- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Leslie
csendes tag
-
DigitXT
félisten
én azt hittem, hogy 5 perc után ki fogom kapcsolni
Az elején én is csak néztem, hogy ''he?'' Ja, angolul volt.
Először én is kicsit ódzkodtam
Hát emléxem, a demónál még én is, hogy ''jujj, ez most ilyen brutál lesz?''
De végül aztán mégis jó lett/tetszett.(Igaz ''darkos'', de akkor is jó...
)
De nemsokára muszáj lesz sort kerítenem rá.
Szerintem tetszeni fog.Kombinálja picit a SoT-ot a WW-vel.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Én a zene miatt egy csomó ideig meg akartam venni DVD-n, de sehol nem találtam, szóval végül letöltés lett belőle: szerinten nem volt rossz a film (hallottam mástól olyat, hogy nagyon sz*r), csak ugye a zenét vártam egész végig (I Stand Alone), hogy milyen csatajelenetnél, vagy akárminél fog jönni, erre csak a végén volt.
Meg amit csináltak klipet, az is egy kicsit megtévesztett (én naív), mert azt hittem, hogy misztikusabb dolog lesz ez a Skórpiókirály (asszem még linkeltük is ide anno), de hát nem, az csak a ''beetetés'' volt...
Mod: amúgy itt a klip: [link] Dahaka-zene rulez.
Ja, volt anno egy reklám(?)vid a játékhoz, amihez a ''szöveges'' verzió (ld. klip v. Faceless album) volt: na az is nagyon hangulatos volt!
Btw. az Assasin's Creed miről is fog szólni?És mi is volt eredetileg a Skorpiókirály?
Na ugye: egyetértünk.
(Btw. a Godsmack zenei világa úgy általában nagyon megy a WW-hez, de olvastam olyan reviewt is, aki pont ezt kritizálta a játékban, mert ő személy szerint nem szereti a Godsmacket: NC.
)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged