Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Bizonyára licenckorlátozás miatt kellett úgy megoldani, hogy program készítője nem integrálhatta a saját csomagjába, hanem csak külön letöltéssel Agree/OK stb."
Mert a Potplayer fejlesztője (aki anno a KMPlayernek is a fő fejlesztője volt) gondosan ügyel a legalitásra.
Ezért is maradt licenszsértő a mai napig, mivel GPL-es mplayer-core alapon nyugszik (azért visz ilyen jól minden videót) miközben zárt a forráskód (ezért nincsen portolva se Linuxra, se OSX-re ami miatt ezekre nincs is ilyen tudású lejátszó).(#81) Krystal_s: Nem kellett volna az INI-t menteni, elég ha nem a "Default preset"-et módosítod, hanem valamelyik mást (pl. Built-in DXVA Decoder), vagy létrehozol egy sajátot.
-
Krystal_s
addikt
Köszönöm szépen, hogy megnézted.

Tegnap nem engedtem neki, hogy külön telepítse azt a pár codec-et, mert nem tudtam miért lenne szükséges, de most már értem. Közben én is találtam egy leírást, hogy szerzői jogok miatt vannak külön.
Nálam alapból a Module mappában benne van a FFmpeg / FFmpegMinimum64.dll is.Azt nem tudod véletlenül mitől függ, hogy a beállítások megmaradnak, vagy visszaáll minden alapra egy frissítés után ? Évek óta használom a PotPlayert és eddig minden frissítésnél elvesztek a beállításaim, tegnap viszont megmaradtak. A Beállításokban mindig be volt pipálva a Store settings to .ini file.
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért is maradt licenszsértő a mai napig, mivel GPL-es mplayer-core alapon nyugszik (azért visz ilyen jól minden videót) miközben zárt a forráskód (ezért nincsen portolva se Linuxra, se OSX-re ami miatt ezekre nincs is ilyen tudású lejátszó).