Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Amúgy a virtuális meghajtót megtűri a sf?
Gond nélkül. Nálam is volt mellette Daemon. Mod: amúgy még inkább SF, ha működik rendesen, mint kitudja mi, ami nem... (Pl. IL2-FB a régebbi olvasómmal nagyon rapszodikusan volt hajlandó elindulni, ha egyáltalán (az meg megint más kérdés, hogy a magyarítása förtelmes, szóval még azt a 2K-t se biztos, hogy megérte).)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Soha semmi bajom nem volt az eredeti StarForce-os game-ekkel.
(Pl. POP: TTT, CRC, FlatOut2, TOCA3) Sőt, ezek egymás mellett is békésen elvoltak. Ellenben mondjuk vmi crackelt verzió tényleg bekavarhat, pl. csak kíváncsiságból megnéztem volna az XpandRally-t, hát sajna nem indult, és utána a Win sem.
Rendszervisszaállítottam, nagy nehezen töröltem a francba, aztán legközelebb akkor próbálkozok vele, ha azt is megvettem (persze egyelőre erre kicsi az esély, mert annyira nem érdekelt az egész). Lényeg: furcsa egy védelem, sokan nem szeretik, állítólag tényleg mélyen bekavar a rendszernek, de (és itt jön a de), eredeti cuccoknál soha semmi problémát nem okozott, és egymással sem akadtak össze a fent nevezett játékok.
Mod: természetesen ez csak az én tapasztalatom, ha nálad mégis galibát csinál, ne rajtam akard leverni!
(Mod2: OFF)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest