- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hívószám-hamisítás
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nálam alapból a Built-in DXVA Decoder config az aktív már elég régóta. Nem én állítottam arra, hanem a program. Nem nyúltam hozzá, mert nem tudom melyik a legmegfelelőbb a gépnek, pl a Video renderer: EVR Custom Present alapból (win7 gépen), de régi xp-s gépen az auto selection volt.
Korábban próbáltam átnevezni a configot és frissítés után újra azt kiválasztani, de akkor sem maradtak meg a beállítások. Egy ideje szerencsére a billentyű parancsok maradtak, csak a téma, megjelenítés stb nem. Tudom le lehet menteni, de azt azért nem akartam, mert komolyabb változásnál bekavarhat. Most legutóbb minden maradt (lehet az kavart be), de sajnos törölnöm kellett az egész lejátszót a korábban leírt jelenség miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest