Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
TA-val kapcsolatban, nekem is szoktak gondjaim lenni. Olvastam kinek mi a gondja: nekem egy picit máshogy történik ugyanaz. Szokott lenni (ritkán a speedbug miatt megunom) hogy több 30 köröset tolok egymás után. Az első átlagos, 1:01:közepe tankolás előtt, ha nem löknek ki simán meg tudom nyerni. Ok, vége, következő futam, tetű lassú a kocsi egész végig. Király. Általában el szokták rontani a tankolást, így az élmezőnyben tudok zárni, de a győzelmet el lehet felejteni, mert minden körben gyök 2vel "száguldozom" és mindig utolérnek és rendszerint 2 futamonként jelentkezik. Ráadásul engem inább az bosszant a leges-legjobban hogy gyakran előfurdul hogy az előttem lévőknek nincs szélárnyéka és ő nem speedbugos és cseszhetem hogy valaha is utolérem. A másik szélárnyékos dolog hogyha ketten mennek előttem párhuzamosan, beállok az egyik mögé--> eltűnik a szélárnyéka, rendben, beállok a másik mögé, akkor annak tűnik el, vissza, megint eltűnik etc etc... de volt már olyan is hogy nem volt szélárnyék mégis gyorsultam. Miért nem lehetne már megcsinálni, hogy ne legyen ekkora különbség két verseny között???
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Okos Otthon / Smart Home
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T470,14",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest