Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a válaszokat!
Úgy épül fel hogy van egy fixip-s hely ahol fut az egyik játékszerver, van egy nemnatolt otthoni netes ahol fut a másik játékszerver és az mikrotik cloud dns-ével van összehozva saját domainel.
A webszerver ahw.hu-ról van totál ingyenes csomag. Domain meg tarhely.eu-s.coco2
Api token ezt szerintem meg tudom csinálni. Tanusítványt nem tud szerintem a httplistener.dabdab
A webszerver igyenes awh.hu tárhelyről van. Megnézem hogy annak milyen ip-i vannak viszont szerintem az ingyenesben nem teljesen fix.emvy
cloudflare mögé maga a weboldalt beraktam és minden szerver dns-ét. Bár a már feloldott ip-ket tudják támadni.Annyit megcsináltam hogy van egy cache a webszervernél hogy ne kérdezzék le a látogatók egyenként a szervereket hanem egy lekérdezés 10 másodpercig él azaz ha lenne 100 látogató akkor is csak pár lekérés megy 10-15 másodpercenként a szerverek felé. Ez a része védett jelenleg azaz a játékszervereket a weboldalról nem tudják ddosolni. Azaz magát a szolgáltatót igen de elvileg a játékszervereket onnan nem csak ha direktbe az játékszerver ipjeiket találják meg.
Tervben lenne az hogy ha a mod készen van akkor több szerver keresője lenne nem csak megjelenítő.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- Sony WH-1000XM3
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest