- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totog
tag
válasz
hamikike #748 üzenetére
Én is rászántam magam a 4.1.1-es rendszerem ROOT-olására. Ráment egy fél nap, de most minden működik.
Két problémám volt daninet leírását végigcsinálva:- simán tudtam telepíteni win7 alatt (64 bit) a driver-t a flash mode-hoz, de a rockchip batch tool nem látta a tabletet, akármelyik portba dugtam. próbáltam más driver-eket is, siker nélkül. végül egy másik gépen (szintén windows 7) valamiért működött, elsőre...
- amikor feltettem az új 4.1-es ROM-ot, valamint recovery-ből a SU-t, utána elindult a prestigo varázsló, ami a wifis lépés után folyton elszállt. kilépni nem lehet belőle, törölni se tudtam az appot, és addig telepíteni se mást, hogy visszakerüljek recovery módba. úgyhogy újratelepítettem még egyszer a 4.1-es ROM-ot, és amikor elindult a recovery, egy full reset után mindjárt rátettem a SU mellett egyből a gapps-ot is. ekkor restart után már a gapps-os varázsló indult el, ami szépen végigment. közben beszólt a prestigio-s is, de azt meg letiltottam a beállítások/alkalmazások-ból
Ha ez a két probléma nincs, kb. 1 óra alatt nulláról végigvihető a procedúra. Felment az alsa mixer is (most érezhetően hangosabb). A custom ROM-mal viszont inkább nem próbálkozom, és egyelőre a 30 MB-s OTA frissítést sem mertem telepíteni. Kéne hozzá előbb egy teljes backup, de ahhoz most nincs kedvem, egyelőre ez így elég lesz.
-
totog
tag
válasz
Mad_Wolf #717 üzenetére
Nekem is megvan még, de elég keveset használom. Főleg akkor jó, ha esetleg külföldre megyünk, és laptopot nem akarok vinni. De hétköznapi használatra sok mindent kiváltanak az egyre nagyobb kijelzőjű telefonok (a legtöbb dologra elég a telefon), ha meg otthon vagyok, inkább a rendes gépet kapcsolom be, azért a windows mégiscsak kényelmesebb (rendes billentyűzet, nagy monitor, multitasking, stb).
Nem akarom eladni, mert néha jól jön, de egyre ritkábban veszem elő. -
totog
tag
válasz
Departed #302 üzenetére
Annak látnám értelmét, hogy így viszont nem merülne használat közben. 1 ampert még lehet szerezni innen-onnan, az már elég hozzá.
Én amúgy azért örülnék USB-snek, mert akkor 1 töltő jó lenne minden kütyühöz, és nem kéne cipelni még egyet. Meg pl. akkor kocsiban is lehetne tölteni/szinten tartani. -
totog
tag
USB-n nem tölt. A töltő jóval nagyobb áramerősséget ad ki, talán ezért. Samsung tableteknél olvastam, hogy root-olás után engedélyezni lehet az USB-ről töltést - de ha sikerül is, lassabb lesz a töltés, mint a hálózati adapterről.
Ki akartam próbálni, de még nem vettem rá magam a root-olásra, így ez várat magára. -
totog
tag
Ja igen, en barkacsoltam egy ilyent par szaz forintbol
http://blog.totesz.hu/2013/03/tablet-tarto/ -
totog
tag
válasz
rabbitfriend #282 üzenetére
Ez a topic szerintem azért van, hogy 1) az érdeklődőknek infókkal szolgáljunk 2) akiknek ilyen készüléke van, megbeszéljék ügyes-bajos dolgaikat. Ha folyton csak ugyanazt tudod írni, az nem új infó. Viszont ha nekünk ilyenünk van, hadd beszéljük már meg, hogy ki mit hogyan oldott meg. Ne ezzel igazold magad abban hogy jól döntöttél, hogy megváltál tőle. Ha a tiédnek jó a hangja, örülj neki, és írd ezt le a megfelelő másik fórumban.
Részemről ez az utolsó hsz a témában, don't feed the troll. -
totog
tag
válasz
DrDante666 #271 üzenetére
Na ez az amit nem értek, hogy mire kell 3G-s tablet. Éppen elég a netet fizetni a telefonra, és akkor még egy sim kártya, még egy havidíj? Vagy ti hogy gondolkodtok?
-
totog
tag
Nézd meg élőben és válassz úgy. Én a magam részéről meg vagyok elégedve a kijelzővel.
A fakóhoz: nincsenek rajta annyira éles színek mint mondjuk egy amoled kijelzőn, meg talán a fekete nem teljesen fekete. Egy amoled telefon mellett lehet hogy zavarna, de mivel nincs folyton mellette egy másfajta kijelző, észre sem veszem, ez szerintem kicsit szőrszálhasogatás és ez is teljesen jó.
Nekem érzékeny a szemem és leggyakrabban minimumon használom, de még akkor is van néha hogy ráapplikálom a "screen filter" nevű progit, ami egy plusz szürke réteggel sötétí a képet (így már tényleg fakóbb). Napfényben viszont szerintem lennének vele gondok - hogy az IPS napsütésben hogy teljesít, azt viszont nem tudom. -
totog
tag
Ezt tettem fel a marketről: [link]
Mivel a kütyün 4.1-es android van, itt már gyárilag támogatottak az ilyen pluginek. Ki tudsz választani 1 darab hangkezelő progit a Beállítások, Hang, Zenei hatások-ban. Annyit csináltam, hogy az equalizer-ben az összes hangmagassághoz tartozó csúszkát felhúztam, tehát kvázi kapott egy kis "gain"-t.
-
totog
tag
válasz
rabbitfriend #240 üzenetére
A készülék fizikailag tud hangosan hangot kiadni.
Ha szoftveresen ez gyengébb is filmeknél, egy equalizer feltudja húzni különösebb torzítás nélkül, hiszen a HW nem torzít mert nem az a szűk keresztmetszet. Persze ahogy írtam ez egy workaround, tehát nyilván nem az igazi hogy ezt "gyárilag" nem tudja, de ugyanakkor elfogadható kompromisszum is lehet egyeseknek.
Tehát legyünk objektívek, halkabb filmeknél, de ez orvosolható - innentől a döntést pedig bízzuk a vásárlóra. -
totog
tag
Tényleg van halk hangsávú video, de a Moboplayer és Equalizer appokkal teljesen jól viszi azokat is. Bár az ember elvárhatná hogy ne kelljen +10 dB korrekcióval filmet nézni, de hát minden eszköznek megvannak a maga kompromisszumai.
-
totog
tag
Ti fel tudtátok már csatolni a számítógépre? Úgy értem, a meghajtók felcsatolódnak, de maga az eszköz, hogy lehessen adb-zni.
Megjelenik PMP7100D eszközként az eszközkezelőben, de a driver-t nem találja. Lehúztam a gyártó oldaláról a firmware pack-et amiben vannak driverek, de azok között nem talált a 64 bites win7-em kompatibiliset. (Igaz, a legfrissebb firmware ott nincs fent, egyel korábbi van csak.)
Próbáltam kézzel a driverek közül feltenni hozzá az RK30-asat, de nem segített. -
totog
tag
válasz
Departed #195 üzenetére
Én sem láttam 2-t egymás mellett, de pl. kollégám AMOLED-es samu telefonja jóval élénkebb színeket mutat, és a fekete is feketébb, nyilván. Viszont ha nincs mihez hasonlítani, eszembe se jutna hogy rossz a képminőség, nagyon szép szerintem már ez is, néztem pl. természetfilmet, az is nagyon élvezetes volt. Vájt szeműek persze lehet hogy igénylik az IPS-t, részemről kicsit túl van hype-olva, és ez is bőven jó. Egy adott szint felett ez már csak dobálózás a HBR-ekkel. Szerintem nézd meg csak ezt, és ha jó, vedd meg. Normál használat mellett sem egy IPS-es mellett fogod használni hogy folyton érezd hogy "jaj ez kicsit rosszabb", hanem önmagában.
-
totog
tag
válasz
zsenike23 #191 üzenetére
Ez amúgy ugyanaz, mint a 10.1-es, csak kétféleképpen nevezik? Vagy lenne 2 ennyire hasonló nevű kütyü?
Igazából ezekre a célokra talán még overkill is kicsit. Netezésre tökéletes, HD filmet próbáltam pen drive-ról játszani, zokszó nélkül vitte kapásból, olvasáshoz jó a felbontás és a fényerő is állítható szépen. (Én mondjuk sose olvasnék ilyenen, inkább kindle.) -
totog
tag
Csatlakozom a klubhoz, rabbitfriend készülékét vettem meg. Egyelőre nekem bejön, amit akartam, mindent meg tudtam rajta oldani, aztán meglátjuk hogyan muzsikál hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest