- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Köszönöm! A rendszergazdai a HW miatt kiesett. Annyira nem tud az a rész lekötni. A backend megint nagy mély nekem. A frontendet nézegettem. Anno a html, CSS, JS volt nekem és azokat csíptem. A programozás nincs ellenemre. Sőt. SQL kapcsán is nem csak szimpla query-ket írok, hanem ciklusokat, elágazásokat, amiket sokan nem értenek, mert ők csak "select-eket írnak".
Az SQL kapcsán gondoltam jobban belemerülök az egyikbe - transact SQL -, de freelancerként nem nagyon keresett. Prezentálni utálok, így inkább valami "csendesebb" irányt gondoltam keresni.
Egyelőre felfedezés jelleggel, nem túlélésből vágok bele. Csak úgy érzem az SQL bár kényelmes, de lehet 10-15 év múlva beleöregszem. Kellene valami friss ismeret, ami érdekel, leköt és nem utolsó sorban jó kis forrás lehetne. Mostanában is túrom a netet, stackoverflow-t SQL témában, hogy miképp lehetek még jobb, de ezek már olyan pici trükkök, amiket a többség észre sem vesz. A bűvös mondás "lefut vagy fut le?". Nekem ez nem elég. Ha lehet jobb, miért ne. De talán azt az időt hasznosabbra is fordíthatnám, ezért gondoltam a programozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Adobe Lightroom topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest