- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Paja: "Qrvanagy klikkesedés folyik! Aztán abból is csak a viszálykodás, versengés lesz ami nagyon nem jó."
Látjátok, én már megmondtam pár 100 (esetleg 1000) hozzászólással ezelőtt, hogy ennyit értek el a klánrendszer bevezetésével a játékban.
Kedves Bome. Nem kell mindent vér komolyan venni. Nem kell minden apróságra felkapni a vizet és rögtön írogatni, hogy ilyen-olyan szar a fórum én húzok is innen címmel. Kicsit le kéne higgadni, a kritikákat is el kell fogadni. De például Mariann hsz-ében a smiley-k jelentősége felett átsiklottál. Ha meg számodra tényleg irritáló hsz születik, hát istenem, át lehet ugrani fölötte. Bumbalaci meg rögtön a torkunknak esett, hogy hogy merik itt leírni az emberek a véleményüket, mert megbántották vele a csapattársát. Egy kis humorérzéket kéne magatokra erőltetni vagy ha nem megy, akkor legalább nem kéne beírni 100-adszor is, hogy "ez a fórum televan nagyképű emberekkel, itt csak bántanak mindenkit, különben is a legjobb fórum az xy, én húzok is innen".
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Hegesztés topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fűnyíró topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz (Beszámítás)
- Eladó Dell OptiPlex 7020 SFF, i5-14500, 16GB DDR5, 256GB SSD, WiFi
- Eladó használt de hibátlan és megkímélt Sony XR55A83JAEP OLED TV.
- Eladó gamer pc, i7, GTX 1660 super
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14sRyzen 7 Pro-4750u/32GBRAM/256GBSSD/FULLHD IPS TOUCH
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest