Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omateee
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Teljesen ember függő. Nekem például PS4 Pro volt az első konzolom 29 évesen, előtte csak PC-n játszottam. Tartottam én is a 30FPS-től, főleg, hogy PC-n javarészt multi címek pörögtek haverokkal/klánban.
Nálam a gyakorlatban nem okozott problémát az átállás, alig pár hét alatt átállt a szemem. Mondjuk nem is feszültem rá, hogy bezzeg ez PC-n sokkal simábban menne stb. Szerintem ennek nagy része fejben dől el.
Nálad az érződik, hogy egyszerűen nem tudsz elvonatkoztatni a PC-től és nem tudod berögződések nélkül csak simán használni és élvezni a konzol adta élményt és lehetőségeket.
Tud párhuzamosan működni egymás mellett a PC és a konzol is, csak helyén kell kezelni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Sony PlayStation 5 Slim
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kendek
RangerFox