- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezoani
csendes tag
3 napja megvettem a gépet, azóta figyeltem, van-e vmi problémája, és azt kell mondjam, én teljesen oda és vissza vagyok tőle, fantasztikusan örülök, hogy nem 2x ennyiért vettem meg az eredeti jelöltet, mert nehezen hiszem, hogy 2x jobb lehetne.
Olvastam, hogy a kimenő hangjel így-úgy, nekem az a tapasztalatom, hogy a jól bevált fülesemmel semmivel nem halkabb, vagy rosszabb a hangminőség, mint egyéb lejátszóimon...
A fényerő, amin aggódtam, szuper, kb 15%on megy a lakásban, ha udvaron vagyok és süt a nap, akkor mondjuk 30-on, de ez elég is!
Összességében:
-
mezoani
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok, és ez a készülék a favoritom. Viszont olvastam egy külföldi tesztet, és pont a kijelzőjét húzzák le (meg az akkuidőt is, de az annyira nem izgat), nekem meg nagyon-nagyon sokat kéne rajta olvasnom, szabadban és bent is (persze nem csak erre használnám).
Olvasgattam a hozzászólásokat, és azt látom, van, aki szerint olyan erős a fénye, hogy "kiégeti a szemet"
, van aki szerint meg fakó és halvány a kijelző. Akkor most hogy is van ez? Légyszíves írjatok még a tapasztalatokról ezzel kapcsolatban!
ez már off: Vagy ha sokat akarok olvasni, esetleg válasszam vmelyik kisebb Prestigio-t (a 8-as és 9.7-es is nagyon tetszik, és ezeknek a mérete még ok olvasáshoz és ábrák nézegetéséhez nekem)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Aki 2019-ben walkmanezik
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged