Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thrill

tag

válasz ImACeltic #61538 üzenetére

Nekem meg pont szimpatikus amit csinál és hiánypótló. Nélküle sosem derülnének ki milyen ármánykodások mennek a háttérben egy-egy fejlesztésnél és milyen kiskirályok sütögetik a pecsenyéjüket, kihasználva mások áldozatos munkáját. Újfent rávilágítanék: az hogy ha ő nem hozná felszínre ezeket a problémákat, attól még léteznének (és még meg sem oldódnának)

Persze, minden munkában van szívás, de valahogy ebben az iparágban mindenki szereti eltakarni a szemét. Mert ugye csak az fontos, hogy a Splasher Buster 34 jöjjön már ki és micsoda köcsögök a készítők, hogy még nincs kész. Az hogy ki és mennyi áldozatot hoz ennek érdekében a háttérben, az mellékes. Vagy hogy ténylegesen mennyi meló egy folytatás ("csak át kell rajzolni, fél-egy év alatt miért nincs kész?" - ahhha..... :) Ahogy gondolom semelyikünk nem morzsol el egy könnycseppet akkor sem, amikor reggel bekapcsolja a mobilját, amit gyerekrabszolgák szerelnek össze Kínában napi 80 forintért (nem vagyok álszent, nekem is van).

A dolog másik része, hogy manapság crunch és szopás nélkül nincs AAA fejlesztés. Pont. Ördögi kör. Megoldhatatlan probléma. Senki nem akar várni (pláne fizetni) 10 évet egy játék befejezéséig, hogy emberi léptékkel készüljön.

Új hozzászólás Aktív témák