- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Departed
őstag
Így van, feleakkora belső tárhely, gyengébb aksi, 2 helyett 1 év gari, és tokot sem adnak hozzá. Ennyire tellett hónapokkal későbbi megjelenés ellenére.
Még mindig ez a Prestigio a legjobb vétel 10 colon, megerőltethetné jobban a konkurencia magát.Mondjuk lecserélni ezt majd csak egy négymagos retinakijelzősre valamikor, csak az lenne előrelépés.
-
Departed
őstag
válasz
Gergo1994 #474 üzenetére
1. Nincs nagy különbség IPS és MVA között, TN és MVA között sokkal nagyobb a különbség. Sokkal jobbak nála a betekintési szög, és a színek.
2. Viszi a nagyfelbontású filmeket gyönyörűen - simaHD-t érdemes rajta nézni, pont akkora a kijelzője és nagyon szép rajta.
3. argep.hu-n nézd, ott 63-64 között is van.
4. Ezt a kérdést tedd föl speckóbb topic-ban is, hamarabb kapsz rá választ. -
Departed
őstag
-
Departed
őstag
válasz
Gulyopapa #323 üzenetére
Nekem hasonló router-rel, csak 2antennással gyönyörűen hasít, de ugyanígy 1antennással is, meg még egy harmadik félével is.
Próbálj valahogy sávot változtatni a router-en, hátha megjavul. Meg fontos hogy alvó állapot után várj egy keveset amíg rendesen föláll a kapcsolat, aztán mehet a menet.
-
Departed
őstag
-
Departed
őstag
-
Departed
őstag
Hiába nem akarjuk etetni a trollt ha kaja nélkül is mindig visszatér
...ez egyfajta önigazolás hogy a rosszabb tabletre tért át, ahelyett hogy megoldotta volna az egyetlen problémáját - 5.1-es hangú film lejátszását sztereo-ban a tablet-tel.
Na mindegy én használom tovább elégedetten a cuccot.
-
Departed
őstag
válasz
rabbitfriend #256 üzenetére
Off-topic kollégák, pls a sajátjában értekezzetek arról a cuccról, köszi.
-
Departed
őstag
válasz
rabbitfriend #246 üzenetére
Akkor mi miért nem érezzük őket kínai vackoknak? Én mindent meg tudok jól csinálni vele, amit elvárok tőle. PC-s játékokon és fejlesztő munkán kívül teljesen helyettesíti a laptopomat. Film, sorozat, könyvek, netezés, levelezés, játék, minden teljesen OK. Az aksija is. Miért kéne úgy éreznem, hogy kínai vacak? Csak használni kéne a dolgainkat nem keresgélni amivel problémát lehet mondani róla. Használd egészséggel az ov-t, mi is ezt a multipad-et, alkalmasak rá.
-
Departed
őstag
válasz
solyomsherif #207 üzenetére
Igen, már 4.1 van a honlapra írva, gondolom egy ideje már gyárilag azt teszik rá.
-
Departed
őstag
válasz
solyomsherif #194 üzenetére
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy az asztali gépem képét 23as IPS monitoron nézem, és semmi szégyenkeznivalója nincs mellette a tablet képének sem, gyönyörű az övé is. Mindkettő sokkal jobb a TN-nél, szép színekkel, széles betekintési szöggel.
Az pedig sajnos szerintem kizárt, hogy találj lehetőséget ahol mindkettőt láthatod egymás mellett.
-
Departed
őstag
Nem ugyanaz, ez 9.7-es 1024*768-as kijelzővel rendelkezik, a topic tárgya pedig 10.1-es szélesvásznú 1280*800-as kijelzővel. Utóbbi képpontsűrűsége nagyobb, és a szélesvászon legtöbbször jobb választás manapság (magassága sem kisebb, 800 sor a 768 ellenében, viszont jó széles
).
-
Departed
őstag
-
Departed
őstag
válasz
rozsahegyir3 #181 üzenetére
Mennyin van a fényerő?
-
Departed
őstag
válasz
solyomsherif #168 üzenetére
Igen, akartam is mondani, hogy a felvetésed fölött kettővel is már látszik a kolléga képén a Bluetooth be/ki.
Prestigio tényleg érdekesen áll hozzá a honlapjához néha.
Én eddig csak kínai kinézetű embereket láttam tablettel fotózni, nem arra való, arra a normális kamerájú telefon/fényképezőgép való (legalább 5mpx, autofocus). Amihez én el tudom képzelni a hasznát az a digital reality vagymiafene játék/alkalmazás. Tudtok ilyet Android-ra? Mint pl. az a varázslós izé PSP-re
-
Departed
őstag
válasz
solyomsherif #158 üzenetére
Szerencsére meg van az az előnyöm, hogy van ilyen tabletem, szóval tudok írni tévedésmentesen.
Tehát úgy megfelel, hogy tapasztalat, hogy van benne Bluetooth? Szóval van.Az első kamerát nemtom hány megapixel, sose használtam, a fókusz pedig valószínűleg fix, inkább az 5megapixeles autofókuszos kamerájú telefonommal fényképezem amikor úton vagyok.
Ha találsz még valamit kérdezd meg bátran és megmondom a szikár igazságot.
-
Departed
őstag
válasz
solyomsherif #156 üzenetére
Biztos hogy van benne.
Messzire nem is kell menni, olvasd el esetleg az első hozzászólást, ott bővebben gyűjtöttem össze minden infót a kütyüről. -
Departed
őstag
válasz
rabbitfriend #125 üzenetére
Leteszteltem, én speciel megsüketülök Sennheiser CX200 Street II fülhallgatómmal max hangerőn hallgatva sorozatot/filmet.
Vegyél esetleg egy ilyen vagy hasonló fülest. Számomra a külső hangszórók is - persze nem légkalapács/fúrógép mellett, hanem otthoni körülmények között - tökéletes hangerejűek, jó fülhallgatómmal meg aztán főleg teljesen OK a hang.
Szóval ne kiabálj please, ha Te hangos körülmények között hallgatnál rajta dolgokat, akkor vidd ezt vissza, és vegyél olyat ami kifejezetten "Hangos"-nak van reklámozva.
Az emberek 99%-ának elegendő a kütyü hangja mindenféle hangerősítő szoftver nélkül. Minőségi fülest/hangfalat alapnak vettem. -
Departed
őstag
válasz
Macika_MC #86 üzenetére
A választ elvileg tapasztalt tulajdonosoktól várod, akiknek a topic témájához tartozó tabletjük van. Ők tehát már döntöttek, hogy szélesvásznú 10.1-est vettek, aminek nagyobb a felbontása. Ez játékok filmek, stb. esetén jobb, ami pedig a netezést illeti: 9.7 colon 768 sorod van netezni, a 10-eseken pedig 800 sorod...
Részemről tehát minden szempontból a 10-es 16:10-es arányú a jó, sőt, inkább jövőbe mutató is.A Wayteq-et ami még nem jelent meg, ugyanez a belső hajtja, de fele annyi belső tárhelye - 16GB helyett csak 8GB - kicsivel gyengébb aksija van, és jókis bőrtok sincs hozzá.
Ajánlatunk tehát a topic címében olvasható.
-
Departed
őstag
válasz
DrDante666 #73 üzenetére
Ja értem, gagyi pongyola hozzáállás. Itt nincs ilyesmi, nincs nyoma annak hogy telefonnak képzelné magát egy percig is ez a tablet.
-
Departed
őstag
Nekem nem volt még rá igényem hogy root-oljam - részemről úgy vagyok vele: minek az - így meg se próbáltam.
DrDante666: recsegni még sohasem hallottam, a második felvetést nem értettem, a Flash verziószáma pedig: 11.1.115.11_121005, remélem mond ez neked valamit (nekem talán annyit hogy nem új...viszont tökéletesen működik).
-
Departed
őstag
válasz
rabbitfriend #67 üzenetére
És ismét egy, a termékével elégedett felhasználó, érdemes volt a topicot megnyitnom.
Köszi hogy leírtad a tapasztalataidat, használd egészséggel!Egyébként én 62-ért vettem, de amúgyis mivel majdnem olyan jó mint a 100ezer fölötti "márkásabb" társai, bőven megérte.
-
Departed
őstag
válasz
rabbitfriend #63 üzenetére
Na akkor egész friss szállítmányból kaptál.
-
Departed
őstag
válasz
rabbitfriend #55 üzenetére
Nekem az asztali gépem monitorja IPS, ez meg MVA, és utóbbival a világon semmi bajom nincs. Szép színek, nagy betekintési szög, bevilágításból még inkább kevesebb van, meg a sötét is mélyebb az MVA-nál mint az IPS-nél. Mindkettő abszolút jó, és ajánlott.
Az pedig igaz, hogy érdemes élőben is megnézni, bár én alapos tájékozódás után fogtam magam és különösebb nézegetés nélkül megvettem. Abszolút megérte.
-
Departed
őstag
válasz
DrDante666 #50 üzenetére
Nem valószinű hogy "csak kiírta milyen proci", mert tesztelés közben ugrándozott az érték, és peak értéken 1512MHz-re ugrált föl. Szóval rendesen írta. Ha meg nem AnTuTu volt akkor rosszul emlékeztem, lényeg hogy mindenképp rendesen állítja be a sebességet, sokszor maxra is.
-
-
Departed
őstag
válasz
DrDante666 #33 üzenetére
Én teszteltem már korábban, szépen majdnem 1,6GHz-ig fölmegy többször is.
Egyébként pedig nem ugyanaz a proci, a miénkben Rockchip 3066-os van, az overmaxban valami más, a GPU pedig a Prestigio-ban 4magos Mali, az overmaxban gyengébb. Ezek voltak az egyik okai hogy inkább a Prestigio-t vettem, amellett hogy megbízhatóbb is - erről árulkodik a kétszer annyi garancia is. -
Departed
őstag
Manapság már egyértelműen a 16:9 az univerzálisan jó megoldás, tehát a 10,1 col.
Concorde tabletet meg nem vennék, soksok hibát olvas róluk az ember. Pl. az milyen már hogy el van csúszva a képernyő vagy hogy gázos a wifi...
Prestigio-k jók, ez a 10es meg különösen jól sikerült.Ezt is erről a tabletről írtam, wehehe
-
Departed
őstag
-
Departed
őstag
Ezeken kívül én komolyabb játékra is, Max Payne-t pl. öröm rajta játszani az ágyon fekve, gengsztereket ölve, mint a régi szép időkben.
Gyönyörűen fut röccenés nélkül, irányítani is sokkal jobb, egyszerűbb, mint gondoltam.
Vagy például a GTA Vice City is remekül és simán működik. -
Departed
őstag
Eddig egyetlen játékra, a Plants vs Zombies-ra dobta a Play hogy nem kompatibilis, minden más működik szépen amiket próbáltam - kb. 50 app/játék
Aksiidőre teljesen reális amit a gyártó állít, amit tapasztaltam, hogy sok játék és netezés megy rajta vegyesen, és jópár órát bírja, használattól függően legalább 6-7-8, kikapcsolt képernyő esetén (pl. zenehallgatás) még sokkal több órát.
Készenléti fogyasztása nagyon kevés a tapasztalatom szerint, bőven van hogy ahány százalékkal elmegy aludni, annyit mutat felébresztés után, akár jópár órával később is, hála az automatikusan kikapcsoló és visszakapcsoló wifi-nek is. Persze ez utóbbi az alapbeállítás, át lehet állítani. -
Departed
őstag
Készítettem egy topic-ot a cucchoz, én maximálisan elégedetten használom, tudom ajánlani mindenkinek.
Jöhetnek a kérdések, vélemények, tapasztalatok bátran! -
Departed
őstag
Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate Duo
TULAJDONSÁGOK:
• Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer
• Gyors teljesítmény a kétmagos ARM Cortex A9 processzornak köszönhetően
• Elképesztő grafikus teljesítmény: 4 magos grafikus processzor és 1 GB RAM
• Teljes nézet: 25.7cm | 10.1” MVA LCD panel kapacitív Multi-Touch érintőképernyő 1280x800 pixel felbontással
• Nagy sebességű mobil internet: beépített WiFi (802.11b|g|n)
• Több alkalmazás: előre telepített és több, mint 600.000 telepíthető a Goofle Play-ről
• Mindig naprakészen: automatikus OTA rendszerfrissítések (Over-the-Air)
• Több hely: 16 GB beépítet flash memória
• Ingyenes 5 GB felhő tárhely szolgáltatás, amely bárhol hozzáférhető (internetkapcsolat szükséges) – előre telepített SugarSync
• Két kamera: előlapi 0.3 MP és hátlapi 2 MP
• Több móka: 3D játékok zökkenésmentes lejátszása a 3D OpenGL grafikus gyorsítónak köszönhetően
• Kiváló videó teljesítmény: FullHD 1080p lejátszás
• Kitűnő kapcsolódás: HDMI kimenet külső kijelző számára
• Jobb érzés: magas minőségű összeszerelés
• Stílusos hordozó tok mellékelve a biztonságért és a hordozhatóságért
• 2 év garanciaSPECIFIKÁCIÓK:
• Processzor: kétmagos 2 x 1.6 GHz ARM Cortex A9 RockChip
• Memória: 1 GB DDR3 SDRAM
• Beépített memória: 16 GB flash memória (nem teljes mértékben hozzáférhető a felhasználó részére)
• Memóriabővítés: MicroSD/SDHC max. 32 GB
• Kijelző: 10.1” MVA LCD 1280x800 kapacitív Multi-Touch érintőképernyő / automatikus képernyő elforgatás
• Kommunikáció: beépített Wi-Fi iEEE 802.11b/g/n, Bluetooth
• Csatlakozások: miniHDMI, WiFi, MicroSD, MicroSDHC, miniUSB 2.0, Bluetooth, 3.5 mm-es sztereó jack csatlakozó
• Kamerák: előlapi 0.3 MP, hátlapi 2 MP
• Érzékelők: G-szenzor, 3D gyorsulásmérő
•Szín: fekete
• Támogatott eBook formátumok: EPUB, FB2, PDF, TXT
• Támogatott zene formátumok: AAC, FLAC, WMA7, WMA8, WMA9, MP3, WAV, APE, OGG, MP1, MP2, MP4A, OGA
• Támogatott kép formátumok: JPG, PNG, BMP, GIF
• Támogatott videó formátumok: 1080P@60 fps & H.264/MVC/VP8 encoder by 1080P@30fps
• Videó: FullHD videó lejátszás
• Hang: sztereó audio lejátszás
• Szoftver: Android 4.0.4 (frissíthető Android 4.1 Jelly Beanre)
• Akkumulátor: Beépített Lithium-Polymer, 6.400 mAh
• Videó lejátszási idő: max. kb. 6,5 óra
• Zene lejátszási idő: max. kb. 36 óra
• Készenléti idő: max. kb. 120 óra
• Beépített eszközök: Mikrofon, sztereó hangszórók, kártyaolvasó
• Rendszerkövetelmények: Apple Mac OS X 10.4 vagy újabb, Linux 2.4.0 vagy újabb, Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows XP
• Telepített alkalmazások: Kindle books, Twitter, Video Player, Youtube, Angry Birds, Barcode Scanner, 250+ Solitairs, Camera, Google Maps, Google Play, Office Suite, E-Mail, Music, Gallery, FreeNote, Chess Free, Currency Converter, eBook, eReader Prestigio, Calendar, Calculator, Blue, Browser, Explorer, Facebook, SugarSync, Skype, Stock Alert, OTA updates, Gmail
• Méret: 175 x 256,8 x 10.2 mm
• Súly: 680 g
• Garancia: 2 évA DOBOZ TARTALMA:
• Prestigio tablet készülék
• Hálózati töltő
•Tok
• USB kábel
• Használati útmutatóLétezik 3G-s változata is, az egy SIM-kártyhellyel több, mobilinternethez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Le Mans Ultimate
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged