- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Úristen, hogy ez a style1-2-3 meg performance1-2-3 hogy el van 'síííííííp'. Egyedül az rx-7-esemnél akarok két külön style-t használni (1-es fekete, 2-es Ruby-s) (milyen káosz lenne ha minden kocsinál mind a három lehetőséget használnám, jobb bele sem gondolni). A performance marad az 1 minden esetben. Most beléptem játékba. A kocsin a style2 van. Vissza akartam rakni a style1-et, erre leveszi az összes tuningot (optikait és teljesítményt egyaránt) a kocsiról
. Végigpróbálgattam minden kombinációt, kiderült, hogy a régebbi fekete style-om a performance2-ben tárolódott el
. Ja és sok-sok
annak (a programozónak), aki egy ilyen egyszerű dolgot nem tud megoldani a játékban. Ha egyszer ezek a kiba...tt értékek valahol el vannak tárolva, akkor azokat miért nem lehet előhívni ugyanúgy, ahogy el lettek tárolva? A bitek bekerültek egy virtuális turmixba? Én komolyan nem értem. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Bundle topik
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Egyszerű kávé topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Végigpróbálgattam minden kombinációt, kiderült, hogy a régebbi fekete style-om a performance2-ben tárolódott el
annak (a programozónak), aki egy ilyen egyszerű dolgot nem tud megoldani a játékban. Ha egyszer ezek a kiba...tt értékek valahol el vannak tárolva, akkor azokat miért nem lehet előhívni ugyanúgy, ahogy el lettek tárolva? A bitek bekerültek egy virtuális turmixba? Én komolyan nem értem.