Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Krystal_s
üzenetére
Előző beállítások megtartása okozhat néha konfliktust, főleg egy fejlesztés alatt álló programnál. Jó példa erre a KMPlayer, pedig az már nem is béta volt, amikor ilyen bajai voltak, hogy frissítés után lerohadt ("TAG" hibaüzenet, sokan bosszankodtak miatta). Erre azután rájöttem, hogy csak törölni kell minden beállítást a registryből (HKCU\Software\KMPlayer), utána simán elindul.
Valószínűleg a PotPlayer fejlesztése most jutott arra a szintre, hogy már be merik vállalni a beállítások megtartását is, ezt én is észrevettem egyébként. De ez nem zárja ki, hogy eddig is működött, amikor én direkt elmentettem az .ini fájlt és utána visszamásoltam.
Vagy a megfelelő registry kulcsot (HKCU\Software\Daum), mindegy egyébként. Induláskor a program először az .ini fájlt keresi a saját könyvtárában. Ha azt nem találja, akkor a registryből olvassa ki a beállításokat. Utóbbi előnye a gyorsabb programindulás, mert a registry már úgyis a memóriában van.
Ha ez nem is mindig tűnik fel, de főleg nagyobb méretű .ini fájl beolvasása már kicsit lassíthatja az indulást.
Az .ini fájl előnye lehet a könnyebb hordozhatóság, elmenthetőség (Windows újratelepítés esetére például), persze ezzel nem azt mondom, hogy az említett reg. kulcs elmentése sokkal nagyobb kaland lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest