- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibu99
tag
Dehogynem, merülne az. Amikor zenehallgatás mellett játszok (nem 3d-s nagy igényű játékkal) és töltőre van dugva akkor kb. annyit érek el, hogy nem merül. Használat közben ugyanúgy merülne még ha gépre is van dugva, csak max. lassabban. Amúgy nálam is az a helyzet így kb. 1 hét használat után, hogy napközben megy vígan, este töltőre rakom, reggelre 100% és estére kb. 15-20%-a marad.
-
Departed
őstag
Hiába nem akarjuk etetni a trollt ha kaja nélkül is mindig visszatér
...ez egyfajta önigazolás hogy a rosszabb tabletre tért át, ahelyett hogy megoldotta volna az egyetlen problémáját - 5.1-es hangú film lejátszását sztereo-ban a tablet-tel.
Na mindegy én használom tovább elégedetten a cuccot.
-
DrDante666
tag
Nekem a telefonomon (nem okos) nincs net (vagyis van, de az olyan, hogy ha nem használom nem kell fizetni, ha használom 195 Ft/10 Mb, szóval csak ritkán, szükséghelyzetben nyúlok hozzá, és pont emiatt nem érné meg a havidíjas, mert ennél többre nincs is szükségem azon a készüléken).
Sőt általában WiFi közelben is lennék. Ugyanakkor rendszeresen utazok napi kb. 2 órát, és ha pont olyankor jut eszembe valami, amihez net kell, vagy válaszolgatnék az emailekre, nem jönne rosszul, ha adott lenne a lehetőség. (Bár utóbbi esetet is korábban megoldottam úgy, hogy offline módban válaszoltam, aztán majd csak net közelbe kerülve mentek ki az emailek.) Gondoltam, hogy majd idővel lecserélem a telefont és akkor majd 3G-n azon neteznék vagy megosztom róla a tabletnek, de ami számomra ideális díjcsomagot (a fentiekhez hasonló, csak kicsit kedvezőbb Domino Web) kinéztem, az csak külön SIM kártyán használható (tehát pl. egy tabletben vagy stickben). Emiatt próbálom tehát felmérni a saját igényeimet, hogy megérné-e nekem a 3G-s változat, vagy ezen ritka alkalmakkor megoldom stickkel, vagy valójában nem is lenne szükségem a netre, arra az időre, és azt a pénzt inkább tegyem el a telefonra (csak jelenleg a tablet ideálisabb és fontosabb). -
rabbitfriend
tag
Igazad van! De feltétlenül ajánlott kipróbálni, ha valakinél prioritást élvez a hang-kérdés. Azért azt megjegyzem, hogy a Steelcore készüléknél ilyen gond nincsen. Ehhez eleve nagy kimenő jelszint kell. Ezért kell kipróbálni. Remélem tökéletesen működik Nálad! Amire használod.
-
Mad_Wolf
aktív tag
nem még, tegnap vettem a padot, egyelőre csak szemezgetek vele...
-
Departed
őstag
Nem ugyanaz, ez 9.7-es 1024*768-as kijelzővel rendelkezik, a topic tárgya pedig 10.1-es szélesvásznú 1280*800-as kijelzővel. Utóbbi képpontsűrűsége nagyobb, és a szélesvászon legtöbbször jobb választás manapság (magassága sem kisebb, 800 sor a 768 ellenében, viszont jó széles
).
-
Departed
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest