Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_Wolf
aktív tag
igen, követtem a leírást
még mindig hibátlanul működik
root után a gapps nem működött, de felraktam amit a leírásban írtak, akkor már csak a google search haldoklott, de automatikusan frissítette magát azóta semmi gond nincs vele
gyári billentyűzet megy, ha jól emlékszem volt akinek ezzel is volt problémája, nekem nincs.
a backupot az online nandroid backup progival sikerült csak megcsinálnom, cwm-ből vagy rom managerből újraindulást eredményezett -
Mad_Wolf
aktív tag
eléggé, a szeretett tabletünk már kiment a divatból, mostanában a négymagos az újdonság, de úgy sejtem egyikhez sem lesz túl sok frissítés.
Igazából nekem mindegy is, mert működik rendesen, ha esetleg valami szoftveres gebasz lesz akkor majd visszaállítom gyári állapotba.
Ha meg egyszer elérjük az android 6.0-át, addigra rég lecseréltem valami kínai csodára. -
Mad_Wolf
aktív tag
10"-eshez írja, de a specifications-ben láthatod a méreteit, próbáld belőni
véleményekből:
"i bought this one to protect my tablet from scratches and eventual knocks. i didnt expect anything fancy. but i was amazed how good it looks. doesnt look cheap at all the cover is very hard which is good for protecting my 10.1 inch tablet. the keyboard is complete so for people who prefere to use hardware usb keyboard over the touchscreen this is realy a good choice"tehát 10.1-eshez is jó.
-
Dzsano
tag
-
aclandiae
senior tag
Itt most arra támaszkodnék, hogy a típust régebben használóknak mely alkalmazások jöttek be. Nyilván van aki használja ami alapból fent van, de biztos akad olyan is aki próbálgatja. Ilyenkor jöhet a képbe, hogy kipróbált valamit ami nagyon jó volt valamiért és most meg tudja osztani a többiekkel.
-
hamikike
tag
Nyilván azért ennél több haszna is van, mert különben minek (nem gondolok a csicsásabb külsőre)?
Pl. teljes körű mentés (adatokkal, beállításokkal), esetleg több változatban is, ami gond esetén újra rakható (gondolj a windowsra, jó ha van miből visszaállítani, ezt még az oprendszer is nyújtja). Aztán több olyan alkalmazás van még ebben is, melyek állandó önindulási kényszere kordában tartható, több szabad memória nyerhető, vagy reklámmentessé tehető ingyenes appok (talán van ilyen alkalmazás is). Tűzfal nem igazán működik root nélkül. ha valaki sokat molyol a neten, jó ha van.
Ennél a gépnél a kérdéses hangprobléma, és nyilván aki csinált ilyet más tabon vagy mobilon még fel tud sorolni 1-2 esetet.
Ezekhez többnyire root jog kell.
Azt meg nyilván enyéne válogatja, kell-e neki.Amióta az android él, már igazán alkothatták volna olyanná, hogy hardver független legyen és bármi telepíthető legyen rá, bármelyik android kreálmány.
Daninet
Leírhatnád összefoglaló jelleggel, vagy részletesebben is a rootolás hasznát, ha ennél több. -
daninet
veterán
Kb amit én szeretek:
AdAway
Titanium Backup (ezzel a data mappát is mented az appokhoz)
Gyári felesleges programok kitakarítása
Screenshot
Minden alkalmazás SD-re mozgatása
Kábel bedugásnál SD automatikus mountolása (automount)
Clockworkmod (backup, restore, update zip-ek telepítése) -
rabbitfriend
tag
Unintelligens szót nem is mer a magyar szótár. Anti intelligens helyesül. Kikérem magamnak, hogy több regisztrációm lenne. Ha visszaolvasod, írtam, hogy jó hardveres gép, minőségi összeszereléssel. Kijelző fakó, gyenge, a hangszint minősíthetetlenül alacsony. Visszatérve, balfékezni nem "unintelligens" dolog? Én írtam a másikra ilyen faragatlanságot? Nem. Van olyan? Lapozz vissza,és keresd meg! Áldás, Békesség.
-
hamikike
tag
De még várd meg, míg Daninet kipróbálja (ha jól értettem) hétvégén a rootolást és pozitív lesz az eredmény, és tetszés szerint lehet majd buherálni, hogy fogja magát sajnálni Nyuszifül (bocs nyuszifül, de te már csak ez maradsz).
Hajrá Daninet. már csakazért is! DE ha bátor vagy, azt mindenképpen köszi mindenki! -
hamikike
tag
Nekem kb. 3 hónapja van meg, minden nap használom, hol fél órát, hol 1-2-3 órát. Még nem fordult elő olyan eset, ami problémát okozott volna, ha igen ne tudtam volna kezelni (ez igazából nem volt probléma).
Igazából sok appot próbálok ki, néha van olyan állapot, amikor 150-200 is van telepítve, ilyenkor figyelni kell a szabad memóriára. De mindig tudom kezelni. -
totog
tag
USB-n nem tölt. A töltő jóval nagyobb áramerősséget ad ki, talán ezért. Samsung tableteknél olvastam, hogy root-olás után engedélyezni lehet az USB-ről töltést - de ha sikerül is, lassabb lesz a töltés, mint a hálózati adapterről.
Ki akartam próbálni, de még nem vettem rá magam a root-olásra, így ez várat magára. -
Abris
csendes tag
De mondjuk igazából google drive. Ugyanúgy 5 giga tárhely, teljesen ingyen, és mégiscsak google
Bár a szoftvert nem ismerem hozzá androidra, de nem hiszem hogy gagyi lenne.
Ha jól rémlik a dropbox problémás volt, mivel csak egy irányba szinkronizált... szóval azt nem ajánlom -
rabbitfriend
tag
idegesít? nem kellett volna megvenni...rossz kijelző...rossz hang...előbb kellett volna gondolkodni.fáj az igazság uraim...sajnos, ha panaszkodsz számíthatsz reagálásomra...volt ilyen szr készülékem....-1 a készüléketek....ha nincs panasz,, nincs comment---oké? ( más készüléknél nem kell szoftveresen bohóckodni....jut eszembe? felhívtátok a szervízt? gondolom nem...én anno megtettem....
-
rabbitfriend
tag
-
rabbitfriend
tag
Betekintési szögben nincsen különbség! Bátram nézhetitek ketten az ágyból! Az más kérdés, hogy a színhűség, színgazdagság, kontraszt területén az IPS -t az MVA Led meg sem közelíti....Ha filmnézésre is használnátok gyakran, mivel a filmek általában 2,35.1 képarányúak, feltétlenül a 10'1-es ajánlott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Samsung topic
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest