- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
CosworthF1 #4684 üzenetére
Igen, arra is írtam a fenntartási költséget, ugye ezeknek az eszközöknek folyamatosan mennie kell és nem pár W-ot fogyasztanak azért, szóval nem túl környezettudatos megoldás, az esztétikáról meg nem is beszéltem, nálunk ide biztos nem rakhatnának olyat.
Esetleg akkor lehetne elfogadható dolog, ha az oszlopon lenne és onnan már koax jönne be és akkor ők fizetnék a fenntartását is az áramszolgáltató felé, de gondolom az büdös volt, nekik így is drágábbra jött ki a plusz eszköz miatt, plusz egy CMTS átlagban többet fogyaszt, mint egy OLT és ezzel a módszerrel még a válaszidő is magasabb, azért mondtam hogy én ilyen technikai megvalósítást biztos nem engedtem volna, sehogy nem éri meg, sőt veszélyesebb is, egy házban minél több az elektromos berendezések száma, annál nagyobb a kockázat egy vihar okozta villámcsapás esetén hogy egy elektromos eszköz kigyulladjon ha a hálózatot villámcsapás éri, szóval hogy plusz hibatényező az csak hagyján. Akik ilyenekről döntenek, azok általában nem járnak el megfelelően, gyakorlatilag meghaladja a szellemi kapacitásukat az, hogy végig gondolják, hogy egy ilyen dolog pozitív, illetve negatív tényezőit összevessék szolgáltatói és előfizető szinten is, valamint hogy levonják belőle a szükséges konzekvenciákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest