Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Nekem is van jópár gép előrendelve (lemezes) november magasságában. Úgy fest viszont ismerős által elöbb jutok digithez (ha nem kell neki) nekem meg az elég lesz szóval ahogy pár napja ígértem szólni fogok ha van átvehető gép, csak 1 évnél régebbi aktív tagnak adom ki próbálva megszűrni hogy ne hiénához jusson. Lesz ami boltban lesz ami postán átvehető, az eredeti árán (postánál talán 1500ft plusz postaköltség). Postánál segítek mert ott kérik a személyim ugye.
Ne etessétek a nyomorultakat akik ebből akarnak gazdagodni, jutni fog mindenkinek főleg ha többen össze is fogunk és a felesleget továbbadjuk eredeti árán. Ha a hiénák nem tudják eladni szép lassan úgyis leviszik az árat. 200k fölött senki ne vegyen tőlük egy darabot se. -
RZozo
aktív tag
válasz
Infernohun
üzenetére
Igen, úgy vagyok velemint itt néhányan, akik besokalltak. Mire kapható lesz, már nem fog érdekelni. Helyette PS4 Pro-t vettem tavaly karácsonyra, amit nem bántam meg és amire is jó kis exluzívokat és VR játékokat gyűjtöttem be karácsony előtt lemezen. A VR headsettel pedig még így is új élményeket adott. Kb. egy év alatt sem tudok a vásárolt játékokkal végezni. Most már nem vágyom duplaannyiért PS5-re. Ha fix 60 fps kell 4K mellett, akkor ott az XSX, amihez van bőven játék, ha nem is a Sony exkluzívok.
Azért Edigital-t nem ignoráltam. Tegnap pl. beszereztem náluk egy jó minőségű, Oehlbach HDMI 2.0 kábelt 12k helyett kb. 2k-ért.
-
Sipi458
tag
Remélem közületek többen is úgy vannak vele, mint én, hogy ez az E betűs bolt azt érte el ezzel a csodálatos nyerészkedésével, hogy innentől már egy elemet se fogok tőlük venni, ha csak lesz lehetőségem kerülöm őket, pedig egy szimpatikus boltnak tartottam őket eddig.
-
Raga
senior tag
válasz
Infernohun
üzenetére
Ezt hallgatjuk egy ideje.
Őszintén szólva én nem vagyok kisgyerek de olyan szinten elfogyott a türelmem, hogy már nem vágyom rá.
Egyszerüen nem érdekel már az egész.
Csalódott vagyok és azon gondolkodom hagyom is a francba maradok PC mellett.
Idén szerettem volna váltani.
Megvettem már a gyári fülest a gyári dupla töltö állomást is hozzá, a konzolról háromszor maradtam le ebből kettő alkalommal nagyon gyors voltam.
Besokalltam, elvesztette a varázsát számomra. -
ProEvoFan
nagyúr
Én is így döntöttem.Pontosabban ha megkapom a Konzolvilág rendelést, akkor lehet hogy itt a topikban odaadom valakinek beszerzési áron, mert bőven ráér nekem karácsonykor vagy jövőre a PS5.
Leszoktam a drogról.!?
A f@szom, elegem lett ebből az egészből.Van mivel játszani gamepassban és ps4en is. -
RZozo
aktív tag
Edigital értesített, hogy az előjegyzésemre elérhető náluk a PS5 lemezes, 250k-t kér érte. Persze, nem 250-ért jegyztem elő, de mellékes. Talán karácsony előtt fizettem volna 200-nál többet, de most köszi, de nem kell. Ha valakit érdekel és még lenne belőle. Szívesen átadom a lehetőséget.
Kivárom a soron a Konzolvilágnál.
Most elégedett vagyok a PS4 Pro-val, amit a PS5 helyett vettem, a nextgen érzéshez itt az XSX. Ronda hasábforma, de jól működik. És akkora, hogy mellette a PS5 nem fér el, így PS5 előtt új TV média szekrényt is kell szereznem.Szerk.: Ja, bocs, most néztem, már nem elérhető a PS5. Valakik elvitték ennyiért is.
-
válasz
F-ECT$
üzenetére
Éppenséggel elférne, de való igaz, hogy csak emiatt nem valószínű, hogy ekkorát lecsípnének belőle.
Ez viszont akkor azt jelenti, hogy kb. 80-90 MB adat íródik ki percenként. Attól a pillanattól kezdve, hogy el lett indítva egy játék. Viszont bármennyire is rosszul hangzik, felesleges aggódni. Mivel tenni azt nem lehet ellene semmit. De azért reméljük, hogy nem egy Tesla szintű problémáról van szó. Bár nem gondolom, mert ha nagyon sokat is játszik valaki, akkor is jó sok év mire az elméleti írástűrési határt eléri. -
válasz
Lackooo84
üzenetére
Annyi biztos, hogy ezt a 60 percnyi visszafele rögzítést automatikusan, és limitált minőségben teszi. Kikapcsolni vagy az időhosszt átállítani nem lehet. Bár ugye ha nem lehet kikapcsolni, akkor a hossza igazából már mindegy is, mert az sem jelentene kevesebb írást.
-
Lackooo84
nagyúr
Most amúgy tényleg a Naughty Dog egyik játékához sem ír PS5 patchet? Azért tőlük vártam min. az Uncharted 4-LL 60fps módot.... Vagy majd azokat is vehetjük meg újra?

-
Aciduzzu
aktív tag
-
-
A21
tag
For Honor valakinek megvan PS5 upgrade verzióban? Milyen lett?
-
-
-
polonic
félisten
Azt le lehet állítani valahogy, hogy ne rögzítsen automatikusan videókat?
Ahogy csináltam képernyő képeket, akkor vettem észre, hogy a játék indítása óta el tudna menteni videót is.
Nekem ez nem kell. Meg azért gondolom az ssd-nek se jó a folyamatos írás. -
marquuard
veterán
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Recommended Retail Price
Name checks out
-
Dewo
aktív tag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Az a baj hogy nem törődnek ezzel..
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Philips103
üzenetére
Fel kell jelenteni őket legalábbis jelezni a Sony felé hogy a drágalátos hivatalos partnerük mit művel.
-
Bazsi747
aktív tag
válasz
Philips103
üzenetére
Vicc az a bolt,küldenek emailt aztán aki a leggyorsabb,röhej
-
marquuard
veterán
válasz
Philips103
üzenetére
Na ja. Nem is tudtam, hogy ott is volt előrendelésem. Jóáras.
-
Philips103
tag
Nekem most jött az extreme digitalos email, hogy mindössze 250k-ért enyém lehet a lemezes ps5
-
Amúgy mi van azzal, aki másodkézből szerzi a PS5-öt, ami aztán elromlik, de a garancia/jótállás nem az ő nevére szól, és aki annak idején vette, az nem segít? Főleg, ha esetleg olyan boltban lett véve, amitől az aktuális tulaj messze lakik. Akkor hogy lesz az szervizelve, kicserélve? (főleg most, hogy nincsenek is készletek, amivel kaphatna az illető újat?)
-
BloodV22
csendes tag
Nem rég jött meg nekem is a PS5. Remélem egy 20 évet ez is ki fog bírni, mint a ps one gépem. A PS4 Fat első szériás is megy még.
-
Mr.Wiking
tag
Tudna esetleg küldeni valaki hangfelvételt a gépéről ami elvileg nem coil whine-os?
Kíváncsi vagyok, hogy milyen hangja van egy olyan gépnek.
-
Sziasztok!
Valaki játszik ps5-ön cyberpunk-al? Ha igen mennyire gáz, néz jól/rosszul ki?
Köszi
-
.LnB
titán
Most olvastam, hogy Biden már rajta van, hogy mindenki kapjon PS5-öt! (jó kicsit bővebb cikk volt azért
)
Csípem az öreget, egy hónapja van csak hivatalban, de már tudja mi a lényeg, mi a fontos!
-
jookomak
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Én akartam szeretni ezt a játékot, de olyan szinten idegesítően sz@r az irányítása és a kamerakezelése, hogy inkább NE. A shadow of the colossus felújítása viszont jó, ugyanaz a csapat készítette, csak ezzel játszani is lehet. De inkább új ps tulajként menj végig az előző gen legjobb játékain, unchartedek, last of usok, god of war, horizon zero dawn, pókember, ghost of tsushima. Ezek a top top játékok, ha nem jönnek be, akkor max stílusbeli problémák akadhatnak, működésre, kinézetre gyakorlatilag hibátlanok. Ok, 1-2 régebbiben vannak idegesítő elemek, de összeségében pazar.
-
Raga
senior tag
Akkor ezen a héten érkezett Magyarországra 12 db gép az MM-be

Hétvége záró gondolata
Magyarország jobban teljesít -
Az azért eléggé siralmas, hogy a még meg nem érkezett, előre tervezett februári szállítást ígérik már oda az előrendelőknek, és még azzal együtt is csak szeptember 16-án járnak.
-
HaZsolt
őstag
Konzolvilaggal mi a helyzet? Egy hete nem frissult. Nem kaptak pst azota? Van barkinek barmi infoja updateje ezzel kapcsolatosan?
-
Batyops
aktív tag
Sziasztok! Egy kis info. Most hivtak a kv-tol hogy a 09.16 23:41 Ps5 rendelésemet ha minden igaz 1.5-2 héten belül küldik.
-
mattheus
őstag
Valaki használ itt Astro A50-es Gen 3-as fejhallgatót? Ha igen, akkor van esetleg olyan problémája a fejhallgatóval, hogy kikapcsolt állapotban is hajlamos néha lemerülni ? Ez utóbbit úgy értem, hogy teljesen feltöltött állapotban kikapcsolva másnap reggelre be sem kapcsol, mert annyira lemerül? Ha igen, akkor tudta valahogy ezt problémát orvosolni ?
-
NorbiZsemi
tag
-
Dewo
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Jól néz ki

-
hombre[EU]
nagyúr
-
A21
tag
válasz
Citroware
üzenetére
Ezek mind jó hírek! Nálunk már az van, hogy kb 180 eladó PS5 van a helyi aprókon, és rengetegen teszik már fel úgy egy speckó oldalra, hogy a bolti ár a kiindulási ár, aa fix pedig egy 100-assal több. Az érdekesség, hogy mivel már lassan túlkínálat van belőle, nem jönnek a licitek, így kis szerencsével itt már ki lehet fogni bekerülési áron is másod kézből a
seggfejnyerészkedőktől.sz: én addig szép szorgalmasan gyűjtögetem a lemezes játékokat, amikkel szeretnék játszani, valamint lecserélem a TV-met, és utánanézek milyen hangrendszer lenne a legjobb a szomszédok boldoításához
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- AliExpress tapasztalatok
- iPad topik
- Yettel topik
- Hálózati / IP kamera
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mester.
A f@szom, elegem lett ebből az egészből.Van mivel játszani gamepassban és ps4en is.

azta kurva, visszagörgetni már nem divat egyáltalán, ok a keresőt én se komázom de azért csak átfutom, hogy mi az aktuál az oldalon

RangerFox