- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibu99
tag
Dehogynem, merülne az. Amikor zenehallgatás mellett játszok (nem 3d-s nagy igényű játékkal) és töltőre van dugva akkor kb. annyit érek el, hogy nem merül. Használat közben ugyanúgy merülne még ha gépre is van dugva, csak max. lassabban. Amúgy nálam is az a helyzet így kb. 1 hét használat után, hogy napközben megy vígan, este töltőre rakom, reggelre 100% és estére kb. 15-20%-a marad.
-
Departed
őstag
Hiába nem akarjuk etetni a trollt ha kaja nélkül is mindig visszatér
...ez egyfajta önigazolás hogy a rosszabb tabletre tért át, ahelyett hogy megoldotta volna az egyetlen problémáját - 5.1-es hangú film lejátszását sztereo-ban a tablet-tel.
Na mindegy én használom tovább elégedetten a cuccot.
-
DrDante666
tag
Nekem a telefonomon (nem okos) nincs net (vagyis van, de az olyan, hogy ha nem használom nem kell fizetni, ha használom 195 Ft/10 Mb, szóval csak ritkán, szükséghelyzetben nyúlok hozzá, és pont emiatt nem érné meg a havidíjas, mert ennél többre nincs is szükségem azon a készüléken).
Sőt általában WiFi közelben is lennék. Ugyanakkor rendszeresen utazok napi kb. 2 órát, és ha pont olyankor jut eszembe valami, amihez net kell, vagy válaszolgatnék az emailekre, nem jönne rosszul, ha adott lenne a lehetőség. (Bár utóbbi esetet is korábban megoldottam úgy, hogy offline módban válaszoltam, aztán majd csak net közelbe kerülve mentek ki az emailek.) Gondoltam, hogy majd idővel lecserélem a telefont és akkor majd 3G-n azon neteznék vagy megosztom róla a tabletnek, de ami számomra ideális díjcsomagot (a fentiekhez hasonló, csak kicsit kedvezőbb Domino Web) kinéztem, az csak külön SIM kártyán használható (tehát pl. egy tabletben vagy stickben). Emiatt próbálom tehát felmérni a saját igényeimet, hogy megérné-e nekem a 3G-s változat, vagy ezen ritka alkalmakkor megoldom stickkel, vagy valójában nem is lenne szükségem a netre, arra az időre, és azt a pénzt inkább tegyem el a telefonra (csak jelenleg a tablet ideálisabb és fontosabb). -
rabbitfriend
tag
Igazad van! De feltétlenül ajánlott kipróbálni, ha valakinél prioritást élvez a hang-kérdés. Azért azt megjegyzem, hogy a Steelcore készüléknél ilyen gond nincsen. Ehhez eleve nagy kimenő jelszint kell. Ezért kell kipróbálni. Remélem tökéletesen működik Nálad! Amire használod.
-
Mad_Wolf
aktív tag
nem még, tegnap vettem a padot, egyelőre csak szemezgetek vele...
-
Departed
őstag
Nem ugyanaz, ez 9.7-es 1024*768-as kijelzővel rendelkezik, a topic tárgya pedig 10.1-es szélesvásznú 1280*800-as kijelzővel. Utóbbi képpontsűrűsége nagyobb, és a szélesvászon legtöbbször jobb választás manapság (magassága sem kisebb, 800 sor a 768 ellenében, viszont jó széles
).
-
Departed
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged