- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
PepeDon
üzenetére
Akkor volt 1 vagy 2 nap amíg marha jók idők jöttek, de se előtte, se utána megközelíteni nem tudtam (több másodperces differenciával)... pár nap alatt az ember önmagától nem fog 3-4 másodpercet lassulni.
Nekem abszolút mindegy mi okozza, csak SZÜNTESSÉK meg.
Nem igaz, hogy tegnap mentem kb. 6 TA futamot (practice-okkal együtt) és a legjobb időm üres tankkal lassabb egy másodperccel a legtöbb játékosénál (draft nélkül)."más laggolása eredményezi"
nem hinném, practivceban is 1,02,4 üres tankkal, ami ugye siralmas, mert az átlag TA versenyközben simán megy 1,01 közepét.én csak ötleteket dobok be, az okokra, hátha nektek vagy az invictusnak eszébe jut róla valami. Ha van valami ötleteket, írjátok be mégha valószínűtlennek tűnik kicsit, mert lehet, hogy abból kiindulva valaki megtalálja a megoldást...
Úgylátom titeket kevésbé érdekel a speedbug...
Lehet, hogy kevésbé zavar titeket, amíg többet élvezitek a pozitív oldalát, mint a negatívat...
Szörnyű, hogy majd félév alatt az Invictus nem csinált semmit/nem találta meg a hiba okát.
Jó játék lenne, sok lehetőséggek, de egy autóversenyben ez egy nagyon rossz vicc.
Elvileg azonos körülmények közt minden kocsival ugyanolyan időket kéne menni...
TA a leglátványosabb ez, de mindenhol ott van ez a szörny.A negatív speedbug kicsit olyan, mintha Schumachert beültetnénk egy Minardiba... nem lett volna világbajnok egyszer sem... Az esélyt veszi el a győzelemre a negatív speedbug...
Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- Gen.4 es riser kábel 25cm
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest