Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Ezt írta: "Web service-t kerülném, mert bár van vele tapasztalatom, de úgy érzem, ahhoz kevés, hogy ne aggódjak a biztonság miatt. … Mindkettővel az a bajom, hogy inkább nem engednék mást az adatbázishoz/programomhoz."
Ebből a szempontból kérdeztem, hogy mi a baj a Web Services-el, mert az idézett problémák nem igazán védhetőek (semmi gond nincs se a hozzáférés szabályozással, se a biztonságával, vagy ha igen, akkor az bármilyen megoldásra elmondható
) az persze teljesen nyilvánvaló, hogy azt pluszban el kell készíteni. Ahogy szerintem az is nyilvánvaló, hogy ha egy megrendelő ilyet kér, akkor ki fogja fizetni a plusz munkát.Na mindegy, nyilván, ha van egyszerűbb megoldás, akkor egyértelmű, hogy kár elkezdeni fejleszteni, ha valamit két kattintással is meg lehet oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) az persze teljesen nyilvánvaló, hogy azt pluszban el kell készíteni. Ahogy szerintem az is nyilvánvaló, hogy ha egy megrendelő ilyet kér, akkor ki fogja fizetni a plusz munkát.