- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
Plokijuma #6055 üzenetére
Van full-os wizzem (alap kocsikhoz jó), fullos quadro, fullos stallion (izom) és egy fullos panama, mást meg minek vegyek?
Jöhetne egy olyan serpentine map ,ahol azon az offroad-os részen ami az 50-50-ben van, nem felfelé megyünk, hanem lefefé zúzunk
,nah az odabaxna
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #6031 üzenetére
Hát nem tudom, pedig őrölt nagy a különbség rásegítés on és off között (billentyűzeten). Mindenesetre ha te ezt nem érzed, akkor hozzámképest előnyben vagy
(a TMN-t én a PT előtt nyomtam sokáig, jó kis gamma volt, de ráuntam... sztem a mostani új résszel teszek még egy próbát
)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #5930 üzenetére
Én anno még októberben küldtem a címükre egy mailt a játékkal kapcsolatban, de b@sztak visszaírni
Pedig -ahogy írtad is- jó lenne tudni, hogy egyáltalán tudatában vannak e a problemmel és ha igen akkor mikorra várható (ha várható) megoldás...
(remélem te nagyobb sikerrel jársz mint énJah írnak, akkor az infókat a ide is légyszi
)
G@bi
Thx, akkor lesem a fórumot!
-
quadroracer
tag
-
-
vizibal
tag
válasz
Plokijuma #5832 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled. Nálam egy óra TA után (kb. két 30 körös, vagy jó sok várakozás és egy 30 körös) után szinte menetrendszerűen jelentkezik a negatív bug. Első vagy második tankolás után rendkívül bosszantó tud lenni, hogy egyszerűen nem bírok 1:03 alá menni a tankolás előtti kör kivételével, holott előtte simán összejönnek az 1:02:xx-1:01:xx idők draft nélkül (utóbbi persze a tankolás előtti körökben, tehát nem pozitív bug eredménye).
Sokszor egyszerűen lemaradok, hiába megyek az előttem lévő szélárnyékában (már ha megjelenik egyáltalán, és nem járatja velem a bolondját, hogy mikor kívül vagyok, akkor látom, mikor belemennék a légüres járatba, akkor meg pikk-pakk eltűnik, nem csak vizuálisan, hanem a gyorsító hatása is). Lehet, hogy én vagyok naiv és nem ilyen egyszerű a megoldás, de nem tudnák simán egy trace-eléssel megállapítani, hogy ilyenkor melyik változónak nem annyi az értéke, amennyinek kb. lennie kellene? -
PepeDon
tag
válasz
Plokijuma #5823 üzenetére
Nem akarlak megsérteni Ploki, de amikor bejött a Serpentines pálya azon olyan időket mentél a quadroval, 'ami már nem emberi'. Jó utána téged is lenyomtak (talán), de akkor se mond, hogy mindig negatív speedbugod van, mert ez így nem helytálló. TA-ban lehet, de az egész PT-re nézve nem. (ez csak olyan kis megjegyzés).
Én személy szerint azt vettem észre, ha valaki speedbugos (plusszosan), akkor tuti van aki negatívan is. Pl a múltkor utolsó három köröm (a végén kb 2 körre való maradt) 1:03.5xx, 1:03.1xx, 1:02.9xx volt. A mögöttem levő meg futotta a szokásos 1:01.9xx-1:01.5xx időket. Ha lett volna még 2 kör el is veszítem a futamot. Az ellenkezője annyira nem fordult még elő vele, hogy egyedül fussak 1:00.xxx időket.
Régi gépről meg annyit, hogy Kisvárdai a következő konfigon tolta. Bár nem tudom volt-e speedbugja. 2,8 cerka, 256mb ram, 9250 radeon. Kész diavetités volt a start. Mostanában talán 3ghz p4, 1 gb ram, meg x1050 radeon ez se egy teljesítmény bajnok, de a múltkor driftelve futott 0:59.8xx időt tehát, vagy ő, vagy driftpartnere kicsit bugos volt, vagy csak simán annyi drfit jött össze, hogy ennyit lett.
Azt kijelenthetjük, hogy nem gép és nem net sebesség függő a speedbug. Az lehet, hogy más laggolása eredményezi, ezt ki kellene kisérletezni. 10-15 ember és 2-3 órán át TA-zni. Persze mind magyar lenne és akkor kb azonos lenne az esélye a speedbugnak. Ha valakinek lenne, akkor nem az EU-USA táv miatt van. Azért kellene annyi ember, mert akkor már valaki tuti laggolna. Esetleg kevesebb ember és a háttérben meg futtatni le és feltöltést. Lehet, hogy még így se jelentkezne a speedbug, de egy próbát megérne.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #5817 üzenetére
Az én konfigom is A64 3200+-os CPU-ból áll (adatlap) és nálam viszonylag ritka az SB. Az ok tuti nem hardveres (egyébként meg természetes hogy a 100%-on dolgozik (minden)játék alatt //kivéve passziánsz és hasonlók
)
Tuti hogy valami hálózati kód optimalizáltatlanság/p2p/lag/stb... miatt lehet (azt meglesni hogy milyen "együttállás" kell ahhoz hogy a SB megjelenjen szerintem nem lehet, de jó lenne tudni, hogy mik a feltételei)Ezt a hibát a fejlesztőknek kell orvosolniuk, ami már nagyon!!! időszerű lenne...
-
Dr. Romano
veterán
-
vizibal
tag
válasz
Plokijuma #5640 üzenetére
Á, így már világos, kösz.
SylarHUN Szerintem gyorsan írj egy e-mailt az Xfire-ös levélben található címre, ők biztosan tudják, mi lehet a baj. Mi úgyis csak találgatni tudnánk, te meg közben kifutnál az időből.
Ja és ezúton szeretném még egyszer megköszönni a segítséget mindenkinek, aki rám szavazott az autóreptetős eventen.
-
PepeDon
tag
válasz
Plokijuma #5635 üzenetére
Ha megfigyeled a tetején ott van, hogy nyári időszámítás. Tehát angliában mindig 1 órával kevesebb mint náluk. Az a bosszantó, hogy a GMT az állandó, tehát a GMT-hez képes (még az angol idő is +1). Érdekes de semmit se ér ez az óra állítgatás. A '80 -as években kitalálták, hogy milyen jó lesz, de mára rájöttek, hogy egyáltalán nem jó.
Egy érdekes kép . Bluice nem is játszott, de mégis ez lett a vége. Jó kis bug.
-
PaJa1
őstag
válasz
Plokijuma #5450 üzenetére
Úgy látom ezek szerint sikerült bejutni....
Valóban jó lenne ha látnánk a lányokat már a szobában. Meg az is hogy GS v GM által készített szoba, és addig amíg a GS v GM a szobamester (piros) addig a szobát sárgával írja ki a lobbyban.A tisztességes küzdelemhez tényleg ki kell lőni a lányokat és a BUGot! Tegnapi TA-ról el is mentettem a replayt majd küldöm tovább. Kijön elém a tag, közel teli tankkal a boxból. Majdnem elérem a szálárnyékát, én már kint voltam kb 3 kört a pályán. És Egyzerúen eltép előlem, több mint 1 mp-t ad körönként nehéz autóval. Ja és persze h nekem kell hamarabb kimenni tankolni. Nem, nem én voltam a béna. Aztán meg írja chatben hogy egész nap 1.01 es köröket megy egyedül. Most simán vitte 1.00-t is teljesen egyedül.
Amúgy szeretem a hosszú hozzászólásokat, tartalmasabb mint terjedelem ugyanennyi rövid!
Én is jobban örülnék annak ha most kijönnének az új autók, lenne mire költeni kb 1 hónapig és addig csak a hibák javítása lenne esedékes. Szerintem...
ui.: Nem tetszik az Unedrground pálya.
-
quadroracer
tag
válasz
Szia Ploki!
Vegre sikerult regisztralnom ide, es most mar nem csak privatban zavarlak
Eloszor is. En pl. nagyon sokat olvasok itt a speedbugrol, gripbugrol, sok minden masrol. Nagyon erdekelnek ezek a dolgok, foleg a nehezen elohozhatoak, illetve a veletlenszeruek. En megmondom oszinten, hogy mivel szinte allandoan CTF-ben logok, ezert a CTD-n kivul nem sok massal talalkozom. Egyszer volt olyan amikor ereztem az iranyitas megvaltozasat, de emlekeim szerint full quadro szoba volt, tehat nem volt harpoon a kozelemben sem.
Mivel mazoista vagyokszeretek CTF-ben harpoonokkal osszekerulni, mert igen csak megizzad az ember hogy megnyerje a meccset. De egesz egyszeruen, nem emlekszem hogy megvaltozott volna az iranyitasom! Lattam a feltoltott (aeriagames) replayedet, de arra kerlek teged es mindenki mast is, hogy ha valamilyen speedbug, vagy gripbuggal talalkoztok, mentsetek a jatekkal replayt, es rakjatok fel az aeriara! En szemely szerint kivancsi vagyok nagyon rajuk, mert velem ugy latszik nem nagyon tortenik ilyen (lehet tul keveset jatszok, de biztos kevesebbet mint ti), es szerintem a fejlesztok is csak ilyesmibol tudnak valamifele adatot kinyerni (Fraps-es videobol nem sokat), a harmadik dolog pedig hogy igy tenyleg marad nyoma a dolognak! Tudod a szo elszall...
Szoval kerek benneteket mentsetek REPLAYT es linkeljetek be a forumokra, az aeria megfelelo topicjaba, es/vagy ide is!
Sztem nem csak en hanem az aeriasok is olvasnak forumot, es nezik a felmerulo problemakat! -
pisti
őstag
válasz
Én ezzel az accgirl-s (+nitro) dologgal teljesen egyertétek.
Viszont, ha kicsit továbbgondolod a dolgot egyértelmű, hogy miért csinálták így.
Mennyibe is kerül egy Accgirl vagy egy 4-es NitroPack?
Sok-sok AP-ba.
Ha valaki nyerni akar, akkor költenie kell ezekre egy-egy ilyen event előtt, tehát szerintem összességében elég sok AP bevétel van az ilyen eventek miatt, jóval több mint amit nyereménybe kiosztanak.
Szóval ez direkt ilyen szerintem, hogy csinálja magának a bevételt az Aeria, úgyhogy nemhiszem, hogy ebben nagy változás lenne majd a jövőben.A bugokkal kapcsolatban meg csak reménykedni lehet.
Mégvalami az Invictus figyelmébe (feltéve, hogy nem az Aeria szerkesztgeti magának ezeket az új pályákat...), már fel lett ez vetve az Aeria fórumon is.
Az új Tokyo Underground pályán jobb időket lehet menni úgy, hogy a hajtűkanyarokba teljes sebességgel robban be az ember. Az elsőnél a falhoz nyomva az autó oldalát a falon végigzúzva az autó oldalát sokkal gyorsabban meg lehet tenni a 180 fokos fordulót, mint normálisan/reálisan kanyarodva és szerintem a második hajtűkanyarból is jobban lehet kijönni, ha belemegy az ember lassítás nélkül a falba, majd nyom a rescue-t.
Vagy kintebb kell tenni ezeket a pályhatároló falakat, sokkal.
Vagy pár másodperces penalty kell a rescue mellé.
Valami mindenképp kéne, mert ez így nagyon gagyi. Pedig maga a pálya nagyon tetszik, de ez idegesítő. Én kb. 2mp-el tudtam a destruktív kanyarodási technikával jobb időket menni (57 vs 55 sec), bár csak 2 versenyt mentem, úgyhogy ez a különbség csak közelítő érték. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #5439 üzenetére
Szép lista és az (számomra) összes zavaró bug fent van rajta. Remélem Invictusék tanulmányozzák ezt 1000-rel és készülnek az ellenszerek.
"Sajnos elég hosszú lista... nem pályák/kocsik kellenek ide, hanem bugmentesítés..."
Totálisan egyetértek veled!!
Minek új fícsöröket tenni a játékba, ha még 1000 éves (még openbétás korszakból származó) hibák sincsenek kijavítva -
vizibal
tag
válasz
Plokijuma #5281 üzenetére
Én mostanában többnyire TA-t tolok, ott 2-3 30 körös verseny után rendszeresen jelentkezik a bug, többnyire az első tankolás után. Utána draftolás nélkül alig tudok 1:03 alá menni, néha a következő tankolás előtti körben összejön egy 1:02:9xx-es idő. Bosszantó látni ahogy minden körben egyre közelebb és közelebb kerül a mögöttem lévő és szép lassan elúszik az első (második, akárhanyadik...) helyezésem.
Valamit tényleg tehetnének már ez ügyben.
-
erdol
senior tag
válasz
Plokijuma #5230 üzenetére
Na ezt láttam én is csodálkoztam is már régen nem láttalak ott.Benéztem a pályára láttam mikor a többiek kiálltak a 8.kör végén és átvetted a vezetést.
Ja az hogy lehet spectatorban hogy kiválasztom kit akarok nézni de pár másodperc után átáll egy másikra.Akkor minek lehet választani ha úgyis átáll más játékosra..
Sajnos a speedbug megvan de sokkal jobban zavarnak az asztalra dobálások meg az idióták akik nem tudják mi a játék lényege és állandóan lökdösődnek.Volt egy érdekes dolog nem tudom miért történhetett pár napja.Elől mentem éppen draftoltunk és hirtelen "valaminek" nekimentem.A pálya közepén de nem volt ott semmi./négy szemmel nézek,szemüveggel szóval tényleg nem/Persze akivel draftoltam az meg nekem és utána penalty nekem.Érthetelen.
-
vizibal
tag
válasz
Plokijuma #5156 üzenetére
Bizony, jó lenne már vmi új infó. Fájt a kezem, annyit játszottam két hét alatt
Remélem, nem csak beetetés volt az RX-7, a 10k AP, meg a többi nyeremény
.
[HUN]-Kisa (AKA kisvardai): Ejnye, az a fránya helyesírás! Hát nem tönkretette az inkognitódat a cudar?
(Tudom, háttal nem kezdünk mondatot
) Úgy látom, azért a mondatvégi írásjelek mennyiségét illetően fejlődtél, csak így tovább
.
Az újrakezdéshez (stílusváltáshoz) is sok sikert kívánok.
Még valami: megint lehet Pro versenyautót nyerni
-
PaJa1
őstag
válasz
Plokijuma #5149 üzenetére
Megjött a jóváhagyó üzenet
Ha minden okés akkor ezen a héten sima CTFek lesznek, 1 jatekos csak 1 futamon indulhat.
Sima CRacer, CTF, 5 perc, Építkezés, táska nélkül. Just for fun
Naponta kb 3 futam esti 9 órás kezdéssel. Ma indul és szerintem péntek este érne véget.Következő héten ha megint csinálhatok ilyet, az már továbbjutós lenne. És oda lenne valami követelmény is a bejutáshoz. Valószínűleg simán jelentkezni kell majd.
-
PaJa1
őstag
válasz
Plokijuma #5149 üzenetére
Jó ötlet, köszönöm.
Ezzel csak az a baj, hogy több munka van vele, de határozottan elkerülhető vele a tolongás. Persze megint lenne sok tudatlan a lobby-ban aki fel lenne háborodva hogy nem tudja a jelszót.Tekertem "Fej fölé" liga beállításokkal. lehet jönni gyúrni vazzeg
Játékban megtaláltok.
-
-
Stig20
tag
válasz
Plokijuma #5056 üzenetére
Szerintem ha ennyire komolyan veszed ezt az egész autóversenyzősdit, akkor valami komolyabb, megbízhatóbb szimulátor után nézz, bár ez csak az én véleményem. Szerintem is unfair meg minden, de ez csak egy játék, bár én közel sem vagyok olyan jó mint te és lehet hogy ezért fogod fel így.
Trackmaniaztam én is, klánban is voltam, fejlődgettem, sehol nem voltam hozzátok képest de ott télleg igen komoly csatákat lehetett vívni.
És pont ma gondolkoztam azon hogy vegyek e Prót, de inkébb marad a survivor Rookie. -
-
pisti
őstag
válasz
Plokijuma #5042 üzenetére
Én tegnap teszteltem.
VLAIT-tal, mondjuk ott a billentyűzetes kormányzási probléma volt az ok. GS-ek tesztelnek egyébként szerintem.
Mellesleg nyitottak egy "fő" topicot a speedbugnak, szóval mostmár legalább eljutottunk oda, hogy elismerik hogy ez probléma. Ez az első lépcsőfok a megoldáshoz vezető úton. -
PaJa1
őstag
válasz
Plokijuma #5039 üzenetére
Küldtem privátot a fordítással. Csak az 1ik, a hosszabb hszt fordítottam. Úgy érzem az 1. nem szükséges, a 2. tökéletesen szemlélteti a problémát.
Köszönöm az elismerést
GMek is tesztelnek, bár én még nem versenyeztem velük a teszten. Ha ez a bug a laggnak vagy a szerver terheltségéhez fűződik akkor a teszt szerver nem alkalmas ennek kiszűrésre, azon alig vagyunk. Viszont a live-on már előjött ez a probléma, panaszkodtunk is ezzel kapcsolaban. Annyi jó történt hogy asszem a CTDk megszüntek, nekem ezen a héten 1 db sem volt, CTFet nem játszottam. Ha jól tudom akkor a jelenlegi bugokra, bajokra érkezik a gyógyír. Ezt ne vegyétek fixnek, lehet hogy nem így lesz. Ezzel nem azt akarom mondani hogy biztos megjavul minden és 1 tökéletes autóversenyzős játékot kapunk, hanem azt hogy dolgoznak a problémán. Senkinek sem jó ha baj van a termékkel. A játékosok elégedettlenek, a másik oldallnak meg fő a feje lágya hogy hogyan lehet kijavítani. -
PaJa1
őstag
válasz
Plokijuma #5040 üzenetére
Valóban nehéz lett volna, amiket gyakoroltunk előtte azokon eléggé azonos időket mentünk. Biztos izgalmasabb lett volna...Így örülök hogy nem mentem neki semminek
Az elején volt nehéz, mindig belógott 1 vagy több autó a monitorra, nem láttam a pályát, szinte emlékezetből kell vezetni. Addig nem válnak átlátszóvá amíg össze nem ér a 2 autó.
Ploki, nekikezdek a fordításnak, nem garantálok semmit. Ha jutok valamire akkor a kész szöveget PMben elküldöm, és majd te beíroda forumra, remélem így megfelel.
Fpeter, ovlasd el az aláírsomban szerplő linket az APvak kapcsolatban. Kiegészítáés hozzá: APt versenyen is lehtszrezni ha a Challenge módban játszol. A részvételhez szükséges Challenge ticket, amit szinte minden eventen osztogatnak, illetve a boltban is megkaphatod 5AP ellenében. Van minimum játékos limit ebben a módban, pályától függően. Az 1. kb 80% át, a 2. kb 20% át kapja meg a játékosok challenge ticket értékének.
-
Amur
addikt
válasz
Plokijuma #5029 üzenetére
igen,én is vagy az első kanyarban pukkanok a házba,vagy a szűk,kacskaringos részen
vágom le rosszul az ívet,és megfogom a korlátot,egy versenyen pedig sajnos tényleg elég egy hiba.Én annakidején Kawa-val kezdtem,ami mellette szól az hogy szinte sohasem sodrodik,betonbiztos kanyarstabilitása van. Hasonló járgányokkal kijöhet a vezetéstechnikai különbség,persze ha nem szól bele a technika! -
Amur
addikt
válasz
Plokijuma #5021 üzenetére
igen,a 2-es futam 9:30AM GMT vagyis 10:30,és a subtropolis serveren lesz,a jobb oldali ama vs lobbyn.én MagiG-el leszek egy futamban.a race2 szobában.jelszó pedig PM-ben Zappa-tól! Mentem pár kört hogy szokjam a Kawa-t, 2:14 alá nem tudtam menni,és 7 kör alatt mindig hibáztam legalább 1x,remélem más is ideges lesz!
milyen kocsival nyomjátok majd? wizz?
a pályák neve alatti beg. F-V E-3 stb mit jelenthet? később erősebb kocsival is lehet nyomni? -
buvez
tag
válasz
Plokijuma #4991 üzenetére
2.00-es kört mentem a quadroval, nem lehetetlen. buggal találkoztam már, akkor 1.58 is sikerült bp nélkül, grippel meg 1.55
Most találkoztam elöször olyannal aki csalónak nevez a játékban, ezért érdeklődtem, hogy egyáltalán lehetséges-e. Akkor egyszerüen egy barom volt a srác....
-
Kommy
veterán
válasz
Plokijuma #4991 üzenetére
Ezt a dolgot énis észrevettem ctf közben amit írsz , egy csomószor van olyan , hogy csak 3 an megyünk a pályán de abból mindenki laggol , sőt nekem olyan is van, hogy amikor valaki elveszi a másiktól a zászlót egy kicsit megakad a játék. Mostanába legfőképp ctf-ezek mert meguntam a sok lökkölődőt a TA-ban. (a másik meg hogy kicsit fura TA-zni egyenlőre gamepaddal) .
-
Stig20
tag
válasz
Plokijuma #5000 üzenetére
Tudom, de szerintem azért dobálnak ki. Engem is lazán lenyom bárki aki kicsit is tud vezetni de ezt nagyon sokan nem tudják, csak látják hogy már sokat versenyeztem, és akkor biztos jó vagyok.
Egyébként kösz az infót, és télleg holnap lesz a verseny, csak az a cink hogy a netem szinte 10 percenként szakad úgyhogy könnyen megeshet hogy nem érek célba mert ledob a net.
-
pappen
tag
válasz
Plokijuma #5000 üzenetére
Félreértettél, nem voltam egyértelmű.
A szobák listájában jobb egérgomb a szobára, és ekkor egyszerre kiadja lapozható fomában ( 8 játékos fölött ) a benne lévő játékosok nevét. Már csak annyival kellene bővíteni, hogy a nevek előtt legyenek a szintek, mint verseny közben.Az egér alakú kurzoron mindig a használható gombok villognak.
-
Stig20
tag
válasz
Plokijuma #4996 üzenetére
Nem biztos hogy az autód miatt kickelnek, hanem az A-V leveled miat.
Nekem teljesen mind1 hogy milyen kocsival megyek, nagyon gyakran kickelnek, pedig starterrel megyek starter szobában, meg ilyenek.
Most néztem, kaptam egy privit Frank Zappatól, az ausztrál versenyről, és az nekem ma volt 10-kor ha jól értettem... Akkor erről jól lecsúsztam. -
PaJa1
őstag
válasz
Plokijuma #4974 üzenetére
Úgyis megvan mindenem? ezt azért kétlem.... Nincs pl se Evom, se Wrxem, és nagyon szeretnék nyerni egyet. Nagyon jó érzés volt amikor megnyertem az MR2esemet. Amit nem tuningoltam mert nincs rá RPm...
Jól játsznak: Köszönöm, hogy így gondolod. Amim van azért versenyeztem. Ezen a hétem arattam a 800. győzelmem
A GS-ségnek feltétele, hogy a játékos valmilyen szintet elérjen. Szerintem ha már elért odáig akkor valamennyire ismenrie kell a játékot és nem kéne bénának lennie.
Megvan a régi levél, már nem tudom ki volt rá kíváncsi, PMbem megoszthatom vele
-
Stig20
tag
válasz
Plokijuma #4972 üzenetére
Én személy szerint azért nem szeretek GS-ekkel versenyezni mert biztos legyőznek. És szerintem más átlagplayer is ezért "fél" tőlük. Jól jáccanak, meg GS-ek, úgyis van mindenük a játékban, akkor meg minek happolják el előlünk ezt a kicsi kis nyereményt is.
Egy tudatlan kis player véleménye. -
PaJa1
őstag
válasz
Plokijuma #4964 üzenetére
Így van, én is csak most olvasom a hivatlos kiírást. Eddig csak emilben olvastam róla. Sajnos az EU-s Már betelt
Szóval maradt a délelőtt 11 és a hajnal 4 órás kezdési időpont :s
Az aláírásom 5 soros, hasznos infókat írtam bele a Project torque-kal kapcsolatban.
A GS/GM -eknek annyira van igazuk mint mindenki másnak - szerintem. Én speciel tudtam a speedbugról írtam is emilt, fórumra, erre is, valakinek az Inv-tól is. Igen, az emilt még mindig keresem
Szerintem GSek nem indulhatnak az effajta ligában sem, mint a KR4MPben sem. Jól jönne nekem is az RP, az új autókhoz kelleni fog. Marad az eddiginél is keményebb versenyzés
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Plokijuma #4963 üzenetére
Gyorsan összefoglalóm a ligáról tudni érdemes infókat azoknak, akiknek nem a kedvenc nyelvük az angol:
3 liga indul párhuzamosan. 3 különböző időpontban lesznek emiatt a versenyek egyes ligákban, hogy mindenki tudjon magának választani egyet. (egyenként 21 játékos nevezhet)
Nevezés: "count me in" beírása a megfelelő ligába. (europai betelt, aussie és usa versenysorozatban van még hely)
Bármelyik ligába lehet nevezni. Egyszerre csak egy ligában lehet indulni, class 1-es autókkal max. 2-es upgraddel szinttel (kivétel a corolla, ami upgrade nélkül indulhat csak)
Egy liga 5 futamból áll, melyek egyenként 7-7körösek lesznek. (pályák később lesznek megállapítva) AMA VS / PRO VS ben lesznek a versenyek.
Backpack tiltva.
Versenyenként van díjazás + összesített állás alapján is lehet majd kapni díjakat a versenysorozat végén.
-
vizibal
tag
válasz
Plokijuma #4956 üzenetére
Én a múltkor megreklamáltam a week long ach.-et, egy napra rá kaptam néhány ajándékot, amik persze minimális átfedést mutattak azzal, amit kapnom kellett volna (volt közte jobb is meg rosszabb is). Igaz, hogy közben részt vettem a challenge-kitalálós-és-beküldős eventen is, de így se tudtam kisakkozni, hogy mit miért kaptam. Közben megjött a válasz gmwrx-től is (mivel az event házigazdája, GMKrash nem fogadott pm-eket
), de addigra már teljesen össze voltam kavarodva, szóval nem nagyon volt kedvem tovább feszegetni a témát.
A Pro verdára hétfő óta várok, hosszas egyeztetés után ma kaptam 100k RP-t (biztos nem volt raktáron a kocsiból).
Szóval az én meglátásom szerint a jószándék megvan bennük, csak kicsit túlvállalták magukat az ajándékosztogatás terén. Egyáltalán nem éreztem azt, hogy "mindig a GS/GM-nek van igaza". Ha kulturáltan közlöd velük a problémádat, várhatóan ők is korrektek lesznek veled szemben.Visszatérve a lemaradásokra: az Xfire event eredményéről lehet már tudni vmit?
-
kisvardai
tag
-
pisti
őstag
-
pisti
őstag
válasz
Plokijuma #4879 üzenetére
Jajjmár ne legyünk ennyire értetlenek.
Ha kisorsolnak valakit nyertesnek, aki nyilvánvalóan csalt, mondjuk 168 órából 168-at játszott (így döntöm el), ami nyilvánvalóan nem lehet igaz, akkor azt kizárják és sorsolnak mást. Különben csalóból csinálnak nyertest, ami mint írtam egyáltalán nem mutatna jó példát a közösségnek. -
vizibal
tag
válasz
Plokijuma #4866 üzenetére
Akkor még nem tudtam, hogy elég, ha csak fut a játék (vagyis a login képernyőnél van), feleslegesen meg nem akartam járatni a gépet, ezért két-három automatikus kijelentkezés után felhagytam az ilyesfajta próbálkozásokkal. Hiába, aki hülye hozzá az ne akarjon csalni
. De nem is szeretnék erre a gyalázatos kísérletemre több szót pazarolni
.
-
pisti
őstag
válasz
Plokijuma #4847 üzenetére
Sőt legyenek extrém időjárási jelenségek is, tornádó, hurrikán, jégverés, ónoseső.
Azért azt érzed, hogy éjszaka sűrű havazásban nem fog neki épeszű ember versenyezni, persze a midtown madnessben annó hangulatos volt ez amit írsz, de ez itt most nemaz.
A változó napszakok az jó ötlet, de azt csak a készítők tudják, hogy mennyire kéne átdolgozni a kódot, hogy ilyet is lehessen. Nameg az is kérdéses mennyire értékelnék ezt a játékosok. Persze párszor látványos, így menni néhány versenyt, de aztán szerintem kikapcsolnák a csudába a legtöbben.
Másik, ezt vizibal írta szerintem. Éjszakai TA. Éjszaka versenypályán (főleg olyan autókkal amiknek csak matricaként létezik a lámpájuk
) kivilágított versenypályán szokás versenyezni az meg nagyon nem térne el látványban a nappalitól a versenyző szemszögéből, viszont valószínű jóval gépigényesebb lenne.
Jó lenne tényleg ha majd egyszer ilyen nagyon extra dolgokra is jutna majd idő. De egyelőre a sima játékmenet idegesítő hibáit kéne kijavítani.
Pl. a kormányzásnál ez a bug, ha bejön egy Harpoon(? - fura de mintha tényleg ez lenne) a szobába akkor alig lehet irányítani az autómat. Mintha 100 kilós lendkerékké válna a kormány ilyenkor. Lelassul és kevésbé is fordul mint kéne neki, ráadásul az alaphelyzetbe is sokkal lassabban tér vissza, mintha magától elállítódna a kormányzás érzékenysége meg szögtartománya. -
PaJa1
őstag
válasz
Plokijuma #4828 üzenetére
Én sem tudok változásról ez ügyben kapcsolatban
Most hétvégén nem tudok játszani, ingyen-net van
A teszten meg nem tudunk olyan körölmények között tesztelni mintha livelenne. Ott nem tánik fel az ha másik szobába mész, csak pro v rookie kocsijaink voltak szobán belül. Irreális köridőket sem tudtunk menni. Egyszerűen nincs leterhelve annyira az a szerver mint a másik. -
PepeDon
tag
válasz
Plokijuma #4822 üzenetére
Nekem egy 2006. decemberi telepítés van le-ghost-olva. Mindig abból építkezek, illetve amindig kicsit erős, mert eddig egyszer pakoltam újra. Jó is volt mivel 3,5 perc alatt lett egy friss win egy-két alap progival.
Én megtaláltam a módszert, hogy ne legyen CTD. Egy héten 3-4x indítom a játékot
1-2 órára. Egyszerűen nincs se időm, néha meg kedvem se játszani.
A kisvárdai féle forum, oldal miegymás, egy e107-es lesz. Se időm, se tehetségem egy komplett oldalt mindennel leprogramozni.
-
pisti
őstag
válasz
Plokijuma #4811 üzenetére
Érdekes ez a screenshotos dolog, kis hiba, remélem majd lesz idő ezt is kijavítani.
CTD-hez. Néhány érdekes egybeesés:
Tegnapig egy darabra nem emlékszem. Mi történt tegnap?
Hát egyrészt volt szerver leállás. Bár szerintem nem ez lesz a titok nyitja.
Másrészt tegnap rászántam magam és vettem egy kis AP-t, meg egy RX-7-et belőle. Néhány verseny után beköszönt egy CTD, majd utána megint néhány verseny elteltével még kettő. Ekkora rémlett fel valami arról, hogy mintha valaki itt azt írta volna, hogy letörölte a gameguard könyvtár tartalmát, amit következő indításkor újra leszed a játék automatikusan, úgyhogy azt megcsináltam. Azóta mentem vagy 10 versenyt és nem volt CTD, remélem így is marad. Lehet, hogy véletlen egybeesések ezek csak, de egyelőre ennél kézzelfoghatóbbat nem tudok. Majd figyelem, hogy hogy alakul a dolog a továbbiakban.
Esetleg próbáld ki te is ezt. -
kisvardai
tag
válasz
Plokijuma #4811 üzenetére
ujra leirom!!!
Sziasztok!
Most készül a Project Torque magyar oldala én csinálom meg egy barátom!!!!Azt szeretném kérdezni,hogy van
-e olyan aki elválalná,hogy ha lenne valamilyen nagy kaszálás akkor nagy kani betükkel a honlapra mindik kiirná!!!pl:Ap szerzés stb...
Olyanokat szeretnék akik egy ici picit konyitanak a honlapszerkesztéshez!!!
Honlapra szeretném feltenni:
-Játéknak a letöltését!
-Fórum
-Autók képei video rolluk (a kezdők számára!)
-event naptár magyarul!
most ennyi van jelenleg eszembe!!!!!
szeretném ha irna valaki hogy tudna segiteni ilyenekbe ha megmondom neki hogy ezt tedd fel akkor tegye fel meg mindig néznie kellene ha lessz valami jó!!!!!Ap szerzés stb ezt már emlitettem.remélem valaki tudna segiteniHÁZIGAZDA SEGITŐ KERESTETIK!!!!!!!!!!!!!!!!!
IRJATOK VISSZA VÁLASZT SZERETNÉK!!!!!!!VÉLEMÉNYEK MIATT IS!!!!
-
Veg1ta
tag
válasz
Plokijuma #4546 üzenetére
Nekem az internet állandó szakadását okozta az Xfire. Ha Nálad be van kapcsolva, akkor próbáld meg kikapcsolt állapotában a játékot.
1 órája jöttem haza melóból (ma is)
ezért nem nagyon fogtam fel a myspace-es dolgokat. Majd holnap ismét elolvasom, mert minden ap-ra szükségem lesz az EVO-hoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest