Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gaben92

őstag

válasz #72042496 #115818 üzenetére

+Peace:

Besta csak példa volt. Arra akartam kilyukadni, hogy vannak egész jól építhető bútorok és annyira egy szekrénysor se lehet jó, hogy feladja az ember érte a nagy TV-t. :D

Nyilván hullámpapír, full fa vagy vastagabb bútorlap árban azért egész más kategória de ez már kinek mi. Ha hátra vágod a lyukat akkor az furnér amúgy. :D A 180-as box ami nekem van nem nyeklik (pedig az egész TV súlyát középen kapja az Uppleva tartó miatt) de van egy magasabb 1 modul is itthon (csigák terráriuma meg nyomtató) üvegajtóval, az tényleg tud nyekleni falhoz rögzítés nélkül mert ugye keresztelem ami még tart is nincs benne, a hátlap meg nem passzos. Rögzítve viszont nincs gond vele. Ikeás cucc még mindig, kb ennyit lehet várni tőle. Bajom nincs vele, nem félek, hogy szétesik, cserébe olcsó. Viszonyításképpen egy 140x80x40-es szekrény/polc (kb 2 Besta elem ami együtt 200-250€) MDF bútorlapból itt kb 2200€. Magyarországon nem tudom milyenek az árak, de még egy szabatást is gondolom meg lehet úszni értelmes áron.

Új hozzászólás Aktív témák