Hirdetés
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thrill
tag
válasz
ImACeltic
üzenetére
Nekem meg pont szimpatikus amit csinál és hiánypótló. Nélküle sosem derülnének ki milyen ármánykodások mennek a háttérben egy-egy fejlesztésnél és milyen kiskirályok sütögetik a pecsenyéjüket, kihasználva mások áldozatos munkáját. Újfent rávilágítanék: az hogy ha ő nem hozná felszínre ezeket a problémákat, attól még léteznének (és még meg sem oldódnának)
Persze, minden munkában van szívás, de valahogy ebben az iparágban mindenki szereti eltakarni a szemét. Mert ugye csak az fontos, hogy a Splasher Buster 34 jöjjön már ki és micsoda köcsögök a készítők, hogy még nincs kész. Az hogy ki és mennyi áldozatot hoz ennek érdekében a háttérben, az mellékes. Vagy hogy ténylegesen mennyi meló egy folytatás ("csak át kell rajzolni, fél-egy év alatt miért nincs kész?" - ahhha.....
Ahogy gondolom semelyikünk nem morzsol el egy könnycseppet akkor sem, amikor reggel bekapcsolja a mobilját, amit gyerekrabszolgák szerelnek össze Kínában napi 80 forintért (nem vagyok álszent, nekem is van).
A dolog másik része, hogy manapság crunch és szopás nélkül nincs AAA fejlesztés. Pont. Ördögi kör. Megoldhatatlan probléma. Senki nem akar várni (pláne fizetni) 10 évet egy játék befejezéséig, hogy emberi léptékkel készüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mobil flották
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy gondolom semelyikünk nem morzsol el egy könnycseppet akkor sem, amikor reggel bekapcsolja a mobilját, amit gyerekrabszolgák szerelnek össze Kínában napi 80 forintért (nem vagyok álszent, nekem is van).
Kendek
RangerFox