Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Köszönöm! A rendszergazdai a HW miatt kiesett. Annyira nem tud az a rész lekötni. A backend megint nagy mély nekem. A frontendet nézegettem. Anno a html, CSS, JS volt nekem és azokat csíptem. A programozás nincs ellenemre. Sőt. SQL kapcsán is nem csak szimpla query-ket írok, hanem ciklusokat, elágazásokat, amiket sokan nem értenek, mert ők csak "select-eket írnak".
Az SQL kapcsán gondoltam jobban belemerülök az egyikbe - transact SQL -, de freelancerként nem nagyon keresett. Prezentálni utálok, így inkább valami "csendesebb" irányt gondoltam keresni.
Egyelőre felfedezés jelleggel, nem túlélésből vágok bele. Csak úgy érzem az SQL bár kényelmes, de lehet 10-15 év múlva beleöregszem. Kellene valami friss ismeret, ami érdekel, leköt és nem utolsó sorban jó kis forrás lehetne. Mostanában is túrom a netet, stackoverflow-t SQL témában, hogy miképp lehetek még jobb, de ezek már olyan pici trükkök, amiket a többség észre sem vesz. A bűvös mondás "lefut vagy fut le?". Nekem ez nem elég. Ha lehet jobb, miért ne. De talán azt az időt hasznosabbra is fordíthatnám, ezért gondoltam a programozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Crew sorozat
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- RAM topik
- További aktív témák...
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest