- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Imilenni #3566 üzenetére
Mondjuk az a MT7621AT chipsetes router is eléggé érdekes, de 500 Mbit/s-t simán kihajt, sőt akár gigabitet is bizonyos kompromiszumokkal, de itt nem a router, meg nem is a modem limites, főleg hogy az is bridge módban van (ugye az is szar chipset-et kapott, az Intel Puma 6 használata inkább csak bridge módban javasolt), hanem a szolgáltató hálózata, sajnos ha eléggé leterhelt környéken vagy, mint ahogy én is, akkor nem lesz meg a névleges sávszél, Árpi jól jár ilyen szempontból, mert kevésbé leterhelt szegmensen van, sajnos nem mindenki ilyen szerencsés, de azt mondom még annak a 250-nek is örülhetsz, nálam néha a szaros 120 Mbit/s sincs meg, ami azért már nagyon gáz, van hogy ha újraindítom a modemet és az rááll a kevésbé terhelt csatornákra, akkor megvan, de mondjuk egy napig, mert ha ezt más is megcsinálja és pont azt a 8 csatornát terheli le amit én, akkor megint nincs meg, talán ha kapnék én is egy 16-24 csatornás Arris modemet, akkor legalább a 120-as netem meglenne, de azt csak az 500-as nettel adják, ha meg a 120 sincs meg gyakran, akkor egy 500-astól mit vár az ember, szóval nem fogok előfizetni rá, már megvárom amíg a Telekom befejezi az optikát és a kezdő árakkal úgy hogy konkurencia is van, talán még egy 2/1 gigás nettel is jobban fogok járni, mint a PR-nél 500 megával, aminek a fele sem lenne meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest