- Google Pixel topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Köszönöm! A rendszergazdai a HW miatt kiesett. Annyira nem tud az a rész lekötni. A backend megint nagy mély nekem. A frontendet nézegettem. Anno a html, CSS, JS volt nekem és azokat csíptem. A programozás nincs ellenemre. Sőt. SQL kapcsán is nem csak szimpla query-ket írok, hanem ciklusokat, elágazásokat, amiket sokan nem értenek, mert ők csak "select-eket írnak".
Az SQL kapcsán gondoltam jobban belemerülök az egyikbe - transact SQL -, de freelancerként nem nagyon keresett. Prezentálni utálok, így inkább valami "csendesebb" irányt gondoltam keresni.
Egyelőre felfedezés jelleggel, nem túlélésből vágok bele. Csak úgy érzem az SQL bár kényelmes, de lehet 10-15 év múlva beleöregszem. Kellene valami friss ismeret, ami érdekel, leköt és nem utolsó sorban jó kis forrás lehetne. Mostanában is túrom a netet, stackoverflow-t SQL témában, hogy miképp lehetek még jobb, de ezek már olyan pici trükkök, amiket a többség észre sem vesz. A bűvös mondás "lefut vagy fut le?". Nekem ez nem elég. Ha lehet jobb, miért ne. De talán azt az időt hasznosabbra is fordíthatnám, ezért gondoltam a programozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- VR topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest