- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Én is rádobtam a Ruby-s (és nem Rudy, ahogyan az aeria mindenhol írja
) extreme vinyl-t az RX-7-re (ATi Radeon vga-sok előnyben
). Érdekes, hogy az új key-es event csak pár óra múlva fog elindulni, mégis be tudtam írni a kódot. Na mindegy, aeriától ésszerűséget ne várjunk. A mazda xedos még mindig class6 és a kis ábrája még mindig azt mutatja, hogy előlmotor-hátulhajt. Nem igaz, hogy egy ilyen piti hibát nem lehet azonnal kijavítani, pedig csak pár adatot kellene átírni. Tudnak róla meg minden, le is írják, hogy egy bug, de nem tesznek semmit, ezt bírom az aeriában.
Más: amúgy mi ez, hogy most class1.3 (tehát egy pont három) meg class2.1. Most akkor még a class-okon belül is rangsorolva vannak a kocsik vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- Sandisk SSD PLUS 1 TB SATA SSD - 100%, 2 darab!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Ryzen5 4500/ RX 5700XT/ 16GB DDR4/ 500GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- GARANCIÁLIS 2028-ig!!! Asus Rog Xbox Ally X 24GB/1TB + prémium tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) extreme vinyl-t az RX-7-re (ATi Radeon vga-sok előnyben
). Érdekes, hogy az új key-es event csak pár óra múlva fog elindulni, mégis be tudtam írni a kódot. Na mindegy, aeriától ésszerűséget ne várjunk. A mazda xedos még mindig class6 és a kis ábrája még mindig azt mutatja, hogy előlmotor-hátulhajt. Nem igaz, hogy egy ilyen piti hibát nem lehet azonnal kijavítani, pedig csak pár adatot kellene átírni. Tudnak róla meg minden, le is írják, hogy egy bug, de nem tesznek semmit, ezt bírom az aeriában.