogy nem érdekelnek senkit se az ilyen eventek? Mik a nyeremények? 5k, 10k, 20k RP. Ennyi RP-t talán már egy level10-es sem értékel, amikor pár versennyel vagy egy-két expóval össze lehet szedni ennyit. Meg ilyen semmirekellő flaming skidmarks-okat meg soha senki által nem használt challange tick-eteket osztogatnak. Jó most itt egy Cobra-t lehet nyerni, de RP-s lesz ez a kocsi. Bár ennek is a tuningjával kitudja hogyan fog köcsögösködni az aeria. Lehet, hogy ennek már a lvl3-as upgrade-je is ap-s lesz, de nem akarok ötleteket adni ennek a lehúzóbandának. A lényeg, hogy RP-ért is megvehető cuccokért én biztos nem fogok mindenféle bugos videószerkesztő programokkal kínlódni.
-
Ricco_hun
senior tag
Még, hogy ingyen autó.
Jó vicc. Eddig legalább olyan akciók voltak, hogy ha AP-ért veszel kocsit választhatsz mellé egy ugyancsak AP-s kocsit. De ez. Egy RP-s kocsi max 100k RP (class4-5). Az mi? 1 óra expó. Bírom az ilyeneket, és most azt hiszi az aeria, hogy jó fej volt.
Ui: hol vannak a régi 100% rebate sale akciók? Sehol. Mert azóta kicsit elszállt magától az aeria. De mire fel? Kérdem én. Még ha mondjuk a Fionával jönne vagy 10 kocsi meg 3 új pálya vagy valami ilyesmi újítás lenne a játékban. De már régóta unalmas a PT. Inkább "megyek oszt lövök" CoD4-ben, meg viszem a GTA4-et.
-
Ricco_hun
senior tag
Há' most mondd, hogy nem jogos felháborodásom. Írjanak, akkor konzolra, ha ennyire nem tudnak bug-mentes szoftvert fejleszteni pc-re. (meg mégegyszer kérdezem, mi az hogy egy pc-s játék nem támogatja a ma kapható legfejlettebb, legerősebb processzort)
Amúgy gondolom én sem szapulnám ennyire a játékot, ha az aeria nem lenne ilyen geci az amúgy is kevés játékossal. Ha nem lenne ilyen AP-politikája, meg mondjuk jönnének az új kocsik valami normális ütemben (mert most van amit előre beharangoznak fél évvel és nem jön, meg van olyan ami csak egyszer ott van a shopban és senki se tudott róla semmit) meg nem szórakoznának még mindig a Morello-val, akkor lehet, hogy én is leszarnám azt az egy-két bug-ot. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #20174 üzenetére
- a PT nem támogatja az Intel i7 processort ha az van
Mi vaaan
? Ez nekem új. Mi az, hogy nem támogatja. Hát csinálják meg, hogy támogassa! Jó, hogy az Invictus-os fiúk meg nem határozzák mondjuk, hogy csak 2 és 3 GHz közötti órajelű processzorral és kizárólag DDR2 memóriával futtatható a PT.
Kicsit sok mindennel összeakad, meg kicsit sok mindent nem támogat a PT. PC-s játék nem? Hát akkor meg? Én eléggé ideges lennék, ha a csúcs i7-es konfigomon nem futna egy pc-s játék, mert nem támogatja a processzorom. Ájájj, sok minden gyerekcipőben jár még ennél a játéknál.Ha a fenti kijelentés nem helytálló, akkor eme hsz-em tárgytalan.
-
Ricco_hun
senior tag
Paja: "Qrvanagy klikkesedés folyik! Aztán abból is csak a viszálykodás, versengés lesz ami nagyon nem jó."
Látjátok, én már megmondtam pár 100 (esetleg 1000) hozzászólással ezelőtt, hogy ennyit értek el a klánrendszer bevezetésével a játékban.
Kedves Bome. Nem kell mindent vér komolyan venni. Nem kell minden apróságra felkapni a vizet és rögtön írogatni, hogy ilyen-olyan szar a fórum én húzok is innen címmel. Kicsit le kéne higgadni, a kritikákat is el kell fogadni. De például Mariann hsz-ében a smiley-k jelentősége felett átsiklottál. Ha meg számodra tényleg irritáló hsz születik, hát istenem, át lehet ugrani fölötte. Bumbalaci meg rögtön a torkunknak esett, hogy hogy merik itt leírni az emberek a véleményüket, mert megbántották vele a csapattársát. Egy kis humorérzéket kéne magatokra erőltetni vagy ha nem megy, akkor legalább nem kéne beírni 100-adszor is, hogy "ez a fórum televan nagyképű emberekkel, itt csak bántanak mindenkit, különben is a legjobb fórum az xy, én húzok is innen".
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #20083 üzenetére
Aha, csakhogy mondjuk bennt vagy a szobában, style-t váltasz és tételezzük föl, hogy kinézetben nem rakja vissza alapra a kocsit. De viszont az összes teljesítmény tuningot meg leveszi (pedig performance-hoz nem nyúltál!). Elindul a verseny, te meg csak pislogsz, hogy a többiek elhúznak, mert sikerült egy alap kocsival rajthoz állnod. Ez nagyon is megtörténhet, mert nem hiszem, hogy mindenki leellenőrzi a chat-en jobb gombbal a nevére, hogy maradt-e a full tuning. Ilyen apróságokkal szarják el az egész játékot.
-
Ricco_hun
senior tag
Úristen, hogy ez a style1-2-3 meg performance1-2-3 hogy el van 'síííííííp'. Egyedül az rx-7-esemnél akarok két külön style-t használni (1-es fekete, 2-es Ruby-s) (milyen káosz lenne ha minden kocsinál mind a három lehetőséget használnám, jobb bele sem gondolni). A performance marad az 1 minden esetben. Most beléptem játékba. A kocsin a style2 van. Vissza akartam rakni a style1-et, erre leveszi az összes tuningot (optikait és teljesítményt egyaránt) a kocsiról
. Végigpróbálgattam minden kombinációt, kiderült, hogy a régebbi fekete style-om a performance2-ben tárolódott el
. Ja és sok-sok
annak (a programozónak), aki egy ilyen egyszerű dolgot nem tud megoldani a játékban. Ha egyszer ezek a kiba...tt értékek valahol el vannak tárolva, akkor azokat miért nem lehet előhívni ugyanúgy, ahogy el lettek tárolva? A bitek bekerültek egy virtuális turmixba? Én komolyan nem értem.
-
Ricco_hun
senior tag
Nem gondolod, hogy nem kéne minden apróság miatt rögtön jelentgetni az embereket? Például engem is marhára idegesítene, ha az illető állandóan nyomná a Hahahát. Én meg azokat nem csípem, akik hugyé' szaré' jelentgetnek. Ezért nem megyek például soha TA-ba. Mert ott elég, ha már egy valaki laggol és akkor borult minden, meg még én magyarázkodjak, hogy miért jöttek belém. Meg simvs-ben is ghost off-nál, bemegyek mellé kanyarban, kifékezem, ő pörög egyet és akkor már rögtön bannoljanak engem az egész játékból, mert beletiportam valakinek a kis lelkivilágába? Ugyanmár.
-
Ricco_hun
senior tag
Biztos, hogy nem jutnak előnyhöz a távolabbi játékosok. Sőt. Én például eddig csak hátrányt tapasztaltam azonos kocsival és beállításokkal. Lehet én vagyok a béna, sőt biztos, mert konstans hibátlan köröket nem tudok menni, a bill miatt "kockásan" kanyarodok. De amikor ugyanolyan kocsival és balanszokkal már a második kanyarban elhúznak tőlem, akkor azért elmegy a kedvem a játéktól. Egyik dolog, hogy kevés hozzá a gépem (legtöbbször a szarabbik gépnél ülök én - öcsém privatizálta az új gépet, tudom papucs vagyok, de több mint 10 kilóval nehezebb
), a másik meg, hogy kicsi a netem feltöltési sebessége (ráadásul az öcsém 24/7-ben silkroad-ozik). Szóval semmi sem ideális számomra, hogy esélyem legyen PT-ben, mert azt nem hiszem el, hogy ennyire béna lennék, alapvetően mindig jól mentem az autós játékokban. Egyszer azért kipróbálnám milyen úgy versenyezni, hogy semmi más nem használja a netet és én ülhetek az erősebb gépnél.
Ja és annál a hsz-nél még nem is vettem észre, de: #20000 is mine -
Ricco_hun
senior tag
válasz
ABnormal #19998 üzenetére
Azzal magyarázza, hogy a magyarok laggolnak? (<--- felületes angol tudásom)
Úgy útálom az ilyen statbuzikat. Állandóan csak gyengébbek ellen mennek, hogy biztosan ők győzzenek, ha meg valaki mégis befogja őket, akkor még nekik áll feljebb. Szánalmas.
(Amúgy nem hiába írja, hogy USA/CAN. Gondolom minél kisebb pingűekkel akar csak játszani. Végülis valahol érthető, mert a legjobb nettel rendelkező magyarnak is 150 felett van a pingje montrealba vagy hova.<-----sávszélesség igény rulez
)
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #19957 üzenetére
Úgy néz ki, hogy Fiona üdvözítő fejlesztéseket hoz. A King of the Hill részét nem igazán értem, hogy az miben fog megnyilvánulni. De ezek az apróságok tetszenek, hogy rámutatok az egérrel a kocsijára és rögtön megjeleníti az infókat. Meg az, hogy mutatja, hogy kinek hol tart a pálya betöltése. Eddig mindig ment a találgatás, hogy ki miatt laggolunk, meg tart 4-5 percig egy pályabetöltés (még a végén kiderül, hogy miattam
). Remélem jól fog működni ez a funkció, hogy nagy bizonyossággal szűrhessük ki a "betonúszókat". + új autókkal kéretik feltölteni a class6-ot és 7-et
.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
zyzygabesz #19952 üzenetére
Megnéztem a képet. Látom megcsináltad a mission-okat és ezért megkaptad mind a 3 kezdő kocsit. Ami a képen van gift, az egy Lion-t tartalmaz, de mivel neked már van egy olyan kocsid, ezért kiírja, hogy "You have the maximum from this item!", mivel minden kocsiból csak egy lehet. Mivel nem tudsz vele mit kezdeni (eladni vagy továbbadni), mert neked már van egy ilyen autód, szerintem nyugodtan droppolhatod azt a gift-et.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
zyzygabesz #19950 üzenetére
Helló Gabesz!
Először is, kocsit sajna nem lehet eladni. (meg úgy egyáltalán semmilyen kereskedői rendszer nincs a PT-ben
)
Kaptál egy ujjat? Akkor neked már 11 van?(új-nem régi; ujj-ami a kezeden van)
A garázsod sosem lesz tele, hacsak meg nem veszed az összes kocsit a játékban. Az Inbox-ban nem nagyon szoktak verdák lenni, hacsak nem küldött valaki neked ajándékba ap-ért. Ahol a kocsikat tudod kiválasztani (jobb felső sarok, lenyíló rész), ott nem csak annyi kocsi van amennyit látsz, lehet köztük lapozni is a nyilakkal. -
Ricco_hun
senior tag
Sötétebb helyeken nem is csinálhattad volna a screenshot-okat. Alig látni valamit a kocsiból. Ha class4-be vagy class5-be jön én megőrülök. Ezekben a class-okban már annyi kocsi van, mint a szemét (mármint a pt-hez képest). Ideje lenne elkezdeni megpakolni a class6-ot meg 7-et.
Ja, amúgy mióta elhasználtam az xp-s csajom és level41 lettem be sem léptem a játékba, már megint nincs motiváció. Új kocsikat és a bogarak kiírtását! Köszönöm. Kérem kaccsoja ki. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
fekeandras #19716 üzenetére
Igen, pont az a lényege a mail-nek, amit kicsillagoztál. Azt a kódot kell bemásolni ezen a linken: http://project-torque.aeriagames.com/cse/amd
Előtte jelentkezz be az aeriára, mert csak akkor fog megjelenni az a beviteli mező ahova be kell másolni a kódot. Megnyomsz valami button-t (), kiírja, hogy thank you, és ha belépsz a játékba már meg is érkeztek az e-mail-ben felsorolt free gift-ek.
Szerk: vagy téged a körítő duma érdekel? Mert szerintem az lényegtelen. Meg még felsorolja, hogy milyen új dolgok várhatóak a közeljövőben.
-
Ricco_hun
senior tag
Hát most nézegettem az egyes kocsik "pöttyeit" class-on belül. Eddig sohasem ez alapján választottam a kocsimat. És valószínűleg ezentúl sem fogom figyelembe venni, mert xart se ér. Például az evo/wrx 1 pöttyös, a spiedo meg 3. Mégis mi alapján
, merthogy a spiedo nem viszi le az evo-t/wrx-et az biztos. Találtam némelyik kocsinál logikát is ebben a pöttyözésben (pl az oké, hogy a civic type-r class4-ben csak 1 pöttyös), de az esetek többségében nem igazán megbízható ez a fajta rangsorolás a kocsik között.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bazzzs #19700 üzenetére
Ezt értettem, hogy az 1.3-at arra értitek, hogy class1 és 3 pötty. De a pöttyök mit szimbolizálnak játékon belül? Ezt még sose néztem, hogy most melyik kocsi hány pöttyös adott class-on belül. Egyáltalán van valami jelentősége?
Az új kocsikat meg nagy szeretettel várjuk.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #19697 üzenetére
Én is rádobtam a Ruby-s (és nem Rudy, ahogyan az aeria mindenhol írja
) extreme vinyl-t az RX-7-re (ATi Radeon vga-sok előnyben
). Érdekes, hogy az új key-es event csak pár óra múlva fog elindulni, mégis be tudtam írni a kódot. Na mindegy, aeriától ésszerűséget ne várjunk. A mazda xedos még mindig class6 és a kis ábrája még mindig azt mutatja, hogy előlmotor-hátulhajt. Nem igaz, hogy egy ilyen piti hibát nem lehet azonnal kijavítani, pedig csak pár adatot kellene átírni. Tudnak róla meg minden, le is írják, hogy egy bug, de nem tesznek semmit, ezt bírom az aeriában.
Más: amúgy mi ez, hogy most class1.3 (tehát egy pont három) meg class2.1. Most akkor még a class-okon belül is rangsorolva vannak a kocsik vagy mi? -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Domonkos #19678 üzenetére
Ez valami megkésett áprilisi tréfa akar lenni az aeriától? Nézzük csak: class6, de csak 145 lóerő (a valóságban 2.0L-es V6-os motor 147 lóerővel). A shopban, leírás alapján elsőkerekes (meg az életben is), de az a kis grafika a jobb felső sarokban azt mutatja, hogy előlmotor-hátulhajt. Test drive: kanyarodni nem akar, dög nehéz, és nem tudom eldönteni, hogy most hol is van a hajtás. Talán class2-ben lenne esélye, de szerintem egy corall simán otthagyja.
Kép róla: Mazda Xedos 6 V6
-
Ricco_hun
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Domonkos #19668 üzenetére
Vannak ilyenek, hogy elfeledkeznek dolgokról (micsoda precíz munka folyhat ott az aeriánál
). De hát örüljünk neki
. Egyébként már nekem is megjött a twitteres 200AP
. Úgy néz ki, hogy most "érkezési sorrendben" rögtön megkapják az emberkék az AP-t, jobb, mintha várni kéne az event lejártáig (+1 hónap
).
-
Ricco_hun
senior tag
Ez a baj, hogy a PT-ben csak ajándékozni lehet, közvetlenül a shopból. Egy valamire való mmo-ban simán át lehet adni bármit egyik karakterről a másikra. Ha PT-ben ezt lehetne, fúúúú
(mert egy másik acc-on is gyűjtöm az AP-t meg az ilyen IGN-es key-ekből származó rp-duplázókat meg xp csajokat is átadnám a főacc-ra, dehát
).
-
Ricco_hun
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #19614 üzenetére
Nekem csak ez a rész nem tiszta: "To do this put ‘d’ in front of aeriagames then your message an example below"
Miért tegyek én egy d-t az aeriagames elé? Meg múgy is csak annyi van, hogy küldj egy direkt üzenetet az aeriás bejelentkező neveddel (persze miután visszaigazoltak, mert csak azután jelenik meg a direct message gomb az aeria neve alatt a following_me menüpontban).
Szerk: közben vissza is igazoltak. Most akkor mi legyen az üzenet? "d aeriagames account id: név" vagy csak "account id: név"?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #19610 üzenetére
"mindenhol F5"
Szintén zenész. Ha kormánnyal mennék, akkor valszeg valamilyen belső nézetet választanék. De billel tolom, mert szerintem a PT túl interaktív játék ahhoz, hogy most a kormányról mindig nyúlkáljak előre a billhez. Bár biztos gyorsabb lenne kormánnyal (egy bizonyos tanulási idő után), mert billel az elnyújtott kanyarokban való pötyögtetés időveszteséggel jár.
-
Ricco_hun
senior tag
Éééééééééééssssss level 41! Folytatnám tovább is az explorert, de nem csak gépezésből áll az élet, menni kell ki ház körüli munkákat végezni.
-
Ricco_hun
senior tag
Na mára elegem van az explorerből. Már csak 174k xp kell és lvl41
. Majd holnap délelőtt folytatom a Forma1 után.
PaJa mégegyszer megkérdezem: mikor szándékozzák csökkenteni az explorer rp/xp adási faktorát? Vagy te sem beszélhetsz róla, mert seggbe billentenek?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Domonkos #19553 üzenetére
Most már értem. Valamiért megcsináltnak tekinti az előző licensz tesztet, pedig te azt nem is csináltad meg és most be vagy ragadva azon a szinten. A kép szerint a következő licensz teszt aktív. Azt nem tudod megcsinálni? Elég gáz ez a helyzet, szerintem a vége az lesz, hogy jelenteni kéne az aeria megfelelő topikjába, mert most így senki sem tud rá megoldást mondani.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #19542 üzenetére
Na megnéztem az aeria oldalán a purchase history-ban és kaptam 400AP-t a youtube-os eventért, végre. Ha hazaérek szerintem veszek egy Honda S2000-et. Class4-ben úgy is csak a Phoenix-em van. Class5-be meg összkerekesnek ott van a Spiedom. Szóval relli ótót majd akkor veszek inkább, hogyha rebate sale akció lesz. Mondjuk addig remélem megint lesznek ilyen 100-200 AP szerzési lehetőségek, mert az S2k vásárlás után igencsak megcsappan majd a nehezen összekuporgatott AP-im száma.
-
Ricco_hun
senior tag
Most, hogy leértékelés van szinte az összes kocsin, elgondolkodtam, hogy venni kéne egy relli ótót. Csak ugye az örök kérdés (és harc
): Lancer Evo vagy Impreza STi? Akinek mindkettő megvan az dobhatna valami infót, hogy melyik a jobb (tudom, próbáljam ki test drive-ban, de mire egyenként rárakok mindent mindkét kocsira addigra megőszülök). Vagy még elég csábító a class4-es Honda S2000. Elbizonytalanodtam vagy mégsem
.
-
Ricco_hun
senior tag
Én azért nem lennék ennyire pesszimista. Néhány emberkének erőt kéne vennie magán és nem birka módjára követni másokat (ha ők mennek én is megyek címen). Annál többet élt meg ez a topik, minthogy csak így hagyjuk veszni. Azért kéne pár partner ebben. Igaz a modik időszakos ámokfutásai nem sokat segítenek benne. (azért sem teszem off-ba
)
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
SSP33DY #19517 üzenetére
Na most nyomd be te is a durcát. Há de nem? Tudsz kulturáltabb körülményeket a fórumozásra a Ph-nál? Meg miért jó az, hogy százfelé szakítjuk a társaságot. Tudtam, hogy csak hátrányai lesznek ennek a klán-rendszernek. Tessék, idáig gyűrűzött. Erről is az aeria tehet
. Nem hiába nem léptem be egy klánba se játékon belül (tudom, nem is nagyon kapkodtak értem - nem vagyok egy pro csukló sofőr na).
Régebben is írkálták be ide emberkék, hogy csinálnak külön honlapot meg pt-fan oldalt. Mondtuk, hogy jól van csináld, de az már nem lenne olyan funny, hogy 3-4 oldalt kell nézegetni állandóan, amikor központi pt fórumnak itt van ez. Azért majd' 20 ezer hozzászólásig csak eljutott ez a "szedett-vetett banda". -
Ricco_hun
senior tag
Fú, félve írok be bármit is, még letámad a barna mackó
.
Ilyen sem volt még. Most valamennyi kocsi akciós. Elég csábítóak, be is neveznék egy Lancer-re, ha megkapnám a jutyúb videjós eventért az AP-m. Taz, csak írogatja, hogy elnézést, meg sajnálom, de AP sehol. Na mind1. A mostani árakat még megfejelhetnék egy 50% rebate sale-el és akkor többet egy rossz szavam nem lenne az aeriára (no azért ettől nem félek, mert ilyen úgyse lesz
).
OBB-sek visszejöhetnétek. Most, hogy ilyen összetákolt honlapok soselátott fórumaira jártok az kinek jó? Sylar (Lacika), oké tudom, hogy sok munkád volt az egyéni aláírásképekkel, meg jól is néznek ki, de fölöslegesek. Egyszer kétszer be lehet rakni, hogy nekem ilyen is van, de hogy most egy egy tapsolós smiley-t vagy csak annyit, hogy "PM ment" tartalmazó hsz-ek után elég gáz betenni egy kb 8 sort foglaló képet.
Bubival meg nemtom mi vót. Talán ivott vagy csak már a végletekig felhúzta az agyát ez a "nevezd át magad vagy ready up for ban" dolog. Amit én sem értek, szvsz fontosabb dolgokkal is törődhetnének a GM-ek (pl AP kifizetés
). Meg mondom, tegnap találkoztam egy "SerGeyGoesAnal" nevű egyénnel - ööö hiba a Mátrixban.
ui: nem baj, én akkor is fogok ide írni, ha senki más nem is
.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #19500 üzenetére
Ha küldesz nekem egyet gift-be megmondom, hogy annyira jó-e
.
Egyébként pont most léptem ki PT-ből. Előtte server is shutdown volt, nemtommé
. Nyomtam egy kis tuningot a vaciúj Buggy-mra. Elég jól megy, csak hosszú pályákon elvérzik, mert kicsi a végsebessége. Egyébként Buggy-teszt közben találkoztam egy olyan nevű gyerekkel, hogy "SerGeyGoesAnal". Szóval, ha ilyen nick megengedett, akkor Bubi még HugeBoobshunter is lehet.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #19496 üzenetére
Mariann, te eddig melyik online autós játékkal játszottál?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #19492 üzenetére
Darahiannak is mielőtt beleélné magát.
Ajándékozni csak úgy lehet, hogyha a shop-ban ap-ért veszel valamit és ott a kis ajándék jelre kattintasz. Átadni dolgokat nem lehet, már eleve giftben lévő cuccokat továbbajándékozni nem lehet. Sajna.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #19490 üzenetére
Pedig fejleszthetnének a PT-be egy kereskedői rendszert, mint a legtöbb normális MMO-ban. Vagy csak elég lenne annyi is, hogy bármit át lehessen adni egymásnak. Például én a második acc-omról rögtön átadnám a csajokat, meg az összes AP-t.
-
Ricco_hun
senior tag
Ha már leértékelés, én vettem egy Buggy-t. Nem tudja valaki, hogy mennyi rp-be fáj a full tuningja? Bár semmi kedvem explorerezni. A Camarón is csak optikai tunying van, mert több milla rp kellene. De az vagy egy hét szenvedés bogyószedő módban (eltekintve a 8 acc-os, meg "családi" expótól, im lonely wolf
).
-
Ricco_hun
senior tag
Tele van már a hócipőm azzal, hogy megyek két kört és elmegy a hang, de úgy teljesen az egész gépről. Még a winamp sem hajlandó ilyenkor egyáltalán elindítani a zenét. Nem kell írni, hogy ezzel meg azzal a codec pack-al akad össze a PT, csinálják meg úgy, hogy ne akadjon össze semmivel.
Szerk.: csak a gép restart segít rajta.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
fekeandras #19074 üzenetére
Talán a 1,5 gigás telepítővel kellett volna indítani és nem a 970 megással.
-
Ricco_hun
senior tag
A Spiedo témához hozzászólnék, elég sokat mentem/megyek vele. Erő van benne bőven, gyorsulásban a legjobb (főleg most így acc a+-al). De kb. ennyi a pozitívum. A váltója nagyon sokszor beragad egyesbe. És mire ezt lereagálom, hogy belenyúljak a váltásba, már kb 50 méter hátrányt szenvedtem. És ha még működik is rendesen a váltó, elkezdesz leszakadni a többiektől a rajt után, az első kanyarnál véged is van, mert ha a Spiedo-t egyszer bemozgattad (hogy kanyarodjon is, különben csak túrja az orrát) és elkezdett mind a 4 kerékkel csúszni, onnantól kezdve szinte 0 a tapadása a kocsinak csak csúszol és csúszol kifelé a kanyar külső ívéhez és ha nem fékezel le szinte állóra, akkor palánk/fal/oszlop/homokágy. Na megy ugye hátul (középen
) van a motorja és ezért nagy sebességnél előszeretettel alakul ki a parittya-hatás. Azaz úgy elkezd a hátulja belengeni, hogy hiába a sok ellenkormány jobbra, balra, jobbra......, hogy azt az életben nem fogod meg, tuti bepörgés a vége. Ezen az utolsón lehet segíteni egy grip r-el, de akkor meg végképp nagyon alulkormányzott lesz. Majd meglátom mi lesz, ha szert teszek egy evo-ra vagy wrx-re (ap-s kocsit csak akcióban veszek
), mert most így nagyon az a meggyőződésem, hogy mégiscsak jobb lehet ez a két ótó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest