Új hozzászólás Aktív témák
-
totog
tag
válasz
DrDante666 #271 üzenetére
Na ez az amit nem értek, hogy mire kell 3G-s tablet. Éppen elég a netet fizetni a telefonra, és akkor még egy sim kártya, még egy havidíj? Vagy ti hogy gondolkodtok?
-
rabbitfriend
tag
válasz
DrDante666 #174 üzenetére
Ez a háztól házig nem kamu. Bonyolult. Én Pestiként mi a f@sznak küldjem Miskolcra? Röhejes...Az Overmax-nál is halkabb volt a magyar szinkron, de élvezhető szinten szólt. Ennél nem. Engem ez zavar. Mást nem. A játékok valóban ordítanak. Sajnos itt hibáztam. A 72 óra kapcsán.....
-
hotian
tag
válasz
DrDante666 #77 üzenetére
Most találtam ezt az oldalt. Több eszközt is össze lehet hasonlítani, a samu nem sokkal erősebb. Sajnos a battery adatok hiányosak.
-
rabbitfriend
tag
válasz
DrDante666 #77 üzenetére
Mi a gond az akkuval szerinted? Leírtam, hogy, ha takarékosan bánsz a kijelzővel, bőven elmegy 8 órát a Wifi-vel. A Samsungról...5 termékem volt ettől a neves cégtől...kivétel nélkül ráfaragtam mindegyikkel...állandóan a szervízben csücsültek.( Lcd Tv, okostelefon( 2 is), mp3-as lejátszó, stb....) Sokat tudnak, de megbízhatatlanok a cuccaik. Én az életben hallani sem akarok róluk. Egyébként, ha szórakoztató elektronika, akkor Panasonic! Az egyetlen minőségi gyártó! A koreai szupersztár nyomába sem ér....Prestigio valóban jól muzsikál eddig. Mint írtam ár-érték arányban jó. Bevallom, nehezemre esett rápakolni még 10 ezret a SteelCore miatt....De vannak határok...100-180 ezres táblagépek...ugyan kérem....
-
hotian
tag
válasz
DrDante666 #77 üzenetére
samut én is sokáig nézegettem, de az ára miatt inkább nem.
-
Departed
őstag
válasz
DrDante666 #73 üzenetére
Ja értem, gagyi pongyola hozzáállás. Itt nincs ilyesmi, nincs nyoma annak hogy telefonnak képzelné magát egy percig is ez a tablet.
-
rabbitfriend
tag
válasz
DrDante666 #66 üzenetére
Az akksija jó! Marha nagy a fényereje,ezért én nagyon leveszem,és persze a takarékosság miatt! A betekintési szöge gyengébb az IPS panelnél,de bőven a jó kategóriába sorolható! Takarékos fényerővel folyamatosan kb. 8 órát lehet Wifi-n használni! Filmezés kb.6,5 óra lehet! Szép a képe filmnézésnél. A készülék minőségi összeszerelést sejtet.Gyorsaság terén az Overmax-al egy lapon nem említhető. Nincsenek fagyások. Beakadó SD kártya.Igen lassú bootolás....Gyorsan merülő akkumulátor. A proci freki a helyén van. Antutu: 9000! Jó vételnek tűnik! ( A SteelCore után óvatosan írom le...) Készenlétben 8 óra alatt 1%-ot sem merült! A 3G-s modemet kezelte nálam! ( PIN kódot igaz, ki kellett szedni. Sok táblagép nem szereti) Huewei 1750 a típusa. Semmit nem kellett beállítani. Én ajánlanám, hogy ezt vedd meg. Nálam az ár már picit magas, 64.900, de ez plafon. 100-150-ért azért durva egy tábla PC.Bármennyit is tud.
-
rabbitfriend
tag
válasz
DrDante666 #52 üzenetére
Köszönöm! Jól sejtettem, hogy az IPS jobb....Szerinted az Overmaxban IPS van? Én már ebben is kételkedem...meg a 6600-as akkuban is...Ezt a készüléket pedig feltétlenül valahol látni kell!
-
Departed
őstag
válasz
DrDante666 #50 üzenetére
Nem valószinű hogy "csak kiírta milyen proci", mert tesztelés közben ugrándozott az érték, és peak értéken 1512MHz-re ugrált föl. Szóval rendesen írta. Ha meg nem AnTuTu volt akkor rosszul emlékeztem, lényeg hogy mindenképp rendesen állítja be a sebességet, sokszor maxra is.
-
rabbitfriend
tag
válasz
DrDante666 #50 üzenetére
Az MVA LED gyengébb az IPS-nél? Mi a különbség közöttük?
-
Departed
őstag
válasz
DrDante666 #33 üzenetére
Én teszteltem már korábban, szépen majdnem 1,6GHz-ig fölmegy többször is.
Egyébként pedig nem ugyanaz a proci, a miénkben Rockchip 3066-os van, az overmaxban valami más, a GPU pedig a Prestigio-ban 4magos Mali, az overmaxban gyengébb. Ezek voltak az egyik okai hogy inkább a Prestigio-t vettem, amellett hogy megbízhatóbb is - erről árulkodik a kétszer annyi garancia is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged