- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
-
Skyer
senior tag
Mekkora kész ez a Warrior Within.Tök vicces ott vagyok hogy egy nagy pacák ilyen robbano kutyákat dobálgat. Nevetséges, sokat röhögök ezen a részen még amikor el..rom is.Viszont nehéz. Amúgy máshogy nem lehet kinyuvassztani csak ütni a lábát amig le nem térdel és aztán megmászni vagy 4x?csak így lehet?mert már csak középig van az életem, így mikor a hátán vayok és felemel és eldob megsérülök nagyon.
-
Fáraó
őstag
Is-is: "#1 hsz a Te barátod!"
-
Fáraó
őstag
A Dahaka az. Részletesebben a topikjában van: Prince of Persia: Warrior Within
-
Fáraó
őstag
Grat! Jöhet a köv.
A T2T-ban a vezírnél vagyok, de annyira elfáradtam a mai játékban hogy a végső csatát holnapra tartogatom.Az ikreknél teljesen felidegesített a progi a rossz kamerakezelésével és a The Promenade -> The Royal Workshop közé is be lehetett volna tenni egy kutat.
-
Skyer
senior tag
Mégis csak végigvittem!!Tetszett!Ha jól értem az egész egy jövőbe valo utazás volt amit az idő homokja idézett elő!Már kezdtem aggodni hogy meghalt a nőm.Elhagyta a prince a várat gondolom innen folytatodik a warrior within amint egy város sikátorában menekül a hős!Most az jön.
-
Fáraó
őstag
A dark prince-es problémádra csak azt tudom javasolni, hogy a körülötted lévő kancsókat meg ládákat folyamatosan törögesd. A bennük lévő homok újra feltölti az életenergiád meg a sand tank-et. Vigyázz ha piros lesz a dark prince-en a motívum, mert akkor már kicsi az életerőd.
-
-
DigitXT
félisten
4 et egyszerre meg nem tok felvinni
Pedig de: mind a négyet egyszerre kell felvinni: szépen végig kell vonatozni a járatokon, ne aggódj.(Ha mégis aggódnál, sasold meg az ábrát a falon...
)
nekem a two thrones csak 50% life kapacitással ment
Az 50% a normális, a varázskutaknál lehet "tuningolni", egészen 100%-ig (természetesen csak ha átértél a csapdákon, egyébként lefelé egészen 0%-ig).
Csodálkozva néztem mikor a sand of time nál majdnem körbe ér az életcsík
Hát azt én is csodálkozva nézném, mert a SoT-ban egyáltalán nem megy körbe.(Sima csík van, aminek a hossza nő a varázskutak jótékony hatására: itt ugye nincsenek csapdák - csak lengedező függönyök, aztán egy két hidacska...
)
nameg a warriro withinnél is
Ott valóban teljesen körbeért alapból, szóval, kvázi 200% százalékig lehetett tuningolni...(Minek következtében visszafele is körbeért.) Amúgy itt ennek, azaz az összes titkos hely megtalálásának külön jelentősége van, de gondolom tudod.
-
Fáraó
őstag
-
Retekegér
MODERÁTOR
Nekem anno 2,2-es Cerka+9600ro kombóval is szépen ment minimális effektekkel, nem hinném, hogy a vas gyenge lenne. Ez a játék nekem megért annyit, hogy eredetiben megvegyem. Szerintem később újra meg újra kijátszom.
Mod.: Vistán is lehet már XP szintű gyorsaságot produkálni DX9 alatt, driver cserével nem próbálkoztál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- XPEnology
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autós topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest