Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
megint speednug, megint eventen...
ugyanazzal a beállítással, kocsival és balansszal, ugyanazokon az íveken, hibátlanul stb.
Ha egyedül megyek kb 3 mpvel tudok jobb köröket menni, mint egy teli szoba esetén. Ez miért lehet? (a két alkalom (practice, ligafutam) közt összesen 15 perc telt el... ennyi idő alatt nem felejtek el vezetni, futamon sem hibáztam komolyat)vagy tényleg számít, hogy picit gyenge a PC-m? (minden minimumon, fps 40 körül teli futam esetén)
Esélyem nincs ilyen szoros mezőnyben maradandót alkotni így... az a 3 mp körönként nagyon hiányzik... hova tűnik?... HOVA?nem az első, nem a másdik, sokadik alkalom volt... gratulálok invictus megcsináltátok
...Szerk.: Ráadásul ez a pálya két-három kanyart kivéve végig fullgázos, tehát jóval kevesebb múlik a játékosokon, mint máskor...mégis megint 3 mp tűnt el a semmibe
Új hozzászólás Aktív témák

- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...