Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Nekem is van ismerősöm, aki PC only és el is mondta, hogy ha egyszer játszol 60+ FPS-el, akkor többet nem kell más, HACSAK az a játék nem annyira jó, hogy megérje. És van ami PC-n nem is érhető el. De én értem mindenki véleményét, nekem is megvan, hogy mi az amit CSAK PC-n lehet játszani még ha meg is jelent konzolra és tudom mindegyik platform előnyét.
Csak már fáradt vagyok az uborkaszezontól, hogy se ár, se megjelenés sehol és már konkrétan egymás vérét cirkuláltatjuk körbe körbe, mint valami sátánista szekta éves rendes összejövetelén az alapítás után 30 évvel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AM 5 lapok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest