- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibu99
tag
Eltelt másfél év és még mindig hibátlan a masina. Hihetetlenül jó választás volt!
-
csibu99
tag
Hát ez helyzete válogatja. Nekünk nagyon hasznos és a mai napig úgy gondolom, ennyi pénzért ez hihetetlenül megérte (pedig abszolút nem vagyok a mindig meg kell venni az új kütyüket, stb. pártján, ezt is úgy vettem, hogy 2-3 éve váarkoztam és tettem félre kisebb összegeket rá). Csak egyetlen kiragadott hasznos része: soha nem gondoltam volna, hogy a feleségem is fog szépirodalmat olvasni nap mint nap és most tessék...
-
csibu99
tag
Sejtettem... most lehet újrarakom, először mióta megvettem (idén április) ami azért jelzi hogy egész megbízható. Azért csodálkozom, hogy egy ideje már nem ír ide senki. Bár talán ez is jelzi hogy rendben van a készülék?!
-
csibu99
tag
Kérdés: esélytelen, hogy android frissítést kapjunk?
-
csibu99
tag
Szerintetek ez jó a masinához?
http://dx.com/p/usb-wired-83-key-keyboard-pu-leather-flip-open-case-for-10-tablet-pc-black-138863 -
csibu99
tag
Látom sikerült kiragadnod a lényeget... Nem a problémával van a gond, dicséretes, ha valaki leír egy fórumba nem csak problémát, hanem megoldást is, ebből lehet tanulni. De ettől függetlenül meglehetősen félreérthető volt az előző hsz-ed, mivel azt lehetett hinni, hogy a Prestigio 10.1-es készülékben van a hiba és jelenleg is megoldatlan. Ennek ellenére NEM erről a típusról van szó és az általad szívásként emlgetett eseménysorozat is véget ért. Nekem csak ez szúrta a szemem, ha hsz-emet bántónak érezted, akkor elnézést.
-
csibu99
tag
válasz
aclandiae #648 üzenetére
Szerintem totál mindegy milyen kártyát raksz bele, csak ne legyen noname. Sosem volt még velük bajom.
Anno. én is ilyeneket kérdezgettem aztán rájöttem hogy erre nincs ilyen automatikus válasz mint mondjuk pc-re, hogy alapból felteszek egy böngésző+vírusirtó+office+irfanview+tcm pakkot. Előszeded, és amikor érzed hogy valamit csinálnál, de nem tudod megtenni akkor konkrétan arra keresel neten. (Pl. fájlkezelőt akarsz használni? akkor próbáld ki az astro manager-t, stb.) A Google play eléggé ki tud ezekben a dolgokban segíteni!Viszont egy tanács: ne legyen egyszerre túl sok alkalmazásod telepítve, nekem iszonyúan belassította a rendszert. Amit ritkán vagy egyáltalán nem használsz töröld le teljesen és gyakran fésüld át a futó alkalmazásokat is.
-
csibu99
tag
Ez hogyan kapcsolódik ebbe a topicba? Ok, hogy egyező márkanév, de teljesen más futtatókörnyezet és rendszerjellemzők...
Egyébként gondolom behalt a masina,d e a háttérben futtatott valamit (lásd fehér képernyő), ami lemerítette, ezért lett utána fekete képernyő. Ha nem indul be semmire, hard reset után sem akkor rá kell dugni töltőre. Általában segít.
Ráadásul az is érdekes kiírás, hogy "megszívtad vele". Egyrészt nem erről a tíusról van szó, másrészt te magad írod, hogy a probléma megoldódott... na mindegy. -
csibu99
tag
Háát, ez nagyon szakfórum. Ide leginkább az ír akinek gondja, baja van vele, esetleg frissítései, kérdései vannak. Aki meg boltban dolgozik több száz másik termékkel is foglalkozik. Ha lenne ilyen hibája és lenne itt ilyen szaki akkor már beírta volna, vagy mi jeleztük volna!
A 9.7-tel való hasonlósága, a 10.1 szemszögéből:
- IPS kijelzője van a 9.7-nek (ami azért jobb, mint az MVA)
+ jobb processzor (ARM A9 vs. RockChip 3066
+ nagyobb felbontás (1024 vs 1280)
- nehezebb (100 grammal, bár ez nagyságából is fakad)
+ nagyobb kijelző (ennek nemcsak az a pár inch a lényege, hanem a képarány: 4:3 helyett 16:9, ami filmezéshez sokkal jobb, meg szebben is néz ki)Anno én is sokat agyaltam előbbin, de a 16:9 meggyőzött és utólag sem döntenék másként.
-
csibu99
tag
Általánosságban igazad van, de ráteszed a Moon Readert és úgy nekem tökéletes, pedig én is féltem tőle hogy fárasztja majd a szememet...
Aki meg szeretne hasonlítgatni: ilyenkor nem árt legalább linkelned a készülékeket... Egyébként kicsi az esélye, hogy van aki tapasztalatból fogja ezeket összehasonlítani, én is max. adatlap alapján tudnám, aki meg itt van az valószínű hogy úgyis a 10.1-et ajánlja majd.
-
csibu99
tag
Több órás olvasás: tökéletes.
Netes fórumozás: teljesen alkalmas (bár meg kell szokni, hiszen virtuális billentyűzeted van és azért lassabban tölti be az oldalt mint egy PC).
720p és 1080p: viszi minden gond nélkül.Wifi: nekem jó routerem van, de ismerősöknél, két szobán keresztül, gagyi routernél sem dobott le soha a netről.
-
csibu99
tag
Hát jóember azért csodát ne várj ha 3G-zel és folyamatosan használod. Egyébként sem lehet ennyiből megállapítani, hogy ez bajos-e.
1. Mit böngésztél? Folyamatosan ugyanazt a weboldalt nézted, vagy folyamatosan "kattintgattál", youtube-oztál, esetleg hangot is lejátszott?
2. Mennyi ideig töltöttél lefelé?
3. Mivel játszottál?
4. (talán a legfontosabb): mekkora volt a fényerő beállítása? ha 40-50%-ra veszem akkor nálam is zabál. Ha a szokásos otthoni 10-20% között van akkor ügyes a kicsike.Általánosságban egyébként valóban ne várj mástól se jobbat, általában úgy vannak ezek összerakva (kivéve a gagyik) hogy napi 4-8 órát elmókázhass vele, aztán este bedugd a töltőjét és azzal csicsikáztasd.
-
csibu99
tag
válasz
Keresztapper #572 üzenetére
Fakósáág??
Az, hogy valamihez képest fakóbb valami, nem jelenti azt, hogy fakó!
Az MVA LED kijelző tökéletes. Milliószor jobb, mint bármelyik LCD kijelző. Király betekintési szög, jó megjelenítés. Az IPS azonban tény, hogy jobb. Azonban ha ilyen áron 10 colos IPS-t akarsz, akkor a többi funkcióban kell számtalan kompromisszumot kötni... De ezt is kifejtettük már bővebben.Hangerő: semmi gond nincs vele, Equalizer és MXPlayer (ingyenesek) kellően erőssé teszi azt.
Tapasztalataim szerint három dolgot tehetsz:
1. 120-150e forintot költesz egy tabletre
2. egy vagy max 2 szempont alapján veszel tabletet és mondjuk csak filmnézésre, könyvolvasásra, netezésre, geoládázásra, stb. akarod használni azaz nem használnád ki minden funkcióját: veszel 40-50-ért egy olyan tabot, ami egy-két dologban kiváló de minden másban kuka
3. megpróbálod a lehető legkevesebb kompromisszumot kötni és megpróbálni minél jobb tabot venni 100e forint alatt. tisztában kell lenni vele, hogy így sem lesz mindenben kiváló, viszont ez a kis masina eddig teljes mértékben megérte az árát (én utólag már csakegy GPS-t hiányolok belőle). -
csibu99
tag
válasz
csonkasz #537 üzenetére
Szia!
Először én is azt hittem és szomorúan hagytam ki ezeket a játékokat, mondom ilyen nincs... Aztán véletlen ráleltem, hogy a Beállításokban van egy opció, ahol két lehetőség van: Tábla mód és Telefon mód. Na azt állítsd át. Nekem ez megoldotta a problémát!
(Ha nem találod így sem akkor este megnézem neked pontosan.)
-
csibu99
tag
Hmm... én de örültem volna utólag, ha így kapom... a Prestigio alkalmazások automatiksan telepítődő programját (zöld háromszög az ikonja hogy tudom eltávolítani hogy hagyjon békén?
-
csibu99
tag
Ne a gyári lejátszóprogramot használd, és az equalizeren mindent húzz fel maxra, iletve próbálj meg különböző formátumú és típusú vidiket, van amelyiknek alapból rossz a hangja.
Ez a vízsszintes csík - ami egyébként bármelyik készüléken megtalálható lenne hibaként - engem nagyon zavarna, én visszavinném, mert ennek nem kéne így kinéznie!
A sim kártyával kapcsolatban nem tudok segíteni, nekem (és itt a többségnek) nem 3G-s telefonom van.
-
csibu99
tag
Adja el??? Csak mert nem fér hozzá a kolija netjéhez??? Te jó ég...
A koli rendszergazdája egyébként kell hogy tudjon segíteni. Vagy keress oylat, akinek szintén legalább 4.0-ás androidos telója vagy tabletje van.
Itthon pl. fix IP-re van beállítva a routerem és beletartott 15-20 percbe, mire midnent ügyesen beállítottam készüléken!
(B verzió, hogyha megoldható, hogy veszel 2-3 ezer forintért egy routert, azt bekötöd a koliban, beledugod a vezetéket rá és wifi-t engedélyezel rá...)
Dupla árban van az IPS??? Hol nézted? Akarok venni egy darab IPS panelt önmagában!!!
A hangot nem fényezzük, csak helyrepofozzuk.Attól, hogy veszek egy farmernadrágot, és van az egyik zsebén egy luk, miért lenne gond, ha ahelyett, hogy visszavinném, problémáznék és vennék egy sokkal kevésbé alkalmas farmert, inkább 5 perc alatt megvarrnám?
Mi más problémát tudsz felhozni a készülékre?
De ezt inkább vedd költői kérdésnek, Végre elmész!! Ciao!
-
csibu99
tag
válasz
Departed #478 üzenetére
Bocsi hogy megint én, de még annyit: alapból kapsz hozzá bőr tokot (hivatalosan 3000), amit én nagyon imádok, majd feleségem meg varr hozzá egy tartót és kész. Ami még mindig nagyon jó, hogy OTG kábel is jár hozzá (kb. 1000 forint lenne külön) amivel egeret, billentyűzetet, pendriveot, stb. másodpercek alatt felismer!
Egyet hiányolok belőle: a hdmi kábelt. Valaki le tudná írni pontosan milyen csatlakozót vegyek hozzá, hogy összeköthessem a monitoromal / projektorral?
-
csibu99
tag
válasz
Gergo1994 #474 üzenetére
1. Én még mindig sajnálom, hogy nem IPS a kijelző, mert akkor lenne istencsászár a készülék. De a betekintési szög kiváló, a színek is rendben vannak. Ha mellé teszek egy IPS kijelzőt, az ugyanazokat a színeket mutatja, de egynesen a pofámba repíti, itt csak szépen megjelenik. Ma összehasonlította egymmás mellé téve párom is egy Nexus 7-tel, azt mondta, hogy szerinte teljesen jó az MVA is, pedig egyrészt őszinte, másrészt meg csajsziról van szó...
Filmnézésnél, játéknál tökéletes színeket produkál és ketten ágyból is élvezzük minden percét!
(De fentebb is ilyesmit írtam, így csak ismétlem önmagam.) Tény, hogy van különbség, de nem akkora, ami miatt megéri nyafogni. Ha színbu*i vagy, akkor vegyél inkább Gorilla Glassos Retina kijelzős tabot, egyébként ez tökéletes arra amire használni akarjuk.2. Eddig néhány Tegra 3-ra írt játékon kívül minden futott amit próbáltam. Nagyon élvezem, hogy nem kell figyelnem milyen alkalmazást teszek rá, mert tuom: 99% hogy futni fog!
(és jó pár Tegrára írt alkalmazást is hihetetlenül szuperül elvisz). Filmben 3-6 gigás MKV fájlokat próbáltam (720p) és akadásmentesen, gyönyörűen futott. Equalizerrel és normális lejátszóval a hangja is teljesen elegendő 2 ember számára ágyból filmezésre.
3. 70 alatt vagy csak 1 év garival kapod, vagy használt, vagy úgynevezett Refurbished (ezzel jól tudják szo*atni a népet; mert tulajdonképpen olyan készülék amit valami hiba miatt visszavittek, amit javítottak ugyan, de nem te vagy az első hivatalos gazdája, csak ezt nem mondják meg így az arcodba
), vagy nem postázzák ki ingyen házhoz.
4. Ez szerintem sem a legjobb topic ennek megválaszolására sajnos.
-
csibu99
tag
válasz
rabbitfriend #467 üzenetére
Mert a világ már csak ilyen.
Rabbitfriend néma; a számítógépek, mobiltelefonok és tabletek pedig örökké élnek.
----- Iróniaváltás -----
- Hé, emberek! Hatalmas ötletem van!!! Csináljunk HIBAMENTES készüléket!!! Ha összejön bezárhatjuk az összes szervizet, elküldhetjük a dolgozókat, és milliókat spórolunk!! Egy év múlva én leszek az alvezérhelyettesigazgató! YES!!! Mekkora ötlet!!
- Köszönjük Emes... ööö Rabbitfriend. Következő?! -
csibu99
tag
válasz
rabbitfriend #461 üzenetére
Mert máshol 3 nap alatt cserélnek majd alaplapot gondolom.
-
csibu99
tag
Kérdés:
Milyen szenzorok vannak a masinában és ezeket milyen szoftverekkel lehet működésre bírni?Pl. asszem van benne 3D gyorsulásmérő, fényérzékelője elöl (bár ezt nem használom), meg G-szenzor, utóbbi ugye a döntéseknél kap fontos szerepet, előbbiről viszont azt sem tudom mi fán terem, vagy hogy ezen kívül vannak-e érzékelői...
-
csibu99
tag
válasz
rabbitfriend #442 üzenetére
"A saját lejátszó progiján kívül minden lejátszó programot végig próbáltam, amit csak lehetett."
Aha, valószínű, hogy az összeset kipróbáltad.
"A Prestigio egyedül a DTS hangokat kezeli jól...persze ezt is max. hangerőn."
Miért baj az ha valami csak max. hangerőn hallható. Hiszen ha úgy már jó a hang úgysem vennéd azt magasabbra, nem? Logika, te drága... -
csibu99
tag
válasz
rabbitfriend #435 üzenetére
Már megint a régi nóta...
Nem ismeri fel az SD kártyát ki-bekapcsolásnál??? Ezt cáfolom, nekem kezdetek óta 8GB-s SD kártyám van benne és kikapcsoltam már legalább 10-szer. Egyszer sem jelentkezett ilyen probléma! -
csibu99
tag
Rabbitfriend-re nem kérhetnénk valami warnt, vagy ilyesmit? elég unalmas... na de mindegy, csak magát járatja le vele!
Egyelőre nem fogom rootolni, de köszönjük a leírást. Egy kérdés:
te/ti milyen plusz alkalmazást, beállítást használtok amit root nélkül nem tudtok megtenni? Írjatok le minden kis hülyeséget, hátha találok kedvemre valót és már rootolnám is!(A hangerő + reklámmentesség önmagában nem éri meg nekem, előbbit megoldotta az equalizer+lejátszó, utóbbit meg kibírom.)
-
csibu99
tag
válasz
rabbitfriend #408 üzenetére
Az unintelligens válaszodra nem reagálnék ennél a mondatnál többet. Inkább csak a zárójeles megjegyzésed érdekel:
"Van olyan..." Kicsoda?Mutass egyet! (és ha lehet mellőzzük azt a gyerekes megoldást, hogy ugyanaz az ember több néven regisztrál) Tegyük fel, mutatsz egyet: szerinted létezik olyan készülék, ami mindenkinek tetszik?? szerinted van olyan tárgy, eszköz, digitális technológia, filozófia, életirányzat, világszemlélet, helyzetszituáció, stb. ami MINDENKINEK tetszik és bejön? Szerintem nincs olyan dolog a világon, amiben valaki ne látna rosszat, hibát. Nem az a gondunk, hogy neked nem jött be és hibát láttál benne. Ha hangosabban akarod hallgatni a filmet, nem "trükkös megoldásokkal" (mint az hogy felteszünk egy normális equalizert meg lejátszót...), akkor ez a készülék nem neked való. Ha van olyan fájlrendszerű HDD-d, amit nem tud megnyitni anélkül, hogy ne kelljen trükközni (pl. külső áramforrás, stb.), akkor válts és örülj ha találsz olyat ami kielégíti igényeid. Az a gondunk, hogy már hetek óta itt vered a fa**.. öö nyálad arra, hogy ez így meg úgy rossz készülék. Megmondjuk rá a megoldást, de te akkor is fafejű maradsz.
A másik: ugyanennyi pénzért (max. 70e) vagy olcsóbban mutass olyan Magyarországon legálisan kapható, 2 év garanciás készüléket, ami jobban megéri, mint ez mind szoftevresen, mind hardveresen! (Megvallom, én 100e-n belül sem találtam.) Ezt természetesen árnyalhatja az a kép, hogy ki mire akarja használni, de ár-érték aránya szerintem verhetetlen. Ha te nem így gondolod, az a te dolgod, csak kérlek menj át az Overmax topicba (vagy amilyen új tableted van) és ott fikázd tovább a Prestigio 10.1-et, mert mi már nagyon unjuk. (és ez nem csak a levegőbe kiabált "mi", hanem mint olvashatod, a fórumtársak sem nagyon csipázzák, hogy folyamatosan belekotyogsz olyasmibe amihez semmi közöd...)
Áldás, békesség!
-
csibu99
tag
Rabbitfriend hozzászólásait kéretik nem komolyan venni, egy TROLL, aki csak azért van itt, hogy szórakozzon a többieken. Vegyétek úgy, mintha itt sem lenne. (Hogy valakinek mennyi ideje van, te jó ég...)
-
csibu99
tag
Wifi: azért vettem ezt mert NINCS gond a wifijével. Nagyon jól látja, érzékeli. Lakótárs hozott egy netbookot, ugyanott, ahol az éppen látja a netet, de laggol neki minden, ott ez 4-es... pedig csak silány smc router van itt. Egyedi hiba lehet vagy a masinában, vagy a routered beállításaiban!
OTG kábel: nekem eddig mindent 1 mp alatt (!) felismert, ugyanezeket a vindóz 30-90 mp alatt érzékeli és teszi kezelhetővé (akár egérről, akár joypadról, akár pendrive-ról beszélünk).
-
csibu99
tag
Hmm ez érdekes, első bekapcsolásnál engem is ijesztegetett a dolog, de miután lefrissítette magát nem volt ilyen gond.
A hátlapot is nagyon furcsálltam, nem tetszett. Viszont annyira kézre áll, kellemes tapintású és magabiztosan tartható egy kézzel is, hogy megemelem a kalapom a mérnökök előtt ez ügyben! -
csibu99
tag
Dehogynem, merülne az. Amikor zenehallgatás mellett játszok (nem 3d-s nagy igényű játékkal) és töltőre van dugva akkor kb. annyit érek el, hogy nem merül. Használat közben ugyanúgy merülne még ha gépre is van dugva, csak max. lassabban. Amúgy nálam is az a helyzet így kb. 1 hét használat után, hogy napközben megy vígan, este töltőre rakom, reggelre 100% és estére kb. 15-20%-a marad.
-
csibu99
tag
Elméletileg töltenie kellene, nem? Bár még nem próbáltam.
Egyébként grat a választáshoz, hibamentes, boldog perceket kívánok a készülékhez!
(ui.: a hátlap érintése elsőre fura volt és zavart hogy hamar zsírosodik, viszont annyira kényelmes fogni és valóban nem csúszós a masina, aminek utólag nagyon örülök) -
csibu99
tag
Más kérdés: az edig.tól vettem a készüléket, ahol azt tüntették fel hogy 5GB felhő tárolással kapom. Ezt hogyan lehet "igénybe venni", nem tudja véletlenül valaki?
-
csibu99
tag
Öcsém... nem a készülék idegesít (ennél jobbat 100e alatt nem találtam volna, pöpec, tud mindent amire kell), hanem te! ... Megvetted, nem tetszett, eladtad, más készüléked van. Akkor minek jársz még ide?
Amikor én megvettem tudtam, hogy probléma lehet a hanggal, azaz ez nem önigazolás, max. az hogy nem csak a te készüléked a ludas a dologban, hanem ezek ilyenek, kész. Ettől még nem kell folyton leírni...
Na mindegy. Ac3 kodek? ez nem hangzik rosszul. de tényleg jó lenne pontosabb infó róla, hova és mit kell másolni. Egyébként az Equalizer + Mxplayer már normálissá tette. Szerintem még mindig nem az igazi, de feleségem azt mondja, neki tökéletes ágybabújós filmezéshez, innentől kezdve pedig nyertes a dolog.
-
csibu99
tag
válasz
rabbitfriend #277 üzenetére
Tudjuk, ismerjük a véleményed, köszönjük, nem szeretnénk többet hallani. (De ha zavar, akkor a magam nevében beszélek csak, engem már rendkívül idegesítesz.)
Mitől lenne ez bűvész trükk???
-
csibu99
tag
Szia!
Azok táborát gyarapítom, akik nem igazán tehetik meg, hogy ilyen összegű készüléket vásároljanak, de olcsóbbat nem akartam venni, mert inkább veszek egy normális, minden szempontból legalább középkategóriás tabletet, minthogy utána szenvedjek vele. Másfél hónapos töprengés után ezt választottam, szerdán megvettem és NEM BÁNTAM MEG!
Sőt! Egyre inkább tetszik a kicsike, pedig első androidos cumóm, korábban nem volt semmilyen androidos készülékem! A kijelző miatt töprengtem rajta én is többet, azért az IPS jobb minőség. De mégis megvettem.
Aztán tegnap ismerősnek megjött a hasonló árkategóriás Nexus 7 (amin sokáig gondolkoztam, hiszen azért csak egy Asus, de a HDMI hiánya miatt, a kisebb képernyő, a microsd hiánya, stb. miatt végül nem azt választottam). Összehasonlítva a képernyőt a tapasztalataim:
- Betekintési szög: mindkettőben kiváló!!
- Felbontás: kicsit jobb a Nexusé, de ez csak akkor látszik, ha egymás mellett van a kettő (no meg az csak 7"), a Prestigioéra sem lehet panasz
- Képernyő fényereje: a Prestigio fényereje valami iszonyat durva, ami sosem baj. De bekapcsolás után azzal kezdtem hogy kb. 20%-ra vettem, egy nappal később pedig 15%-ra (így az akksi is tovább bírja) és így is tökéletes nekem.
- Képernyő fakósága, színek kevésbé szépek-e: amíg nem láttam a Nexus 7 IPS-ét, alig észrevehetően volt itt-ott fakó, összehasonlítva vele érezhető volt a különbség. De hacsak nincs otthon e mellett egy IPS készüléked, ez nem fog zavarni. Engem sem zavar, pedig HD filmek, játékok rengetegét próbáltam ki rajta és nem rossz az, hidd el!Nem bántam meg, hogy ezt vettem, pedig IPS-t akartam.
E-book olvasásra is tökéletes!
(ez nálam is szempont volt)
Ja, még valami!
A konyhából is hallom a zenét falon keresztül, azaz hangerőre sincs panaszom (az is mindig olyan 20-40% között van)... -
csibu99
tag
Kérdés: tényleg annyira érezhető a különbség a 9.7-es IPS panelje és e 10.1-es LCD kijelzője között? Főleg játékra, e-book olvasásra és a párommal ágyból történő filmnézésre is használnánk, és ugye olyankor 2-en, nem pont középről néznénk a készüléket...
Tudom, hogy van különbség, de mennyire érzékelhető, mennyire zavaró ez?
(csak ez az egy tulajdonság szól ezen készülék ellen...)
-
csibu99
tag
Öcsém... végigolvastam a topicot. Miért kell trollkodni? Aztán ha valaki végre nagy nehezen nem ellened beszél (persze nem is melletted), akkor rögtön ivócimborák lesztek??? Te jó ég...
Hát igen, van különbség vélemény és vélemény között... no meg trollkodás és nethuszárkodás között is...
Már csak azt nem értem, hogyha van már helyette másik készüléked, miért itt húzod a lóbőrt??? Volt egyszer egy samsungom, megváltam tőle. Mégsem megyek vissza a topicba, hogy naponta 15x beírjam, hogy "rossz volt a kijelzője, emberek!!! rossz volt a kijelzője!!!"
Te is jobban járnál mert nem szólnának be neked annyian meg mi is jobban járnánk, mert nem kellene egy papagáj mondatait olvasnunk minden 3. hsz-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Revolut
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged