Hirdetés
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toguro San
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék nálam jártasabb személyeknél. A minap sikerült nekem is egy PS5 konzolhoz jutnom. Amit tudni kell rólam, hogy leginkább offline módban játszom és leginkább sportjátékokkal. Az egyik nagy kedvencem a Fifa (ne kövezzetek meg érte
) ott is a karrier mód. Ps4-en minden évben rommá játszom. Szeretek többféle karriert kezdeni párhuzamosan, kitalálni ezt-azt, haverokkal szórakozunk.....
És most jön a formális kérdés. A PS4 esetében a felhőbe mentettem minden egyes karrier mentésem, és így a játék adta maximális mentést (úgymond) ki lehetett játszani és szinte végtelen mentést létre lehetett hozni... Én egy olyan 15-20 körül biztos elmentem
Viszont most ahogy a PS5-tel ismerkedem, azt veszem észre, hogy ennél a konzolnál nincs erre mód, mivel egy fájlként kezeli a játék mentését, és vagy felülír mindent vagy nem történik semmi.....
Várható szerintetek hasonló mentési lehetőség majd a PS5-ös játékoknál mint a PS4-es verziónál? Értem itt a fájlok külön mentésére....
Remélem érthetően át tudtam adni mire gondolok
Előre is köszönöm a válszt
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mobil flották
- World of Warships
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) ott is a karrier mód. Ps4-en minden évben rommá játszom. Szeretek többféle karriert kezdeni párhuzamosan, kitalálni ezt-azt, haverokkal szórakozunk.....
Kendek
RangerFox