- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
válasz
heihachi #148013 üzenetére
Melyik a negyedik? Én párt napja toltam le eldest black brotherhood boss-t, második próbálkozásra, azóta még nem volt erőm folytatni. Az addig minden volt, csak nehéz nem. ha dex build-al kezdesz kapsz egy stab fegyót, amivel gyk bárkin végig lehet menni megmozdulni se tud (sajna fejből nem tudom a kard nevét, de kb olyan mint amivel a kardvívók kardoznak az olimpián, ott van a dex válaszó képernyőn a kezében alapból is
).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Steam Deck OLED 1 TB
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest