- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_Wolf
aktív tag
Bocs hamikike, ha te írtál nekem emilt is a root ügyben, kicsit el voltam havazva nem volt időm foglalkozni a témával. De látom sikerült megoldani nélkülem is, örülök neki.
Nekem továbbra is minden rendben van a rootolt szerkezettel. Igaz, hogy azóta van még 2 másik tabletem is (samsung és asus), így ezzel kicsit kevesebbet foglalkozom, de a gyerekek továbbra is nézik rajta a meséket és játszanak vele, így használva van
-
Mad_Wolf
aktív tag
ez a windóz-kompatibilitás azt jelenti, hogy ha rádugod a tablettát a windózra, akkor látod a belső memóriát és a memóriakártyát.
-
Mad_Wolf
aktív tag
igen, követtem a leírást
még mindig hibátlanul működik
root után a gapps nem működött, de felraktam amit a leírásban írtak, akkor már csak a google search haldoklott, de automatikusan frissítette magát azóta semmi gond nincs vele
gyári billentyűzet megy, ha jól emlékszem volt akinek ezzel is volt problémája, nekem nincs.
a backupot az online nandroid backup progival sikerült csak megcsinálnom, cwm-ből vagy rom managerből újraindulást eredményezett -
Mad_Wolf
aktív tag
kb 2 hete rootoltam a kicsikét, csináltam egy backupot róla, azóta pedig reklámmentesen működik
egyelőre még semmi hibát nem tapasztaltam (kivéve talán azt, hogy cwm-ből nem lehet backupolni, a rom managerrel sem) -
Mad_Wolf
aktív tag
eléggé, a szeretett tabletünk már kiment a divatból, mostanában a négymagos az újdonság, de úgy sejtem egyikhez sem lesz túl sok frissítés.
Igazából nekem mindegy is, mert működik rendesen, ha esetleg valami szoftveres gebasz lesz akkor majd visszaállítom gyári állapotba.
Ha meg egyszer elérjük az android 6.0-át, addigra rég lecseréltem valami kínai csodára. -
Mad_Wolf
aktív tag
10"-eshez írja, de a specifications-ben láthatod a méreteit, próbáld belőni
véleményekből:
"i bought this one to protect my tablet from scratches and eventual knocks. i didnt expect anything fancy. but i was amazed how good it looks. doesnt look cheap at all the cover is very hard which is good for protecting my 10.1 inch tablet. the keyboard is complete so for people who prefere to use hardware usb keyboard over the touchscreen this is realy a good choice"tehát 10.1-eshez is jó.
-
Mad_Wolf
aktív tag
van valami távirányító-szoftver, ami működik ezen a tableten?
rá akarom kötni a tv-re és ezen keresztül nézni a sorozataimat, de jó lenne valami távirányítás ami nem egér
a droidmote csak rootolt cuccokon megy. -
Mad_Wolf
aktív tag
Hali,
vettem ebayról 1 dolcsiért HDMI-mini HDMI átalakítót. Amikor rádugom a tv-re, semmi sem történik.
Akinek van ilyen átalakítója, írja már le, hogy nála mi történik. Egyből látja a képet a TV-n?
A beállításoknál be van kapcsolva a hdmi.
Köszi! -
Mad_Wolf
aktív tag
nem még, tegnap vettem a padot, egyelőre csak szemezgetek vele...
-
Mad_Wolf
aktív tag
ha valaki cwm-et és root-ot szeretne, akkor:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2150878 -
Mad_Wolf
aktív tag
nem sok tesztet találtam a szerkezetről, de itt egy angol nyelvű, meg vannak vele elégedve...
[link]Egyébként több napi keresgélés, utánaolvasás, fórumozás után az előbb én is megrendeltem egyet, elég baráti áron
Nézegettem még az Ainol herot is, de elriasztott a kínai szerviz lehetősége. A Prestigiohoz meg helyben 2 év gari van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged